Kızlar, günde kaç orgazm yaşadınız?
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Kızlar günde kaç kez orgazm oldunuz?
Gece yirmi kez gelen bir arkadaşım vardı. Ama bu uzun zaman önceydi.
- These users thanked the author vpl satın al for the post:
- sapık
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 6 months
Ayrıca makineli tüfek gibi boşalan bir arkadaşım vardı. Rekoru 15 kez elinde tuttu.
- These users thanked the author sapık for the post:
- vpl satın al
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
- Registered for: 2 years
Miktarın neye bağlı olduğu ilginç, birden fazla kez duydum ama ilkinden sonra benimki her şeyi söylüyor, artık istemiyorum ve yapamam. Sorun sadece vücudu mu yoksa neler yapabileceğini bilmiyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
O gerçek bir kadın, bir kez yirmi yaşına gelenlerin aksine .
-
- heyecanlanıyorum
Yani her şeyin uydurma hikaye olduğunu mu düşünüyorsunuz? Erkeklerin ve kadınların vücutlarının bir şekilde benzer olduğu ve bir erkeğin, örneğin orgazmdan sonra hemen ikinci tura gönderilmek istemediği gerçeğini hesaba katarsak bu oldukça mümkündür.
-
- Nirvana’dayım
Her seks yaptığımda orgazm olmuyorum. Elbette güzel ama bitirmek her zaman mümkün olmuyor. Ve bunun nedeni partnerin kötü olması ya da bir şeylerin yanlış olması değil. Kafanın karışması çok kolaydır, heyecan ya donuklaşır ya da tamamen kaybolur ve bu çok sayıda faktörden etkilenir. Çoklu orgazmlar hakkında bir şeyler okudum ama bu büyük olasılıkla tek bir orgazmdır ve sadece uzun sürelidir. Ben de birkaç orgazm yaşadım ama 20 değil. Sinir sisteminin böyle bir yüke dayanamayacağını düşünüyorum.
-
- heyecanlanıyorum
Kız arkadaşım da her seferinde orgazm olmuyordu. ama oyuncaklar işlerini yapıyor ve şimdi sadece orgazmla, işe yaramazsa oyuncaklar yardımcı oluyor, ancak bazen onlarla bile uzun süre oynamak zorunda kalıyorsunuzMarinka: ↑30 Jun 2023, 17:21 Her seks yaptığımda orgazm olamıyorum. Elbette güzel ama bitirmek her zaman mümkün olmuyor. Ve bunun nedeni partnerin kötü olması ya da bir şeylerin yanlış olması değil. Kafanın karışması çok kolaydır, heyecan ya donuklaşır ya da tamamen kaybolur ve bu çok sayıda faktörden etkilenir. Çoklu orgazmlar hakkında bir şeyler okudum ama bu büyük olasılıkla tek bir orgazmdır ve sadece uzun sürelidir. Ben de birkaç orgazm yaşadım ama 20 değil. Sinir sisteminin böyle bir yüke dayanamayacağını düşünüyorum.
-
- Nirvana’dayım
Oynamayı sever misin? Sana ve ona mı?mih1: ↑30 Jun 2023, 17:34Kız arkadaşım da her seferinde orgazm olmuyordu. , ancak oyuncaklar işini yapıyor ve artık yalnızca orgazmla, işe yaramıyorsa oyuncaklar yardımcı oluyor, ancak bazen onlarla bile uzun süre oynamak zorunda kalıyorsunuzMarinka: ↑30 Jun 2023, 17:21 Her seks yaptığımda orgazm olmuyorum. Elbette güzel ama bitirmek her zaman mümkün olmuyor. Ve bunun nedeni partnerin kötü olması ya da bir şeylerin yanlış olması değil. Kafanın karışması çok kolaydır, heyecan ya donuklaşır ya da tamamen kaybolur ve bu çok sayıda faktörden etkilenir. Çoklu orgazmlar hakkında bir şeyler okudum ama bu büyük olasılıkla tek bir orgazmdır ve sadece uzun sürelidir. Ben de birkaç orgazm yaşadım ama 20 değil. Sinir sisteminin böyle bir yüke dayanamayacağını düşünüyorum.
-
- heyecanlanıyorum
Bunu gerçekten beğendim, eskiden utangaçtı ya da korkuyordu ama sonunda onu satın almak istedi ve şimdi mutlu, özellikle de onunla penguen, daha önce hiç böyle olmamasına rağmen zaman zaman kendisi de eğleniyor
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
- Registered for: 2 years 9 months
Karım üç orgazm yaşıyor. Stabil. Bundan sonra artık sekse ihtiyacı kalmayacak.
7 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Bir arkadaşım vardı ve sen onunla sevişirken o da geldi. Kaç kere saymadım? İşler bayılma öncesi bir duruma ulaştı.
7 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Bir arkadaşım vardı ve sen onunla sevişirken o da geldi. Kaç kere saymadım? İşler bayılma öncesi bir duruma ulaştı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 6 months
Evet, ruhumdan çok fazla orgazm yayıyorum. Yukarıda bahsettiğim arkadaşım defalarca orgazm olduktan sonra saatlerce ölü gibi uyudu. Ancak bu nadirdi. Genel olarak hızlı bir nişancıyım) bu yüzden boşalmak için zamanı olması gerekiyordu)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 2 years 1 month
Gerçekten çabuk boşalan kızlar var ve bundan sonra bunu daha da çok istiyorlar. Bunu söyleyen birkaç arkadaş vardı. Eski sevgililerimden biri eylem başına ortalama üç kez boşalıyordu ve çoğu zaman bunun gerçekleşmesini sağlamaya çalıştım. 20’yi bilmiyorum, elbette birkaç saat boyunca grup seks sevenler var, 20’yi de yapabilirler, kim bilir)) ama henüz karşılaşmadım
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
-
- Total posts: 24
- Registered for: 3 years 7 months
Herkesin farklı bedenleri vardır. Bazı insanlar birçok kez boşalır, bazıları ise bir kez bile boşalmaz. Yapının özelliklerine göre değişir...
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
-
- heyecanlanıyorum
Görünen o ki, tüm kızlar çok farklı, herkesin orgazmı ve miktarı farklı, sanırım niteliği şiddetli patlamalardan sessiz inlemeye kadar değişiyor.
-
- Total posts: 14
Günde en fazla 8 kez yaşadım. Ama bir erkekle en fazla 3 kez. Her ne kadar genellikle biri benim için yeterli olsa da)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post