Sorumun salak gibi göründüğünü anlıyorum ama gerçekten merak ediyorum, emzirme sırasında annelik duygularının yanı sıra başka duygular da var mı? Çoğunlukla sadece anne olanların olduğunu anlıyorum, ama yine de muhtemelen duygular vardı)
Sorumun salak gibi göründüğünü anlıyorum ama gerçekten merak ediyorum, emzirme sırasında annelik duygularının yanı sıra başka duygular da var mı? Çoğunlukla sadece anne olanların olduğunu anlıyorum, ama yine de muhtemelen duygular vardı)
Ted_2023: ↑08 May 2023, 18:20
Sorunun bana bir mastürbasyoncu gibi geldiğini anlıyorum, ama gerçekten merak ediyorum, beslenme sırasında annelik duyguları dışında başka duygular da var mı? Çoğunlukla sadece annelik duygularını anlıyorum ama yine de muhtemelen duygular vardı)
Evet! Bazen sanki göğüsleriniz emiliyormuş gibi hissedersiniz!
These users thanked the author İsveç125 for the post:
[quote=Ted_2023 post_id=200447 time=1683559219 user_id=15584] Sorunun bana bir mastürbasyoncu gibi geldiğini anlıyorum, ama gerçekten merak ediyorum, beslenme sırasında annelik duyguları dışında başka duygular da var mı? Çoğunlukla sadece annelik duygularını anlıyorum ama yine de muhtemelen duygular vardı) [/quote] Evet! Bazen sanki göğüsleriniz emiliyormuş gibi hissedersiniz! :bel_flag:
Ted_2023: ↑08 May 2023, 18:20
Sorunun bana mastürbasyoncuymuşum gibi geldiğini anlıyorum ama gerçekten merak ediyorum, beslenme sırasında annelik duyguları dışında başka duygular da var mı? Çoğunlukla sadece annelik duygularını anlıyorum ama yine de muhtemelen duygular vardı)
Evet! Bazen sanki göğüsleriniz emiliyormuş gibi hissedersiniz!
[quote=svetik125 post_id=200450 time=1683561039 user_id=7435] [quote=Ted_2023 post_id=200447 time=1683559219 user_id= 15584] Sorunun bana mastürbasyoncuymuşum gibi geldiğini anlıyorum ama gerçekten merak ediyorum, beslenme sırasında annelik duyguları dışında başka duygular da var mı? Çoğunlukla sadece annelik duygularını anlıyorum ama yine de muhtemelen duygular vardı) [/quote] Evet! Bazen sanki göğüsleriniz emiliyormuş gibi hissedersiniz! :bel_flag: [/quote]Hoş mu, değil mi?
Çocuk yemek yiyor, benim için sevimli, ama sadece çocuk sakinleştiği için)) ayrıca, ilk başta çok acı verici ama sonra alışıyorsunuz ve hiçbir samimi duygu ortaya çıkmıyor)
These users thanked the author Gloria777 for the post:
Çocuk yemek yiyor, benim için sevimli, ama sadece çocuk sakinleştiği için)) ayrıca, ilk başta çok acı verici ama sonra alışıyorsunuz ve hiçbir samimi duygu ortaya çıkmıyor)
[quote=Ted_2023 post_id=200486 time=1683566038 user_id=15584] Anladım, cevabınız için teşekkürler...... [/quote] Elbette emzirmek güzel! Güzel olduğu için değil, sadece bir anne olduğunuz ve yeni nesli beslediğiniz için güzel!
[size=85 ][color=green]1 dakika 30 saniye sonra gönderilir:[/color] [/size] Gözyaşı dökecek kadar acı vericiydi ama o benim!
[quote=svetik125 post_id=200507 time=1683571972 user_id=7435] [quote=Ted_2023 post_id=200486 time=1683566038 user_id= 15584] Anladım, cevabınız için teşekkürler...... [/quote] Elbette emzirmek güzel! Güzel olduğu için değil, sadece bir anne olduğunuz ve yeni nesli beslediğiniz için güzel!
[size=85 ][color=green]1 dakika 30 saniye sonra gönderilir:[/color] [/size] Gözyaşı dökecek kadar acıdı ama o benim! [/quote] teşekkür ederim )
Emziren ve seks yapan eşiniz veya kız arkadaşınızla bir hikayeniz veya deneyiminiz var mı? Eşimin beslenme sırasında çok heyecanlandığı ve aynı zamanda bana oral seks yaptığı birkaç kez yaşadım....
Last post
TG’deki videoda çocuğu beslediğini, adam da onu karısının ağzına koyduğunu gördüm 😐