Eşimin arkadaşı beni istiyor!!
-
Автор темыDeitrell
- Flört etmek
- Total posts: 47
- Registered for: 2 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Eşimin arkadaşı beni istiyor!!
Eşimin arkadaşı beni istiyor, Zhenya uzun zamandır benimle görüşüyor ve kıskanıyor..
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Re: Eşimin arkadaşı beni istiyor!!
Tüm iletişimi kopar. Daha da kötüleşecek. Boşanma söz konusu olabilir.
- These users thanked the author Timurlenk for the post:
- Zorba Carrie
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Peki?
Başka bir fantezi mi?
Yani iki seçenek var ve her şey kişisel tercihe bağlı
1. Başka bir sike gönder
2. Seninkine gönder.
Başka bir fantezi mi?
Yani iki seçenek var ve her şey kişisel tercihe bağlı
1. Başka bir sike gönder
2. Seninkine gönder.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
- Registered for: 1 year 11 months
karımın en iyi arkadaşı gelirse, sarhoş olmayı seviyorlar, şarkılar bağırıyorlar, kadınsı taraflarını tartışıyorlar, sonra beni erkek arkadaşlığı için arıyorlar, kadeh kaldırmak istiyorlar, kaba hikayeler istiyorlar, sonra arkadaşımın elleri külotuyla masamın altını karıştırıyor , hadi balkonumda sigara içelim, benimki şortunu çıkarıyor ve sikini arkadaşının burnuna doğru sallıyor, şişmiş taşaklarını sıkıca yumruk haline getiriyor ve kendi kulakların kadar sik tanımadığını söylüyor, kırılıyor, gözlerini saklıyor ama karım şişmiş penisi ağzımda tutmama ve biraz emmeme, kocaman izmaritleri desteklememe, hemen çekmeme, dilimle dudaklarımla okşamama ve boşalmaya başladığımda onu içine sokmama izin veriyor arkadaşımın ağzına ve saçlarından tutup kasıklarına kadar bastırıyor; öğürüyor ama yutuyor, kızlar tatmin olmuş bir şekilde gülüyor, böyle hayalperestler ne yapabilir? Arkadaşını becermesine izin vermiyor ve ona sadece böyle bir oral seks yapıyor. ayık bir şekilde geriye bakarsam veya başka birinin eteğine biraz daha uzun bakarsam histeri garantidir.
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 10 months
Eşimin eski sevgilisi arkadaşım. Eşim biseksüel ve bazen ben bir iş gezisindeyken yatakta ona şakalar yapıyorlar. Üçümüz dans ediyorduk. Kızlar öpüştüler, ben de onları arkadan okşadım. Her birini tutkuyla öptüm. Birbirimize baktık ve yatağa gittik. Daha sonra eşim bunu hatırlayınca utandı. Ama sonra alıştım ve genç kadınları kendim tavlamayı öğrendim. Doğum yaptığımda bu komşuma ve birlikte sallandığımız kadına evlenme teklif ettim.
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years
İşyerinde bir durum yaşadım, iki kadın kız arkadaşım ve arkadaş gibi iki erkek hayal edin. meslektaşlarım (aslında birkaç düzine, ancak eylem aramızda gerçekleşti) - Dışarıdan bir kadın meslektaşımdan hoşlandım, ama o meslektaşıma ve arkadaşıma doğru ilerlemeye devam etti ve o da bana sürekli olarak yaklaşan ikinci kadını sevdi. Bu haç. Benden hoşlanan kişi istifa ettiğinde otoparkta yanına gelip sarıldım, sıkıca bastırdım ve birkaç saniye dudaklarını, yanaklarını ve alnını öptüm. "Güle güle, birbirimizi bir daha asla görmeyeceğiz." Ağlıyordu... Herhangi bir erotik duygu yaşamadım ama onun nasıl acı çektiğini gördüm ve başka türlüsünü yapamazdım.
Neden fantezi, sadece yaşıyoruz ve hiç ilgi göstermediğimiz kişiler için ne kadar çekici olduğumuzu görmüyoruz . Bazen yanlışlıkla elimizle ya da vücudumuzun bir kısmıyla onlara dokunuyoruz, onlar için bu zaten bir haftalık bir olay ve anı.
İşyerinde bir durum yaşadım, iki kadın kız arkadaşım ve arkadaş gibi iki erkek hayal edin. meslektaşlarım (aslında birkaç düzine, ancak eylem aramızda gerçekleşti) - Dışarıdan bir kadın meslektaşımdan hoşlandım, ama o meslektaşıma ve arkadaşıma doğru ilerlemeye devam etti ve o da bana sürekli olarak yaklaşan ikinci kadını sevdi. Bu haç. Benden hoşlanan kişi istifa ettiğinde otoparkta yanına gelip sarıldım, sıkıca bastırdım ve birkaç saniye dudaklarını, yanaklarını ve alnını öptüm. "Güle güle, birbirimizi bir daha asla görmeyeceğiz." Ağlıyordu... Herhangi bir erotik duygu yaşamadım ama onun nasıl acı çektiğini gördüm ve başka türlüsünü yapamazdım.
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
- Registered for: 3 years 10 months
evet hayatta olmayan şeyler var, benim de kardeşimin karısının karısını gizlice becerdiğim bir durum vardı
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 1 year 11 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies