Cevabını bulabileceğim sorular.

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Lybitem
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 2 years 4 months
 Cevabını bulabileceğim sorular.

Unread post by Lybitem »

23 yaşındayım. 17 yaşıma kadar annemle yaşadım. Cevabını bulamadığım sorular da var:
1. Anneme bir konuda yardım ettiğimi hatırlıyorum, o da minnettarlıkla çıplak vücuduna bir ceket giydirmişti. Halka açık yerlerdeyken, göğüsleri düşmeye çalışsa da yakasının düğmelerini açıyordu (böyle hoşuma gidiyordu). Ama bir nedenden dolayı onu arabaya bağladım. Yani arabadan iniyoruz, yakasını açıyor ve alışveriş merkezinde, mağazalarda vb. dolaşıyoruz, bagaja bir şeyler yüklüyoruz, sonra arabaya biniyoruz ve araba bağlanıyor. Ne için? Neden arabada? Sadece ikimiz vardık.
2. Bazen annem deri etek giyerdi ve biz yürüyüşe çıkıp onu iş yerinde ziyaret ederdik. Ve eteğinin sürekli kıçına sıkıştığını ve sürekli düzeltmek zorunda kaldığını fark ettim. Ancak ziyaret ettiğimizde (basitçe söylemek gerekirse sadece ikimiz değil), bu olmadı. Bu neden olabilir?
Olgun bir insana benziyor ve sorular biraz aptalca ama cevaplayamıyorum.
Takma ad
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 116
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Cevabını bulabildiğim sorular.

Unread post by Takma ad »

Hepimiz medyumuz şu anda burada oturuyoruz, durun, Tarot kartlarını kullanarak bir düzen yapacağım, size anlatacağım...

Ama cidden, bu biz değiliz sen sormam lazım ama o. Durumun tamamını görmeden dışarıdan gelen herhangi bir görüş, onun fikrinden başka bir şey değildir. Onu becermek istiyorsan tüm bu anları sor ve neyi başarmaya çalıştığını öğren. İstemiyorsan unut gitsin.
These users thanked the author Takma ad for the post (total 2):
Morpheus, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Автор темы
Lybitem
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Lybitem »

Nikname: 12 Apr 2023, 14:49 sonra tüm bu anları sorun ve neyi başarmaya çalıştığını öğrenin.
Ben sordum ve o gizemli bir şekilde "yapmadığını söyledi her şeyi giy" (bu etekle ilgili). Bu yüzden tercihlerle ilgileniyorum.
zıt
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 192
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by zıt »

Bana öyle geliyor ki bir anne oğlunun önünde cinselliğini ifade ediyorsa onu potansiyel bir partner olarak görüyor demektir. Üstelik cinsel oyunlar oynuyorsun... Ve yalnız kaldığında ceketinin düğmelerini ilikliyor, bunun nedeni bariz: bu ceketin düğmelerini açmanı istiyor! Annenizin daha sık soyunmasına yardım etmeye çalışın. Dış giysilerini ve ayakkabılarını çıkar. Her seferinde "daha ileri gitmeye" çalışın... Mümkün olduğunda "yanlışlıkla" çıkıntılarına dokunun... Sanırım çok yakında kendini gösterecek))

Last bumped by Lybitem on 26 Jun 2023, 18:48.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”