Bir testis
-
- Potansiyel seks nesnesi
Bir testis
Merhaba. Kızların fikrini öğrenmek isterim. Tek testisi olan bir erkek hakkında ne düşünürsünüz?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Orientation: heteroseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
- Orientation: biseksüel
Cevap: Bir testis
"Çelyabinsk’te 17 yaşında bir erkek çocuk kendi kendini hadım etti. İlk önce genç bir testisi kesti, ancak ikincisinin bağımsız olarak alınması genç Çelyabinsk sakininin tıbbi bakıma ihtiyacı olduğu gerçeğine yol açtı. Hukukta bir kaynak kolluk kuvvetleri bunu 13 Haziran’da URA.RU’ya bildirdi.
“Gencin tuhaf davranışının nedeni açıklığa kavuşturuluyor. İlk başta testislerinden birini kesti ve dikti. Kaynak, kesilen organı basit bir ip ve iğneyle yaraladığını ve top gibi yere ve masaya fırlattığını belirtti. Genç adam kendine zarar vermeye devam etmeye karar verdi, ancak bu işlem genç adamın tıbbi müdahaleye ihtiyaç duymasına ve hastaneye kaldırılmasına neden oldu."
“Gencin tuhaf davranışının nedeni açıklığa kavuşturuluyor. İlk başta testislerinden birini kesti ve dikti. Kaynak, kesilen organı basit bir ip ve iğneyle yaraladığını ve top gibi yere ve masaya fırlattığını belirtti. Genç adam kendine zarar vermeye devam etmeye karar verdi, ancak bu işlem genç adamın tıbbi müdahaleye ihtiyaç duymasına ve hastaneye kaldırılmasına neden oldu."
-
- heyecanlanıyorum
-
- Penetrasyon
- Total posts: 217
Umarım öyle olur iyi bir psikolojik yardım alacaktır. Bunun aklı başında bir zihinle nasıl yapılabileceğini hayal edemiyorum.AryaMari: ↑19 Jun 2023, 21:12 "Chelyabinsk’te 17 yaşında bir çocuk kendini hadım etti. İlk başta genç bir testisi kesti, ancak ikincisinin bağımsız olarak çıkarılması, genç Chelyabinsk sakininin tıbbi bakıma ihtiyacı olduğu gerçeğine yol açtı. A Kolluk kuvvetlerinden bir kaynak bunu 13 Haziran’da URA.RU’ya bildirdi.
“Gencin tuhaf davranışının nedeni açıklığa kavuşturuluyor. İlk olarak testislerinden birini kesti ve testislerinden birini kesti. genç adam yaraları basit bir iplik ve iğneyle dikti." kaynak kaydetti.
İlk testisin alınmasından üç gün sonra genç adam kendine zarar vermeye devam etmeye karar verdi. İkinci testisini de kesti ancak bu işlem genç adamın tıbbi müdahaleye ihtiyaç duymasına ve hastaneye kaldırılmasına neden oldu."
-
- heyecanlanıyorum
-
- Penetrasyon
- Total posts: 217
Haberi okuyunca tüm kelimeleri unuttum, kelimelerin tanımlarından bahsetmiyorum bile... Her türlü yardımdan yanayım, yeter ki yardım edilsin ve kişi mağdur olmasın.
n Doğru, teşekkürler!
Haberi okuyunca tüm kelimeleri unuttum, kelimelerin tanımlarından bahsetmiyorum bile... Her türlü yardımdan yanayım, yeter ki yardım edilsin ve kişi mağdur olmasın.
-
- heyecanlanıyorum
Bu haberden pek bir şey anlaşılmıyor ama üç seçeneğin akla geldiğini varsayabiliriz. Adamın gerilik aşamasında zeka geriliği var ve birisi ona bu fikri verdi. Belki internette uzaktan bile olabilir. Akut aşamada şizofreni. Veya nispeten sağlıklıdır ancak alkolün, uyuşturucunun veya güçlü psikotrop ilaçların etkisi altındadır. Bu üç vakanın her birinde, yakın akrabaları ona daha fazla ilgi gösterseydi trajedi önlenebilirdi. Tabii onlara sahip olmadığı sürece.
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 311
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Similar Topics
- Replies