Ben boynuzlu muyum yoksa değil miyim?

Karınızın cinsel sadakatsizliğine suç ortağı olun
Автор темы
Kayıtsızlık
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Ben boynuzlu muyum yoksa değil miyim?

Unread post by Kayıtsızlık »

Merhaba, boynuzlu olup olmadığımı bilmiyorum. Sorun şu ki, iktidarsızım. İlk başta histeriler, skandallar, karımın bir sevgili bulma tehditleri vardı, sonra hepsi durdu ve sonra tahmin ettim. Sonuçta, bir süre sonra karısı bir sevgilisi olduğunu itiraf etti ve uzun süre yakından baktı ve seçim onunla çalışan bir adama düştü. Onların başına geldiğinde hala boşanmak istemedim ama bir şey olursa beni anlayacağını söyledi. Ama her şeyi olduğu gibi bıraktılar ve genel olarak sevmediğine sevindim. Benimle acı çekiyor ama bir şekilde serbest bırakılıyor. Bir şekilde birbirimizi tanıyacağımızı söyledi. Kabul ettim ve o mütevazı, biraz utangaçtı ve iletişim sırasında onun ben olduğunu hissettim. ve çay için tatlı bir şeyler almak için dışarı çıktım. Bir saat sonra geri döndüm. Aradan birkaç ay geçti ve arkadaş olduk. bazen yapmadım. Başka bir odaya girdim ve... hayır, bilerek duymadım ama sesler geldi... karım bana özel bir şekilde davrandı, ama büyük ihtimalle bir şeydi. karı koca arasındaki ilişkiden ziyade dostluk... bunun gibi bir şey
These users thanked the author Kayıtsızlık for the post (total 3):
Romalılar, 12345, Fargal94
Romalılar
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 113
Registered for: 3 years
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Gavat

Unread post by Romalılar »

Bir karı kocanın birbirini anlaması harikadır. 👍 Eşimle benzer bir ilişkimiz var ve her şey yolunda, her şey herkese yakışıyor
These users thanked the author Romalılar for the post (total 3):
Tebeşir, 12345, Tolkala
Автор темы
Kayıtsızlık
Flört etmek
Flört etmek

Eşinizin sevgilisini tanıyor musunuz?
Romalılar
ön sevişme
ön sevişme

Evet. Arkadaş olduk. Tanıttı. Aile dostu oldu
These users thanked the author Romalılar for the post (total 2):
Tebeşir, 12345
Seks devi
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 208

Unread post by Seks devi »

Deferens, Ve onu siktiğinde sen de oradasın peki o zaman karısı ve onunla ne tür çağrışımlar yapıyordu?
Автор темы
Kayıtsızlık
Flört etmek
Flört etmek

Hayır, orada değilim. Bu onların kişisel meselesi, nasıl oldukları ve ne olduğu...
Romalılar
ön sevişme
ön sevişme

Deferens ve bu doğru
Seks devi
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 208

Unread post by Seks devi »

Deferens ve sevdiğiniz kişinin nasıl olduğuyla ilgilenmiyorsunuz kadın zevk alır mı?
Автор темы
Kayıtsızlık
Flört etmek
Flört etmek

Hayır. bu onun kişisel
These users thanked the author Kayıtsızlık for the post:
Romalılar
12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 502
Registered for: 2 years 9 months
 Re: Aldatılan biri miyim, değil miyim?

Unread post by 12345 »

Indeferens: 07 Jul 2022, 07:34 Merhaba, boynuzlu muyum değil miyim bilmiyorum. Gerçek şu ki iktidarsızım. İlk başta histeriler, skandallar, karımın sevgili bulma tehditleri vardı, sonra hepsi durdu ve ben. sonuçta birini bulduğunu tahmin etti. Bir süre sonra eşim bir sevgilisi olduğunu itiraf etti ve uzun süre yakından baktı ve seçim onunla çalışan bir adama kaldı. Başlarına bir kez geldiğinde hala boşanmak istemedim ama bir şey olursa beni anlayacağını söyledi ama her şeyi olduğu gibi bıraktılar ve genel olarak onun olmasına sevindim. Benimle acı çekmiyor ve serbest kalıyor. Bir şekilde tanışacağımızı söyledi. Ben de mütevazı, biraz utangaç bir şekilde geldi. ve çay için tatlı bir şeyler almak için dışarı çıktım, özellikle bir saat sonra geri döndüm, belliydi ki, birkaç ay geçti. dışarı çıktım ve bazen de yapmadım, başka bir odaya çıktım ve... hayır, bilerek duymadım ama sesler geldi... karım bana özel bir şekilde davrandı, ama çoğunlukla öyleydi. karı-koca arasındaki bir ilişkiden ziyade muhtemelen arkadaşlık... bunun gibi bir şey
Bu tür pek çok aile var ve ben böyle bir aile tanıyorum.
Ailede aşk hüküm sürüyorsa ve eşler birbirini seviyorsa, bu tür durumlarda bu en iyi seçenektir; aile dostunu ziyaret etmek.
Alev
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76

Unread post by Alev »

Başka birinin görüşü (kendisinin değil) onun için gerçekten önemliyse, girişteki bankta oturan büyükannelere sormasına izin verin. Herkesin girip çıkmasıyla ilgili kesinlikle önemli bir fikirleri var.
Yani konu hiçbir şeyle ilgili saçmalık.
1nfarkt
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 82
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by 1nfarkt »

Aldatılan erkek, karısının ihanetinden heyecan duyar, ancak bu durumda durum böyle değildir.
These users thanked the author 1nfarkt for the post (total 2):
MisaMisa!, sapık
Boynuzlamak!!!
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 466
Registered for: 2 years

Unread post by Boynuzlamak!!! »

Indeferens: 07 Jul 2022, 07:34 Merhaba, boynuzlu olup olmadığımı bilmiyorum. Gerçek şu ki ben iktidarsızım.
Aldatılan adam biraz iktidarsız bir kişiden farklı bir kavram ve karınızın bir sevgilisi var.
Aldatmak bu daha çok aşağılanmayı, karın ve onun sikiklerinin tahakkümünü sevenleri ifade eder.
Fakat bu durumda karınızın olmasına izin verirsiniz. başka bir erkeğe sahip olmak.
Neden karınız başka biriyle seks yaparken orada olmak gibi bir arzunuzu dile getirmiyorsanız, belki siz de katılırsınız, karınızı seks sırasında okşarsınız, sanırım o da yapar memnun ol.
Ve sen sevgilisinin penisine bakmakla ilgilenmiyorsun, karını neden bu kadar büyüledi?
These users thanked the author Boynuzlamak!!! for the post:
Fargal94
Gurme
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 372

Unread post by Gurme »

Indeferens: 07 Jul 2022, 07:34 Aldatılan biri olup olmadığımı bilmiyorum. Gerçek şu ki iktidarsızım.
Eğer iktidarla ilgili sorunlar varsa, o zaman şunu anlamalısın ki, er ya da geç karın yan tarafta bir sik bulacaktır... ve ne kadar becerikli ve büyük dudaklı olursan ol, bu canlı bir sikin yerini tutmaz. Sadece anlayıp kabullenmen ve yaşadığın gibi yaşaman gerekiyor... ama onu tanımak ve onu eve sürüklemek çok fazla.
These users thanked the author Gurme for the post:
Andrey Lukashov
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Yunanca10 »

Bir aile tanıyorum; kocam yılın 9 ayı bayrağın altında uçuyor. Kendileri birbirlerinin yerine geçecek kişileri seçtiler ve birbirlerini tanıdılar. Evlilik iddiası yok. 25 yıldır yaşıyorlar, iki kızları var ve yakında evlenecekler. Duygular, tutkulu öpücükler vb. olmadan fizyolojik ihtiyaç.
These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 2):
Vik.ruba80, Makar1977
hükümet38
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247

Unread post by hükümet38 »

ve bir kişi iktidarsız olduğunu, bir doktordan sertifika aldığını veya kadınlar grubunda bu tür hikayeleri yeterince duyduğunu nasıl fark etti, sonuç olarak koca komşuyu sikti ve karısı kötü koktuğu için ayağa kalkmadı. pancar çorbası ve eşofmanlı yırtık bir tişörtle ortalıkta dolaştı, eğer bir kişi herhangi bir cinsiyetten tahrik oluyorsa ve benim bir karım varsa, o zaman bariz sağlık sorunları var, hormon tedavisi vb. var, arkadaşım hastanede yatıyordu prostatit hastasıydı, hormon iğnesi yaptılar, kısaca tedavi ettiler, sabah hastaneden çıktı kazığa işeyemedi, işe giderken durup konuşuyordu, pantolonu yırtılmıştı ve orada kadın takımı oradaydı..
burada bir psikoloğa gidip sağlığınızı kontrol etmeniz gerekiyor.
These users thanked the author hükümet38 for the post:
Andrey Lukashov
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Andrey Lukashov »

Indeferens: 07 Jul 2022, 07:34 Merhaba, boynuzlu muyum değil miyim bilmiyorum. Gerçek şu ki iktidarsızım. İlk başta histeriler, skandallar, karımın sevgili bulma tehditleri vardı, sonra hepsi durdu ve ben. sonuçta birini bulduğunu tahmin etti. Bir süre sonra eşim bir sevgilisi olduğunu itiraf etti ve uzun süre yakından baktı ve seçim onunla çalışan bir adama kaldı. Başlarına bir kez geldiğinde hala boşanmak istemedim ama bir şey olursa beni anlayacağını söyledi ama her şeyi olduğu gibi bıraktılar ve genel olarak onun olmasına sevindim. Benimle acı çekmiyor ve serbest kalıyor. Bir şekilde tanışacağımızı söyledi. Ben de mütevazı, biraz utangaç bir şekilde geldi. ve çay için tatlı bir şeyler almak için dışarı çıktım, özellikle bir saat sonra geri döndüm, belliydi ki, birkaç ay geçti. dışarı çıktım ve bazen de yapmadım, başka bir odaya çıktım ve... hayır, bilerek duymadım ama sesler geldi... karım bana özel bir şekilde davrandı, ama çoğunlukla öyleydi. karı-koca arasındaki bir ilişkiden ziyade muhtemelen arkadaşlık... bunun gibi bir şey
Ne diyeceğimi bile bilmiyorum. Eğer karınız, sizin izninizle başkasıyla seks yapıyorsa ve siz de bundan zevk alıyorsanız, o zaman boynuzlusunuz demektir. İktidarsız olup olmamanız önemli değil.
Eşim ve ben biraz farklıyız. Vücudu benim yapabileceğimden orantısız bir şekilde daha fazlasını gerektiriyor. Gün aşırı bana yetiyor, artık ne bir ihtiyaç ne de bir arzu var. Eşimin her gün en az bir kez seks yapması gerekiyor. Ancak her zaman istediği gibi gitmez ama bir komşunun yardımıyla böyle bir şey olur. Haftada iki kez, benim iznimle, genellikle onunla birliktedir ve en son kez o zaten bizimle birlikteydi ve hatta benim huzurumdaydı. Bu harika. O kadar heyecanlandım ki, planlanmamış birkaç an daha yaşandı ve bu sadece eşim için faydalı oldu.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
Ahah
havlamak
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 111
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by havlamak »

Bu tür konuları yaratan insanların aklında neler var? Gerçekten bundan heyecanlanıyorlar mı, yoksa neden bu uydurma hikayeleri uyduruyorlar?
Dostum, eğer iktidarsızsan, boynuzlu olup olmaman senin için ne fark eder?
Omut46
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Omut46 »

Kesinlikle yakalandı. Onunla sevişmemizi her zaman dışarıdan izlemek istemiştim ama eşim video kaydına karşıydı. Kısacası gizli kameralı bir saat aldım. Harika şeyler. Bilmiyorsanız tahmin edemezsiniz. Uzaktan çevrimiçi izleyebilir veya yazabilirsiniz. Yatak odasına kurdum ve karımın sevgilisi tarafından sikildiğini gördüm. Konuşmalarından bunun düğünümüzden hemen sonra başladığını anladım. Eşinin ailesinin başka şehirden eski bir tanıdığıdır. Onun da bir ailesi var, çocukları var.
İş gezileri için sık sık şehrimize geliyor. Her zaman bizimle yaşıyor. Bazen birkaç hafta bile oluyor. Hiç şüpheli bir şey fark etmedim. Ama karımı düzenli olarak çektiği ortaya çıktı. Penisi tabii ki çok büyük ve video benimkinin çok iyi hissettirdiğini gösteriyor.
Eşimin davranışını analiz ettiğimde, artık onun geldiğinde cinsel aktivitesinin çok daha düşük olduğunu gösteren işaretlerin olduğunu anlıyorum. Ancak bunu misafirden rahatsız olduğu gerçeğiyle ilişkilendirdi. Utangaç olduğunu düşünmüştüm.
Videoyu birkaç kez izledim, öfke vardı ama aynı zamanda büyük bir heyecan da vardı...
These users thanked the author Omut46 for the post:
sapık
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • New post Bu durumda ben boynuzlu muyum yoksa değil miyim?
    by Misafir516 » » in Boynuzlamak
    6 Replies
    882 Views
    Last post by Faust
  • New post Ben boynuzlu muyum yoksa değil miyim?
    by ŞanGovor » » in Seks hakkında genel sorular
    19 Replies
    379 Views
    Last post by Ogest
  • New post Eşcinsel miyim yoksa değil miyim?
    by Damalı » » in Seks hakkında genel sorular
    20 Replies
    456 Views
    Last post by sikikamerlik
  • New post Yani ben boynuzlu muyum?
    by Misafir516 » » in Boynuzlamak
    9 Replies
    1670 Views
    Last post by Anatolik
  • New post Ben pedofili miyim, değil miyim?
    by Benim beyin sarsıntım » » in Ensest
    15 Replies
    441 Views
    Last post by Viar

Return to “Boynuzlamak”