Burada kıyafetsiz ve yüzsüz bir fotoğrafımı yayınlayacağım. Ne tür su altı olanlar?
-
Автор темыSabrina Schwaltz
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 98
- Registered for: 2 years 7 months
Burada kıyafetsiz ve yüzsüz bir fotoğrafımı yayınlayacağım. Ne tür su altı olanlar?
Öyle oluyor ki çıplak fotoğraflarımı internette hiç paylaşmadım ve böyle bir deneyim benim için ilk olacak. Forumda benden daha tecrübeli kadınların ve kızların olduğunu biliyorum ve onlara şu soruyu sormak istiyorum: Bundan sonra başıma gelebilecek en kötü şey nedir? Arka planı iyi kırptım, yüz kesinlikle görünmüyor ve prensipte fotoğrafta bana ait hiçbir belirgin iz yok gibi görünüyor. Bundan sonra kişisel olarak başınıza bir şey geldi mi?
- These users thanked the author Sabrina Schwaltz for the post (total 6):
- mega saniye, Kral Kuş, sapık, Fargal94, Sibiryak89, hevesli
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
- Registered for: 1 year 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Burada kıyafetsiz ve yüzsüz bir fotoğrafımı paylaşacağım. Ne tür su altı olanlar?
Sabrina Schwaltz, Muhtemelen yüz olmadan da mümkün. ayrıca arka planın (duvar kağıdı, fayanslar, desenler vb.) akılda kalıcı olmadığını (her ihtimale karşı).
- These users thanked the author Geniş for the post (total 2):
- Sabrina Schwaltz, Diana itaatsizlik etti
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Burada kıyafetsiz ve yüzsüz bir fotoğrafımı paylaşacağım. Ne tür su altı olanlar?
Sabrina Schwaltz, forumda çok az kız var daha az fotoğraf yayınladınız, ancak prensipte ne yapacağınızı zaten biliyorsunuz ve yukarıda tavsiyeler vardı. Ayrıca şunu da ekleyeyim, eğer ciltte dövme veya göze çarpan benler varsa bunları Photoshop’ta gölgelendirmeniz gerekiyor. Ve meta verileri jpg dosyasından kaldırın (hatta telefonun veya kameranın seri numarası oraya kaydedilmiş olabilir).
Burada. Güzelliği sabırsızlıkla bekliyorum
Burada. Güzelliği sabırsızlıkla bekliyorum

- These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 4):
- Sabrina Schwaltz, Geniş, Fargal94, Üstü kendinize saklayın
-
- heyecanlanıyorum
Çok teşekkür ederim, çok önemli tavsiye!
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years 1 month
ama bunun için çok fazla hata yapman gerekiyor ve akışa girin. Bir fotoğraf yayınlayarak artık onun internette gezinme şeklini etkileyemezsiniz.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 374
- Registered for: 3 years 1 month
En kötüsü beni bir bir sürü pislik)) : evet:
- These users thanked the author fare zehiri for the post:
- Sabrina Schwaltz
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 1 year 11 months
Bu sizin için neyin önemli olduğuna bağlıdır. Kimsenin seni görmesini ve tanımasını istemiyorsun. Kim bilmemeli? İşyerinde, okulda, ailede, sevdiklerinizle birlikte mi? Bir fotoğrafın, onu bilmemesi gereken birine nasıl ulaşabileceğini anlamalısınız. Peki bu sizin için ne anlama geliyor? Prensip olarak, muhtemelen tanınmamak için her şeyi yaptınız. Vücudunuzun bazı özel özelliklerine göre sadece en yakın olanlar. Veya kıyafetler.
Çıplak fotoğraflar çeken ve bunları yalnızca seçilmiş birkaç kişinin gördüğü kapalı bir albümde VK’da yayınlayan bir model arkadaşım vardı. Ve bir noktada VK’da bir aksaklık oldu (ya da bunu bilerek yaptılar) ve tüm gizli albümler aniden açıldı. Biz yönümüzü bulmaya çalışırken, Kız zaten tam bir memnuniyetten derin "öh" ya da öhö’ye kadar değişen 500 mesaj almıştı.) Buna şık bir şekilde tepki verdi - peki, siktir et, artık yapılacak ve yapılacak hiçbir şey yok fotoğrafları kesinlikle silmeyin. Tutkular kısa sürede azaldı, herkes Tanya’nın çıplak tarzda çekim yaptığını anladı, bu kesindi. Aynı fikirde olmayanlar arkadaş oldu, anlaşanlar arkadaş kaldı, bazıları ise tam tersine Tanya’ya daha da çok aşık oldu
Ama bu özel bir durum. Tanya’nın o dönemde önemli bir pozisyonu ya da herhangi bir kritik durumu yoktu, genç adam bu tür çekimlerin farkındaydı ve devam etti, annem tepki gösterdi... itidalli bir şekilde. Ve böylece tarih unutuldu. Elbette herkesin kendi hayatı ve kendi koşulları vardır.
Çıplak fotoğraflar çeken ve bunları yalnızca seçilmiş birkaç kişinin gördüğü kapalı bir albümde VK’da yayınlayan bir model arkadaşım vardı. Ve bir noktada VK’da bir aksaklık oldu (ya da bunu bilerek yaptılar) ve tüm gizli albümler aniden açıldı. Biz yönümüzü bulmaya çalışırken, Kız zaten tam bir memnuniyetten derin "öh" ya da öhö’ye kadar değişen 500 mesaj almıştı.) Buna şık bir şekilde tepki verdi - peki, siktir et, artık yapılacak ve yapılacak hiçbir şey yok fotoğrafları kesinlikle silmeyin. Tutkular kısa sürede azaldı, herkes Tanya’nın çıplak tarzda çekim yaptığını anladı, bu kesindi. Aynı fikirde olmayanlar arkadaş oldu, anlaşanlar arkadaş kaldı, bazıları ise tam tersine Tanya’ya daha da çok aşık oldu

Ama bu özel bir durum. Tanya’nın o dönemde önemli bir pozisyonu ya da herhangi bir kritik durumu yoktu, genç adam bu tür çekimlerin farkındaydı ve devam etti, annem tepki gösterdi... itidalli bir şekilde. Ve böylece tarih unutuldu. Elbette herkesin kendi hayatı ve kendi koşulları vardır.
- These users thanked the author |_nadiren_| for the post:
- Sabrina Schwaltz
-
- heyecanlanıyorum
fare zehri, açıkçası umurumda değil
yarım saat geçmesine rağmen kimse bunu yapma zahmetine girmedi. Ya kültürlü ya da utangaç (◍•ᴗ•◍)

- These users thanked the author Sabrina Schwaltz for the post (total 2):
- Sibiryak89, fare zehiri
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Zaten yayınlandı, koleksiyonu yenileme zamanıSabrina Schwaltz: ↑26 Jun 2023, 15:52 fare zehri, dürüst olmak gerekirse umurumda değil, buna rağmen yarım saat geçti ve kimse bunu yapma zahmetine girmedi. Ya kültürlü ya da utangaç (◍•ᴗ•◍)
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Sabrina Schwaltz
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Çıplak fotoğraflarımı bu forumda, diğer forumlarda yayınladım. Yüzün orada değilse kötü bir şey olmadı ve olmayacak. Ve eğer öyleyse, her zaman düşmanlarınızın Photoshop’unu suçlayabilirsiniz)))
- These users thanked the author Geçit for the post (total 5):
- Sabrina Schwaltz, Vik.ruba80, Sibiryak89, Diana itaatsizlik etti, Duster1979
-
- heyecanlanıyorum

Marinka, neyse ki neredeyse hiç kimseyle iletişim kurmuyorum, bu yüzden çok az düşmanı var! Ve eğer varsa, o zaman ya bilgisayarı nasıl kullanacaklarını bilmiyorlar ya da neye benzediğimi bile bilmiyorlar
çeşitli forumlarda fotoğraflar! Umarım bir gün senin gibi daha cesur olabilirim ve aynısını yapabilirim (eğer izin verilirse tabii ki
)

çeşitli forumlarda fotoğraflar! Umarım bir gün senin gibi daha cesur olabilirim ve aynısını yapabilirim (eğer izin verilirse tabii ki

- These users thanked the author Sabrina Schwaltz for the post (total 3):
- Geçit, Vik.ruba80, Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
- Registered for: 2 years 10 months
Marinka, ne zaman?)) Marin paylaşım yaptı?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 374
- Registered for: 3 years 1 month
Eh, hepsi birden değil) Görene kadar, saklandıklarında meraklı gözler, fotoğraf çekerken... Ve sonra akını bekleyebilirsiniz)Sabrina Schwaltz: ↑26 Jun 2023, 15:52 fare zehri, dürüst olmak gerekirse umurumda değil, buna rağmen yarım saat geçti ve kimse bunu yapma zahmetine girmedi. Ya kültürlü ya da utangaç (◍•ᴗ•◍)
- These users thanked the author fare zehiri for the post:
- Sabrina Schwaltz
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 140 Replies
- 8100 Views
-
Last post by ViktorPetrov