Sevgili varlıklar, söyleyin bize, uğruna diğer kusurları affetmeye hazır olduğunuz bedenin o kısmı sizin için nedir? Mesela:
- o kadar büyük göğüsleri var ki onun çıkıntılı göbeği ve kıçındaki gamzeler umurumda değil! Bu göğüsler beni çok heyecanlandırıyor.
Ya da
- ah, karnında öyle kareler var ki, düşüncesi bile beni ıslatıyor ve penisinin 8 cm olması umurumda değil, kareler umurumda.
Ya da belki
- ah, ne kadar kıllı bir vücudu var, ayı yavrusu gibi, çok mutluyum ve yıkanmaması ve kokması umurumda değil, sadece kürküne hayran kaldım
Böyle noktalarınız var mı?
Hemen yanıtlayamam. Popo muhtemelen. Küçük yuvarlak çörekler, bel. Ve eğer güzel bir yüz değilse o zaman seni affedeceğim
Sevgili varlıklar, söyleyin bize, uğruna diğer kusurları affetmeye hazır olduğunuz bedenin o kısmı sizin için nedir? Mesela:
- o kadar büyük göğüsleri var ki onun çıkıntılı göbeği ve kıçındaki gamzeler umurumda değil! Bu göğüsler beni çok heyecanlandırıyor. Ya da - ah, karnında öyle kareler var ki, düşüncesi bile beni ıslatıyor ve penisinin 8 cm olması umurumda değil, kareler umurumda. Ya da belki - ah, ne kadar kıllı bir vücudu var, ayı yavrusu gibi, çok mutluyum ve yıkanmaması ve kokması umurumda değil, sadece kürküne hayran kaldım
Böyle noktalarınız var mı? Hemen yanıtlayamam. Popo muhtemelen. Küçük yuvarlak çörekler, bel. Ve eğer güzel bir yüz değilse o zaman seni affedeceğim :oops:
Pekala, "Affedeceğim" muhtemelen pek doğru kelime değil; bunun yerine, bunu kabullenip gözlerinizi kapatmak mı istiyorsunuz?)
Soruyu yanıtlamak: Bu kişiyle ilgilenmeliyim. Bunun bir mizah duygusu, parlaklık, sıradışılık olduğu, yani vücudun bir kısmının beyin olduğu ortaya çıktı.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
Pekala, "Affedeceğim" muhtemelen pek doğru kelime değil; bunun yerine, bunu kabullenip gözlerinizi kapatmak mı istiyorsunuz?) Soruyu yanıtlamak: Bu kişiyle ilgilenmeliyim. Bunun bir mizah duygusu, parlaklık, sıradışılık olduğu, yani vücudun bir kısmının beyin olduğu ortaya çıktı.
[quote=RockstarAgency post_id=219135 time=1687769386 user_id=19007] güzel estetik kadın yüzleri. [/quote] Güzellik ve estetik öznel şeylerdir, değil mi)))
[quote="Hooligan Carrie" post_id=219136 time=1687769453 user_id=18654] Güzellik ve estetik öznel şeylerdir [/quote] Bu yüzden benim için vücudun o parçasının ne olduğunu yazıyorum) Ve bu şu anlama geliyor: , bence çok güzel ve estetik)
[quote=RockstarAgency post_id=219138 time=1687769606 user_id=19007] Bu da bence güzel ve estetik oldukları anlamına geliyor) [/quote] Mantıklı, ya))) Güzel yüzler senin için ne ifade ediyor? Peki, yüksek elmacık kemikleri, küçük/büyük ağız, kemerli burun veya göbek deliği?
Hooligan Carrie: ↑26 Jun 2023, 11:57
Güzel yüzler sizin için ne ifade ediyor? Peki, çıkık elmacık kemikleri, küçük/büyük ağız, kemerli burun veya göbek deliği var mı?
Tek bir türü yok) Sen bunu daha çok bilirsin, bir tür gibi kafanızdaki geçiş anahtarının "Pek sayılmaz". Bakıyorum ve bana göre güzel olup olmadığını hemen anlıyorum.
These users thanked the author RockstarAjansı for the post:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=219143 time=1687769870 user_id=18654] Güzel yüzler sizin için ne ifade ediyor? Peki, çıkık elmacık kemikleri, küçük/büyük ağız, kemerli burun veya göbek deliği var mı? [/quote] Tek bir türü yok) Sen bunu daha çok bilirsin, bir tür gibi kafanızdaki geçiş anahtarının "Pek sayılmaz". Bakıyorum ve bana göre güzel olup olmadığını hemen anlıyorum.
RockstarAgency, vay be.. peki, belki de şu uyum o zaman lanet olsun?
Kesinlikle yüksek elmacık kemikleri, oval yüz şekli, ortalama bir burun ve gamzesiz bir çene hoşuma gidiyor. Ancak bunların hiçbiri yoksa ve yüz uyumlu bir şekilde tasarlanmışsa, o zaman yine de beğeniyorsunuz))
[ref=#804000]RockstarAgency[/ref], vay be.. peki, belki de şu uyum o zaman lanet olsun? Kesinlikle yüksek elmacık kemikleri, oval yüz şekli, ortalama bir burun ve gamzesiz bir çene hoşuma gidiyor. Ancak bunların hiçbiri yoksa ve yüz uyumlu bir şekilde tasarlanmışsa, o zaman yine de beğeniyorsunuz))
Bir kadının çıplak vücudunun üzerine sadece kısa bir elbise giyerek evin içinde dolaşmasını ne kadar seviyorum, bu son derece heyecan verici. 26 yaşındayım, 42 yaşında bir kadınla çıkıyorum ve ondan...
Evet, bunu bulana kadar pek çok renk denedim , buradayım, her zaman bir şeyler eksikmiş ve her şey yanlışmış gibi görünmeden önce kendimi çok bütün ve rahat...
Düğünden hemen sonra kocam ve ben bir süreliğine ebeveynlerinin yanına taşınmak zorunda kaldık çünkü ailem yaşayacağımız dairede zaten büyük tadilatlara başlamıştı... Ve ortaya çıktı ki, düğünden...
Last post
Bu diğer yetkili forum kullanıcıları kimler ve neden kendinize melez diyorsunuz?
önceki sözlerime aldırış etmeyin.. . sadece bunun gibi komplekslerim var... geçmiş bir yaşamdan... sadece kendinizin...
Aşağıda Kadın vücudunun hangi kısmı en itici? sorusunun yer aldığı bir konu vardı ( Kadın vücudu ) ( Kadın vücudu ) - yani simetri adına diyelim...Dürüst olmak gerekirse, Erkek vücudunun hangi kısmı...
Last post
Yani Bekçi, burada doğru bir şekilde belirtti; aslında elleriyle çalışan tüm erkekleri reddettiniz. Tartışmak sizin hakkınız... Ancak sıcak su, sabun ve tırnak fırçasıyla tüm sorunların çözüldüğünü...