NG altında ilk BI deneyimi ve ilk anal

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Alexei42
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 91
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 NG altında ilk BI deneyimi ve ilk anal

Unread post by Alexei42 »

Hadi forumu yeni bir konu ile sulandıralım))
ICQ günlerinde, ICQ numarasını rastgele çevirerek tanıştığımızda ve sonunda bir kız ya da erkekle karşılaştığımızda, tesadüfen bir kız bana vurdu. Konuşma sırasında Perm’de bir adamla yaşadığı ve benim şehrimde bir teyzesi olduğu ve bazen onlara geldiği ortaya çıktı.
Tanıştık ve yazışmaya başladık. Mesele şu ki, Yeni Yıl yakında geliyor.
Yılbaşı gecesi şehrime geleceğini söylüyor ve beni kendisiyle buluşmaya davet ediyor. Elbette mutluyum. Katılıyorum ve şimdiden onu nasıl becereceğimi kendi kendime düşünüyorum. Yılbaşı gecesini kutlamak için bir daire kiralıyor. Ve sonra gelmeden önce erkek arkadaşıyla birlikte olacağını öğreniyorum. Kahretsin!!!!! Bu çok üzücü ama artık bundan vazgeçmedim. Siktir et onları, yılbaşı gecesini yeni arkadaşlarımla kutlayacağım.
NG’ye yaklaştıkça demiryoluna gitmek üzere yola çıktıklarını, trafik sıkışıklığında sıkışıp kaldıklarını ve trene geç kaldıklarını yazıyorlar. Lanet olsun, her zamanki gibi çocuklarla buluşacağım diye düşündüm ama yine de geldiler.
Kısacası daireye 31’inde varıyorum. Kendimizi tanıtalım: Ben, Galya, Zhenya. Masayı hazırlamaya, biraz içmeye, sohbet etmeye, balkonda sigara içmeye ve dinlenmeye başladık. Seks hakkında hiç konuşulmadı!
Kısacası pes ettiler. Müzik çalıyor (muhtemelen), erkek arkadaşı balkonda sigara içmeye gitti ve ardından Galya beni dansa çağırdı ve rahatsız etmeye başladı. Kot pantolonumun düğmelerini açmaya başladı ama düğmemde o kadar zorlu bir toka vardı ki bunu yapamadı. Lanet olsun... Onu durduruyorum, sanırım her şey berbat, şişmiş ve Zhenya bir dakika içinde dışarı çıkacak ve "karmaşa" başlayacak. Onu kendimden uzaklaştırıyorum, muhtemelen bir şeyler söylüyorum ama yıllar geçtikçe bu anı hatırlamıyorum.
Zhenya çok sinsi görünerek balkondan çıkıyor. Biz neyiz ve neyiz? Genel olarak sonra konuştuk ve MFM istedikleri ortaya çıktı, ancak o aptal Galya bana bundan bahsetmeyi unuttu ve ben aptalca onların fikrinin farkında değildim. Aptallar! İşte o zaman korkuları fark ettim.
Herkes konuşup güzelce güldükten sonra sikişme başladı. Farklı şeyler denedik. Her şeyi anlatmanın bir anlamı yok ama amına iki penis sokup onu sikmemizi nasıl istediğini hatırlıyorum. Başka bir adamın penisine sürtüneceğime dair hiçbir fikrim bile yoktu. Başardık ve onu deliğine iki sikle siktik. Bunu kıçına vermedi.
Sonra konuşma anal konuya döndü. O zamanlar hiç denememiştim ve bu şeyi gerçekten denemek istedim. Galya, erkek arkadaşının sikiyle oynamamız halinde onu kıçından vereceği şartını koydu. Burada biraz kendimi kaptırdım ve ilk önce arka tarafa döndüm.
Bir süre geçti, dinlendik, daha çok içtik ve onu kıçından becerme düşüncesi beni bırakmadı. Erkek arkadaşını emmeye ve bana sinsice bakmaya başladı. Kısacası, onun kıçı ve anal kısmı benim utancıma ağır bastı. Yanlarına oturdum ve bana penisin nasıl düzgün şekilde emileceğini öğretmeye başladı. İkimiz sırayla onu emmeye başladık, bana adamın memnun olması için bunu en iyi nasıl yapacağımı söyledi. Ağzına geldi. O zaman başıma hoş olmayan bir şey gelmedi. Genel olarak her şey sorunsuz gitti.
Eh, onu kıçından sikme sırası bendeydi ve öyle görünüyor ki kıçı bakireydi ve beni erkek arkadaşına oral seks yapmaya teşvik etmek için anal yapmaya gitti. Mutfakta ayçiçek yağı buldum, deliği yağladım ve yerleştirmeye başladım. Ama hiçbir deneyimim yok ve önceden okşama veya hazırlık yapmadan penisimi neredeyse kuru bir şekilde kıçına ittim. Kısacası, ilk analdan hoşlanmadım ve o acı çekti ve acı çekti))
NG’de ilk kez bir kızı kıçından siktim ve bir erkeğin penisini ağzıma aldım. ilk kez.
These users thanked the author Alexei42 for the post (total 5):
Vik.ruba80, IDVS03082008, Alexsss, Turbo94, Misha040
Evgen84
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163
Orientation: heteroseksüel
 Re: NG ile ilk cinsel ilişki deneyimi ve ilk anal

Unread post by Evgen84 »

Çok güzel bir hikaye, devamı var mı?
Автор темы
Alexei42
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Evgen84: 15 Jun 2023, 11:29 devamınız var mıydı
Evet. Sonra onları ziyarete gittim, onlar da çok havalı olan anneleriyle birlikte yaşadılar ve bir arkadaşlarını da davet ettiler... evet... devamı çok ilginçti.
Nasıl olduğunu bile hatırladım ve orada ne oldu
These users thanked the author Alexei42 for the post:
Vik.ruba80
Evgen84
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Evgen84 »

Bu tür maceraların yaşanması harika, daha sonra hatırlanacak bir şey var
Solgans1970
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 108

Unread post by Solgans1970 »

Benzer bir Yeni Yıl hikayesi vardı, ancak tam tersi. Bu arada cep telefonunun olmadığı o günlerde. "Elden Ele" gazetesi aracılığıyla bir çiftle tanıştım. 31 Aralık’ta buluşmak üzere sözleştik. Geldim ve yanımda şampanya, meyve ve diğer küçük şeyleri getirdim. Yeni Yıl Çanları içti, masaya oturdu, soyut konularda sohbet etti. Çiftin kızı başka bir odaya geçti, bir süre sonra kocası da aynısını yaptı. Masada yalnız kaldım. Şampanya içtim, kocam içeri giriyor ve karısının beni aradığını söylüyor. İçeri girdim, bornozla oturuyor, yanına oturdum, ona sarıldım, ona doğru uzattım ve göğüslerini yoğurmaya başladım, bornozunun düğmelerini çözdüm ve onu öpmeye başladım, daha da aşağıya indim, meme uçlarımla oynadım ve eşim içeri girdi ve “Sen başladın, ben şimdi çıkıyorum” dedi. Kız diz çöküp bacaklarımın arasına oturuyor, külotumla birlikte pantolonumu da çıkarıyor. Sertleşmem var, mastürbasyon yapmaya ve emmeye başlıyor. Kocası geri döner ve tek kelime etmeden karısının yanına oturur ve onu ağzına alır

5 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Ağzındaki okşamalardan geldim. Biraz dinlendim, köpek gibi kalkıyor, kocam onun altına yatıyor, sikimi ağzına alıyor, emiyor ve amının içine sokuyor, ilk seferden sonra yaklaşık 15 dakika sürüyor ve şu anda Boşalmaya başlıyorum, tekrar ağzına alıyor ve tüm sperm ona gidiyor. Gece boyunca yedi kez geldim ve dönüşümlü olarak o ve o spermi aldı.
These users thanked the author Solgans1970 for the post (total 3):
Alexei42, Alexsss, Anton Sidorov
Автор темы
Alexei42
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Bu konuya bu şekilde rastgele giriyorlar. Ama yine de pek çok sürpriz var. Yine de bunu konuşmak daha iyidir. Gerçi senin de harika bir hikayen var
Solgans1970
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 108

Unread post by Solgans1970 »

Teşekkür ederim. Daha sonra onlarla bir yıl daha konuştum. Dedikleri gibi, Yeni Yılı nasıl kutladığınız, onu nasıl harcadığınızdır

7 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Onları hatırladım, hatta anılardan kalktım
Автор темы
Alexei42
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Vay be. Bir keresinde bir çift beni bir MFM’ye davet etti. Sadece seksti. Daha sonra kocasıyla yazıştık. Yeni bir şey istediğini söylüyor. Karısı olmadan buluşalım ve seks yapalım. Reddedildi. İletişimi kestik. Birkaç yıl sonra onlarla tanıştım ve eşim hamileydi.
Billy Kemikleri
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Billy Kemikleri »

Bazı masallar. Biz de bir reklam sayesinde tanıştık, hemen başka bir şehre gittik ve onlarla tanıştık. Ve birbirinizin daireler çizmesine izin verin.
Seregyn
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 260
Registered for: 2 years 7 months
 Re: NG altında ilk cinsel ilişki deneyimi ve ilk anal

Unread post by Seregyn »

Süper ilk deneyim zevkle
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: