Millet!!
Sadece erkek arkadaşımla seks yapamam... Çeşitlilik istiyorum yatakta. Sonuç olarak ben de onun iki arkadaşıyla yatıyorum.
Peki bunun aldatma olmadığını ona NASIL açıklayabilirim... Onu yalnız seviyorum.
[i][b]🎀[/b ][/i] Millet!! Sadece erkek arkadaşımla seks yapamam... Çeşitlilik istiyorum yatakta. Sonuç olarak ben de onun iki arkadaşıyla yatıyorum. Peki bunun aldatma olmadığını ona NASIL açıklayabilirim... Onu yalnız seviyorum.
Merhaba, bu tür içerikler beni şaşkına çevirdi, umarım bu konu bir trol tarafından açılmıştır :)
Ve eğer bu kadar sıkıcıysa, peki Allah’ım, bunun İHANET olduğunu sana NASIL açıklayabilirim! Genç nemfoman verici, bir maça çağır!
These users thanked the author NitroJ for the post (total 3):
Merhaba, bu tür içerikler beni şaşkına çevirdi, umarım bu konu bir trol tarafından açılmıştır :) Ve eğer bu kadar sıkıcıysa, peki Allah’ım, bunun İHANET olduğunu sana NASIL açıklayabilirim! Genç nemfoman verici, bir maça çağır!
BillieDean: ↑02 Jan 2022, 13:10
Adam açıkça bundan hoşlanmıyor. Büyük olasılıkla, onu zaten 2 yıldır terk etmiş ya da adam onu cehenneme göndermiş ve şimdi istediği tüm siklere biniyor
arkadaşları elbette ki böyle bunu kimseye dilemem
These users thanked the author wild_max for the post (total 2):
[quote=BillieDean post_id=51392 time=1641118231 user_id=4978] Adam açıkça bundan hoşlanmıyor. Büyük olasılıkla, onu zaten 2 yıldır terk etmiş ya da adam onu cehenneme göndermiş ve şimdi istediği tüm siklere biniyor [/quote] arkadaşları elbette ki böyle bunu kimseye dilemem *x)
[quote=vikylechka75 post_id=51406 time=1641121433 user_id=2857] Misafir, arkadaşlarınızla olan bağlantınızı zaten biliyor mu? [/quote]Elbette biliyor, çünkü ona nasıl açıklayacağını soruyor. Ve iki yıl geçti bile, bunu asla bilemeyeceğiz
Kore’de, arkadaşlar arasındaki anlaşmaya göre kişinin kız arkadaşı olarak listelenen her şey ve herkes onun bilgisiyle dalga geçiyor ve aynı zamanda boşaltma için de ona ihtiyacı var. Biz bunu yaşadık...
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
Kore’de, arkadaşlar arasındaki anlaşmaya göre kişinin kız arkadaşı olarak listelenen her şey ve herkes onun bilgisiyle dalga geçiyor ve aynı zamanda boşaltma için de ona ihtiyacı var. Biz bunu yaşadık...
[quote=BillieDean post_id=51434 time=1641134244 user_id=4978] Neredeyse. Aksi takdirde ona nasıl açıklama yapacağını sormazdı [/quote] Bu yüzden onu kimse başlatmadı, karşı konulmaz olduğundan emin😀
arkadaşlarla kocam gerçekten tavsiye edilmiyor. Uzun süre birlikte yaşıyorsanız arkadaşlarınızın gözlerine nasıl bakabilirsiniz? Başkalarının adamlarını bulmak daha iyi.
These users thanked the author fromkl for the post (total 2):
arkadaşlarla kocam gerçekten tavsiye edilmiyor. Uzun süre birlikte yaşıyorsanız arkadaşlarınızın gözlerine nasıl bakabilirsiniz? Başkalarının adamlarını bulmak daha iyi.
Misafir: ↑29 Nov 2019, 02:33 Millet!!
Eh, öylece yapamam erkek arkadaşımla seks yapmak... Yatakta çeşitlilik istiyorum. Sonuç olarak ben de onun iki arkadaşıyla yatıyorum.
Peki bunun aldatma olmadığını ona NASIL açıklayabilirim... Onu yalnız seviyorum.
Bu vatana ihanettir çünkü onun bundan haberi yoktur. Eğer ikiniz başkalarıyla sevişmeye karar verdiyseniz, o zaman bu ihanet değil, samimi hayatınızdaki çeşitlilik olacaktır.
[quote=Misafir post_id=1379 time=1574984021 user_id=1] [i][b]🎀 ;[/b][/i] Millet!! Eh, öylece yapamam erkek arkadaşımla seks yapmak... Yatakta çeşitlilik istiyorum. Sonuç olarak ben de onun iki arkadaşıyla yatıyorum. Peki bunun aldatma olmadığını ona NASIL açıklayabilirim... Onu yalnız seviyorum. [/quote] Bu vatana ihanettir çünkü onun bundan haberi yoktur. Eğer ikiniz başkalarıyla sevişmeye karar verdiyseniz, o zaman bu ihanet değil, samimi hayatınızdaki çeşitlilik olacaktır.
Peki kadınların tek eşli olması kimin aptallığı?
Avrupalı kadınları araştırırken "yakışıklı bir erkekten oğul, güvenilir bir aileden gelen bir aile" (bigami) oranı %75 civarında. nAynı grup "biriyle yaşıyor ve koşullara bağlı olarak diğeriyle sekse izin veriliyor - %45.
Kariyer basamaklarında yükselme için aynı kategori "ofis aşkı" en az %60.
Ve bir hediyeyi reddetmemek (neredeyse aynı fuhuş) Rusya’da neredeyse %80’den fazla!
These users thanked the author Kedi Matroskin. for the post:
Peki kadınların tek eşli olması kimin aptallığı? Avrupalı kadınları araştırırken "yakışıklı bir erkekten oğul, güvenilir bir aileden gelen bir aile" (bigami) oranı %75 civarında. nAynı grup "biriyle yaşıyor ve koşullara bağlı olarak diğeriyle sekse izin veriliyor - %45. Kariyer basamaklarında yükselme için aynı kategori "ofis aşkı" en az %60. Ve bir hediyeyi reddetmemek (neredeyse aynı fuhuş) Rusya’da neredeyse %80’den fazla!
Anne ve oğul arasında seks hayali kuran gerçek evli bir çift, aile içinde bu tür ilişkileri uygulayan gerçek bir aileyle tanışır. Sadece yetişkinler. Suçluluk yok. bir erkekle
Sorun şu... Bir fahişeyle yapamam, onun bunu içtenlikle yapmadığını biliyorum, ama fahişelerle para için yapamam ve bunu yapmak istemiyorum
Ve bu ben değilim’ Ben beleşçi falanım, bir kadının benimle...
6 aydır seks yapmıyorum 25 yaşındayım o kadar hevesliyim ki yaptığım şeyi yapamıyorum kızların çok güzelleştiği sokakta yürüyorum bel altında sürekli gerginlik var )))) offf seks olmadan ne kadar zor
Last post
kahretsin, 6 ay!!!!! Şu dönemi düşünün; 6 AY. 3 gündür seks yapmıyorum ve şimdiden vebalı gibi yürüyorum. Her şey ve her şey beni rahatsız ediyor, am seğirmesi kelimenin tam anlamıyla beni bir, bir...
Annem uzun süredir boşanıyor ama neredeyse her yaz erkekler onun için av sezonunu açıyor. Ya sahilde buluşmaya çalışıyorlar, sonra toplu taşımada, sonra bir kafeye oturuyorlar, annemle ben oraya...
Last post
sprite , karışık duygular, bu hem öfke hem de tiksinti , ilgi ve kıskançlık. Duyguların bolluğu alışılmışın dışındadır. Ancak herkesin duygusallığı farklıdır ve dolayısıyla buna tepkileri de...