Keman. Devam.

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Murena0314
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 390
Registered for: 2 years
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Keman. Devam.

Unread post by Murena0314 »

Küçük, tek odalı bir stüdyo daireye taşındım, ama rahat, temiz, tüm olanaklara ve iyi bir çift kişilik yatağa, bağımsız yaşam için gerekli tüm eşyaların bulunduğu bir mutfağa ve hatta bir mikrodalga fırına sahip.
Sonra şehir merkezine gittim, yürüyüşe çıktım, arzularım için para harcadım çünkü kocam bana tam yetki verdi. Böylece gün fark edilmeden geçti, etrafta dolaştıktan sonra yoruldum ve daireme döndüm. Sadece duş alıp yatağa girmek istiyordum ki bunu da yaptım. Naked kendini kar beyazı bir battaniyeyle örttü ve sonra beni de örttüler anılar bir kemancıyla trende geçirdiğim bir gece hakkında...
Ohhh, müzikal parmaklarının göğüs uçlarıma, dudaklarıma ve klitoritime o tatlı dokunuşları ... Ahhhh, onu tekrar hissedebilmeyi ne kadar isterdim, sadece dar bir araba yatağında değil, burada... Bu geniş, kar beyazı yatakta. Elim istemsizce karnıma düştü, gözlerimi kapadım, O’nun yaptığını hayal ederek kendimi okşadım... Ama hayır tabii ki... Üzerimde ne ağırlığı var, ne nefesi, ne de nefesi. en önemlisi, hayır müziğini duyuyorum, keman üzerindeki parmaklarının hareketini göremiyorum... Tanrım, keşke bir an önce uykuya dalabilseydim....

In sabah, yataktan kalkmak, her zaman olduğu gibi, kendini iyi bir duruma sokmanın günlük ritüeli, bakımlı kadın... Hafif makyaj, saç şekillendirme vb. Ama kahvaltıyı kendim hazırlamak zorunda kaldım; bunu genellikle kocam yapar. Oh iyi.

Ve şimdi zaten kliniğin duvarları içerisindeyim, muayeneden geçiyorum. Önce gözlerimdeki damlacıklar, iri gözbebekleri ve çok az görüyorum, her şey bulanık, bulutlu... Sonra bir sürü alet var, isim vermem gereken harflerle dolu basit bir tablo değil. Bütün bunlar birkaç saat sürdü ve ardından bir doktora danışıldı. Sonuç beni hem üzdü hem sevindirdi. Her şey o kadar da kötü değil, yaşa bağlı değişiklikler var ama kritik değil. Bu durumda da ameliyat yapmıyorlar, hiçbir manası yok. Hem yakını hem de uzağı net görmenizi sağlayacak progresif camlı gözlük sipariş etmeniz yeterli. Haha. Kocamın hayali gerçek oldu; muhtemelen fantezi okulundan beri bazen gözlüklü bir kadınla seks yapmak istiyordu. Eh, hayalleri gerçek olacak.
Kasadaki muayenenin parasını ödedikten sonra giyindim ve yarı kör bir şekilde daireme gittim, neyse ki çok uzakta değildi ve bu durumda bile hiç sorun yaşamadan bulurdum. Odaya geldiğimde soyundum. Ve sadece külotla beşiğe tırmandı. Yapacak başka ne kaldı, televizyonu bile göremiyorum, gözbebeklerim ancak birkaç saat içinde normale dönecek.

Sonra eşimle şu tarihte uzun bir sohbet gerçekleştirdim: Kendisine muayene sonuçlarını anlattığım telefonda, gözlüklü bir şekilde yanıma yaklaşmanın heyecanını çoktan yaşamıştı. Lanet sapık... Bana nasıl ava çıktığını, orman tavuğu vurduğunu ve onu kızartıp arkadaşlarıyla birlikte konyak eşliğinde tükettiğini anlattı. Genel olarak sıkılmaya da vakti yoktur. Ayrılırken: Seni seviyorum...

Ve yine yatakta yalnızım. Gözlerim çoktan kaymaya başlamıştı, biraz bulutlanmıştı ama çoktan gördüm, kıyafetlerimi topladım, eşimin ve benim en sevdiğimiz dar askılı siyah dantel geceliği giydim. Telefon görüşmesi... Hımm, kim o... Başlık: Kemancı... Heyecanla cevaplama tuşuna basıyorum...
- Zhenya...
- Marina, ben dikkat dağıtmıyor muyum? Aramamın bir sakıncası var mı?
- elbette hayır, çok memnunum. Ben dün gece Seni düşünüyordum. Nasılsın?
- Yarışmada performans sergiledim, ödül yoktu ama memnun oldum, alkışlar vardı ve performansımı açıkça beğendiler. Hatalar üzerinde çalışıp daha da gelişmek mantıklı.
... Güzel kafamın içinden koca bir düşünce ve arzu denizi uçtu ve arzularıma dayanamayıp şöyle dedim:
n- Zhenya, eğer bugün boşsan, müziğini tekrar duymak, ellerini, parmaklarını tekrar görmek ve hissetmek istiyorum...
- Marina.... Ohhh, eğer bunu istiyorsan, ben sana gelecek... Sesi heyecandan titriyor, muhtemelen heyecandan sonunun nasıl olacağını biliyordu...
- falan adrese gel, bekliyorum.
Akıllı telefonumu elimden bırakmadan önce çoktan banyoya gitmiş, tazelenmiş, daha parlak, daha seksi bir makyaj ve nefis kalıcı ruj sürmüştüm. Bırak sürtük olayım, böyle istiyorum. Siyah dantelli şort, aynı gecelik ve üstte hafif bir hareketle çıkarılabilen kemeri olan hafif bir sabahlık. Ve şimdiden karnımda kelebekler uçuşmaya başladı... Mmmm...

Kapı zili çalıyor... Açmak için koşuyorum...
Bu benim arkadaşım değil gelen gezgin. Saygıdeğer bir genç içeri giriyor; altında siyah bir takım elbise, göz kamaştırıcı beyaz bir gömlek ve papyon olan şık bir ceket giyiyor. Bir elinde keman kutusu, diğer elinde uzun bir sap üzerinde muhteşem bir kadife gül var. Ve bir ayaktan diğerine geçerek duruyor. Elini tutarak onu tam anlamıyla koridora sürüklüyor ve kapıyı kapatıyorum.
- Zhenya, öylesin, yani... Söyleyecek sözüm yok... Biliyorsun. Genç ve özgür olsaydım sana ilk görüşte aşık olurdum.
- Marina, yarışmanın hemen ardından, yarışma biter bitmez numaranı çevirdim. Dürüst olmak gerekirse buluşma umudu bile yoktu.
Kemanı dikkatlice koridordaki şifonyerin üzerine koydu ve gülü bana verdi. Her kadın gibi ben de hemen onun kokusunu solumaya başladım; bundan değil, sadece böyle bir hediyenin gerçeğinden keyif aldım. Bu çok hoş ve romantik.
Odaya girdik, tabii ki kıymetli çantasını da yanına aldı, öyle şefkatle yatağın üzerine koydu ki kıskandım bile... Konuşmak istemedim herhangi bir konuda, biz sadece sarıldık ve birbirlerine yaklaştılar, ellerini okşadılar, o bornozumun altına, ben de onun pardesü altına girdim. Boynumu yukarıya doğru uzattım, dudaklarımla dudaklarına ulaştım ve uzun, tutkulu bir öpücükle birleştim. Birbirlerini tutkuyla isteyen bir erkek ve bir kadınla ne konuşulur...
Parkını çıkardım. Bornozumu çıkarmaya çalışıyordu ama onu durdurdum
- Zhenya, Zhenya, bekle. Her şeyin trende nasıl başladığını hatırlıyorsun, değil mi? Müziğinden bunun tekrar olmasını istiyorum, lütfen benim için çal...
- tamam Marinochka, ne istersen yapacağım. Dürüst olmak gerekirse, yarışmada bu melodiyi çalarken Filarmoni salonunda beni dinlediğini hayal ettim. Jüri yoktu ama asıl dinleyici sizdiniz.
Dışarıda hava çoktan kararmaya başlamıştı. Loş ışığı açtım ve yatağın kenarına oturdum ve Zhenya kemanı kutusundan çıkardı ve odanın ortasında durdu... İlk büyülü sesler etrafta aktı, her yere nüfuz etti, beni doldurdu saçlarımın uçlarından ayak tırnaklarıma kadar. Bu melodide bir tür sihir, büyücülük vardı. Ve ellerinin hareketleri muhteşem ve çekiciydi, muhtemelen onu yemeye hazır bir yılana bakan bir tavşan gibi, kemancıya baktım. Bu büyünün, hipnozun etkisi altında yataktan kalktım ve yavaş yavaş müziğin temposuna göre sallanmaya, sonra kendi etrafımda dönmeye başladım. Ve aynı hızla, çok yavaş bir şekilde soyunmaya başladım. Elbette bir striptizciden çok uzağım ama muhtemelen bunu yaparken gösterdiğim samimiyet ve arzu herkesi hayrete düşürürdü...
Sadece külot giyiyordum, parmaklarımla yakalayıp yavaşça çektim aşağı indim ve Zhenya’nın bana hayranlık dolu gözlerle baktığını görünce şimdi duracağından korktum.
- canım, sihrine devam et...
Zhenya devam etti ve ben de yukarı çıktım oyuna karışmamak için arkadan sarıldı ve müziğe göre sallanarak elbiselerinin üzerinden okşamaya başladı... Göğüslerim sırtında, şişkin karnım ve kasıklarım onun sıska şaplaklarına baskı yapıyor ve ellerim göğsünden, karnından ve alt kısmından hâlâ yumuşak olan penisine doğru kayıyor. Muhtemelen aynı anda hem çalıp hem de heyecanlanamayacaktır ve bir noktada müzik düzgün bir şekilde durur, muhtemelen melodi henüz bitmiştir, ama bu artık benim için önemli değil. Etrafında dolaşıp diz çöküp gömleğini ve pantolonunu esnetmeye başladım.
- Marinochka, bekle, aleti bırakayım.
- evet, sehpanın üzerinde.
Aleti bıraktı, ben de kalkmak zorunda kaldım ama daha cesur hareketlerle onu soydum, gömleğini ve pantolonunu çıkardım ve onu yatağın kenarına oturacak şekilde ittim, çektim iç çamaşırını çıkardı.
- Zhenechka, trende her şey çok rahatsız ediciydi, ama çok istedim ve şimdi alacağım, rahat ol. Uyluklarını açarak hâlâ yumuşak, kırılgan penisini avucunun içine aldı ve öptü. Diğer eliyle testisleri aldı ve yavaşça yuvarlamaya başladı.
Dilim ucu yukarı doğru, frenulum boyunca kafamın üzerinde biraz oyalandım, ilk, hala küçük, şeffaf viskoz yağlayıcı damlacıklarını yaladım, sonra yavaşça, titreyerek ağzımı penisin üzerine koydum. bu giderek daha da zorlaştı. Zhenya zevkten inleyerek saçlarımı okşuyor, parmaklarıyla okşuyor, uzun bukleleri parmaklarının arasına çekiyor, başımı, kulaklarımı ve boynumu nazikçe okşuyor.
O genç, özgür ve sekse aç ve ben de onu memnun etmek istiyorum... Onun baskısı olmadan, ağzımla kendimi olabildiğince derine itmeye çalışıyorum, dudaklarımla şaftı daha sert sıkıyorum. Ve yağlayıcı ve tükürükten nemlenmiş avucumla yutamadığım o bölgeyi okşuyorum... Mmmm, dünyanın en lezzetli dondurması... Zhenya bir şekilde başımı okşamayı bıraktı, nefesim değişti, kalçalarım gerildi . beni penisimdeki kıllardan çekmeye çalıştığını hissettim, muhtemelen endişeleniyordu, ağzıma boşalmaktan korkuyordu....
- rahatla, istiyorum, dedim ve elimi ittim mümkün olduğu kadar derin ağız.. Dudakları ve avuçlarını sıkıca sıkıştırarak bu tür birkaç yutkunma, yalnızca havayı solumak için kırılır ve sıcak, yapışkan, tuzlu sperm çeşmesi boğazıma çarptı... Zhenya sırtüstü yatıyordu, inliyor, titriyordu, elleri saçlarımı yakaladı... Ben de penisini ağzımda tutmaya devam ettim, gevşeyene kadar son damlasını emmeye devam ettim. Ancak o zaman adamımın yatağına tırmandım ve ona sarılarak göğsüne uzandım...
Nefesim toparlanıp şiddetli bir orgazmdan sonra kendine gelen Zhenya, beni nazikçe saçlarımdan tuttu ve kaldırdı. KAFA. Muhtemelen, o anda gerçek bir fahişe gibi görünüyordum, dudaklarımın kenarlarından sperm damlacıkları sızıyordu... Muhtemelen maskaram da lekelenmişti.
- Sanırım şimdi pek şık görünmüyorum , değil mi?
- Evet, neden... Sen en çok arzu edilen kadınsın. İtiraf etmeliyim ki, bunu bana daha önce kimse yapmamıştı... teşekkür ederim Marinochka.
- peki, sen gençsin, önünde her şey var. Umarım hala benim için gücün vardır?
- tabii ki Marina, ne istersin?
- mmmm, dedim rüya gibi...
- İstiyorum, senin enstrümanın olmak istiyorum... Ellerinle, parmaklarınla ​​bedenimde, şehvetli deliklerimde çal... O kadar ince ve tecrübeliler ki...
Ondan izin almadan, Zhenya’nın artık benim için her şeyi yapacağını bilmeme rağmen, bana öyle geliyor ki hem kendisi hem de benim için rahat bir pozisyon aldı: köpek pozisyonunda diz çöktü, kalçalarını her iki deliği de açacak şekilde genişletti ve bir yastık koydu. karnının ve göğsünün altında. Tamamen bir mucize beklentisiyle sırtımı eğdim ve rahatladım.

https://i.postimg.cc/Z5ybGvf9/i.jpg

Женя не заставил себя долго ждать. Встав сзади меня, положил руки на широкие бедра, и начал с нежных поглаживаний. Ммм, удовольствие предстояло быть долгим... От длинных движений, по поверхности всей моей попки, он смешался всё ближе и ближе к заветной долине между холмами, с двумя пещерками похоти и сладострастия. Мне оставалось только прикрыв глаза, наслаждаться происходящим, ловить удовольствие от каждого его происхождения. В какой-то момент, движения руками прекратились, они заняли место на бедрах, чуть раздвигая их, и в дело вступили его губы и язык.... Оххх... Снизу вверх, вдоль всей промежности... Сучка потекла... А затем.... Он... Это волшебство... Его язык буквально трахал розочку анала, а два пальчика погрузившись во влажное влагалище творили там что-то фантастическое... Проникали глубоко, нежно лаская каждую клеточку, каждый бугорок и складочку внутри... Моё возбуждение, удовольствие нарастало лавинообразно.

https://i.postimg.cc/5yRJGfLq/i-1.jpg
И он таки нашёл что-то от чего я взорвалась... Череда из нескольких оргазмом потрясла моё тело, как мощное землятресение, я громко постанывала, то колотя кулачками по кравати, то сминая простынь. Такого со мной никогда ещё не было, мне бы сейчас лечь, расслабиться, но и хотелось большего... - Женя, ты волшебник...пожалуйста, возьми меня, войди в меня...
Приставив свой член он легко вошёл в разгоряченную дырочку, и уже держа крепко за бедра, начал ритмично насаживать меня на свой кол. Я была сама в полубезсознательном состоянии, почти ничего не соображала, но зато остро чувствовала...
https://i.postimg.cc/g0WW1SX5/i-2.jpg
Под конец, он оторвал меня от подушки, обняв за грудь, и прижав к животу, лаская пальчиками клитор, вместе со членом, довел ещё до одной серии оргазмов, во время которых и сам кончил, заполнив мою дырочку горячим семенем. Так и упали совместно на кровать, он сзади, обнимая меня за грудь... Оба тяжело дыша, без сил что-то делать и даже говорить.
А потом... Развернувшись друг к другу, мы заснули в объятиях до утра...
These users thanked the author Murena0314 for the post (total 6):
Yün, Juss, MENZİL_, Nicolausblind, Venüs, Christmas_Christmas
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years
 Yanıt: Keman. Devam.

Unread post by Yün »

Peki, okudum... ve eşim ailesinin yanına gitti :) Peki şimdi ne yapmamı istiyorsun? :(
These users thanked the author Yün for the post:
Murena0314
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Venüs »

Moray eel0314,
)))) Güzel hikaye))))
These users thanked the author Venüs for the post:
Murena0314
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Christmas_Christmas »

Moray eel0314,
Gerçekten beğendim hikaye)))...çok teşekkür ederim....
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Murena0314
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”