Ben boynuzlu muyum yoksa değil miyim?
-
Автор темыKayıtsızlık
- Flört etmek
- Total posts: 41
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Ben boynuzlu muyum yoksa değil miyim?
Merhaba, boynuzlu olup olmadığımı bilmiyorum. Sorun şu ki, iktidarsızım. İlk başta histeriler, skandallar, karımın bir sevgili bulma tehditleri vardı, sonra hepsi durdu ve sonra tahmin ettim. Sonuçta, bir süre sonra karısı bir sevgilisi olduğunu itiraf etti ve uzun süre yakından baktı ve seçim onunla çalışan bir adama düştü. Onların başına geldiğinde hala boşanmak istemedim ama bir şey olursa beni anlayacağını söyledi. Ama her şeyi olduğu gibi bıraktılar ve genel olarak sevmediğine sevindim. Benimle acı çekiyor ama bir şekilde serbest bırakılıyor. Bir şekilde birbirimizi tanıyacağımızı söyledi. Kabul ettim ve o mütevazı, biraz utangaçtı ve iletişim sırasında onun ben olduğunu hissettim. ve çay için tatlı bir şeyler almak için dışarı çıktım. Bir saat sonra geri döndüm. Aradan birkaç ay geçti ve arkadaş olduk. bazen yapmadım. Başka bir odaya girdim ve... hayır, bilerek duymadım ama sesler geldi... karım bana özel bir şekilde davrandı, ama büyük ihtimalle bir şeydi. karı koca arasındaki ilişkiden ziyade dostluk... bunun gibi bir şey
- These users thanked the author Kayıtsızlık for the post (total 3):
- Romalılar, 12345, Fargal94
-
- ön sevişme
- Total posts: 113
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Gavat
Bir karı kocanın birbirini anlaması harikadır.
Eşimle benzer bir ilişkimiz var ve her şey yolunda, her şey herkese yakışıyor
-
Автор темыKayıtsızlık
- Flört etmek
-
- ön sevişme
-
- Penetrasyon
- Total posts: 208
Deferens, Ve onu siktiğinde sen de oradasın peki o zaman karısı ve onunla ne tür çağrışımlar yapıyordu?
-
Автор темыKayıtsızlık
- Flört etmek
-
- ön sevişme
-
- Penetrasyon
- Total posts: 208
-
Автор темыKayıtsızlık
- Flört etmek
Hayır. bu onun kişisel
- These users thanked the author Kayıtsızlık for the post:
- Romalılar
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
- Registered for: 2 years 9 months
Re: Aldatılan biri miyim, değil miyim?
Ailede aşk hüküm sürüyorsa ve eşler birbirini seviyorsa, bu tür durumlarda bu en iyi seçenektir; aile dostunu ziyaret etmek.
Bu tür pek çok aile var ve ben böyle bir aile tanıyorum.Indeferens: ↑07 Jul 2022, 07:34 Merhaba, boynuzlu muyum değil miyim bilmiyorum. Gerçek şu ki iktidarsızım. İlk başta histeriler, skandallar, karımın sevgili bulma tehditleri vardı, sonra hepsi durdu ve ben. sonuçta birini bulduğunu tahmin etti. Bir süre sonra eşim bir sevgilisi olduğunu itiraf etti ve uzun süre yakından baktı ve seçim onunla çalışan bir adama kaldı. Başlarına bir kez geldiğinde hala boşanmak istemedim ama bir şey olursa beni anlayacağını söyledi ama her şeyi olduğu gibi bıraktılar ve genel olarak onun olmasına sevindim. Benimle acı çekmiyor ve serbest kalıyor. Bir şekilde tanışacağımızı söyledi. Ben de mütevazı, biraz utangaç bir şekilde geldi. ve çay için tatlı bir şeyler almak için dışarı çıktım, özellikle bir saat sonra geri döndüm, belliydi ki, birkaç ay geçti. dışarı çıktım ve bazen de yapmadım, başka bir odaya çıktım ve... hayır, bilerek duymadım ama sesler geldi... karım bana özel bir şekilde davrandı, ama çoğunlukla öyleydi. karı-koca arasındaki bir ilişkiden ziyade muhtemelen arkadaşlık... bunun gibi bir şey
Ailede aşk hüküm sürüyorsa ve eşler birbirini seviyorsa, bu tür durumlarda bu en iyi seçenektir; aile dostunu ziyaret etmek.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Başka birinin görüşü (kendisinin değil) onun için gerçekten önemliyse, girişteki bankta oturan büyükannelere sormasına izin verin. Herkesin girip çıkmasıyla ilgili kesinlikle önemli bir fikirleri var.
Yani konu hiçbir şeyle ilgili saçmalık.
Yani konu hiçbir şeyle ilgili saçmalık.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
- Registered for: 2 years 4 months
Aldatılan erkek, karısının ihanetinden heyecan duyar, ancak bu durumda durum böyle değildir.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
- Registered for: 2 years
Aldatmak bu daha çok aşağılanmayı, karın ve onun sikiklerinin tahakkümünü sevenleri ifade eder.
Fakat bu durumda karınızın olmasına izin verirsiniz. başka bir erkeğe sahip olmak.
Neden karınız başka biriyle seks yaparken orada olmak gibi bir arzunuzu dile getirmiyorsanız, belki siz de katılırsınız, karınızı seks sırasında okşarsınız, sanırım o da yapar memnun ol.
Ve sen sevgilisinin penisine bakmakla ilgilenmiyorsun, karını neden bu kadar büyüledi?
Aldatılan adam biraz iktidarsız bir kişiden farklı bir kavram ve karınızın bir sevgilisi var.Indeferens: ↑07 Jul 2022, 07:34 Merhaba, boynuzlu olup olmadığımı bilmiyorum. Gerçek şu ki ben iktidarsızım.
Aldatmak bu daha çok aşağılanmayı, karın ve onun sikiklerinin tahakkümünü sevenleri ifade eder.
Fakat bu durumda karınızın olmasına izin verirsiniz. başka bir erkeğe sahip olmak.
Neden karınız başka biriyle seks yaparken orada olmak gibi bir arzunuzu dile getirmiyorsanız, belki siz de katılırsınız, karınızı seks sırasında okşarsınız, sanırım o da yapar memnun ol.
Ve sen sevgilisinin penisine bakmakla ilgilenmiyorsun, karını neden bu kadar büyüledi?
- These users thanked the author Boynuzlamak!!! for the post:
- Fargal94
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 372
Eğer iktidarla ilgili sorunlar varsa, o zaman şunu anlamalısın ki, er ya da geç karın yan tarafta bir sik bulacaktır... ve ne kadar becerikli ve büyük dudaklı olursan ol, bu canlı bir sikin yerini tutmaz. Sadece anlayıp kabullenmen ve yaşadığın gibi yaşaman gerekiyor... ama onu tanımak ve onu eve sürüklemek çok fazla.Indeferens: ↑07 Jul 2022, 07:34 Aldatılan biri olup olmadığımı bilmiyorum. Gerçek şu ki iktidarsızım.
- These users thanked the author Gurme for the post:
- Andrey Lukashov
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years 1 month
Bir aile tanıyorum; kocam yılın 9 ayı bayrağın altında uçuyor. Kendileri birbirlerinin yerine geçecek kişileri seçtiler ve birbirlerini tanıdılar. Evlilik iddiası yok. 25 yıldır yaşıyorlar, iki kızları var ve yakında evlenecekler. Duygular, tutkulu öpücükler vb. olmadan fizyolojik ihtiyaç.
- These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 2):
- Vik.ruba80, Makar1977
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
ve bir kişi iktidarsız olduğunu, bir doktordan sertifika aldığını veya kadınlar grubunda bu tür hikayeleri yeterince duyduğunu nasıl fark etti, sonuç olarak koca komşuyu sikti ve karısı kötü koktuğu için ayağa kalkmadı. pancar çorbası ve eşofmanlı yırtık bir tişörtle ortalıkta dolaştı, eğer bir kişi herhangi bir cinsiyetten tahrik oluyorsa ve benim bir karım varsa, o zaman bariz sağlık sorunları var, hormon tedavisi vb. var, arkadaşım hastanede yatıyordu prostatit hastasıydı, hormon iğnesi yaptılar, kısaca tedavi ettiler, sabah hastaneden çıktı kazığa işeyemedi, işe giderken durup konuşuyordu, pantolonu yırtılmıştı ve orada kadın takımı oradaydı..
burada bir psikoloğa gidip sağlığınızı kontrol etmeniz gerekiyor.
burada bir psikoloğa gidip sağlığınızı kontrol etmeniz gerekiyor.
- These users thanked the author hükümet38 for the post:
- Andrey Lukashov
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 10 months
Eşim ve ben biraz farklıyız. Vücudu benim yapabileceğimden orantısız bir şekilde daha fazlasını gerektiriyor. Gün aşırı bana yetiyor, artık ne bir ihtiyaç ne de bir arzu var. Eşimin her gün en az bir kez seks yapması gerekiyor. Ancak her zaman istediği gibi gitmez ama bir komşunun yardımıyla böyle bir şey olur. Haftada iki kez, benim iznimle, genellikle onunla birliktedir ve en son kez o zaten bizimle birlikteydi ve hatta benim huzurumdaydı. Bu harika. O kadar heyecanlandım ki, planlanmamış birkaç an daha yaşandı ve bu sadece eşim için faydalı oldu.
Ne diyeceğimi bile bilmiyorum. Eğer karınız, sizin izninizle başkasıyla seks yapıyorsa ve siz de bundan zevk alıyorsanız, o zaman boynuzlusunuz demektir. İktidarsız olup olmamanız önemli değil.Indeferens: ↑07 Jul 2022, 07:34 Merhaba, boynuzlu muyum değil miyim bilmiyorum. Gerçek şu ki iktidarsızım. İlk başta histeriler, skandallar, karımın sevgili bulma tehditleri vardı, sonra hepsi durdu ve ben. sonuçta birini bulduğunu tahmin etti. Bir süre sonra eşim bir sevgilisi olduğunu itiraf etti ve uzun süre yakından baktı ve seçim onunla çalışan bir adama kaldı. Başlarına bir kez geldiğinde hala boşanmak istemedim ama bir şey olursa beni anlayacağını söyledi ama her şeyi olduğu gibi bıraktılar ve genel olarak onun olmasına sevindim. Benimle acı çekmiyor ve serbest kalıyor. Bir şekilde tanışacağımızı söyledi. Ben de mütevazı, biraz utangaç bir şekilde geldi. ve çay için tatlı bir şeyler almak için dışarı çıktım, özellikle bir saat sonra geri döndüm, belliydi ki, birkaç ay geçti. dışarı çıktım ve bazen de yapmadım, başka bir odaya çıktım ve... hayır, bilerek duymadım ama sesler geldi... karım bana özel bir şekilde davrandı, ama çoğunlukla öyleydi. karı-koca arasındaki bir ilişkiden ziyade muhtemelen arkadaşlık... bunun gibi bir şey
Eşim ve ben biraz farklıyız. Vücudu benim yapabileceğimden orantısız bir şekilde daha fazlasını gerektiriyor. Gün aşırı bana yetiyor, artık ne bir ihtiyaç ne de bir arzu var. Eşimin her gün en az bir kez seks yapması gerekiyor. Ancak her zaman istediği gibi gitmez ama bir komşunun yardımıyla böyle bir şey olur. Haftada iki kez, benim iznimle, genellikle onunla birliktedir ve en son kez o zaten bizimle birlikteydi ve hatta benim huzurumdaydı. Bu harika. O kadar heyecanlandım ki, planlanmamış birkaç an daha yaşandı ve bu sadece eşim için faydalı oldu.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- Ahah
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Registered for: 2 years 9 months
Bu tür konuları yaratan insanların aklında neler var? Gerçekten bundan heyecanlanıyorlar mı, yoksa neden bu uydurma hikayeleri uyduruyorlar?
Dostum, eğer iktidarsızsan, boynuzlu olup olmaman senin için ne fark eder?
Dostum, eğer iktidarsızsan, boynuzlu olup olmaman senin için ne fark eder?
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 1 year 7 months
Kesinlikle yakalandı. Onunla sevişmemizi her zaman dışarıdan izlemek istemiştim ama eşim video kaydına karşıydı. Kısacası gizli kameralı bir saat aldım. Harika şeyler. Bilmiyorsanız tahmin edemezsiniz. Uzaktan çevrimiçi izleyebilir veya yazabilirsiniz. Yatak odasına kurdum ve karımın sevgilisi tarafından sikildiğini gördüm. Konuşmalarından bunun düğünümüzden hemen sonra başladığını anladım. Eşinin ailesinin başka şehirden eski bir tanıdığıdır. Onun da bir ailesi var, çocukları var.
İş gezileri için sık sık şehrimize geliyor. Her zaman bizimle yaşıyor. Bazen birkaç hafta bile oluyor. Hiç şüpheli bir şey fark etmedim. Ama karımı düzenli olarak çektiği ortaya çıktı. Penisi tabii ki çok büyük ve video benimkinin çok iyi hissettirdiğini gösteriyor.
Eşimin davranışını analiz ettiğimde, artık onun geldiğinde cinsel aktivitesinin çok daha düşük olduğunu gösteren işaretlerin olduğunu anlıyorum. Ancak bunu misafirden rahatsız olduğu gerçeğiyle ilişkilendirdi. Utangaç olduğunu düşünmüştüm.
Videoyu birkaç kez izledim, öfke vardı ama aynı zamanda büyük bir heyecan da vardı...
İş gezileri için sık sık şehrimize geliyor. Her zaman bizimle yaşıyor. Bazen birkaç hafta bile oluyor. Hiç şüpheli bir şey fark etmedim. Ama karımı düzenli olarak çektiği ortaya çıktı. Penisi tabii ki çok büyük ve video benimkinin çok iyi hissettirdiğini gösteriyor.
Eşimin davranışını analiz ettiğimde, artık onun geldiğinde cinsel aktivitesinin çok daha düşük olduğunu gösteren işaretlerin olduğunu anlıyorum. Ancak bunu misafirden rahatsız olduğu gerçeğiyle ilişkilendirdi. Utangaç olduğunu düşünmüştüm.
Videoyu birkaç kez izledim, öfke vardı ama aynı zamanda büyük bir heyecan da vardı...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 882 Views
-
Last post by Faust
-
- 19 Replies