Bir testis

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Ridik
Potansiyel seks nesnesi
 Bir testis

Unread post by Ridik »

Merhaba. Kızların fikrini öğrenmek isterim. Tek testisi olan bir erkek hakkında ne düşünürsünüz?
Çarşamba
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Bir testis

Unread post by Çarşamba »

Ridik: 26 Aug 2020, 00:33 tek testisi olan bir adam hakkında ne düşünürdünüz?
Bana bundan bahsetmeseydi, asla dikkat etmezdim dikkat etmedim)
These users thanked the author Çarşamba for the post:
aryamari
aryamari
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 829
Orientation: biseksüel

Unread post by aryamari »

"Çelyabinsk’te 17 yaşında bir erkek çocuk kendi kendini hadım etti. İlk önce genç bir testisi kesti, ancak ikincisinin bağımsız olarak alınması genç Çelyabinsk sakininin tıbbi bakıma ihtiyacı olduğu gerçeğine yol açtı. Hukukta bir kaynak kolluk kuvvetleri bunu 13 Haziran’da URA.RU’ya bildirdi.

“Gencin tuhaf davranışının nedeni açıklığa kavuşturuluyor. İlk başta testislerinden birini kesti ve dikti. Kaynak, kesilen organı basit bir ip ve iğneyle yaraladığını ve top gibi yere ve masaya fırlattığını belirtti. Genç adam kendine zarar vermeye devam etmeye karar verdi, ancak bu işlem genç adamın tıbbi müdahaleye ihtiyaç duymasına ve hastaneye kaldırılmasına neden oldu."
Çarşamba
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

AryaMari: 19 Jun 2023, 21:12 Çelyabinsk’te 17 yaşında bir erkek çocuk kendini hadım etti. Genç ilk önce testislerinden birini kesti,
Sert
WazzzzzzUp
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 217

Unread post by WazzzzzzUp »

AryaMari: 19 Jun 2023, 21:12 "Chelyabinsk’te 17 yaşında bir çocuk kendini hadım etti. İlk başta genç bir testisi kesti, ancak ikincisinin bağımsız olarak çıkarılması, genç Chelyabinsk sakininin tıbbi bakıma ihtiyacı olduğu gerçeğine yol açtı. A Kolluk kuvvetlerinden bir kaynak bunu 13 Haziran’da URA.RU’ya bildirdi.

“Gencin tuhaf davranışının nedeni açıklığa kavuşturuluyor. İlk olarak testislerinden birini kesti ve testislerinden birini kesti. genç adam yaraları basit bir iplik ve iğneyle dikti." kaynak kaydetti.

İlk testisin alınmasından üç gün sonra genç adam kendine zarar vermeye devam etmeye karar verdi. İkinci testisini de kesti ancak bu işlem genç adamın tıbbi müdahaleye ihtiyaç duymasına ve hastaneye kaldırılmasına neden oldu."
Umarım öyle olur iyi bir psikolojik yardım alacaktır. Bunun aklı başında bir zihinle nasıl yapılabileceğini hayal edemiyorum.
Çarşamba
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

WazzzzzzUp: 19 Jun 2023, 21:20 iyi bir psikolojik yardım
Psikiyatri.
WazzzzzzUp
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 217

Unread post by WazzzzzzUp »

Wednesday: 19 Jun 2023, 21:22
iyi bir psikolojik yardım
Psikiyatri.
n Doğru, teşekkürler!
Haberi okuyunca tüm kelimeleri unuttum, kelimelerin tanımlarından bahsetmiyorum bile... Her türlü yardımdan yanayım, yeter ki yardım edilsin ve kişi mağdur olmasın.
Çarşamba
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

WazzzzzzUp: 19 Jun 2023, 21:27 keşke yardımcı olabilselerdi
Bu haberden pek bir şey anlaşılmıyor ama üç seçeneğin akla geldiğini varsayabiliriz. Adamın gerilik aşamasında zeka geriliği var ve birisi ona bu fikri verdi. Belki internette uzaktan bile olabilir. Akut aşamada şizofreni. Veya nispeten sağlıklıdır ancak alkolün, uyuşturucunun veya güçlü psikotrop ilaçların etkisi altındadır. Bu üç vakanın her birinde, yakın akrabaları ona daha fazla ilgi gösterseydi trajedi önlenebilirdi. Tabii onlara sahip olmadığı sürece.
Kubanoid
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 39

Unread post by Kubanoid »

AryaMari: 19 Jun 2023, 21:12 “Gencin tuhaf davranışlarının nedeni açıklığa kavuşturuluyor. İlk önce testislerinden birini kesti ve yaraları basit bir iplik ve iğneyle dikti. Genç adam kesilen organı top gibi yere ve masaya attı,” diye belirtti kaynak
%100 tuz altındaydım
di1111
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 311
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by di1111 »

Kendimi çok fena kızdırmak gerekliydi
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply