Burada kıyafetsiz ve yüzsüz bir fotoğrafımı yayınlayacağım. Ne tür su altı olanlar?

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Sabrina Schwaltz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 98
Registered for: 2 years 7 months
 Burada kıyafetsiz ve yüzsüz bir fotoğrafımı yayınlayacağım. Ne tür su altı olanlar?

Unread post by Sabrina Schwaltz »

Öyle oluyor ki çıplak fotoğraflarımı internette hiç paylaşmadım ve böyle bir deneyim benim için ilk olacak. Forumda benden daha tecrübeli kadınların ve kızların olduğunu biliyorum ve onlara şu soruyu sormak istiyorum: Bundan sonra başıma gelebilecek en kötü şey nedir? Arka planı iyi kırptım, yüz kesinlikle görünmüyor ve prensipte fotoğrafta bana ait hiçbir belirgin iz yok gibi görünüyor. Bundan sonra kişisel olarak başınıza bir şey geldi mi?
These users thanked the author Sabrina Schwaltz for the post (total 6):
mega saniye, Kral Kuş, sapık, Fargal94, Sibiryak89, hevesli
Geniş
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 175
Registered for: 1 year 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Burada kıyafetsiz ve yüzsüz bir fotoğrafımı paylaşacağım. Ne tür su altı olanlar?

Unread post by Geniş »

Sabrina Schwaltz, Muhtemelen yüz olmadan da mümkün. ayrıca arka planın (duvar kağıdı, fayanslar, desenler vb.) akılda kalıcı olmadığını (her ihtimale karşı).
These users thanked the author Geniş for the post (total 2):
Sabrina Schwaltz, Diana itaatsizlik etti
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Burada kıyafetsiz ve yüzsüz bir fotoğrafımı paylaşacağım. Ne tür su altı olanlar?

Unread post by Kral Kuş »

Sabrina Schwaltz, forumda çok az kız var daha az fotoğraf yayınladınız, ancak prensipte ne yapacağınızı zaten biliyorsunuz ve yukarıda tavsiyeler vardı. Ayrıca şunu da ekleyeyim, eğer ciltte dövme veya göze çarpan benler varsa bunları Photoshop’ta gölgelendirmeniz gerekiyor. Ve meta verileri jpg dosyasından kaldırın (hatta telefonun veya kameranın seri numarası oraya kaydedilmiş olabilir).

Burada. Güzelliği sabırsızlıkla bekliyorum :roll:
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 4):
Sabrina Schwaltz, Geniş, Fargal94, Üstü kendinize saklayın
Автор темы
Sabrina Schwaltz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Çok teşekkür ederim, çok önemli tavsiye!
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Yunanca10 »

Sabrina Schwaltz: 26 Jun 2023, 12:49 bu şantajdan sonra başıma gelebilecek en kötü şey ne
ama bunun için çok fazla hata yapman gerekiyor ve akışa girin. Bir fotoğraf yayınlayarak artık onun internette gezinme şeklini etkileyemezsiniz.
fare zehiri
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 374
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by fare zehiri »

Sabrina Schwaltz: 26 Jun 2023, 12:49 Bundan sonra başıma gelebilecek en kötü şey ne olabilir?
En kötüsü beni bir bir sürü pislik)) : evet:
These users thanked the author fare zehiri for the post:
Sabrina Schwaltz
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by |_nadiren_| »

Bu sizin için neyin önemli olduğuna bağlıdır. Kimsenin seni görmesini ve tanımasını istemiyorsun. Kim bilmemeli? İşyerinde, okulda, ailede, sevdiklerinizle birlikte mi? Bir fotoğrafın, onu bilmemesi gereken birine nasıl ulaşabileceğini anlamalısınız. Peki bu sizin için ne anlama geliyor? Prensip olarak, muhtemelen tanınmamak için her şeyi yaptınız. Vücudunuzun bazı özel özelliklerine göre sadece en yakın olanlar. Veya kıyafetler.
Çıplak fotoğraflar çeken ve bunları yalnızca seçilmiş birkaç kişinin gördüğü kapalı bir albümde VK’da yayınlayan bir model arkadaşım vardı. Ve bir noktada VK’da bir aksaklık oldu (ya da bunu bilerek yaptılar) ve tüm gizli albümler aniden açıldı. Biz yönümüzü bulmaya çalışırken, Kız zaten tam bir memnuniyetten derin "öh" ya da öhö’ye kadar değişen 500 mesaj almıştı.) Buna şık bir şekilde tepki verdi - peki, siktir et, artık yapılacak ve yapılacak hiçbir şey yok fotoğrafları kesinlikle silmeyin. Tutkular kısa sürede azaldı, herkes Tanya’nın çıplak tarzda çekim yaptığını anladı, bu kesindi. Aynı fikirde olmayanlar arkadaş oldu, anlaşanlar arkadaş kaldı, bazıları ise tam tersine Tanya’ya daha da çok aşık oldu :-D
Ama bu özel bir durum. Tanya’nın o dönemde önemli bir pozisyonu ya da herhangi bir kritik durumu yoktu, genç adam bu tür çekimlerin farkındaydı ve devam etti, annem tepki gösterdi... itidalli bir şekilde. Ve böylece tarih unutuldu. Elbette herkesin kendi hayatı ve kendi koşulları vardır.
These users thanked the author |_nadiren_| for the post:
Sabrina Schwaltz
Автор темы
Sabrina Schwaltz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

fare zehri, açıkçası umurumda değil :) yarım saat geçmesine rağmen kimse bunu yapma zahmetine girmedi. Ya kültürlü ya da utangaç (⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)
These users thanked the author Sabrina Schwaltz for the post (total 2):
Sibiryak89, fare zehiri
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

Sabrina Schwaltz: 26 Jun 2023, 15:52 fare zehri, dürüst olmak gerekirse umurumda değil :), buna rağmen yarım saat geçti ve kimse bunu yapma zahmetine girmedi. Ya kültürlü ya da utangaç (⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)
Zaten yayınlandı, koleksiyonu yenileme zamanı😊
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Sabrina Schwaltz
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

Sabrina Schwaltz: 26 Jun 2023, 12:49 çıplak fotoğraflarımla internet üzerinden
Çıplak fotoğraflarımı bu forumda, diğer forumlarda yayınladım. Yüzün orada değilse kötü bir şey olmadı ve olmayacak. Ve eğer öyleyse, her zaman düşmanlarınızın Photoshop’unu suçlayabilirsiniz)))
These users thanked the author Geçit for the post (total 5):
Sabrina Schwaltz, Vik.ruba80, Sibiryak89, Diana itaatsizlik etti, Duster1979
Автор темы
Sabrina Schwaltz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Marinka, neyse ki neredeyse hiç kimseyle iletişim kurmuyorum, bu yüzden çok az düşmanı var! Ve eğer varsa, o zaman ya bilgisayarı nasıl kullanacaklarını bilmiyorlar ya da neye benzediğimi bile bilmiyorlar :roll:
çeşitli forumlarda fotoğraflar! Umarım bir gün senin gibi daha cesur olabilirim ve aynısını yapabilirim (eğer izin verilirse tabii ki :D)
These users thanked the author Sabrina Schwaltz for the post (total 3):
Geçit, Vik.ruba80, Sibiryak89
Takma ad
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 260
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Takma ad »

Marinka, ne zaman?)) Marin paylaşım yaptı?
fare zehiri
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 374
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by fare zehiri »

Sabrina Schwaltz: 26 Jun 2023, 15:52 fare zehri, dürüst olmak gerekirse umurumda değil :), buna rağmen yarım saat geçti ve kimse bunu yapma zahmetine girmedi. Ya kültürlü ya da utangaç (⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)
Eh, hepsi birden değil) Görene kadar, saklandıklarında meraklı gözler, fotoğraf çekerken... Ve sonra akını bekleyebilirsiniz)
These users thanked the author fare zehiri for the post:
Sabrina Schwaltz
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”