Kızlar, yavaş dansta partnerinizin heyecanına nasıl tepki verirsiniz?
-
Автор темыKral Kuş
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kızlar, yavaş dansta partnerinizin heyecanına nasıl tepki verirsiniz?
Basit durum. Tatil evinde kurumsal parti, buluşma veya disko. Still Got the Blues ya da buna benzer bir şarkıyla dans ediyorsun, hoş bir adama sarılıyorsun. Bir meslektaş, bir yabancı, hatta onu ilk kez görüyor. Ve şimdi onun ereksiyonunu, yani penisinin sizin için, dokunuşlarınız, hareketleriniz, aromanız için özel olarak ayağa kalktığını hissediyorsunuz. Giysilerinizin üzerinden uyluğunuza ve hatta kasıklarınıza dayanır. Yani partneriniz sizi istiyor. Hareketleriniz neler?
- Dans etmeyi bırakın, utanmazların ve kabalığın suratına bir tokat atın.
- Dans etmeyi bırakın, sakince kenara çekilin.
- Dans etmeye devam edin, ancak partnerinizi belli bir mesafede tutarak teması gevşetmeye çalışın.
- Hiçbir şey olmamış gibi dans etmeye devam edin.
- Dans etmeye devam edin, partnerinizi belli bir mesafede tutun. tadını çıkarın.
- Dans etmeye devam edin, bundan memnun olduğunuzu açıkça belirtin ve sonra konuşup birbirinizi daha iyi tanımaya karar verin.
- Farklı bir şey yapar mıydınız?
- Dans etmeyi bırakın, utanmazların ve kabalığın suratına bir tokat atın.
- Dans etmeyi bırakın, sakince kenara çekilin.
- Dans etmeye devam edin, ancak partnerinizi belli bir mesafede tutarak teması gevşetmeye çalışın.
- Hiçbir şey olmamış gibi dans etmeye devam edin.
- Dans etmeye devam edin, partnerinizi belli bir mesafede tutun. tadını çıkarın.
- Dans etmeye devam edin, bundan memnun olduğunuzu açıkça belirtin ve sonra konuşup birbirinizi daha iyi tanımaya karar verin.
- Farklı bir şey yapar mıydınız?
Last edited by Kral Kuş on 30 Jun 2023, 12:53, edited 2 times in total.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 3):
- Ahah, Peru’da, Aşka Dokunmak
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 184
- Registered for: 2 years 7 months
Yanıt: Kızlar, yavaş dansta partnerinizin heyecanına nasıl tepki verirsiniz?
Genel olarak, konu oldukça sıradan ve "ve bir o kadar da anlaşılır". Eğer partnerimizin jive gibi hızlı bir dans sırasında ereksiyonuna tepkimizi sorduysa evet.
Eylemlerimiz ruh halimize ve yetiştirilme tarzımıza bağlıdır.
Genel olarak, konu oldukça sıradan ve "ve bir o kadar da anlaşılır". Eğer partnerimizin jive gibi hızlı bir dans sırasında ereksiyonuna tepkimizi sorduysa evet.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
Bende de buna benzer bir şey vardı ve basmaya başladım karnım ve sürtünmem veya uyluğum, kasıklarım, partnerimle yaklaşık aynı boyda topuklu ayakkabı giyiyorsam veya o biraz daha uzunsa))) Aynı anda uzaklaşmazsa, o zaman yapmaz akıl)))
- These users thanked the author Geçit for the post (total 5):
- Kral Kuş, Ahah, Nikk, Aşka Dokunmak, Zorba Carrie
-
Автор темыKral Kuş
- En güçlü orgazm!
Ayrıca sık sık kalktım. Uzaklaşmadım, neden? Kız genellikle 4. noktaya göre tepki verirdi. Ancak öyle oldu ki kendine daha enerjik ve daha sıkı baskı yapmaya başladı. Bir gün, masanın yanında yavaş yavaş votka içen kocası oturuyordu ve oldukça kasvetli görünüyordu. Yani devamı yoktu.
Ve bir şirket partisinde konu, içeriden kilitlenen karanlık bir ofiste sona erdi. Karısını ilk kez aldattı. Ama karakteristik olan şey sonrasında utanılacak bir şey olmamasıydı
.
Bir anket yaptım.
Ayrıca sık sık kalktım. Uzaklaşmadım, neden? Kız genellikle 4. noktaya göre tepki verirdi. Ancak öyle oldu ki kendine daha enerjik ve daha sıkı baskı yapmaya başladı. Bir gün, masanın yanında yavaş yavaş votka içen kocası oturuyordu ve oldukça kasvetli görünüyordu. Yani devamı yoktu.
Ve bir şirket partisinde konu, içeriden kilitlenen karanlık bir ofiste sona erdi. Karısını ilk kez aldattı. Ama karakteristik olan şey sonrasında utanılacak bir şey olmamasıydı

Kendi konunuzu oluşturun, biz de göz atalım :)aalleexx26: ↑30 Jun 2023, 12:43 asıl bir partnerin jive gibi hızlı bir dans sırasında ereksiyonuna verdiğimiz tepkiyi sordu, o zaman evet.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
- Geçit, Aşka Dokunmak
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
Gençliğimi, kampımı, yavaş danslarımı hatırlıyorum) doğal olarak o yaşta dans sırasında ayakta durdum, onsuz yapamadım) Bir kızla yavaş bir dans sırasında aniden kendini bana nasıl bastırdığını hatırladım. Oldukça dolgundu ve göğüsleri zaten iyi bir büyüklükteydi.) Daha sonra ilk kez bir kadının göğüslerini hissettim ve kafam çok karıştı ama dans etmeye devam ettim. Doğal olarak o zaman bir risk vardı, partnerimin bunu hissedip hissetmediğini bilmiyorum. Neden bu şekilde sarılmaya karar verdiği hala bir sır olduğundan) onunla daha fazla iletişim ya da ilişki yoktu, bu yüzden soramadım
- These users thanked the author Peru’da for the post:
- Aşka Dokunmak
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 497
- Registered for: 2 years 1 month
Bu ortağın kim olacağına bağlı. Eğer onu çok fazla tanımıyorsam ya da hiç tanımıyorsam, özellikle de kendisi utanıyorsa, hiçbir şey olmamış gibi davranacağım.
Eğer sempati duyulan bir tanıdık varsa 5. nokta.
Eğer sempati duyulan bir tanıdık varsa 5. nokta.
- These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 2):
- Kral Kuş, Aşka Dokunmak
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
Bir zamanlar LAMBADA için bir moda vardı, o zaman sert penisini kızların topuzlarının arasına sürmek sorun değildi - ve sonra gizemli bir şekilde gülümsediler, biraz utandılar ama gözlerinin içine baktılaraalleexx26: ↑30 Jun 2023, 12:43Eylemlerimiz ruh halimize ve yetiştirilme tarzımıza bağlıdır.Eylemleriniz nelerdir?
nGenel olarak konu oldukça sıradan ve "zaten anlaşılır." Jive gibi hızlı bir dans sırasında partnerimizin ereksiyonuna tepkimizi sorsaydı evet olurdu.

- These users thanked the author Ahah for the post (total 2):
- Geçit, Zorba Carrie
-
- Orgazm!
- Total posts: 894
- Registered for: 2 years 1 month
Davranışım birçok faktöre bağlı olacaktır. Olayın olduğu sırada bir ilişkim varsa özür dileyip uzaklaşırım. flört) cesaretimden dolayı inisiyatifi kendim alabilirim
- These users thanked the author Lisa24 for the post (total 3):
- Kral Kuş, Aşka Dokunmak, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Aferin kızlar! Önemli olan partnerinizi zamanında cesaretlendirmektir! Ve ne ölçüde ve ne şekilde tamamen bireyseldir!
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Kral Kuş, Aşka Dokunmak
-
- Penetrasyon
- Total posts: 288
- Registered for: 2 years
1-2. Noktalar - elbette hayır.
3. Nokta - bir adam aşırı hassas davranabilir ve çirkin bir şekilde kıçını tekmeleyerek uzaklaşmaya çalışabilir. Ona kötü bir şey olmadığını bildirebilir ve mesafeyi kısaltmaya çalışabilirsiniz. Aptal gibi davranmaya devam ederse bu noktaya göre hareket edeceğim. Bu davranışı rahatsız edici bulabilirim.
4. Nokta - evet, eğer adam onunla dans etmeyi kabul edecek kadar çekiciyse, ama daha fazlası değil. Büyük ihtimalle bunu yapacağım. Oyumu verdim.
Nokta 5 - aniden neredeyse inanılmaz bir şey olursa - koşmaya başladım, o zaman yanağımı göğsüne daha sıkı bastırabilir ve duyabilmesi için iç çekebilirim ve yabancılar tarafından fark edilmeden parmaklarımla omzunu sıkabilirim. Akıllı biri anlayacaktır.
6. Nokta - eğer her şey 5. maddedeki gibi olsaydı, adamın kendisinin gelip onunla yalnız buluşmak isteyip istemediğimi sormasını tercih ederdim. Bunu yapmazsa bu onun hatasıdır.
7. Nokta - seçenekler her zaman mümkündür.
3. Nokta - bir adam aşırı hassas davranabilir ve çirkin bir şekilde kıçını tekmeleyerek uzaklaşmaya çalışabilir. Ona kötü bir şey olmadığını bildirebilir ve mesafeyi kısaltmaya çalışabilirsiniz. Aptal gibi davranmaya devam ederse bu noktaya göre hareket edeceğim. Bu davranışı rahatsız edici bulabilirim.
4. Nokta - evet, eğer adam onunla dans etmeyi kabul edecek kadar çekiciyse, ama daha fazlası değil. Büyük ihtimalle bunu yapacağım. Oyumu verdim.
Nokta 5 - aniden neredeyse inanılmaz bir şey olursa - koşmaya başladım, o zaman yanağımı göğsüne daha sıkı bastırabilir ve duyabilmesi için iç çekebilirim ve yabancılar tarafından fark edilmeden parmaklarımla omzunu sıkabilirim. Akıllı biri anlayacaktır.
6. Nokta - eğer her şey 5. maddedeki gibi olsaydı, adamın kendisinin gelip onunla yalnız buluşmak isteyip istemediğimi sormasını tercih ederdim. Bunu yapmazsa bu onun hatasıdır.
7. Nokta - seçenekler her zaman mümkündür.
- These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 2):
- Hafta sonu, Kral Kuş
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 2 months
Bir erkek bana çekici geliyorsa, bunun beni memnun ettiğini ona bildiririm. Ve eğer sevimli değilse neden onunla dans edesin ki?
Bir zamanlar bir şirket partisinde komik bir durum yaşandı. Bir meslektaşım beni dansa davet etti, sırf dans etmem için (iyi dans ederim) ve patolojik olarak kıskanç olan metresi çıldırdı! O zamanki sevgilim onu acilen davet etmek zorunda kaldı ve - evet, hepsi bu: kucaklaşın, hafifçe dizine bastırın.....)) Sırf beni sakinleştirmek ve beni o kıskanç kaplanın pençelerinden kurtarmak için

Bir zamanlar bir şirket partisinde komik bir durum yaşandı. Bir meslektaşım beni dansa davet etti, sırf dans etmem için (iyi dans ederim) ve patolojik olarak kıskanç olan metresi çıldırdı! O zamanki sevgilim onu acilen davet etmek zorunda kaldı ve - evet, hepsi bu: kucaklaşın, hafifçe dizine bastırın.....)) Sırf beni sakinleştirmek ve beni o kıskanç kaplanın pençelerinden kurtarmak için
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Kral Kuş, Geçit
-
- Penetrasyon
Bunu yapmak kolay mıydı? Peki inisiyatifi kim ele aldı?
"Bilmiyorum"... Elbette hissettim! Bunu nasıl hissetmezsin? Ve neden - görüyorsunuz, kadınlar çoğu zaman dürtüsel davranırlar ve sonra eylemlerini kendilerine bile her zaman açıklayamazlar. Ve evet, konuşmamız gerekiyordu!Doğal olarak bir risk vardı o zaman, partnerin bunu hissedip hissetmediğini bilmiyorum. Neden bu şekilde sarılmaya karar verdiği hala bir sır olduğundan) onunla daha fazla iletişim ve ilişki yoktu, bu yüzden soramadım
- These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 2):
- Kral Kuş, Peru’da
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
Dedikleri gibi, eğer bir arkadaş en iyisiyse, o zaman kız bir arkadaşına verebilir, ancak eğer o en iyisi değilse ve yani biraz yarı arkadaş-arkadaşsa, o zaman büyük olasılıkla sorun olmayacaktır.
Dans ederken bir arkadaşım vardı, sonradan bana bunun bende olduğunu ama bir şekilde fark etmediğimi söyledi.
Belki rüyalarında bir arkadaşlarının penisini bile görüyorlar ama yapma’ itiraf etmiyorum.
Ve doğru söyledikleri gibi, birisi yapabilir.
Mesela bir kızı ziyaret ediyordum ve onu kıçından çektim ve tokat atmasını bekledim ama sonra birden fazla kez kıçını tuttu ve bana izin verildi, o zaman bile göğüslerimi sutyenimin altına sıkıştırabildim ve bana izin verildi, ancak önce kemerin altı hayır, sonra o kabul etti.
Ama ben onun en yakın arkadaşıydım .
Yani benim gibi, eğer bir meslektaşım müdahale ederse, örneğin sarhoş olursa ve bana dokunursa, o zaman durmayacağımı ve eğer yapabileceğim başka biri varsa biliyorum. ayakta dur, o zaman ben de onu istersem muhtemelen sırıtırım ve oral seks yapmasına izin veririm ama hiç güzel değilse ya da diyelim ki bir arkadaşımın karısıysa buna izin vermem.
Genellikle kendisinin yapıp yapamayacağını belirlemek 5-10 dakika sürer, bu da yapabilir ama bu yapamaz.
Örneğin, bir meslektaşının annesi tırmanacak, Diyelim ki kız 20 yaşında ve annesi 40 yaşında, şık bir vücudu ve büyük göğüsleri var, içki içiyor ve üzerime geliyor, o zaman büyük olasılıkla onu sikerim.
n8 dakika sonra gönderilir 18 saniye:
Dans ederken bir arkadaşım vardı, sonradan bana bunun bende olduğunu ama bir şekilde fark etmediğimi söyledi.
Belki rüyalarında bir arkadaşlarının penisini bile görüyorlar ama yapma’ itiraf etmiyorum.
Ve doğru söyledikleri gibi, birisi yapabilir.
Mesela bir kızı ziyaret ediyordum ve onu kıçından çektim ve tokat atmasını bekledim ama sonra birden fazla kez kıçını tuttu ve bana izin verildi, o zaman bile göğüslerimi sutyenimin altına sıkıştırabildim ve bana izin verildi, ancak önce kemerin altı hayır, sonra o kabul etti.
Ama ben onun en yakın arkadaşıydım .
Yani benim gibi, eğer bir meslektaşım müdahale ederse, örneğin sarhoş olursa ve bana dokunursa, o zaman durmayacağımı ve eğer yapabileceğim başka biri varsa biliyorum. ayakta dur, o zaman ben de onu istersem muhtemelen sırıtırım ve oral seks yapmasına izin veririm ama hiç güzel değilse ya da diyelim ki bir arkadaşımın karısıysa buna izin vermem.
Genellikle kendisinin yapıp yapamayacağını belirlemek 5-10 dakika sürer, bu da yapabilir ama bu yapamaz.
Örneğin, bir meslektaşının annesi tırmanacak, Diyelim ki kız 20 yaşında ve annesi 40 yaşında, şık bir vücudu ve büyük göğüsleri var, içki içiyor ve üzerime geliyor, o zaman büyük olasılıkla onu sikerim.
n8 dakika sonra gönderilir 18 saniye:
-
Автор темыKral Kuş
- En güçlü orgazm!
Tamamen kendiliğinden oldu. Bize işyerinde çok hoş bir akşam yaşattılar; bir şekilde ışıklandırmayı ayarladılar, müziği seçtiler ve çeşitli içecekler içtiler. Alkol, dans, el feneri... Evli bir bayan (kocam bizim takımdan değil), ama ilginç, güzel bir parfüm, beline oturan bir elbise. Genel olarak dans ettiler, kalktım ve gıcırdadım, kıvranmadı ama karnını daha sıkı bastırdı. Sonra "Hadi sigara içelim" dedi ve ben de "Üst katta mı?" diye sordum. Üst katta ise bina zaten kapalıydı. Güldü ve biz de oraya sigara içmemeye gittik. Odayı anahtarla açıyor, içeri giriyoruz, kapıyı kilitliyor. Aldığımı ve geri dönüşün olmadığını anlıyorum. Ona sarılmaya çalışıyorum ama çömeliyor, fermuarımı açıyor, penisimi bir peçeteyle siliyor ve ağzına koyuyor. Evet, her şeyi o kadar tatlı ve ustaca yaptı ki elbette onu daha sonra öptüm. Devamı yoktu, hemen kapıyı açtı, işte bu, gitme vakti geldi. Daha sonra ona ima ettim ve bunu açıkça tekrarlamayı teklif ettim ve ona oral seks yapmak istediğimi söyledim ama başımıza bunun gibi başka bir şey gelmedi.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post:
- Aşka Dokunmak
-
- Penetrasyon
Gerçek bir liderliğe liderlik etmek ne kadar kolay ve basit , hatta örnek aile babası yoldan saptı! Kaç kez, eğer kadınlar kocaları hakkında konuşurlarsa, onun ne kadar sadık olduğunu ve asla sola gitmeyeceğini, sadece gitmeyeceğine değil, bakmayacağına da ikna oldum, o zaman sadece şunu söylemek istiyorum. onlara: "Bu sizin erdeminiz değil, bizim eksikliğimizdir"

- These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post:
- Hafta sonu
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 17 Replies
- 571 Views
-
Last post by Sergey79