Ben bir erkeğim ve oldukça pasifim, son zamanlarda yumruklama konusuyla ilgilenmeye başladım ve parmağımı kıçıma sokmaya karar verdim. Hoşuma gitti, dar küçük kıçıma başka ne koyabileceğimi bana söyleyebilir misin? Kurşun kalem veya salatalık gibi sıradanlıklardan kaçınalım) https://i.postimg.cc/GpwWk0PJ/75-MBf7-Bekq-M.webp
Last edited by Gigashop on 02 Jul 2023, 03:31, edited 2 times in total.
Ben bir erkeğim ve oldukça pasifim, son zamanlarda yumruklama konusuyla ilgilenmeye başladım ve parmağımı kıçıma sokmaya karar verdim. Hoşuma gitti, dar küçük kıçıma başka ne koyabileceğimi bana söyleyebilir misin? Kurşun kalem veya salatalık gibi sıradanlıklardan kaçınalım) :oops: [url=https://postimg.cc/pmCcH66p] [img]https://i.postimg.cc/GpwWk0PJ/75-MBf7-Bekq-M.webp[/img][/url]
Ne istediğini, ne istediğini, sana ne söyleyeceklerini kendin biliyorsun. Bu yüzden size en önemli şeyin sempati olduğunu söyleyeceğim, böylece diğer adam da tıpkı kız gibi size çok hoş davranacaktır. Sen de öyle. O zaman ona her şeye izin verebileceksin, sadece kendine değil, kız arkadaşına da.
Ne istediğini, ne istediğini, sana ne söyleyeceklerini kendin biliyorsun. Bu yüzden size en önemli şeyin sempati olduğunu söyleyeceğim, böylece diğer adam da tıpkı kız gibi size çok hoş davranacaktır. Sen de öyle. O zaman ona her şeye izin verebileceksin, sadece kendine değil, kız arkadaşına da.
Gigabolt: ↑02 Jul 2023, 03:27
bana o küçük dar göt deliğine başka ne koyabileceğini söyleyebilir misin?
Kıç deliğinin şekline ve boyutuna uygun olan her şeyi sokmayı dene orada.
Satın aldığınız bir oyuncağı kıçınıza sokmak başka, bunun için alışılmadık bir ev eşyası kullanmak bambaşka bir heyecan.
[quote=Gigabolt post_id=222026 time=1688257660 user_id=19335] bana o küçük dar göt deliğine başka ne koyabileceğini söyleyebilir misin? [/quote] Kıç deliğinin şekline ve boyutuna uygun olan her şeyi sokmayı dene orada. Satın aldığınız bir oyuncağı kıçınıza sokmak başka, bunun için alışılmadık bir ev eşyası kullanmak bambaşka bir heyecan.
en azından banallik olmayan yakalı bir kanca, ancak genel olarak bir ucu amında ve diğer ucu sizdeyken bir kadına kayış takmak harikadır, ama bu akrobasi
en azından banallik olmayan yakalı bir kanca, ancak genel olarak bir ucu amında ve diğer ucu sizdeyken bir kadına kayış takmak harikadır, ama bu akrobasi
Kırılgan olmadığı ve hoş bir şekle sahip olduğu sürece her şey. Tercihen anüste tahrişe neden olmayacak bir malzemeden. Prezervatif takmak sizi ikincisinden kurtarabilir. Gençliğimde tornavidaları severdim; garajda farklı boyutlarda ve şekillerde sapları olan çok sayıda tornavida vardı.
Kırılgan olmadığı ve hoş bir şekle sahip olduğu sürece her şey. Tercihen anüste tahrişe neden olmayacak bir malzemeden. Prezervatif takmak sizi ikincisinden kurtarabilir. Gençliğimde tornavidaları severdim; garajda farklı boyutlarda ve şekillerde sapları olan çok sayıda tornavida vardı.
Oyuncak satın alabilir veya inşaat pazarından paneller için sızdırmazlık maddesi satın alabilirsiniz. Bu, yaklaşık 25-30 mm çapında yuvarlak bir boa yılanıdır. Borular için ısı yalıtımı olarak yalnızca katı. Beyaz, polietilen köpükten yapılmıştır. Soğuk değil, yeterince yumuşak ve sert. Ondan farklı şekiller yapabilirsiniz. Üzerine prezervatif takın, biraz masaj yağı alın ve keyfini çıkarın.
Oyuncak satın alabilir veya inşaat pazarından paneller için sızdırmazlık maddesi satın alabilirsiniz. Bu, yaklaşık 25-30 mm çapında yuvarlak bir boa yılanıdır. Borular için ısı yalıtımı olarak yalnızca katı. Beyaz, polietilen köpükten yapılmıştır. Soğuk değil, yeterince yumuşak ve sert. Ondan farklı şekiller yapabilirsiniz. Üzerine prezervatif takın, biraz masaj yağı alın ve keyfini çıkarın.
Bu kediye yetersiz beslenmeye karşı 3 aşı yaptım.
Bütün tankları emdiler!
Yorum yapıyoruz ve hayal kuruyoruz
Herkese harika bir hafta sonu geçirmenizi dileriz
Last post
Ne kadar güzel bir çift!
Her anlamda!
Genç hanımın amcığı şekil olarak muhteşem😍😍
Bunu hissetmek istiyorum , bunu mümkün olduğunca tüm vücudumla hissedin: dilimden penise!
Sert kadın göğüsleri zamanla yumuşar! Elastik olduğu zaman hem görsel hem de dokunuş açısından en şaşırtıcı olanıdır. Kızlar buna ne diyecek? Duyarlılık nasıl değişti ve ne zaman dokunmaktan sarhoş...
Last post
Sıkı göğüsler meyve suyudur. Sana tamamen katılıyorum.
35 yaşındayım, biseksüelim, bazen erkeklerin beni ahlaksızca sikmelerini seviyorum, annemin önümde sikilmesini isterdim ve sonra birlikte sikildik, gerçi annemin pek de ahlaksız olmadığı ortaya çıktı...