Ciddi ilişkiler Ciddi ilişkilerin formatını vaaz ediyorum...
-
- Potansiyel seks nesnesi
Ciddi ilişkiler
Ciddi ilişkilerin formatını vaaz ediyorum...
Ciddi ilişkiler
Ciddi ilişkilerin formatını vaaz ediyorum. Benim için bir erkekle uzun süreli bir ilişki seksle başlar. Görünüşe göre bu mantıkla çelişiyor: Ne kadar uzun süre çabalarsa o kadar çok takdir ediyor. Aslında, yakın yakınlık aptalca bir hedefe dönüşüyor - herhangi bir şekilde ikna etmek. Zaman, para ve çaba harcıyor. Azmin karşılığında bir ödül alır ve gün batımına doğru yola çıkar.
Bir adamın "ilk seksten sonra ortadan kaybolması" hikayesine yabancıyım. Tam tersine gözlerinde umutla ikinciyi sorar. Ve kaliteli iletişim, iletişimi ilişkilere dönüştürür. Bir kız kendisi seks istemiyorsa sorun değil. Ancak bir kişiyi tutunmak için yapay olarak geciktirmek ve manipüle etmek için hiçbir neden göremiyorum.
Ne düşünüyorsun: Yakınlığı mümkün olduğu kadar uzun süre ertelemeye değer mi?
Ciddi ilişkilerin formatını vaaz ediyorum. Benim için bir erkekle uzun süreli bir ilişki seksle başlar. Görünüşe göre bu mantıkla çelişiyor: Ne kadar uzun süre çabalarsa o kadar çok takdir ediyor. Aslında, yakın yakınlık aptalca bir hedefe dönüşüyor - herhangi bir şekilde ikna etmek. Zaman, para ve çaba harcıyor. Azmin karşılığında bir ödül alır ve gün batımına doğru yola çıkar.
Bir adamın "ilk seksten sonra ortadan kaybolması" hikayesine yabancıyım. Tam tersine gözlerinde umutla ikinciyi sorar. Ve kaliteli iletişim, iletişimi ilişkilere dönüştürür. Bir kız kendisi seks istemiyorsa sorun değil. Ancak bir kişiyi tutunmak için yapay olarak geciktirmek ve manipüle etmek için hiçbir neden göremiyorum.
Ne düşünüyorsun: Yakınlığı mümkün olduğu kadar uzun süre ertelemeye değer mi?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Ciddi ilişkiler
Yakınlığı mümkün olduğu kadar ertelemeye gerek yok, ancak takip etmek daha iyidir üç tarih kuralı.
- These users thanked the author çılgın kız for the post (total 2):
- RockstarAjansı, Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Neden kendinizi yapay olarak kısıtlayasınız ki?
Her zaman değil, çünkü Benim için. İlgi ve karşılıklı arzu varsa, o zaman neden uğraşasınız ki? Bazen hem birinci hem de ikinci randevularda arzu alevlenebilir.Shalenadivchyna: ↑15 Jun 2023, 22:06 Mümkün olduğu kadar ertelemeye gerek yok ama üç tarih kuralına uymak daha iyidir.
Neden kendinizi yapay olarak kısıtlayasınız ki?
- These users thanked the author RockstarAjansı for the post:
- Zorba Carrie
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 158
Çok az kız tanımadığı bir kişiyle seks yapmaya hazırdır.
Bu yaklaşımla çok sayıda partner ortaya çıkacaktır.....
Sanırım tanıştığın herkesle seks yapmaya değmez
Sanırım tanıştığın herkesle seks yapmaya değmez
- These users thanked the author Süfya for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
Eğer ilgi ve istek yoksa o zaman devam etmemelisiniz tarihler. İkinci randevuda uyuyabilseniz de, ilk randevuda yine de uzak durmalısınız. Bu sadece arzuları artıracaktır. Üç tarih ortalama bir seçenektir. İki, dört, beş yeterli olacaktır. Sadece çok uzun süre beklemenize gerek yok, aksi takdirde aşırı olgunlaşacak ve çok fazla isteyecekler ya da seks eksikliği bir alışkanlık haline gelecek ve adam bir arkadaşa dönüşecek.RockstarAgency: ↑15 Jun 2023, 22:10 Eğer ilgi ve karşılıklı istek varsa o zaman niye uğraşasınız ki?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 217
Her şey bireyseldir. Her iki partnerin de hissettiğini yapmalısınız. Bazıları için 3 buluşma bile yeterli olmayacak, bazıları için ise ilk buluşmada bile zamanın geldiğini anlayacaklar. Endişelenmeyin, tadını çıkarmalısınız :)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Vay canına, nekropost! 2019 için başlangıç mesajı!
Tanıştığın her insanla elbette buna gerek yok. Hatta aptalca. Ve gerçekten hoşlandığın + cinsel olarak istediğin herkesle = evet, devam et. İlk buluşmada bunlardan çok fazla yok.
Birçoğu hazır. Hatta çoğunluk en az 22-25 diyebilirim. İlk buluşmadan bahsediyorum.Çok az kız tanımadığı bir kişiyle seks yapmaya hazırdır.
Bence tanıştığınız herkesle seks yapmamalısınız
Tanıştığın her insanla elbette buna gerek yok. Hatta aptalca. Ve gerçekten hoşlandığın + cinsel olarak istediğin herkesle = evet, devam et. İlk buluşmada bunlardan çok fazla yok.
-
- Oral stimülasyon
Ve seks eksikliğinden de muzdarip değiller, bu yüzden geçici sempatiye boyun eğmeyecekler.
Böyle çok az arkadaşım var. Bu yaştaki güzel ve düzgün vücutlu kızların çok fazla teklifi var, seçimlerinde oldukça seçiciler))
Ve seks eksikliğinden de muzdarip değiller, bu yüzden geçici sempatiye boyun eğmeyecekler.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Ben diğer taraftan bakıyorum, yani erkek tarafından. İlk randevuda seks 10-12 kez yaşadım. İçlerinden biri eşim oldu. Ama evet, kadınlar genelde birbirlerine “nasıl olur bu, biz namusluyuz!” demezler.
Evet, herkes terbiyelidir ve ilk buluşmada sekse kim izin verir, kim vermez. Sadece konunun her iki tarafındaki uzlaşmaz radikaller ahlaksız.
Ve "Benim böyle çok az tanıdığım var" konusuna bir şekilde güldüğümü hatırladım. Geçenlerde bir arkadaşımla grup seks hakkında konuştum. Peki, bunun ne kadar yaygın olduğu konusunda. Bu konularda oldukça açık sözlüyüm. Bana ne olduğunu biliyordu. Ve dedi ki, arkadaşlarım arasında bunu yaşayan tek kişi sensin. Hemen önünde patladı ve ortak tanıdıklarımız arasında kendisi gibi en az 7 kişinin olduğunu ve bunlardan kesinlikle tanıdığımı söyledi. İsimlerini listelemedim ve kendisi de haklı. Ama çok şaşırdım.
Belki de sen de kız olduğun içindir? Ve ilk buluşmada bu tür maceralardan ve seksten bahsetmek hiç de alışılmış bir şey değil. Kendi gagalarını gagalayacaklar.
Ben diğer taraftan bakıyorum, yani erkek tarafından. İlk randevuda seks 10-12 kez yaşadım. İçlerinden biri eşim oldu. Ama evet, kadınlar genelde birbirlerine “nasıl olur bu, biz namusluyuz!” demezler.
Evet, herkes terbiyelidir ve ilk buluşmada sekse kim izin verir, kim vermez. Sadece konunun her iki tarafındaki uzlaşmaz radikaller ahlaksız.
Ve "Benim böyle çok az tanıdığım var" konusuna bir şekilde güldüğümü hatırladım. Geçenlerde bir arkadaşımla grup seks hakkında konuştum. Peki, bunun ne kadar yaygın olduğu konusunda. Bu konularda oldukça açık sözlüyüm. Bana ne olduğunu biliyordu. Ve dedi ki, arkadaşlarım arasında bunu yaşayan tek kişi sensin. Hemen önünde patladı ve ortak tanıdıklarımız arasında kendisi gibi en az 7 kişinin olduğunu ve bunlardan kesinlikle tanıdığımı söyledi. İsimlerini listelemedim ve kendisi de haklı. Ama çok şaşırdım.
-
- Penetrasyon
Deneyimlerime göre, bu yaştaki güzel ve düzgün vücutlu kızlar kendilerini abartıyorlar. Eğer partner statüsü veya parasıyla etkiliyorsa, o zaman bir randevu bile çok fazla

-
- heyecanlanıyorum
-
- Penetrasyon
Ama bazen böyle kızlar için üzülüyorum çoğu zaman basitçe faydalanılır...
Bu harika! İdeal bir dünyada, ancak her iki partner de kendi değerlerini bildiğinde ve önemlerini karşılaştırarak her türlü tezahürde kendi köşelerini oluşturmaya çalıştıklarında bu yaklaşımdan memnun olurum.
Ama bazen böyle kızlar için üzülüyorum çoğu zaman basitçe faydalanılır...
-
- heyecanlanıyorum
Birileri hepimizden yararlanıyor. İstisnasız. Bir tane daha. Diğerleri daha az. Biz de kullanıyoruz.
-
- Oral stimülasyon
WazzzzzzUp, eğer kız kendisi ve aynı zamanda çalışıyorsa zaman kendini takip ediyor, neden bölge ortalamasının üzerinde kazanamayan birini seçesiniz (kimse 100 bin ve üstünden bahsetmiyor (sermayeden bahsetmiyorum)).
Her cinsiyette hamile kalabileceğinizi hatırlamanız gerekir ve bu durumda önümüzdeki yıllarda kadın maddi olarak erkeğe bağımlı olacaktır.
Eğer bir erkek doğumdan sonra karısına vitamin sağlayamıyor, çocuğa temel şeyleri sağlayamıyor ve yine de öngörülemeyen durumlar için (ceket yırtılmış, çocuk hasta, ilaçlar, belki acil doktor randevusu) kalması gerekiyor. , neden riske girelim?
Bir kadın, doğum izni sırasında çocuğa ve onun gelişimine sakin bir şekilde bakabilmesi ve vitaminler için nasıl para kazanılacağını düşünmemesi için dikkatli olmalıdır. /yiyecek/giysi.
Her cinsiyette hamile kalabileceğinizi hatırlamanız gerekir ve bu durumda önümüzdeki yıllarda kadın maddi olarak erkeğe bağımlı olacaktır.
Eğer bir erkek doğumdan sonra karısına vitamin sağlayamıyor, çocuğa temel şeyleri sağlayamıyor ve yine de öngörülemeyen durumlar için (ceket yırtılmış, çocuk hasta, ilaçlar, belki acil doktor randevusu) kalması gerekiyor. , neden riske girelim?
Bir kadın, doğum izni sırasında çocuğa ve onun gelişimine sakin bir şekilde bakabilmesi ve vitaminler için nasıl para kazanılacağını düşünmemesi için dikkatli olmalıdır. /yiyecek/giysi.
-
- Penetrasyon
Sofiya23, kesinlikle doğru. Başlangıçta çevremdeki güzel ve düzgün vücutlu kızların ilk buluşmada yakınlaşmaya izin vermesi için belirli koşullar olduğunu yazmıştım. İyi, zengin erkekleri seçmek kadınlar için harikadır! Tezimi daha da ilerletmek, pek fazla iyi olanın olmamasından dolayı üzüldüğüm ve sonra kızların kendilerine nasıl davranıldığını ciddiye aldıklarıydı.
Kesinlikle katılıyorum. Bir kişinin bir açıdan istismar edildiğini anlayıp bilinçli olarak buna yönelmesi başka bir şeydir, anlamaması ve ardından erkeklere/kadınlara/bir tür sosyal ağa karşı kin beslemesi başka bir şeydir. . birimler vb. Yukarıda yazdığım gibi böyle insanlara kırgınımShalenadivchyna: ↑15 Jun 2023, 22:52 Birileri hepimizi kullanıyor. İstisnasız. Bir tane daha. Diğerleri daha az. Biz de kullanıyoruz.
Sofiya23, kesinlikle doğru. Başlangıçta çevremdeki güzel ve düzgün vücutlu kızların ilk buluşmada yakınlaşmaya izin vermesi için belirli koşullar olduğunu yazmıştım. İyi, zengin erkekleri seçmek kadınlar için harikadır! Tezimi daha da ilerletmek, pek fazla iyi olanın olmamasından dolayı üzüldüğüm ve sonra kızların kendilerine nasıl davranıldığını ciddiye aldıklarıydı.
-
- heyecanlanıyorum
İnsan farkına varmıyorsa, anlamıyorsa bunda bir sakınca yoktur. Evet ve kimin kimi kullandığı ve kimin gerçekte kimi kullandığı her zaman açık değildir. Ayrıca kurban veya şehit olmaktan oldukça memnun olan bir insan türü de var.
O yüzden kimse için üzülmek için acele etmeyin.
Kimse bunu bilinçli olarak keyifle yapmayacaktır. ya da sadece kendi özgür iradenizle. İnsanlar şartlar gereği bunu yapmaya mecbur kalıyor. Bu gibi durumlarda büyük olasılıkla kızgınlık olacaktır.WazzzzzzUp: ↑15 Jun 2023, 23:06 kişinin bir açıdan istismar edildiğini anlayıp bilinçli olarak buna yönelmesi
İnsan farkına varmıyorsa, anlamıyorsa bunda bir sakınca yoktur. Evet ve kimin kimi kullandığı ve kimin gerçekte kimi kullandığı her zaman açık değildir. Ayrıca kurban veya şehit olmaktan oldukça memnun olan bir insan türü de var.
O yüzden kimse için üzülmek için acele etmeyin.
-
- Penetrasyon
Daha sonra talep edeceklerini umarak kendilerinin kullanılmasına memnuniyetle izin veren tanıdıklar vardır. o kişi için, yani burada da her şey net değil.
Ve evet, yalnızca yazıyı yazarken düşündüğüm tanıdıklara güvenerek tartışma konusuna zaten biraz baktım, ama sizinki daha kapsamlı. Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)
Buraya katılmıyorum. Bir kişi her şeyi anlıyorsa, o zaman neden alınsın... Bir şeyler ters giderse, o zaman kendisi aptaldır. Ancak anlamazsa suçlayacak kişileri aramaya başlar (yani, yanlış bir şey yapmamıştır).Shalenadivchyna: ↑15 Jun 2023, 23:16 Eğer kişi farkına varmıyorsa, anlamıyorsa o zaman alınacak bir şey yok.
Daha sonra talep edeceklerini umarak kendilerinin kullanılmasına memnuniyetle izin veren tanıdıklar vardır. o kişi için, yani burada da her şey net değil.
Ve evet, yalnızca yazıyı yazarken düşündüğüm tanıdıklara güvenerek tartışma konusuna zaten biraz baktım, ama sizinki daha kapsamlı. Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)
-
- Oral stimülasyon
5 dakika 19 saniye sonra gönderildi: n
Eğer beni çok kırdılarsa, özellikle duygularımı incittiler diyelim. Affedemiyorum, bir insanı hızla hayatımdan siliyor. Bana kötü davranırlarsa böyle bir ilişkinin derhal bitmesi gerektiğini anlıyorum.
bu daha ziyade bir tür psikolojik rahatsızlıktır, olması gerekir üzerinde çalıştı. Bu kişiler her türlü ahlaksızlığın kurbanı olurlar. Bunlara yazık...Shalenadivchyna: ↑15 Jun 2023, 23:16 . Ayrıca kurban veya şehit olmaktan oldukça memnun olan bir insan tipi de var.
5 dakika 19 saniye sonra gönderildi: n
Katılıyorum, eğer manipüle edildiğini biliyorsanız, durumu lehinize çevirebilir veya ilişkiyi bitirme anını bozabilirsiniz.
Eğer beni çok kırdılarsa, özellikle duygularımı incittiler diyelim. Affedemiyorum, bir insanı hızla hayatımdan siliyor. Bana kötü davranırlarsa böyle bir ilişkinin derhal bitmesi gerektiğini anlıyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 77 Replies
- 3963 Views
-
Last post by Şalun70
-
- 0 Replies