Cinselliğimin müziğiyle ilk kez 12-14 yaşlarımda, o aşırı şehvet döneminde tanıştım. Düşünün, bir ders sürüyor, tahtadaki öğretmen Batı Avrupa’daki parlamentarizmin tarihi hakkında konuşuyor ve ben berbat, motivasyonsuz bir şekilde sertleşiyorum. Üstelik zil çoktan çalıyor, teneffüse çıkabilirim ama masamda oturmaya devam ediyorum - çünkü ereksiyon halindeki penisim nedeniyle sağ pantolon bacağım diken diken oluyor ve ayağa kalkarsam sınıf arkadaşlarım hemen fark edecekler. içinde bulunduğum durum …
Her gün penisin uyarılması bana büyük rahatsızlık veriyordu ama bu konuda ne yapılabileceğini bilmiyordum. Birincisi, cinsiyetler arası ilişkiler konusunda tam bir aptaldım, ateş gibi kızlardan korkuyordum ve 13-14 yaşlarındaki herhangi bir kızın bir tür yetişkin ilişkisini kabul etmesi pek olası değil...
I orduda büyüdü. Bir gün başçavuş beni evine çağırdı ve kadınların bazı kutuları boşaltmasına yardım etmek için askeri dükkâna gitmemi emretti. Araba geldi, boşalttım, yiyecekleri depoya taşıdım ve aynı zamanda satıcıları şaka ve şakalarla eğlendirdim. Mağazanın en genç çalışanı, muhtemelen 25-30 yaşlarında, evli, ince, esmer, bukleli ve seksi ağızlı Galya’ydı. O ve ben sürekli birbirimize baktık ve şakalaştık. Yan yan dudaklarına baktım, zarif göğüsleri, mavi satış elemanı cübbesinin altındaki zarif figürü...
Peki siz ne düşünüyorsunuz? Kışlaya döndüğümde ustabaşı bana şunu söyledi: "Yarın izin günü, o yüzden bugün Galina’nın mağazada onarım yapmasına yardım etmeye gideceksin!"
Ne kadar da güzel bir dönüş! Hemen çok endişelendim ama bu fırsatı kaçıramazdım!
Galochka’nın evi gerçekten darmadağındı, ancak herhangi bir onarımdan bahsedilmiyordu. Kocası uzakta bir yerdeydi. Ben de burada, senin yanındaydım; neşeli, ince ve canlı, kadınsı cazibenin tadını çıkarmak için karşı konulamaz bir arzuyla.
- Hadi bir içki içelim! - Galochka’yı önerdi. Ve gözlerimi ondan alamadım: ev elbisesi içinde şaşırtıcı derecede güzeldi.
Masaya oturduk ve müzik çalmaya başladı. Galya dans etmeyi teklif etti ama şarabı içmekten dolayı çoktan bazı mesafelere ve yüksekliklere kapılmıştım. Sonra daha çok içtik... Şarap tatlıydı ve Galochka giderek daha baştan çıkarıcı, daha yakın ve daha heyecanlı hale geldi. Asker görünüşümden biraz utanarak kemerimi ve ceketimi çıkardım. Ve şimdi onun yatağında öpüşüyoruz. Galochka beni dudaklarımdan öperek tüm kadınsı vücuduyla üzerime uzandı, çıplak bacaklarını okşadım, elimi külotuna soktum ve şefkatten, aşktan, alkolden eridim...
Öyle erdim ki Çok geçmeden arkadaşımın nabzı atmaya başladı, kendimi asker pantolonuma boşaltırken buldum. İkimiz de üzülmüştük...
Ama sonra şunlar oldu: Beni öpmeye devam eden Galya, ona sarıldığım sağ elimi tuttu, orta parmağımı tükürüğüyle ıslatıp kıçına doğrulttu.. .
Bu benim orgazmımın devamıydı... Parmağımı Galka’nın kıçında yavaşça ileri geri kaydırdım, zevkten öldüm ve sevgilime ruhumun tüm sıcaklığını verdim...
İlk kadınım tatlı kasılmalarla titrediğinde, artık ne diyeceğimi bilemedim. : heyecandan, seksten, şarap içmekten, zorlu askerlik hayatımda beklenmedik bir tatilden.
SEKS DAHA ARMY
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 107 Views
-
Last post by bot458
-