Dejavu

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Автор темы
Arianna
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 228
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: biseksüel
 Dejavu

Unread post by Arianna »

Bu olur mu? Söyle bana
These users thanked the author Arianna for the post (total 2):
Zorba Carrie, AlexTDV
di1111
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 311
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Dejavu

Unread post by di1111 »

Kendini nasıl göstermesi gerektiğini tam olarak anlamıyorum
Süfya
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 158
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Süfya »

Talebiniz çok genel...
Автор темы
Arianna
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Arianna »

O zaman size söyleyeyim, örneğin dün bana çarptı. Ders çalışmayla ilgili bir video izliyordum, annem aradı, durdurdum ve onunla konuştum. Ve birdenbire onunla bu konuyu zaten konuştuğuma, bu videoyu daha önce gördüğüme emin oldum. Sanki tüm bu durum en küçük ayrıntısına kadar, gördüğüm, duyduğum ve söylediğim her şey bunun daha önce de olduğunu söylüyordu, unuttum ve şimdi aniden hatırladım 😵‍💫ürkütücü bir duygu
Serg_A, fare zehiri
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970

Unread post by Serg_A »

Arianna: 15 Jun 2023, 10:44 O zaman söyleyeyim, mesela dün başıma geldi. Ders çalışmayla ilgili bir video izliyordum, annem aradı, durdurdum ve onunla konuştum. Ve birdenbire onunla bu konuyu zaten konuştuğuma, bu videoyu daha önce gördüğüme emin oldum. Sanki tüm bu durum en küçük ayrıntısına kadar, gördüğüm, duyduğum ve söylediğim her şey bunun daha önce de olduğunu söylüyordu, unuttum ve şimdi aniden hatırladım 😵‍💫korkunç bir duygu
Bu birden fazla kez oldu, ama bu sadece bir his.
Автор темы
Arianna
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Arianna »

Bu sefer özel bir şey yok, ancak birkaç kez birisiyle sohbet sırasında oldu ve kafamda kendi cümlelerim vardı ve muhatap birkaç saniye öndeydi :D Bunun sadece bir şey olduğunu okudum beyin o kadar yaramaz ki, hafızadan sorumlu bölge orada
Serg_A, fare zehiri
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970

Unread post by Serg_A »

Arianna: 15 Jun 2023, 10:54 Bu sefer özel bir şey yok, ancak birkaç kez birisiyle sohbet sırasında oldu ve kafamda kendi cümlelerim ve muhatabımın cümleleri birkaç saniye ilerideydi :D okudum sorun sadece beynin yaramazlık yapması, hafızadan sorumlu bölgede bir sorun var
Sadece sakinleşmen gerekiyor, bu sadece değil birçok insanın başına geliyor bana mı oldu, okul arkadaşım da bu durumun kendisinde olduğunu bana itiraf etti.
Автор темы
Arianna
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Arianna »

Serg_A: 15 Jun 2023, 11:00 Sadece sakinleşmen gerekiyor
Evet, sakin görünüyorum
Автор темы
Arianna
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Arianna »

Ensest ve kız sikikleri denizini sulandırmak istedim
These users thanked the author Arianna for the post:
Zorba Carrie
Cyrus Tabor
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 203

Unread post by Cyrus Tabor »

Arianna: 15 Jun 2023, 10:44 O zaman söyleyeyim, mesela dün başıma geldi. Ders çalışmayla ilgili bir video izliyordum, annem aradı, durdurdum ve onunla konuştum. Ve birdenbire onunla bu konuyu zaten konuştuğuma, bu videoyu daha önce gördüğüme emin oldum. Sanki tüm bu durum en küçük ayrıntısına kadar, gördüğüm, duyduğum ve söylediğim her şey bunun daha önce de olduğunu söylüyordu, unuttum ve şimdi aniden hatırladım 😵‍💫ürkütücü bir duygu
Matrix’e hoş geldiniz, öyleydi sadece aşırı yükleme. Mimar şu anda bir şeyi geliştirmeye karar verdi.
These users thanked the author Cyrus Tabor for the post (total 3):
Arianna, Serg_A, Zorba Carrie
fare zehiri
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 374
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by fare zehiri »

Yaşlandıkça beni daha az kapsadığını fark ediyorum. Ya da daha az dikkat ediyorum. Ve daha önce, özellikle öğrencilik yıllarımda, kendimi sık sık "Bunu daha önce de görmüştüm" diye düşünürken yakalardım. Bir yandan çok hoş bir his ama diğer yandan sanki kapak çıkmış gibi))
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Déjà vu’nun etkisinin doğrudan yorgunluk ve beyin aşırı yüklenmesiyle ilişkili olduğu kanıtlanmış gibi görünüyor. Sadece dinlenmeye ihtiyacın var
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
Zorba Carrie, Vik.ruba80
RealMax
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 235
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: aseksüel

Unread post by RealMax »

Arianna: 15 Jun 2023, 11:07 Ensest ve kız çocuk katilleri denizini sulandırmak istedim
yani görünüşe göre kimse onlara kızlarından başka bir şey vermiyor... boşandı. Kız-bebek hakimiyeti nedeniyle foruma olan ilgimi şimdiden kaybediyorum.
These users thanked the author RealMax for the post (total 3):
Üstü kendinize saklayın, Arianna, Ahah
Süfya
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Süfya »

Hayatımda hiç Deja Vu yaşamadım. Bence iyi))
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Sofiya23: 15 Jun 2023, 14:24 Hayatımda hiç Deja Vu yaşamadım. Bence iyi))
Genellikle biraz korkutucu ve stresli
Süfya
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Süfya »

Markul, evet, sorunların olduğunu düşünürdüm senin kafanla başladı
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139

Unread post by Zorba Carrie »

Arianna: 15 Jun 2023, 11:07 Ensest ve kız sikenlerin denizini sulandırmak istedim
Evet! Çok iyi bir karar! Genel olarak kızlar buraya nadiren yazıyor, çok iyi iş çıkardınız :daypyat:

1 saat 20 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
Deja vu eskiden sık sık oluyordu ama artık hiç olmuyor. Anı yaşamaya çalışırsanız, tuhaf bir şekilde, bir şekilde ortadan kayboluyor.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
Yeşil, fare zehiri, Üstü kendinize saklayın
᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 142

Unread post by ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ »

Deja vu beynin bir arızasıdır. Hata. Beyin bize şu anda neler olup bittiğini kısa süreli hafızada değil, uzun süreli hafızada gösterir ve bu olayların zaten gerçekleştiğine dair bir his vardır. Bu durum tehlikeli değildir ve bize herhangi bir rahatsızlıktan bahsetmez. Çeşitli akıl hastalıklarının belirtisi olabilen halüsinasyonların aksine. Bu bilimsel bir bakış açısıdır. Öğrettiğim ve çalışmalarımda üzerine inşa ettiğim şeyler ama aslında insan beyni çok karmaşık. Kötü çalışılmış. Evet, etrafımızdaki dünya da.
Belki de paralel evrenler vardır ve biz aslında bu anları zaten yaşamışızdır.
Deja vu gençliğimde sık sık başıma gelirdi. Artık daha az sıklıkta. Harika durum. Özellikle hiç gitmediğiniz bir şehre geldiğinizde. Sokakta yürüyorsunuz ve sanki buraya çoktan gelmişsiniz gibi hissediyorsunuz, öyle ki şimdi avluya girersem orada bir çardak göreceğimi düşünüyorsunuz. İçeri giriyorsunuz ve bir çardak görüyorsunuz.
Hiçbir beyin hatası bunu açıklayamaz.
These users thanked the author ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ for the post (total 4):
fare zehiri, AlexTDV, Arianna, Vik.ruba80
Cyrus Tabor
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 203

Unread post by Cyrus Tabor »

᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: 15 Jun 2023, 17:54 Deja vu gençliğimde sık sık başıma gelirdi. Artık daha az sıklıkta. Harika durum. Özellikle hiç gitmediğiniz bir şehre geldiğinizde. Sokakta yürüyorsunuz ve sanki buraya çoktan gelmişsiniz gibi hissediyorsunuz, öyle ki şimdi avluya girersem orada bir çardak göreceğimi düşünüyorsunuz. İçeri girip çardağı görüyorsunuz.
Gerçekte olduğumdan daha iyi olduğumu düşünmeye başlıyorum. Sanırım Moğol olabilirim. Bir anda kendimi burada buldum ve daha önce gerçek hayatta göremediğim birçok şeyi görüyorum. Banliyölerde aynı yurtlar ve onların yanında kara kruvazörleri. Üzgünüm, Hurim votkası yerel. Birkaç günlüğüne forumdan ayrılıyorum. Anlaşılır.
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by AlexTDV »

Hiç sahip olmadım)) Ayrıca hafızanın yanlış yere yazıldığını da duydum))
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Arianna: 15 Jun 2023, 10:44 O zaman söyleyeyim, mesela dün başıma geldi. Ders çalışmayla ilgili bir video izliyordum, annem aradı, durdurdum ve onunla konuştum. Ve birdenbire onunla bu konuyu zaten konuştuğuma, bu videoyu daha önce gördüğüme emin oldum. Sanki tüm bu durum en küçük ayrıntısına kadar, gördüğüm, duyduğum ve söylediğim her şey bunun daha önce de olduğunu söylüyordu, unuttum ve şimdi aniden hatırladım 😵‍💫ürkütücü bir duygu
Genel olarak bilim, tam olarak olmasa da bu duyguyu zaten açıklamıştım. Gerçek şu ki, algıladığımız gerçeklik kısa süreli belleğe, oradan da uzun süreli belleğe gönderiliyor. Ve uzun süreli bellekten
tekrarlanan algı üzerine burada depolanan fikirler tekrar kısa süreli belleğe geri döner, burada
yeni algılarla karşılaştırılır ve yeterince örtüşmeleri halinde tanıma gerçekleşir
> ve bunun örneğin Masha Teyzemiz olduğunu anlıyoruz. Ancak az önce algılanan şey yalnızca uzun süreli belleğe gönderilmekle kalmıyor, aynı zamanda kısa süreli bellekte de bir saniyeden daha kısa bir süre boyunca tutuluyor. Bu nedenle
algılanan şey, uzun süreli hafızadaki temsillerle değil, saniyenin çok küçük bir kısmı kadar önce algılananlarla
eredeyse karşılaştırılıyor. Bu algılar arasında bir örtüşme var ve sizin onu daha önce görmüş olduğunuz, ne algıladığınızı zaten bildiğiniz yanılsaması var...
Ve burada korkacak bir şey yok; beyin basitçe, şeylerin bolluğundan bıkmış olabilir. izlenimler...
These users thanked the author Nikk for the post:
Arianna
Cujoi
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Cujoi »

anılar zaten olanlarla ilgili)) peki ya da bir teoriye göre Hayatınıza dair anılar, ölümden sonra bir kısır döngü gibi yeniden aynı bedende ve aynı anda yaşamaya başlıyorsunuz))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

Return to “Sohbet kutusu”