Kızlar, ensest konusunda size bir sorum var!))

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Nikita.pelyustkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Registered for: 2 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Kızlar, ensest konusunda size bir sorum var!))

Unread post by Nikita.pelyustkov »

Her kızın hayatında en az bir kez babasını cinsel partner olarak hayal ettiğini söylüyorlar, söyle bana bu ifade ne kadar doğru?
These users thanked the author Nikita.pelyustkov for the post (total 2):
Tavşan, Lyudmila S
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Kızlar, ensest konusunda size bir sorum var!))

Unread post by hadi »

Ayrıca her gencin en az bir kez annesiyle seks hayal ettiği yönünde bir görüş var.. Hayır diyebilirim.. Gençliğimde annemi hiçbir zaman seks objesi olarak görmedim. Çünkü en azından benim tipim değil. Ama evet kuzenler)) İlk yetişkin öpücüğümü ve sevişmemi, normal olarak, 12 yaşımda, 15 yaşındaki büyük kuzenimden aldım.
These users thanked the author hadi for the post (total 3):
Aion2012Ölü, Nikita.pelyustkov, Kasım
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Kim konuşuyor?.. bankta oturan büyükanneler mi? Hiçbir zaman böyle düşüncelerim olmadı. Genel olarak ensest konusu aşağılık ve iğrençtir.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 5):
İsveç125, Nikita.pelyustkov, vslv, Üstü kendinize saklayın, Lisa24
Автор темы
Nikita.pelyustkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 02 Jul 2023, 21:56 Kim konuşuyor?.. yedek kulübesinde para mı var? Hiçbir zaman böyle düşüncelerim olmadı. Genel olarak ensest konusu iğrenç ve iğrençtir.
Yani kimine göre değişir, kimine göre iğrenç ve iğrenç, kimine göre ilginç ve sizi açar.

6 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
d3nan:02 Jul 2023, 21:52 Gençliğimde annemi hiçbir zaman seks objesi olarak görmedim. Çünkü en azından benim tipim değil. Ama evet kuzenler)) İlk yetişkin öpücüğümü ve okşamamı, normal olarak, 12 yaşımda, hayatımda 15 yaşında olan büyük kuzenimden aldım
ablam tarafından baştan çıkarıldığım ortaya çıktı, o zamanlar 16 yaşındaydım, o 18 yaşındaydı, bir yılı aşkın süredir sevgiliydik... Sanırım bu hikaye bu forumda anlatılabilir, Yazamayacak kadar tembelim. Anneler konusunda elbette pek çok erkek bunun hayalini kuruyordu.

5 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
d3nan: 02 Jul 2023, 21:52 Ama evet kuzenler))
muhtemelen kuzenleri hiç sayamazsınız, sayılmaz benim anlayışıma göre sayılmaz) )) Ayrıca kuzenim ama çok uzakta yaşıyor, pek iletişim kurmuyoruz ama çok güzel bir kız, muhtemelen yakında onunla tanışacağız))
These users thanked the author Nikita.pelyustkov for the post:
Aion2012Ölü
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 497

Unread post by Hafta sonu »

Babalar tarafından kaç vakayla karşılaştım, girişimler nadir değildir. Ancak kızları onları keskin bir şekilde olumsuz algılıyor. İlişkinin sonsuza dek bozulacağı noktaya kadar. Babaya karşı her zaman bir şok ve içsel bir reddedilme ve reddedilme söz konusudur. Baba, bu aseksüel bir nesne. :nelzya:
These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 4):
Ted_2023, Nikita.pelyustkov, İsveç125, Lisa24
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by hadi »

[/quote] peki, muhtemelen kuzenleri hiç sayamazsınız, benim anlayışıma göre sayılmaz))) Ayrıca kuzen ama uzakta yaşıyor, pek iletişim kurmuyoruz ama o güzel bir kız, konuşacağız muhtemelen yakında onunla tanışırız))
[/quote]
Bunun büyük olasılıkla akraba, kuzen olup olmamasına bağlı olmadığını düşünüyorum. Ve kadın tipine gelince... Eğer bir kadın sizin tipinizse, anneniz, kız kardeşiniz, komşunuzsa onu istersiniz. Eğer senin değilse, o zaman her kimse, o zaman onu istemiyorsun. Ve çekicilik buna bağlıdır. 37 yaşında model görünümlü bir arkadaşım vardı ve onun da 14 yaşında (şimdi daha büyük) bir oğlu vardı. Ve ziyarete geldiğimde ona olan kıskançlığını gördüm.. Açıkça olmasa da.. Ve onu istediğini anladım. Ona dile getirmese de saklıyor ama ben bir erkek olarak dışarıdan gördüm. Çok güzel, fiziği 37 yaşına göre neredeyse mükemmel... İstememek günah. Evet, annem beni istediği için beni kabul etti... ve doğal olarak annem onu ​​cinsel partner olarak görmüyordu. Ama tavrından bunu umursamayacağı açıktı. Ve benim için annem anneydi.. 155 boyunda, tombul.. Hiç bana göre değil. Bu yüzden onu hiç istemedim. Bir akraba ya da buna benzer bir şey değil.
These users thanked the author hadi for the post (total 2):
Nikita.pelyustkov, Tapkin
Автор темы
Nikita.pelyustkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Helga: 02 Jul 2023, 22:30 Babaların kaç vakasıyla karşılaştım, girişimler nadir değil. Ancak kızları onları keskin bir şekilde olumsuz algılıyor. İlişkinin sonsuza dek bozulacağı noktaya kadar. Babaya karşı her zaman bir şok ve içsel bir reddedilme ve reddedilme söz konusudur. Baba, bu aseksüel bir nesne. :nelzya:
Peki bir kız baba ister ve bunun hayalini kurar mı? Muhtemelen buna benzer durumlar vardır. Bunların hepsi bizim teşhislerimiz)))
Aion2012Ölü
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Veronika »

Babalar bunun içindir. Oğullar kardeştir. Hepsi siklerle. Ve biz kızlar yalnızız. Ve bizi beceriyorlar.x
These users thanked the author Veronika for the post (total 3):
Nikita.pelyustkov, İsveç125, Lyudmila S
Автор темы
Nikita.pelyustkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

d3nan, sanırım evet, işte haklısın, ilk Sonuçta, bir kadına olan ilgi önce gelir, sonra annenize veya kız kardeşinize vb. Ve benden büyük kızlardan hoşlanıyorum, nedenini bilmiyorum ama öyle oluyor ki, temel tercihler olmamasına rağmen yaşıtım akranlarıyla pek anlaşamıyorum. Ama kız kardeşimde de durum böyleydi, onun kız kardeş olduğu düşüncesi beni tahrik ediyordu..
Aion2012Ölü
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Katılıyorum. Kardeşim benden daha yaşlı. Aynı odada uyuduk. Göğüslerimi saklamadım, göğüs uçlarımı gördüm. İlgimi çekti, özellikle meme ucumu açığa çıkardım.
These users thanked the author Veronika for the post (total 2):
Nikita.pelyustkov, Lyudmila S
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Peki bir kız bir baba ister ve bunun hayalini kurar mı? Muhtemelen buna benzer durumlar vardır. Bunların hepsi bizim teşhislerimizdir)))
Hayatta her şey olur, ancak bu kuraldan çok istisnadır. Her ne kadar forumu okurken kızların sadece babalarını nasıl baştan çıkaracaklarını düşündükleri düşünülebilir. Çoğunlukla, bunların gerçek vakalardan ziyade ıslak fanteziler olma olasılığı daha yüksektir.
These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 3):
Nikita.pelyustkov, Kral Kuş, Natalie
Автор темы
Nikita.pelyustkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Veronica, Peki birisiyle ensest ilişki yaşadın mı?
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Zaten tarif etmiştim, öyleydi. Ve erkek kardeşimle, babamla ve amcamla.

6 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Helga: 02 Jul 2023, 23:26 büyük ihtimalle gerçek vakalardan ziyade ıslak fanteziler.
hamama, hamama nasıl gittiklerini bilmiyorsunuz oda. Herkes yıkandı. Ben babamı ve erkek kardeşimi gördüm, herkes benim ve anneminkini gördü. Ben ve erkek kardeşimle birlikte ablam da 16 yaşında bizimle gelmeyi bıraktı, büyüdü. Ve aramızda üç yaş fark var.
Babam onu ​​sikmeyince hamama ayrı gitmeye başladı. Annem fark etti ve keşke onu becerebilseydim.
Aion2012Ölü, Nikita.pelyustkov, Lyudmila S
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by hadi »

Helga: 02 Jul 2023, 23:26
nikita.pelyustkov: 02 Jul 2023, 22:54 Peki bir kız bir baba isteyip bunun hayalini kurar mı? Muhtemelen buna benzer durumlar vardır. Bunların hepsi bizim teşhislerimizdir)))
Hayatta her şey olur, ancak bu kuraldan çok istisnadır. Her ne kadar forumu okurken kızların sadece babalarını nasıl baştan çıkaracaklarını düşündükleri düşünülebilir. Çoğunlukla bunların ıslak fanteziler olma ihtimali gerçek vakalardan daha fazladır.
Islak, evet, çoğu kişi için öyle. Birisinin bir hayali vardı ama onu gerçekleştirmekten korkuyordu. Gerçek deneyimi anlattım. Tam olarak seks değildi, yetişkinlerin kuzenimle öpüşmesi ve sevişmesiydi. O zamanlar onun kız kardeş olması umurumda değildi. Dürüst olmak gerekirse.. O zaman umursamayan bir kızdı. Bu da kendisine dokunulmasına izin veriyor. Seks gerçekleşmedi ve bunun tek nedeni o zamanki kararsızlığımdı, yoksa belki her şey olurdu. O anda "ah kahretsin, o bir kız kardeş, bunların hepsi kötü" diye düşündüm.. Vay be. Bir kadının amcığı.. Benden üç yaş büyük bir kız dokunmama izin veriyor. Olmaz... Nasıl bir ahlaktan bahsediyoruz o zaman? Bu şimdi ahlaki bileşeni düşündüğünüz zamandır)) ama sonra - kim verirdi...
Nikita.pelyustkov, PavelNokia
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Numarayı aldılar. Bir bölmede annem iç çamaşırlarını yıkadı. Hamam vardı. Babam her zaman banyo yapardı.
Oraya vardığında neredeyse (ölen, kaza geçiren) kız kardeşimi beceriyordu. Neredeyse beni beceriyordu. Sırtımı ovaladığımda bacaklarımın arasında sert bir his hissettim. Güzeldi.
Nikita.pelyustkov, Lyudmila S, PavelNokia
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler

d3nan: 02 Jul 2023, 23:41
Kız kardeşler ve erkek kardeşler, özellikle de kuzenler farklıdır. )
Farklı hikayelerin olduğunu hiçbir şekilde inkar etmiyorum. Zaten bilinçli olan kızlarda karşılaştığım şey, babanın cinsel ilgisi olumsuz algılandı.
These users thanked the author Hafta sonu for the post:
Nikita.pelyustkov
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by hadi »

Helga: 02 Jul 2023, 23:52
d3nan: 02 Jul 2023, 23:41
Kız kardeşler ve erkek kardeşler, özellikle de kuzenler farklıdır. )
Farklı hikayelerin olduğunu hiçbir şekilde inkar etmiyorum. Zaten bilinçli olan kızlarda karşılaştığım şey, babanın cinsel ilgisi olumsuz algılandı.
Ayrıca gerçekmiş gibi davranmıyorum. Ve hiçbir durumda seni inkar etmiyorum. Evet, bu tür olaylardan sonra kızların babalarından nefret ettiği veya babalarıyla iletişim kurmadığı pek çok vaka okudum. Ama bunlar %100 kız arasında anlaşmazlık olduğu durumlardır.. Yani baba, erkek kardeş, amca, kızı seks yapmaya zorlar.. Elinde ya rızasızlık ya da kullanım kalıntısı kalır. Daha sonra nefret ortaya çıkar. Ancak bunun tam tersi olduğu durumlar da vardır. Bir kız babasını, erkek kardeşini veya amcasını istediğinde... Ve onu değil de onu istediğinde, o zaman bu tamamen farklı bir hikaye
Last edited by hadi on 03 Jul 2023, 00:18, edited 1 time in total.
Aion2012Ölü, Nikita.pelyustkov
Автор темы
Nikita.pelyustkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Helga, Evet, evet, sadece fanteziler, fanteziler hakkında ve sohbet devam ediyor))) hiç böyle düşünceleriniz oldu mu?

6 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
Sohbetten ayrıldığım için özür dilerim, sadece telefonda konuşuyordum. Burada olan her şeyi bensiz okudum, bu konudaki tartışma ve tarafsızlık için hepinize çok teşekkür ederim. Cevapları daha hızlı yazmayı nasıl mümkün kılabilirim? Mesajları gönderdikten hemen sonra bu kadar hızlı yazamayacağımı mı söylüyor? Burada bir şeyi değiştirmek mümkün mü? Forumda yeniyim, çok sert yargılamayın)))
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler

HAYIR. Babamdan eğilimlerim vardı. Ve annesinden bile utanmadı, onun önünde üzerime geldi. Ve onun bu davranışı, kendi adına olan iyiliği sonsuza kadar yok etti. İyi, nazik bir adamdı. Ve tüm bu durumlar olmasaydı ona çok daha yakın olurdum. Ve ilişkimizi kendisi mahvettiği için üzgünüm.
These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 2):
Nikita.pelyustkov, Natalie
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Size hayatımdan birkaç vaka anlatacağım. Çocukların beni görmesini istediğimde. Cüruf? Belki. Bunlar hayattan örnekler.
Aslında her şey biz Moskova’da oda arkadaşımız Leshka ile yaşarken oldu.
Oğlum ve torunu gitti, kendisi AUCHAN’da 14 yaşındaydı. Sonra yakınlarda yaşadılar (Ryazansky, 2-a) Leshka’yı yeni terk ettiler, hadi ama kimse yok. Soyundum ve köpek pozisyonunda ayağa kalktım. Zaten iki odalı bir dairede yaşıyorlardı. Ama kapı yoktu... Leshka beni ele geçirdi. Kapı açılıyor. Erken bir şey söylüyorum. Ne yapmalıyım? İçimde bir yara var, kendimi iyi hissediyorum. Herkesin önünde beni becerdi. Onlar, çocuklar vb. işimiz bitene kadar açıldı. Ne olmuş yani?
Peki gördük, ne olmuş!
Başka bir vaka Sonra tek odalı bir dairede yaşadık ve uzanıp film izledik. Lekha ne yapacağını merak etti. Beni kendi tarafımda beceriyor. Oğul yerde oturuyor, orada daha iyi görebiliyor. Lekha benimkine vuruyor, ben de oğluma dizleriyle vuruyorum. Fısıldadım Leshka, sessiz ol. Durumu dinliyor ve görüyor. Ve yavaş yavaş içime boşalıyor.
Ayrıca kızının beni nasıl yediklerini görmesini istediği bir durum da vardı.
Aynı dairede. Ama sıcak olduğumu bağırarak battaniyeyi attım. Ve kızım bizi çıplak, bacaklarımızı uzatmış halde gördü. Penisimin içimde nasıl hareket ettiğini gördüm.
İstediğim de buydu.
Bir kez daha Leshka’nın penisinin Uzak Doğu’dan gelen bir çöpçatana nasıl girdiğini gördüm.
Ve sen ensest Daha kötü olabilir.
These users thanked the author Veronika for the post (total 5):
Nikita.pelyustkov, Lis, Mancuso, Alex_SPb_R, Lyudmila S
Автор темы
Nikita.pelyustkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Helga: 03 Jul 2023, 00:20 Hayır. Babamdan gelen eğilimler vardı.
Peki, muhtemelen başka koşullar ve koşullar olsaydı, bunu kendin isterdin diye ortaya çıkabilir miydi? Yani eğer o şekilde davranmasaydı her şeyi farklı yapardı. Dikkat ediyorum çoğu zaman erkeklerin kendi kadınlarını istediklerini ve çoğu zaman şiddete maruz kaldıklarını, bu da kızların ruhunu travmatize ettiğini ve bunun ömür boyu devam ettiğini söylüyor. Ne yazık ki herkesin kafası bencillik yapmadan sonuçları düşünebilecek kadar iyi çalışmıyor.
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Onu bir erkek olarak görmem pek mümkün değil. İç tabum buna izin vermiyordu. :bilinmiyor:
These users thanked the author Hafta sonu for the post:
Nikita.pelyustkov
Автор темы
Nikita.pelyustkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Helga: 03 Jul 2023, 00:38 Onu bir erkek olarak görmem pek mümkün değil. İçimdeki tabu buna izin vermez.
Peki, eğer o seni istiyorsa ve seni baştan çıkarmak istiyorsa, hâlâ hiçbir şeyin imkansız olmadığını düşünüyorum, eğer istenirse öyle görünüyor bana göre herhangi bir kişiye bir yaklaşım bulabilirsiniz. Mesela kız kardeşim her şeyi inanılmaz derecede ustaca ve yavaş yavaş yaptı, ben de ona kız olarak bakmadım ve o zamanlar hayatımızın arkadaş bile değildik ama o beni istedi ve benim için her şeyi yaptı. son anda dayanamadım. Tabii ilk başta ruhumda biraz kötü bir his uyandırdı ama sonra geçti. Ve kendimizi yan yana bulduğumuzda, zaten birbirimize olan vahşi, hayvani arzudan titriyorduk, cinsel partnerlerle hiçbir sorunumuz olmasa da, ne ben ne de o, birbirimizi istiyorduk ve bu muhtemelen " Yasak Meyve” dizisi tatlı”Nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Zevk olarak seks arzusundan başka hiçbir şeyimiz yoktu. Bir şekilde bu anlamda birbirimize doğrudan takıntılıydık.
These users thanked the author Nikita.pelyustkov for the post (total 3):
Hafta sonu, Aion2012Ölü, PavelNokia
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408
Registered for: 5 years 7 months

Unread post by Utangaç bebek »

Çocukken ensest yaşadım. Ama bu daha çok yaşlı insanların benim üzerimdeki etkisi. Henüz bilinçsiz bir yaştaydım...
These users thanked the author Utangaç bebek for the post (total 3):
Nikita.pelyustkov, frenk, Aion2012Ölü
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Bu yüzden yazıyorum. Buna çekildim. Oğluma göstereceğim. Ama beni balkonda sikti.

6 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Uzun zaman önce oğlumla birlikteydik. Ama bir yetişkin olarak balkonda bunu beklemiyordum bile.
Nikita.pelyustkov, Esinti
Автор темы
Nikita.pelyustkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Utangaç Bebek, kiminle ensest ilişki yaşadın? Paylaş))) nasıl oldu ve nasıl bir izlenim bıraktı, bundan sonra ruhunuzda ne kaldı?)

5 dakika 12 saniye sonra gönderilir:
Veronika: 03 Jul 2023, 01:00 Oğlumla uzun zaman önceydi. Ama bir yetişkin olarak, bunu balkonda bile beklemiyordum.
Hayatın ilginç, sen sadece bir annesin; orası. tüm sapıklardan)))
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Babamla, kardeşimin kıçıma ilk ve son kez sahip olduğu an... yani, hepsi bu.
Rasaroam, Nikita.pelyustkov, Esinti
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874

Unread post by Rasaroam »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 02 Jul 2023, 21:56 Kim konuşuyor?.. yedek kulübesinde para mı var? Hiçbir zaman böyle düşüncelerim olmadı. Genel olarak ensest teması iğrenç ve iğrenç.
Ensest teması büyüleyici ve heyecan verici☝️ 🙂
These users thanked the author Rasaroam for the post:
Nikita.pelyustkov
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Bu konuşma sizi çıplak yürüyüşe çıkmaya zorluyor.

1 dakika 5 saniye sonra gönderilir:
Çünkü büyüleyici ve seksi. İstek...
Rasaroam, Nikita.pelyustkov, Lis
Автор темы
Nikita.pelyustkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Rasrom, Evet, pek çok kişi bunu seviyor bu tür tartışmaları okuyun, birçoğu bunlara katılmak istiyor, bazıları fantezilerini gerçekmiş gibi gösteriyor çünkü bu onları çok tahrik ediyor ve bunu hayatta gerçekleştirme imkanı yok, bazıları ensestlere tamamen karşı ve çoğu için bu genel olarak şok edici. Her şey zaten o kadar tanıdık ki bunda olağandışı hiçbir şey yok. Kime bağlı ama yine de bu tür konuların tartışmasına giren tüm insanlar bununla ilgileniyor ve duygusuz ayrılmıyor))) tek nokta ne hissettiğimizdir)) değil mi?
Aion2012Ölü
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Sağ. Size katılıyorum. Bazıları için bir rüya, bazıları için ise gerçek, herkesin kendine göre..
These users thanked the author Veronika for the post:
Nikita.pelyustkov
Автор темы
Nikita.pelyustkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Veronika: 03 Jul 2023, 01:21 Bu konuşma seni çıplak yürüyüşe zorluyor.
Şimdi bu forumdan birkaç erkeğin seni bir odaya götürmesini sağlamalısın; casusluk yapmak istediğiniz kişileri gözetliyor))) ve bu ikisinin sizin için DP’yi ve her şeyi dikkatli bir şekilde ayarlaması ama aynı zamanda zor... Muhtemelen birçok kez boşalırsınız ve vızıltıdan çığlık atarsınız)))
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Muhtemelen reddetmezdim. Çok seksi.

4 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Beni o yıllardan götürün. Fark büyük. Dvm değil. Ve vermiyorum ama sonra kendimi verirdim
Nikita.pelyustkov, Rasaroam
Автор темы
Nikita.pelyustkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Veronica, Evet, harika olurdu, inanmıyorum ’ Bundan şüpheliyim))) Muhtemelen çok sert seksten hoşlanıyorsun? Değilim, aslında çok nazik bir adamım, sekste küfürden hoşlanmam, am demiyorum, am diyorum, kadın sikeyim demiyorum ama sikeyim vs. Benim için bazı mesajlarınız açık sözlülükten dolayı pek hoş değil. Sen kirli bir kızsın, pek çok insan bundan hoşlanıyor, ben gerçekten sevmiyorum)) ama konu bu değil))) Seksle ilgili her şeye karşı hoşgörülüyüm ve her şey hakkında konuşabiliriz.
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Neden benim hakkımda böyle düşünüyorsun? Ama seni böyle seviyorum. Nereden öğrendiğimi bilmiyorum. Evet.

2 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Hadi konuşalım. Kabul ediyorum. Evlenmek için değil tabi ki sohbet etmek için teklif bekliyorum. Susadım.
Nikita.pelyustkov
Автор темы
Nikita.pelyustkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Veronika, dikkatlice okuduğum için öğrendim buraya ne yazıyorlar, mesajlarınızı da okudum ve tercihleriniz konusunda şu sonuca vardım. Elbette iletişim kurmaktan da çekinmiyorum ve hatta böyle bir konuda buraya mesaj yazan herkesin katılacağı bir hayal uçuşu düzenleme fikri bile vardı, herkesin düşüncelerini yazmaya başlaması ilginç olurdu. ve diğer katılımcılarla ilgili arzular, vb. ))) kısacası, bir grup vir gibi)) ama şu anda gerçekten uyumak için can atıyorum ve pil bitiyor ve buraya sık sık gelirseniz, o zaman biz Mesela yarın hepimiz burada bir araya gelip benzer düşünceleri birbirine aktarabilirsek herkes katkıda bulunur,)))
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Tamam, sağım yaparken matarayı süzmemi istediler. Ama hamile değilim, sütüm yok, doğum yapmadım... bu arada gerçekten istiyorum. Muhtemelen genler, doğum yapmanız gerekiyor. Peki ne? Hamileliği ve doğumu ele alacağım. Çocuk bezi vb. için toplayacaksınız.
Şaka yapıyorum. Bir kuruş bile almayacağım.
Nikita.pelyustkov
Автор темы
Nikita.pelyustkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Veronika: 03 Jul 2023, 02:05 Ama hamile değilim, sütüm yetmiyor, doğum yapmadım... bu arada gerçekten istiyorum. Muhtemelen genler, doğum yapmanız gerekiyor. Peki ne? Hamileliği ve doğumu üstleneceğim.
Peki çocuğunuz yok mu?
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Oğlum ve kızım ama yine de istiyorum.
Nikita.pelyustkov, Rasaroam
Автор темы
Nikita.pelyustkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Veronica, gerçekten kaç yaşındasın? Cevaplarınızı buraya yazın ve genel olarak buraya yazın, diğer katılımcıları bilmiyorum ama ben şahsen yarın, daha doğrusu bugün burada olacağım, her şeyi okuyup herkesin sorularını cevaplayacağım ve elbette deneyeceğim. yarın herkes için çok sıcak olsun))) kısacası, insanların durumu nasıl olacak Değişir, hayal gücüm başladığında durdurulamam ve hiçbir zaman aklıma bir şey gelmez, sadece istediğimi yazarım gerçekten yapmak istiyorum. İçtenlikle, bazen kirli ve kaba görünse de. Genel olarak kimseyi bilmem ama benim için saat sabahın 2:20’si ve gerçekten uykum var. Hepinize yumuşak ve tatlı rüyalar diliyorum. Foruma katıldığınız ve iletişim kurduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim. yarın görüşürüz canlarım)))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”