50 yaşında doğum yapın.

Zor, neredeyse umutsuz durumların analizi
Автор темы
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874
Registered for: 3 years 1 month
 50 yaşın altında doğum yapın.

Unread post by Rasaroam »

Bir aile arkadaşım var. Kendisi 50’nin biraz üzerinde, kendisi ise 47 yaşında.
Bir çocuk var, zaten büyümüş.
Ve böylece ikinci bir çocuk doğurmaya karar verdiler (şöyle diyorlar: "sonunda kurtuldular) ").
Bunun için yardımları olmadığında; ebeveynleri zaten çok yaşlı. Kendileri de genç değiller; küçük bir çocukla baş edebilecek güçleri yok. Ve günün her saatinde dadı tutamayacak kadar zengin olduklarını da söylemiyorum. Hepsi kendi başlarına....

Başa çıkabilecekler mi?
Ve genel olarak: bunu yapmaları gerekiyor muydu? Çocuk sahibi olma arzusu tüm rasyonel argümanlara ağır basacak kadar güçlü mü?
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: 50 yaşından önce bebek sahibi olmak

Unread post by Serg_A »

Rasrom: 17 Jul 2023, 01:45 Bir çocuk var, zaten büyümüş.
Ve böylece ikinci bir çocuk doğurmaya karar verdiler
Sanırım güncel gerçek olaylarla bağlantılı olarak, ilkini kaybedebileceklerini düşünüyorlar... Bu yüzden ne olur ne olmaz diye ikincisini almaya karar verdiler.
These users thanked the author Serg_A for the post:
Morpheus
üçgen
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 160
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by üçgen »

Ne kadar güce sahip olduklarına kendileri karar verecek. Kişisel görüşüme göre 50 yaş oldukça normal bir yetişkin yaşıdır, yaşlılığa bile yakın değildir. Geçenlerde bir arkadaşım şöyle dedi: “Bir jinekoloğa gittim, bana 48 yaşında her şeyin yolunda olduğunu söyledi, bu yüzden belki üçüncüyü doğurmalıyım diye düşünüyorum?” (Oğlum 27 yaşında, oğlum.) kızı 13 yaşında, kendisinin de 4 evliliği var (anamnezinde) .
These users thanked the author üçgen for the post:
Morpheus
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439

Unread post by vesaire »

Elliden sonra çocuk sahibi olmaları zor olacaktır. Giderek daha az güç var. Hastalıklar. Ölürler.
These users thanked the author vesaire for the post:
Morpheus
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 3 years
Orientation: biseksüel

Unread post by Andrey Lukashov »

Rasrom: 17 Jul 2023, 01:45 Bir aile arkadaşım var. Kendisi 50’nin biraz üzerinde, kendisi ise 47 yaşında.
Bir çocuk var, büyümüş.
Ve böylece ikinci bir çocuk doğurmaya karar verdiler (şöyle diyorlar: "sonunda sahip oldular) civarında")...
Bu çok zor...
Eğitim açısından düşünürsek Bu çocuk büyüyüp anne babasından bağımsız yaşayabilene kadar bu çocuğu yetiştirip ona eğitim verebilecek durumdayım. Eğer anne şu anda 47 yaşındaysa ve çocuk doğduğunda 48 yaşında olacaksa bu, 25 yıl daha ekleyecektir. Baba daha da yaşlı. Üstelik insanlar zengin değil. Emekliler olarak okuması gereken bir çocuğa destek olmak çok zor olacak.
Fizyolojik olarak bu çocuğa hamile kalmak neredeyse imkansız olacak. Eşim ve ben, neredeyse 49 yaşına gelene kadar hala adet görmesine rağmen, 48 yaşındayken doğum kontrolü kullanmayı bıraktık.
Yani büyük olasılıkla çocukla ilgili hiçbir şey yolunda gitmeyecek.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
Serg_A
Автор темы
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Rasrom: 17 Jul 2023, 01:45 Bir aile arkadaşım var. Kendisi 50’nin biraz üzerinde, kendisi ise 47 yaşında.
Bir çocuk var, büyümüş.
Ve böylece ikinci bir çocuk doğurmaya karar verdiler (şöyle diyorlar: "sonunda sahip oldular) civarında")...
Bu çok zor...
Eğitim açısından düşünürsek Bu çocuk büyüyüp anne babasından bağımsız yaşayabilene kadar bu çocuğu yetiştirip ona eğitim verebilecek durumdayım. Eğer anne şu anda 47 yaşındaysa ve çocuk doğduğunda 48 yaşında olacaksa bu, 25 yıl daha ekleyecektir. Baba daha da yaşlı. Üstelik insanlar zengin değil. Emekliler olarak okuması gereken bir çocuğa destek olmak çok zor olacak.
Fizyolojik olarak bu çocuğa hamile kalmak neredeyse imkansız olacak. Eşim ve ben, neredeyse 49 yaşına gelene kadar hala adet görmesine rağmen, 48 yaşındayken doğum kontrolü kullanmayı bıraktık.
Yani büyük olasılıkla çocuk konusunda başarılı olamayacaklar.
Bunu ZATEN ELDE ETTİLER.
IVF sayesinde, Kesinlikle. Tasarruflarımızın neredeyse tamamını buna harcadık.
Morpheus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Morpheus »

Bana göre bu tür ebeveynler, her ikisi de tamamen sağlıklı olsalar bile, o yaşta çocuk doğurmaya karar verirler ve mantıksız davranırlar. Her ikisinin de sağlığı giderek kötüleşecek, sinir sistemi de bu yaşta sıklıkla darmadağın olacak ve çocukların çığlıkları, yaş grubu bir yana, genç bir insanın bile ruhunu büyük ölçüde sarsabilir. Çocuk neşeye değil tahrişe neden olur. Buraya bakıma, bakıma, sevgiye ihtiyacı olan yaşlı ebeveynleri de ekleyelim... Görünüşe göre iki cephede parçalanmak zorunda kalacaklar ve erkeğin de herkese az ya da çok geçim sağlamak için iki kişilik para kazanması gerekecek. .. Yani soru şu: buna ihtiyaçları var mı? Doğanın 50 yaşın altındaki kadınlarda doğal gebeliği sınırlaması boşuna değildi, dolayısıyla o zamana kadar hamile kalma riski minimum düzeydeydi. Ve sadece çok büyük paralar karşılığında suni tohumlama, bir kişinin bu yasağı aşmasına yardımcı oldu... Sorun, bu çocuğun 16 yaşında yaşlı ebeveynlerine bakmak zorunda kaldığında hala mutlu olup olmayacağıdır. :kullanıldı:
These users thanked the author Morpheus for the post:
Serg_A
Yönetici
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92
Registered for: 2 years

Unread post by Yönetici »

Başa çıkıp çıkamayacaklarını elbette sadece kendileri biliyor. Ama bence bu yaşta doğum yapmak aptalca. 20 yaşında, çocuk doğduğunda artık var olmayabilir, hatta daha erken. Veya bir tür hastalıktan kimse sigortalı değildir. Ve mevcut çocuk, görünüşe göre küçük olan için bir dadı gibi olacak. Burada daha küçük farklılıklar var ve arkadaşlarınızın büyükleri çocuklara bakmaya nasıl zorladıklarını sürekli görüyorsunuz. Kendileri için doğuruyorlar, sonra da suçu büyüklerine atıyorlar.
These users thanked the author Yönetici for the post:
Morpheus
Автор темы
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Yönetici: 17 Jul 2023, 10:07 Başa çıkıp çıkamayacaklarını elbette yalnızca kendileri biliyor. Ama bence bu yaşta doğum yapmak aptalca. 20 yaşında, çocuk doğduğunda artık var olmayabilir, hatta daha erken. Veya bir tür hastalıktan kimse sigortalı değildir. Ve mevcut çocuk, görünüşe göre küçük olan için bir dadı gibi olacak. Burada daha küçük farklılıklar var ve arkadaşlarınızın büyükleri çocuklara bakmaya nasıl zorladıklarını sürekli görüyorsunuz. Kendileri için doğuruyorlar ve suçu büyüklere atıyorlar.
Büyüklerin küçüklere yardım etmesi gerekmez mi?!😮
Yönetici
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92
Registered for: 2 years

Unread post by Yönetici »

Rasrom: 17 Jul 2023, 10:23 Yaşlıların gençlere yardım etmesi gerekmez mi?!
Makul sınırlar dahilinde. Ancak bu asla bir görev haline gelmez ve eğer küçük olan ortalığı karıştırırsa büyük olan da cezalandırılır. Sanki takip etmemişsin gibi. En büyüğünün de kendi hayatı var.
Akrabalar arasında bizzat gözlemlediğim bir örnek. Bir yerde buluştuk. En büyüğü akranlarıyla (kuzeni) oynuyor, uzun zamandır birbirlerini görmüyorlar. Bu büyüğün bir küçüğü var. Eğlenmek istiyor, gidip annesine oynamasına izin vermiyorlar diye şikayet ediyor ama aralarında 6 yaş fark olduğu için oyuna farklı bir ilgileri var. Annem en büyük oğlunu azarlıyor, onu oyunu bırakmaya ve küçük olanı eğlendirmeye zorluyor, sanki bu senin kardeşin ve ona yardım etmelisin. Bence olmamalı. Meğerse vaktini büyük olandan alıp, küçüğüne vermişler.
These users thanked the author Yönetici for the post (total 2):
Serg_A, Morpheus
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970

Unread post by Serg_A »

Ve böylece ikinci bir çocuk doğurmaya karar verdiler (şöyle diyorlar: "sonunda kurtuldular) ").
Bunun için yardımları olmadığında; ebeveynleri zaten çok yaşlı. Kendileri de genç değiller; küçük bir çocukla baş edebilecek güçleri yok. Ve günün her saatinde dadı tutamayacak kadar zengin olduklarını da söylemiyorum. Hepsi kendi başlarına....

Başa çıkabilecekler mi?
Ve genel olarak: bunu yapmaları gerekiyor muydu? Çocuk sahibi olma arzusu tüm rasyonel argümanlara ağır basacak kadar güçlü mü?
Başka bir nüans daha var: Kadınlarda yaşlandıkça mutasyonlar ne yazık ki birikiyor yumurtalarında, yani aşağı doğum yaparken, 35 yaşın üzerindeki kadınlar için risk zaten çok büyük, ancak 50 yaşın altında bunun ne olduğunu bile bilmiyorum. Bu patolojilerin ultrasonla tespit edilip edilemeyeceği başka bir konu...
These users thanked the author Serg_A for the post:
Morpheus
Автор темы
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Serg_A: 18 Jul 2023, 06:06
Bir aile arkadaşım var. Kendisi 50’nin biraz üzerinde, kendisi ise 47 yaşında.

Başa çıkabilecekler mi?
Başka bir nüans daha var: Kadınlarda yaşlandıkça mutasyonlar ne yazık ki birikiyor yumurtalarında, yani aşağı doğum yaparken, 35 yaşın üzerindeki kadınlar için risk zaten çok büyük, ancak 50 yaşın altında bunun ne olduğunu bile bilmiyorum. Bu patolojilerin ultrasonla tespit edilip edilemeyeceği başka bir konu...
Evet, patoloji olasılığı çok yüksek. Ama bu durumda Allah’a şükür böyle bir şey olmadı.
These users thanked the author Rasaroam for the post:
Serg_A
üçgen
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 160
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by üçgen »

Serg_A: 18 Jul 2023, 06:06 Bir nüans daha var: Kadınların yaşla birlikte yumurtalarında mutasyonlar birikiyor maalesef, bu yüzden Down doğurmak zaten 35 yaş üstü ve 50 yaş altı kadınlar için büyük bir risk, ne olduğunu bile bilmiyorum öyle. Bu patolojilerin ultrasonla tespit edilip edilemeyeceği başka bir konu...
Açıkçası bu bir mutasyon değil, 21. kromozomun fazladan bir kopyasıdır. Ancak bu, hamileliğin 10-11. haftasında ve 15-20. haftalarda - diğer birçok doğuştan hastalıkta yapılan bir kan testiyle tespit edilen her durumda mümkündür.
zıt
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 192
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by zıt »

Eşim ve ben 53 yaşındayız. En küçük kızımız 7 yaşında ve Eylül ayında okula gidecek. En büyük oğul 31, en büyük kız 27 yaşında. Yaşıyoruz ve hayattan keyif alıyoruz)) Sorularınız mı var?
These users thanked the author zıt for the post (total 2):
Rasaroam, Vladtsst
Автор темы
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

malon: 18 Jul 2023, 10:10 Eşim ve ben 53 yaşındayız. En küçük kızımız 7 yaşında ve Eylül ayında okula gidecek. En büyük oğlum 31, en büyük kızım 27 yaşında. Yaşıyoruz ve hayatın tadını çıkarıyoruz)) Sorularınız var mı?
👍👍👍
These users thanked the author Rasaroam for the post:
zıt
Morpheus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Morpheus »

malon: 18 Jul 2023, 10:10 53 yaşındaki eşiyle birlikte. En küçük kızı 7 yaşında ve Eylül ayında okula gidecek. En büyük oğul 31, en büyük kız 27 yaşında. Yaşıyoruz ve hayatın tadını çıkarıyoruz)) Sorunuz var mı?
Herkesi eşitlemeye gerek yok . Sizin için her şeyin yolunda gitmesi ve şu anda da sorunsuz gitmesi, bunun herkes için böyle olacağı anlamına gelmez. Her insan bireyseldir ve bu yaşta çocuğun doğumuyla birlikte her insan farklı durumlar yaşayabilir. Ayrıca bu çocuğu yetiştirip toplum içine çıkarabileceğinizden %100 emin olabilir misiniz? Sana bir şey olmayacağının, çocuğun yetim kalmayacağının garantisi nerede? Yoksa daha büyük çocukların eğitimci rolünü üstleneceğini mi umuyorsunuz?
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Vladtsst »

malon: 18 Jul 2023, 10:10 Eşim ve ben 53 yaşındayız. En küçük kızımız 7 yaşında ve Eylül ayında okula gidecek. En büyük oğlum 31, en büyük kızım 27 yaşında. Yaşıyoruz ve hayatın tadını çıkarıyoruz)) Sorularınız var mı?
Benzer şekilde. Ben 50’nin üzerindeyim, eşim de 40’ın üzerinde. En büyüğü 7, en küçüğü 5 yaşında. Benim de ilk evliliğimden bir oğlum var. O 25 yaşında. Ben senden biraz büyüğüm. Eşim benden 10 yaş küçüktür. Bu eşimin benimle ilk evliliği. Benden önce çocuğu yoktu
These users thanked the author Vladtsst for the post:
zıt
zıt
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 192
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by zıt »

Morpheus: 18 Jul 2023, 14:04
53 yaşındaki eşiyle birlikte. En küçük kızı 7 yaşında ve Eylül ayında okula gidecek. En büyük oğul 31, en büyük kız 27 yaşında. Yaşıyoruz ve hayatın tadını çıkarıyoruz)) Sorunuz var mı?
Herkesi eşitlemeye gerek yok . Sizin için her şeyin yolunda gitmesi ve şu anda da sorunsuz gitmesi, bunun herkes için böyle olacağı anlamına gelmez. Her insan bireyseldir ve bu yaşta çocuğun doğumuyla birlikte her insan farklı durumlar yaşayabilir. Ayrıca bu çocuğu yetiştirip toplum içine çıkarabileceğinizden %100 emin olabilir misiniz? Sana bir şey olmayacağının, çocuğun yetim kalmayacağının garantisi nerede? Yoksa daha büyük çocukların eğitimci rolünü üstleneceğini mi umuyorsunuz?
Hepimizin başına hiçbir şey gelmeyeceğinin garantisi nerede? Yoksa kırk yaşındaki birinin gelecek yıl ölmeme şansı benden daha mı yüksek?)) Ve aramızda... hurma örüyor))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Zor durumlar”