İyi insanlarla tanışacağım ve sizi ziyarete davet edeceğim.

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Автор темы
Nikita.pelyustkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Registered for: 1 year 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 İyi insanlarla tanışacağım ve sizi ziyarete davet edeceğim.

Unread post by Nikita.pelyustkov »

Sevgili forum kullanıcıları! Herkese selam! Kendimi tanıtmama izin verin biseksüel kızlarla ve biseksüel erkeklerle. Şu anda Anapa’dayım, ameliyat sonrası iyileşme ve rehabilitasyon sürecindeyim, savaştaydım ve yaralandım, savaştan önce de uzun süre seksten uzak durdum, öyle oldu. Sözleşmem ayın 30’unda sona eriyor ve önümüzdeki ayın başında Moskova’da olacağım, erkekler ve kızlar için vahşi sefahat, ecstasy ve farklı hızlar düzenlemek, tüm bunları bir apartman dairesinde veya evde düzenlemek için çok güçlü bir arzum var. yazlık. Birkaç gün boyunca tüm maddeler altında seks maratonu. Bunu isteyen insanlar var mı? Özellikle kızlara daha fazla dikkat edin. Ben heteroyum. Ama biseksüel bir erkekle MFM seksi deneyimim oldu, sadece aktiftim. Artık neyi daha çok istediğimi bilmiyorum. Muhtemelen her şeyden daha fazlası aynı anda. Muhtemelen biseksüel bir erkek ve iki biseksüel kızla tanışmak ideal olacaktır. Çift seks, tabiri caizse, mzhmzh veya mzhmzh çok yakışır. Moskova’dan veya Moskova yakınlarından böyle insanlar varsa sizinle tanışmaktan memnuniyet duyarım. Telgrafım @ryoushka bana yaz, sohbet etmekten memnuniyet duyarım.
https://i.postimg.cc/6pVRdfTB/IMG-20230612-025718-160.jpg
These users thanked the author Nikita.pelyustkov for the post:
Özgürlükçü
᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 142
Orientation: heteroseksüel
 Re: İyi insanlarla tanışmak ve sizi ziyarete davet etmek isterim.

Unread post by ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ »

Birkaç gün boyunca tüm maddeler altında seks maratonu
Bu forumda uyuşturucu bağımlılarının olduğunu düşünüyor musunuz? Kusura bakmayın ama uyuşturucu en diptedir ve bu dipten çıkan yol da ancak cehenneme gider.
These users thanked the author ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ for the post (total 3):
Yağdaki hamsi!!!, Ahah, Nikita.pelyustkov
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

nikita.pelyustkov,
Böyle bir konu - Onu sana verecek doyumsuz bir milf var. Ancak bir nüans var: Oğlu sürekli onun peşinden koşuyor ve annesine tokat atan, siyah bir deftere yazan herkesi vuruyor.
Milf mi alıyorsun?
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
Nikita.pelyustkov, Vik.ruba80
Автор темы
Nikita.pelyustkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Şişman değil mi?))) O zaman ben alırım))) oğlumla birlikte, sonunda onu sikmesi için her şeyi ayarlayacağız)))
᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
ön sevişme
ön sevişme

nikita.pelyustkov, elinde olanı yaz yoksunluk uzun zaman oldu ve hangi maddeye göre çekimser kaldınız? Küçük suçlardan dolayı uzun süre hapis cezasına çarptırılmazsınız.
These users thanked the author ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ for the post (total 2):
Nikita.pelyustkov, Ahah
Автор темы
Nikita.pelyustkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Hayatımda da böyle bir olay olmasına rağmen hapishaneden savaşa gitmedim ama bu uzun zaman önceydi. Perhiz başka sebeplerden dolayıydı))
Ted_2023
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408
Orientation: biseksüel

Unread post by Ted_2023 »

Sevgili forum kullanıcıları! Herkese selam! Kendimi tanıtmama izin verin biseksüel kızlarla ve biseksüel erkeklerle. Şu anda Anapa’dayım, ameliyat sonrası iyileşme ve rehabilitasyondan geçiyorum, savaştaydım ve yaralandım, savaştan uzun süre önce de idi. seksten uzak durmak, öyle oldu. Sözleşmem ayın 30’unda sona eriyor ve önümüzdeki ayın başında Moskova’da olacağım, erkekler ve kızlar için vahşi sefahat, ecstasy ve farklı hızlar düzenlemek, tüm bunları bir apartman dairesinde veya evde düzenlemek için çok güçlü bir arzum var. yazlık. Seks maratonu birkaç gün boyunca tüm maddeler altında. Bunu isteyen insanlar var mı? Özellikle kızlara daha fazla dikkat edin. Ben heteroyum. Ama biseksüel bir erkekle MFM seksi deneyimim oldu, sadece aktiftim. Artık neyi daha çok istediğimi bilmiyorum. Muhtemelen her şeyden daha fazlası aynı anda. Muhtemelen biseksüel bir erkek ve iki biseksüel kızla tanışmak ideal olacaktır. Çift seks, tabiri caizse, mzhmzh veya mzhmzh çok yakışır. Moskova’dan veya Moskova yakınlarından böyle insanlar varsa sizinle tanışmaktan memnuniyet duyarım. Telgrafım @ryoushka bana yaz, sohbet etmekten memnuniyet duyarım.
https://i.postimg.cc/6pVRdfTB/IMG-20230612-025718-160.jpg
ты дружище извини, но наркотик тут не помощник...это реально дно..в целом адекватно ты пишешь, я желаю тебе успехов, и здоровья..но наркотик забрасывай напрочь..это плохой помощник
These users thanked the author Ted_2023 for the post (total 2):
Nikita.pelyustkov, Juravl
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Yumurtalara yapılan operasyon şans eseri miydi?
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
Nikita.pelyustkov
᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
ön sevişme
ön sevişme

nikita.pelyustkov, gönderime tepki vermedin uyuşturucuyla ilgili hiç bir şey yok. Ayrıca size sağlık diliyorum ve reklamınıza kimsenin yanıt vermemesini tüm içtenliğimle umuyorum. Uyuşturucu bağımlılarına karşı çok olumsuz bir tavrım var ve başkalarını uyuşturucu kullanımına bulaştıranların hapse atılması ve serbest bırakılmaması gerektiğine inanıyorum. Bu tür insanların normal insanlar arasında yeri yoktur.
These users thanked the author ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ for the post (total 3):
Nikk, Nikita.pelyustkov, Ahah
Bir tamirci
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 96
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Bir tamirci »

PM’ye bakın. Ve karşılaştırın.

4 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Mesajların, takma adların, metinlerin rengine bakın, analiz edin. Buradaki insanlar çoğu zaman küçük şeylere takılıp kalıyorlar.
These users thanked the author Bir tamirci for the post:
Nikita.pelyustkov
Alex_Tash
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76

Unread post by Alex_Tash »

Ben heteroseksüelim. Ama biseksüel bir erkekle MFM seks deneyimim oldu, sadece aktiftim.
Sana nasıl açıklayabilirim... artık heteroseksüel değilsin. Bunda yanlış bir şey yok, sadece not edin.
These users thanked the author Alex_Tash for the post:
Nikita.pelyustkov
Автор темы
Nikita.pelyustkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Maddelere gelince, bu sonradan edinilmiş bir tat, kim neyi severse, mesela alkol olur, kimse kimseyi zorlamaz, bu kişisel bir mesele, eğer biri kola çekmeyi seviyorsa, o zaman lütfen, eğer vino ya da viski seviyorsan, lütfen, kısacası bunun olması gereken durumun derinliğini ve zorlu doğasını vurgulamak için söylendiği söyleniyor))

22 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Sevgili baylar, hızlı yanıt veremediğim için özür dilerim, gerçekten ilk defa buradayım ve nasıl yapılacağını henüz anlamıyorum Yaz ya da cevap ver, uyuşturucu konusuna cevap yazdım ama hemen gönderemedim, sistem sık sık mesaj gönderdiğimi söyledi. Bu yüzden telegramda beni nasıl bulacağımı yazdım ki her şey kolay ve anlaşılır olsun. O yüzden lütfen birini dışarıda bırakırsam üzülmeyin. Belirli bir kişiye nasıl yanıt vereceğimi henüz çözemiyorum. Şimdi genel olarak herkes için yazıyorum. İlgilendiğiniz bir şey varsa kişisel mesaj olarak yazmaya çalışın, herkese cevap vermeye çalışacağım. Anlayışınız için teşekkürler.
᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
ön sevişme
ön sevişme

nikita.pelyustkov, yüzün bana tanıdık geliyor. Satış danışmanı veya güvenlik görevlisi olarak mı çalıştınız? Sanki seni birkaç yıl önce görmüşüm gibi geliyor.
These users thanked the author ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ for the post:
Nikita.pelyustkov
Автор темы
Nikita.pelyustkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Birbirimizi görmemiz pek mümkün değil, ama belki bu olur, Moskova’dan mısın?)) Bu kadar sık ​​yazmadığım için üzgünüm, bu forumu henüz çözemedim. Daha yakın iletişim kurmak istiyorsanız telegrama yazın))

7 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
Bana uyuşturucular, uyuşturucu bağımlıları vb. hakkında yazdınız. bununla ne söylemek istediğimi tam olarak anlamadın, hayatta tüm bunların olması için uyuşturucu bağımlısı olmana gerek yok ve bunu yapmaya başlamak için bir çağrım da yok, sadece bu kadar çok insan var Aslında çeşitli uyuşturucuların etkisi altında seks yapmayı seviyorum ve mutlaka yasaklanmıyorum. Ama aynı zamanda sizi böyle bir partiye sırf takılmak için davet ediyorum, benzer ilgi alanlarına sahip insanları arıyorum ve tabii ki böyle bir şeyi kabul etmek için bizimle birlikte olmanıza gerek yok, kim olursa olsun olacak hoşuna gidiyor, belki tüm bunlara hiç ihtiyaç duyulmayacağı ortaya çıkacak, ama sadece isteyebileceğin her şey olacak, her şeyi yapmak istiyorum ki en az sıkıntı olsun, böylece herkes gerçekten zevk alsın bu onların hafızasında uzun süre kalacak)))
᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
ön sevişme
ön sevişme

nikita.pelyustkov, Eichindem’de çoğunlukla bunu yapardım sık sık giyiniyordum ve çıkışta bir şey sürekli bip sesi çıkarıyordu ve gardiyanlar beni sürekli kontrol ediyordu. Görünüşe göre birisi sana benziyordu.
Ayıkken ve ayık erkeklerle seks yapıyorum. Uyuşturucu içeren bir seks partisine asla gitmem.
Umarım hayatındaki her şey yolunda gider.
These users thanked the author ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ for the post:
Nikita.pelyustkov
Автор темы
Nikita.pelyustkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Uyuşturucu zorunlu değil, olmasını istediğim şeyin tüm özünü ifade etmek için yazdım bunu, aslında artık hepsi açlıktan, her şeyin çoğunu istiyorum, aslında bir kız bile bana yetebilir ben))) Peki ve tabii ki, kimseye yüksek sesle söylemeye bile cesaret edemeyeceği en değerli fantezilerini ve arzularını oradan çıkarmak için bilincinin derinliklerine doğru sürüneceğim ve her şeyi onların olabilmesi için ayarlayacağım. gerçekte bunu yapmayı sevdiğimi fark ettim, seksten daha fazla zevk alıyorum, tam olarak ne yaptığımızdan değil, onun olup biten her şeyden nasıl keyif aldığını gördüğüm gerçeğinden. Hayattaki her şeyde olduğu gibi sekste de asıl şeyin kalite olduğuna inanıyorum ve sekste kalite onu ne kadar sert siktiğim değil, fiziksel olarak ne yaptığım en önemli şey değil, elbette önemli olsa da, ama asıl mesele bu değil, asıl mesele kızın psiko-duygusal durumu, ona hissettirmek için ne yapıyorum, sevilen ve arzulanan bir kız gibi hissetmesi için başlıyorum, sonra sarmalın daha da yukarılarına doğru kendini biraz savunmasız hissediyor bir vahşinin, vahşi bir fahişenin vb. elindeki kız. ve tüm süreç boyunca ne kadar çok durum yaşarsa, seksin kalitesi o kadar iyi olur, asıl mesele, sonunda kendisinin en çok arzu edilen kız olduğunu anlayacak güce sahip olmadığında ona geri dönmektir)) peki, şöyle bir şey O. Ona fiziksel olarak ne yapıldığı hiç önemli değil. Bilmiyorum, sadece bu konudaki tüm düşüncelerimi daha önce kelimelerle ifade etmeye çalışmadım ve şimdi nasıl sonuçlandığını bilmiyorum ama umarım beni burada anlarsınız. bunu okuyorum.

n5 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
Kişisel bilgisayarınızı çıkarın ve onunla ne istiyorsanız yapın, sadece para, çoğunun kullandığı para.
asıl mesele şu ki fahişelerle bunu yapmayacağım istediğimi elde edebilirim, ne tür bir kadın olursa olsun onunla ilişkiye bile girmeyebilirim O güzeldi, önemli değil, sadece kafamda onun benden tamamen tiksindiği ya da sadece kayıtsız olabileceği düşüncesi var , o sadece parayla çalışıyor. Onun gözlerinde ve genel olarak onun içindeki arzuyu görmem gerekiyor, her şeyin gerçek olmasından yanayım.
These users thanked the author Nikita.pelyustkov for the post:
᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
Astragan
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 129
Registered for: 3 years 6 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Astragan »

Lanet olsun canım.... sözleşmeli çalışanların artık sözleşmelerinin süresi dolmuyor, otomatik olarak terfi ettiriliyorlar....
These users thanked the author Astragan for the post:
Nikita.pelyustkov
Автор темы
Nikita.pelyustkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Bu, Savunma Bakanlığı’nda Kuzey Askeri Bölge’nin sonuna kadar otomatik olarak uzatılıyor, ben PMC Wagner’de başka sözleşmelerimiz var.
Bir tamirci
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Uyu kardeşim, sabah akşamdan daha akıllıdır. "Her zaman doğruyu söyleyin, asla tüm gerçeği söylemeyin".

1 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
"Wagner"in kurallarına hayranlık duyuyorum. Orada, guguk kuşu tam girişte devriliyor.
These users thanked the author Bir tamirci for the post:
Nikita.pelyustkov
Автор темы
Nikita.pelyustkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Orada her şey katı, sert ama somut ve net, her şey olması gerektiği gibi orada. Savunma Bakanlığı bizimki gibi olsaydı savaş çoktan bitmiş olurdu.
Bir tamirci
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Başlamazdı! Hem acil hem sözleşmeli hizmet ettim! Ancak Prigozhin’in seviyesinin birkaç kat daha yüksek olduğunu itiraf etmeliyim.

10 dakika 57 saniye sonra gönderilir:
Ancak artık sisteme biraz aşık oldu. Belki de yeterli bilgiye sahip değilim.

3 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Putin’le olan yanlış anlamalarının yanlış zamanda başlaması üzücü.

6 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Oraya ne kadar ulaştıklarını, kimi işe aldıklarını bilmiyorum ama bu adamlar gerçekten iyi dövüşüyor, itiraf etmeliyim!
Автор темы
Nikita.pelyustkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

:shamp: Savaş ve politika hakkında konuşmamanızı öneririm.
Bir tamirci
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Görünüşe göre ORDU’da para karşılığında KURTLAR almanız gerekiyor ve çocuklar yaralanmayacak veya ölmeyecek ve savaş etkilerinin etkinliği birkaç kat artacak.

1’den sonra gönderildi dakika 58 saniye:
nikita.pelyustkov:12 Jun 2023, 23:48 :shamp: Savaş ve siyaset hakkında konuşmamanızı öneririm.
Burada siyaset nerede? Yeşil amcıkları anneler için saklamanızı öneririm.

6 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
Peki, belki normal adamlara para ödeyebilirsin küçük adam. Ülkedeki suçların azalacağını göreceksiniz. Ben kendim gizlice dolaşıp sTsuki’yi not ederdim. Nüfusun belli bir katmanı var biliyorsunuz. Kabul ediyorum, bu forumun genel arka planında uygunsuz bir konu.
Автор темы
Nikita.pelyustkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Alex_Tash: 12 Jun 2023, 20:56 Sana nasıl açıklayabilirim... artık heteroseksüel değilsin. Bunda yanlış bir şey yok, sadece not alın.
Hemen yanıtlayamadığım için özür dilerim, hâlâ bu forumda işlerin nasıl yürüdüğünü çözmeye çalışıyorum, buna ihtiyacım var bu forum için bir program yazmak, bunu kolaylaştırmak için, VK gibi veya buna benzer bir şey))) muhtemelen bir dereceye kadar biseksüel olduğumu söyleyebilirsiniz, ancak erkeklerin beni tahrik ettiğini söyleyemem, ben kendimi bir erkekle yalnız hayal edemiyorum, hayır, olabilir, ama tamamen teknik olarak bu olacak, duygusal heyecan olmayacak, ama kızın biseksüel erkeklerden gerçekten hoşlandığı MFM seksinde, evet bundan hoşlanıyorum .

5 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
I Bu forumda farklı insanların olduğunu düşünüyorum ve belki de sadece kendilerini göstermekten korkan fahişeler yoktur.

Last bumped by Nikita.pelyustkov on 05 Jul 2023, 02:42.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”