Seksin kaçınılmaz olduğu durumlar
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Seksin kaçınılmaz olduğu durumlar
Kızlar, bu tür durumları nasıl yaratacağınızı biliyor musunuz? Sık sık denediniz mi?
Örneğin ofiste. Ofis aslında bir nevi seksodromdur. Herkes kapalı bir alanda oturuyor, ya ortalığı karıştırıyor ya da testosteron taşacak kadar sert sikiliyor. Ve hoşlandığınız bir adamla aynı bilgisayarın başına oturursanız ve bazı veri tabanı konularını anlamaya başlarsanız ve yavaş yavaş iletişime özel bir iksir eklerseniz, o zaman geriye tek bir sorun kalır: toplantı odası kilitli mi?))) Çünkü atmosfer zaten kıvılcımlar çatırdayacak şekildedir.
Ya da trene binin. Veya bir kafede canınız sıkılır. O’nu görüyorsunuz, hiçbir engel görmüyorsunuz. Bu olur mu? Sıklıkla?
Sorumluluk reddi beyanı. Elbette herkesle değil, yıldızlar aynı hizada olduğu için ve sen onu tam olarak burada ve şimdi istediğin için.
6 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Ekleyeceğim)) Erkekler, böyle durumlarda nasıl hissediyorsunuz?
Örneğin ofiste. Ofis aslında bir nevi seksodromdur. Herkes kapalı bir alanda oturuyor, ya ortalığı karıştırıyor ya da testosteron taşacak kadar sert sikiliyor. Ve hoşlandığınız bir adamla aynı bilgisayarın başına oturursanız ve bazı veri tabanı konularını anlamaya başlarsanız ve yavaş yavaş iletişime özel bir iksir eklerseniz, o zaman geriye tek bir sorun kalır: toplantı odası kilitli mi?))) Çünkü atmosfer zaten kıvılcımlar çatırdayacak şekildedir.
Ya da trene binin. Veya bir kafede canınız sıkılır. O’nu görüyorsunuz, hiçbir engel görmüyorsunuz. Bu olur mu? Sıklıkla?
Sorumluluk reddi beyanı. Elbette herkesle değil, yıldızlar aynı hizada olduğu için ve sen onu tam olarak burada ve şimdi istediğin için.
Ekleyeceğim)) Erkekler, böyle durumlarda nasıl hissediyorsunuz?
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 7):
- Özgürlükçü, Üstü kendinize saklayın, Lisa24, Nikita.pelyustkov, Serg_A, SeRg !$!, Slogancı
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 7 months
Re: Seksin kaçınılmaz olduğu durumlar
Beyin bundan uzaklaşıyor .
- These users thanked the author Ogest for the post:
- Zorba Carrie
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Serg_A
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
Bir provokasyon çok güçlü hissedildiğinde benden açık eylemler beklediler (bunu kalbimde ve içgüdülerimde hissediyorum) . Kendimi zar zor tutabildim. Ama nefes alışverişim kesinlikle değişti ve farkedildi.
Sonra 2 gün daha bu durumu hatırladım ve düşündüm...
Birkaç kez oldu, ama kendi bölümümde değil, tabiri caizse komşu bölgelere uçtuğumda.
Bir provokasyon çok güçlü hissedildiğinde benden açık eylemler beklediler (bunu kalbimde ve içgüdülerimde hissediyorum) . Kendimi zar zor tutabildim. Ama nefes alışverişim kesinlikle değişti ve farkedildi.
Sonra 2 gün daha bu durumu hatırladım ve düşündüm...
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Lisa24
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
- Registered for: 2 years 1 month
Gerekirse inisiyatif alırım.
Değilse, her şeyin nereye gittiğini anlamayan bir aptal gibi görünürüm. Bu arada, birleşmenin en etkili yollarından biri.
Beyin çok hızlı çalışmaya başlıyor Bir karar verirken, İhtiyacım var mı, yok mu?)
Gerekirse inisiyatif alırım.
Değilse, her şeyin nereye gittiğini anlamayan bir aptal gibi görünürüm. Bu arada, birleşmenin en etkili yollarından biri.
- These users thanked the author RockstarAjansı for the post (total 3):
- Üstü kendinize saklayın, Zorba Carrie, Lisa24
-
- Nirvana’dayım
Ben de bu yolu izliyorum.RockstarAgency: ↑05 Jul 2023, 12:08 Değilse her şeyin nereye gittiğini anlamayan bir aptal gibi görünürüm. Bu arada birleştirmenin en etkili yollarından biri.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
- RockstarAjansı, Zorba Carrie
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Markul, Neden reddettin? İlkeler mi yoksa çok mu denediniz?))
1 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
1 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Bu arada kızlar da gözlerini kısarak bunu nasıl yapacaklarını biliyorlar ))) Ama kibri gururlandırıyor, değil mi?)Değilse kendimi aptal yerine koyuyorum
- Serg_A
-
- Nirvana’dayım
İlkeler piçtir ve vicdan da kahpedir; onunla bir anlaşmaya varamam. Ve çok iyi denedi: sesiyle, yüz ifadeleriyle, jestleriyle ve rastgele dokunuşlarla..... ve burnunun hemen altındaki göğüsleriyle (göğüsler örtülmüştü).
- Zorba Carrie, Nikita.pelyustkov
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Markul, anlıyorum. Saldırıya çok açık bir şekilde devam etti.
- Serg_A
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
Bir kızda arzu ve hareketler görürsem ama onunla seks yapmaya ihtiyacım olmadığını anlarsam, o zaman Kafamdaki düşünce "Bu yüzden yakışıklıyım !" veya "Peki bundan nasıl kurtulabilirim?" değil.
Gurum tamamen yerle bir oldu)
"İnsanın her zaman ahlaka ihtiyacı vardır sınırlayıcılar. Bunlar yangın söndürücüler gibidir ve bu hiç de saçma değil")
Dürüst olmak gerekirse pek sayılmaz.Hooligan Carrie: ↑05 Jul 2023, 12:14 Ama bu gösterişin gururunu okşuyor, değil mi?)
Bir kızda arzu ve hareketler görürsem ama onunla seks yapmaya ihtiyacım olmadığını anlarsam, o zaman Kafamdaki düşünce "Bu yüzden yakışıklıyım !" veya "Peki bundan nasıl kurtulabilirim?" değil.
Gurum tamamen yerle bir oldu)
- These users thanked the author RockstarAjansı for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Serg_A
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Ya da bazen bir kız amacına ulaşmak için gerçekten çok çabalar. O zaman kesinlikle hayır.
Eğer kızdan gerçekten hoşlanıyorsan. O zaman her şey olabilir. Değilse. Hiçbir şey olmayacak.Hooligan Carrie: ↑05 Jul 2023, 11:52 Kızlar, bu tür durumları nasıl yaratacağınızı biliyor musunuz? Sık sık denediniz mi?
Ekleyeceğim)) Beyler, böyle durumlarda nasıl hissediyorsunuz?
Ya da bazen bir kız amacına ulaşmak için gerçekten çok çabalar. O zaman kesinlikle hayır.
- These users thanked the author Timurlenk for the post:
- Zorba Carrie
-
- Orgazm!
- Total posts: 894
Benim böyle durumlarım yok) seks için sekse gerek yok, insan uğruna... İnsanlarla geçinmekte zorlanıyorum Seks yapabilmek için ihtiyacım var. en azından kişiye güvenin)
iş yerinde hemen değil. Ahlak da buna izin vermez, ofis bağlantıları bile) geri kalanı belki bilinç değişikliği halindedir, ancak bunu uzun zamandır yapmadım. uzun zamandır) Durumu kontrol etmeyi seviyorum.
in genel olarak, kalıcı bir partner olduğunda gerisi arka planda kaybolur ve bu tür flörtler memnuniyetten çok rahatsızlık getirir. Ve eğer varsa, o zaman daha gurur vericidir. dikkat ve organizmalarla arkadaş olma arzusu değil)
iş yerinde hemen değil. Ahlak da buna izin vermez, ofis bağlantıları bile) geri kalanı belki bilinç değişikliği halindedir, ancak bunu uzun zamandır yapmadım. uzun zamandır) Durumu kontrol etmeyi seviyorum.
in genel olarak, kalıcı bir partner olduğunda gerisi arka planda kaybolur ve bu tür flörtler memnuniyetten çok rahatsızlık getirir. Ve eğer varsa, o zaman daha gurur vericidir. dikkat ve organizmalarla arkadaş olma arzusu değil)
- These users thanked the author Lisa24 for the post (total 7):
- Üstü kendinize saklayın, Yün, Zorba Carrie, içinde, Serg_A, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, natalya.harita
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
Göbeğim duman çıkarıyor, taşaklarım şişmiş ve tamamen şans eseri, külot var mı ya da amım ıslak mı diye görmek için elimi bacağımdan yukarı kaydırıyorum, ama bir dahaki sefere yüzüme bir tokat yiyordum. kız bacakları açık ve ıslak amıyla dizlerinin üzerine oturdu ve her şeyi düzeltmek istedi.. .
- These users thanked the author hükümet38 for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Serg_A
-
- ön sevişme
- Total posts: 127
Meslektaşlarınızla hiç bu tür ilişkiler yaşadınız mı?)
Odada değildi ama arabadaydı, evet öyleydi) İlk başta bir tür iş konusu hakkında tartışıyorlardı, sonra onu sertçe koltuğa bastırdım, öpmeye ve soymaya başladım. Daha sonra bundan inanılmaz derecede heyecanlandığını itiraf etti.Hooligan Carrie: ↑05 Jul 2023, 11:52 Kızlar, bu tür durumları nasıl yaratacağınızı biliyor musunuz? Sık sık denediniz mi?
Örneğin ofiste. Ofis aslında bir nevi seksodromdur. Herkes kapalı bir alanda oturuyor, ya ortalığı karıştırıyor ya da testosteron taşacak kadar sert sikiliyor. Ve hoşlandığınız bir adamla aynı bilgisayarın başına oturursanız ve bazı veri tabanı konularını anlamaya başlarsanız ve yavaş yavaş iletişime özel bir iksir eklerseniz, o zaman geriye tek bir sorun kalır: toplantı odası kilitli mi?))) Çünkü atmosfer zaten öyle ki kıvılcımlar çıtırdamaya başlıyor.
Ya da trenle seyahat ediyorsunuz. Veya bir kafede canınız sıkılır. O’nu görüyorsunuz, hiçbir engel görmüyorsunuz. Bu olur mu? Sık sık mı?
Sorumluluk reddi beyanı. Elbette herkesle değil ama yıldızlar aynı hizada olduğundan ve ben onu tam olarak burada ve şimdi istediğim için.
Ekleyeceğim )) Erkekler, böyle durumlarda nasıl hissediyorsunuz?
Meslektaşlarınızla hiç bu tür ilişkiler yaşadınız mı?)
- These users thanked the author RazVratnik for the post:
- Zorba Carrie
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
6 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Evet, evet. İşyerinde seksin tabu olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar birlikte çok fazla zaman harcıyorlar, ortak konuları, ortak zaferleri ve başarısızlıkları ve ortak stresleri var. Bizi bir araya getiriyor!
6 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Katılıyorum: Çok fazla olduğunda zaten çok fazla olur))
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- RazVratnik, Serg_A, Lis
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Registered for: 3 years 5 months
İş yerinde flört etmekten öteye gidemedi ama tatilde evet oldu. Kendinizi daha rahat hissedersiniz, muhtemelen macera istersiniz.
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
Öğrencinin antrenmanda olduğunu ve kadınların düzenli olarak geldiğini, bölümde sıklıkla yalnız çalıştığını ve kendi başına sakinleşebildiğini yazdım.
Ve sonra ordudan sonra çalış ve bir meslektaşım bir şekilde bunu istedi ve onu nasıl yatağa yatıracağını düşündü ve bunun faydasız olduğunu anladı.
Yaklaşık 3 yıl çalıştık.
Sonra onu öptü. kız gitti ve bir meslektaşından ona nasıl öpüşüleceğini öğretmesini istedi ve o bunun işe yaramayacağını bilmesine rağmen oturup öptü.
İşe geldiğimde öpmeye başladım ve sakince buna izin verdi.
Sonunda açıkça heyecanlandı ama seks olmadı ve 1-2 hafta sonra birlikte uyudular.
Ve gayet iyiydiler sekste çok eğlendiler, işte çok eğlendiler ve ben işte seks olduğunu düşünmüyordum, ama eğer bir meslektaşım bunu sorun etmiyorsa neden olmasın ve birlikteyken meslektaşmışız gibi davranmak harika sevgilileri olduğunu ve örneğin iş yerindeki arkadaşlarının, orada kimse yokken kendisini bana verdiğini bilmediklerini bilselerdi çoğu kişi şaşkına dönerdi.
Ve sonra ordudan sonra çalış ve bir meslektaşım bir şekilde bunu istedi ve onu nasıl yatağa yatıracağını düşündü ve bunun faydasız olduğunu anladı.
Yaklaşık 3 yıl çalıştık.
Sonra onu öptü. kız gitti ve bir meslektaşından ona nasıl öpüşüleceğini öğretmesini istedi ve o bunun işe yaramayacağını bilmesine rağmen oturup öptü.
İşe geldiğimde öpmeye başladım ve sakince buna izin verdi.
Sonunda açıkça heyecanlandı ama seks olmadı ve 1-2 hafta sonra birlikte uyudular.
Ve gayet iyiydiler sekste çok eğlendiler, işte çok eğlendiler ve ben işte seks olduğunu düşünmüyordum, ama eğer bir meslektaşım bunu sorun etmiyorsa neden olmasın ve birlikteyken meslektaşmışız gibi davranmak harika sevgilileri olduğunu ve örneğin iş yerindeki arkadaşlarının, orada kimse yokken kendisini bana verdiğini bilmediklerini bilselerdi çoğu kişi şaşkına dönerdi.
- These users thanked the author alex503311 for the post (total 2):
- Üstü kendinize saklayın, Zorba Carrie
-
- Penetrasyon
- Total posts: 295
Erkek takımında çalışıyorum. İş fizikseldir. Ama bir kez farklı bir atölyede çalıştım. Yakınlarda kimse yoktu. Yapılan operasyonların süresini ölçmek için de bir kız görevlendirdiler. Bir hafta boyunca bu böyleydi. Ancak pek çok kişinin davranacağı gibi o da alışılmadık bir şekilde davrandı. Çünkü ben kendimden utanıyorum. Bu sırada çoğunlukla telefonda arkadaşlarıyla konuşuyor veya mesajlaşıyordu. Kendime bir şey sorduğumda ya da bir konu hakkında konuşmaya başladığımda onunla konuşuyordum. Bu yüzden çoğunlukla sessizdi. Belki öyle görünüyordu ama bence bir erkeğin fiziksel olarak bir şeyler yapmasını izlemeyi seviyor. İşyerinde onunla ilgili hiçbir düşünce ortaya çıkmadı. Orada kendini işine kaptırmış durumda. Evde zaten biraz hayal kuruyordum.
- These users thanked the author Yeşil for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
Konuyla ilgili : Hiçbir zaman kimseye şaka yapmadım ve böyle bir isteğim de olmadı. Ve ofiste çalışmıyorum ama ofiste çalışsam bile yine de bana uymaz. Her nasılsa bu benim işim değil. Flört etmek yapabileceğim en iyi şey.
İmzanı beğendim, çok tatlı)))Vert: ↑06 Jul 2023, 08:47 Erkek bir takımda çalışıyorum. İş fizikseldir. Ama bir kez farklı bir atölyede çalıştım. Yakınlarda kimse yoktu. Yapılan operasyonların süresini ölçmek için de bir kız görevlendirdiler. Bir hafta boyunca bu böyleydi. Ancak pek çok kişinin davranacağı gibi o da alışılmadık bir şekilde davrandı. Çünkü ben kendimden utanıyorum. Bu sırada çoğunlukla telefonda arkadaşlarıyla konuşuyor veya mesajlaşıyordu. Kendime bir şey sorduğumda ya da bir konu hakkında konuşmaya başladığımda onunla konuşuyordum. Bu yüzden çoğunlukla sessizdi. Belki öyle görünüyordu ama bence bir erkeğin fiziksel olarak bir şeyler yapmasını izlemeyi seviyor. İşyerinde onunla ilgili hiçbir düşünce ortaya çıkmadı. Orada kendini işine kaptırmış durumda. Evde zaten biraz hayal kuruyordum.
Konuyla ilgili : Hiçbir zaman kimseye şaka yapmadım ve böyle bir isteğim de olmadı. Ve ofiste çalışmıyorum ama ofiste çalışsam bile yine de bana uymaz. Her nasılsa bu benim işim değil. Flört etmek yapabileceğim en iyi şey.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Serg_A
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
- Registered for: 2 years
Bir gün işte çok uzun süre kaldık. Ben ve iki kız. Biraz konyak içmeye karar verdik. Öyle tutkulu ve lezzetli öpüşmeye başladılar ki. Nasıl katılmazsın? Konu gerçek seks değildi ama üçümüz çok eğlendik. Öpüşmeyi gerçekten sevdikleri ortaya çıktı.
-
- Orgazm!
- Total posts: 510
Çok fazla arkadaşım var (seks için arkadaş değil), genellikle tatillerde ya da sadece takılmak için uluyorlar, yani. birçok neden var. Bazen güzel erkekler tanışır ve yakışıklı erkeklere olan aşkım yüzünden onlara ilk giden ben olurum ve aynı akşam zaten sevişmeye başlarız.
İş yerinde de bir tabum var.
- These users thanked the author natalya.harita for the post:
- Mikha77
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
- Registered for: 3 years
Bu, onun zaten evinizde olduğu, onu lezzetli bir şekilde beslediğiniz ve iyi bir ruh hali içinde olduğu zamandır.
Bütün gece sikiş - tekrar gelecek.
Bütün gece sikiş - tekrar gelecek.
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 7 months
Yani iş yerinde kalkamıyor musun, yoksa arzularına tahammül ediyor musun?natalya.harita: ↑07 Jul 2023, 07:44 Çok arkadaşım var (seks için değil), genellikle tatillerde ya da sadece takılmak için uluyorlar, yani birçok nedeni var. Bazen güzel erkekler tanışır ve yakışıklı erkeklere olan aşkım yüzünden onlara ilk giden ben olurum ve aynı akşam zaten sevişmeye başlarız.
-
- Orgazm!
Ofiste bir işim yok ve çalışıyorum neredeyse bütün gün ayaklarım, erkeklerden çok kadınların sayısıyla birlikte. Erkekler bizim arkamızda durmalı ama iş en sevdiğimseks gibidir.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 295
Bana öyle geliyor ki eğer İş yerinde meslektaşlarınızla seks yaparken konsantre olmanız zor olacaktır. Evli olduğunuz veya evli olduğunuz biriyle birlikte çalışmamak daha iyidir.
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 7 months
peki iş sırasında cinsel arzularınız nereye gidiyor?natalya.harita: ↑07 Jul 2023, 07:55 Ofiste bir işim yok ve neredeyse tüm gün ayaktayım, erkeklerden çok kadınlarımız var. Erkekler bizim arkamızda durmalı ama iş en sevdiğimseks gibidir.
-
- Orgazm!
temelde iş yerinde arzu yoktur ve eğer bunlar çok nadiren ortaya çıkarsa, o zaman iş her şeyin üstesinden gelir . İş yerinde kimseye ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum.
- These users thanked the author natalya.harita for the post (total 2):
- Serg_A, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Nirvana’dayım

n
2 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
insanlar bu tür işçilerden muzdariptir.
Güzele karşı bir tabu var venatalya.harita: ↑07 Jul 2023, 07:44 Çok arkadaşım var (seks için değil), genellikle tatillerde ya da sadece takılmak için uluyorlar, yani birçok nedeni var. Bazen güzel erkekler tanışır ve yakışıklı erkeklere olan aşkım yüzünden onlara ilk giden ben olurum ve aynı akşam zaten sevişmeye başlarız.
İş yerinde benim de bir tabum var.

n
2 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
Düşündüğünüzde ve çalışmadığınızda ama kendi yumruğunuzla kıpırdadığınızda garip bir işrynda :07 Jul 2023, 08:29peki iş sırasında cinsel arzularınız nereye gidiyor?Ofiste bir işim yok ve neredeyse tüm gün ayaktayım, kadınlarımız erkeklerden daha fazla. Erkekler bizim arkamızda durmalı ama iş en sevdiğim seks gibidir.

- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- natalya.harita, Lisa24
-
- Orgazm!
biliyorsun, şu ülkede çalışıyorum bir erkek takımı, az sayıda kadın var, ayrıca işin özellikleri, bazı erkekler sürekli değişiyor ve her zevke ve renge uygun her çeşit var)) bu yüzden onları cinsel obje olarak algılamamayı çok çabuk öğreniyorsunuz))
- These users thanked the author Lisa24 for the post (total 3):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Slogancı, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
şanslısın)) Etrafımda erkek sıkıntısı var.. :üzgünüm:
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Zorba Carrie
-
- Orgazm!
ah yani açık da kötü olsa da)) denge her yerde önemlidir))
- These users thanked the author Lisa24 for the post (total 3):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Slogancı, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
evet.. Ya çocuklarım var ya da çalışıyorum.. ama işte işte erkek yok, sadece müşteriler var, ama gelip gidiyorlar. Bazen bir adamın sesi bile bir şekilde özel geliyor çünkü aptalca bir şekilde neredeyse duyamıyorum.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Lisa24, Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 346
- Registered for: 4 years 9 months
Mikhalych gibi) yani... Öyle anlar yaşadım ama kız değilim ama bir kıvılcım fırladı.. ama her zamanki gibi telefon çaldı veya patron halısına seslendi) :voprosy:Hooligan Carrie: ↑05 Jul 2023, 11:52 Kızlar, bu tür durumları nasıl yaratacağınızı biliyor musunuz? Sık sık denediniz mi?
Ekleyeceğim)) Beyler, böyle durumlarda nasıl hissediyorsunuz?

- These users thanked the author Slogancı for the post:
- Zorba Carrie
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 109 Replies
- 6609 Views
-
Last post by Vovochka