Sahilde olay...
-
- Potansiyel seks nesnesi
Sahilde olay...
Kıyıya baktığımda, bir çocuk gibi aceleyle şortumu çıkarmaya başladım ve birkaç saniye sonra sevinç çığlıklarıyla suya sıçradım. Bana baktın, gülümsedin ve parmağını şakağında döndürdün: vahşi, diye bağırdın ve battaniyeyi kumun üzerine sererek tekrar gülümsedin. Ben yüzerken sen çoktan battaniyenin üzerine yerleşmiş, parlak güneşin ışınlarını içine çekmiştin. Sudan çıktım ve yaklaştıkça üstsüz güneşlendiğinizi gördüm. Tabii ki yüz üstü yattığım için beni fark etmedin. Ve ayağa kalktım ve tekrar vücuduna baktım, nasıl her zaman ve her yerde 5+ gibi görünmeyi başardığını düşündüm... hafif bronzlaşmış bir kalça ve açık yeşil tanga bir mayo, tüm bunlar zihnimi hafifçe bulanıklaştırdı ve sadece bir arzu doğdu... Evet evet.. Onu tanıyın.. (gülen yüz). Hayır, tabii ki arzum farklıydı, bir saat önce onu mutfak masasında sikiyor olmama rağmen. Mayolarımda bir şey yeniden uyanmaya başladı, onu bir kez daha memnun edebileceğim bir şey. . Kızım, yanına uzanabilir miyim? Şakacı bir şekilde sordum.. - yalayabilir miyim... Cevap verdin ve güldün, yüzünü bana dönerek.. Ve burada yine bu iki güzel tümsek zirvelerini fethetmek istiyor, iki ikiz masaj istiyor, olgunlaşmış iki marshmallow kirazlar ağzımda erimek istiyor ...Yalamak mı? Gülümseyerek sordum.. Evet, kesinlikle! Dirseklerinin üzerine yaslanıp göğüslerini daha da belirginleştirerek tekrarladın.. Ciddi misin? Ama burada insanlar var! Kırılarak cevap verdim. Ama umurumda değil, hayatta her şeyi denemek istiyorum.. Zayıf olan ne?!.. Ama zayıf değil!!! dedim, elimi açık yeşil tangasına koyarak... Eh, elbette, bir sonraki sevişme için her şey zaten hazırdı... Elimi çıkarmadan onu dudaklarından, boynundan öpmeye başladım, bir meme ucunu yaladım. , sonra ikincisi ve karnının kadife derisini öpücüklerle kaplamayı unutmadan yavaş yavaş vücudunun en sıcak yerine indi. Bu okşamalardan hafifçe seğirdin ve belini bükerek, başını geriye atarak, tuttun. nefes. Parlak açık yeşil üçgenin üzerinde ıslak bir arzu noktası büyüdü. Göğüslerinizdeki meme uçları şişmiş ve kırmızılaşmıştır. Kemiklerim yüz üstü yatarken muhtemelen kumda bir delik açmıştım. Öpücüklerimden hafifçe ıslanan karnım şimdiden zonkluyordu ve göğüslerim uzun zamandır sıkılmayı ve ellerimi bırakmamayı istiyordu. Şehvetli vücudunun bir milimini bile kaçırmadan, vücudunu yukarıdan aşağıya ve tam tersi dilimle okşadım..
-
- Orgazm!
- Total posts: 610
- Orientation: biseksüel
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post