Hayati. Katılıyorum).
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Orientation: heteroseksüel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Orientation: aseksüel
-
- Penetrasyon
- Total posts: 223
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Orientation: biseksüel
Yanıt: Hayati.)
Bu arada evet, kadın ve erkek takımlarında çalışma deneyimime dayanarak şunu söyleyebilirim. Kadınlar çoğunlukla kocalarına hafif bir küçümsemeyle soyadlarıyla hitap ediyor ve çoğunlukla kendilerine yalnızca bir gelir kaynağı olarak davranıldığını hissediyorlar. Ama erkekler tam tersine eşlerine "benim" diyorlar ve seslerinde bir tür sıcaklık beliriyor. Elbette ortalama olarak konuşuyorum ama çoğu durumda bu doğru.
- These users thanked the author Kayfolov for the post (total 7):
- Denach, Altı, XiaH, Sibiryak89, Victor Peter, Fargal94, Vik.ruba80
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 155
— Vasisualiy, sen bir aptalsın! - karısı sakince cevap verdi. Lokhankin aynı çekingen ses tonuyla, "Sen bir kurtsun," diye devam etti. - Seni küçümsüyorum. Sevgilin için beni terk ediyorsun. Beni Ptiburdukov’a bırakıyorsun. Bugün sen, aşağılık adam, beni önemsiz Ptiburdukov’a bırakıyorsun. Demek beni bunun için bırakıyorsun! Onunla şehvete kapılmak istiyorsun. Dişi kurt aynı zamanda hem yaşlı hem de iğrenç.
(c) Ilf, Petrov, Altın Buzağı
"Sen bir kadınsın, Varvara," diye sızlandı yoğun bir şekilde. - Sen halka açık bir fahişesin!
— Vasisualiy, sen bir aptalsın! - karısı sakince cevap verdi. Lokhankin aynı çekingen ses tonuyla, "Sen bir kurtsun," diye devam etti. - Seni küçümsüyorum. Sevgilin için beni terk ediyorsun. Beni Ptiburdukov’a bırakıyorsun. Bugün sen, aşağılık adam, beni önemsiz Ptiburdukov’a bırakıyorsun. Demek beni bunun için bırakıyorsun! Onunla şehvete kapılmak istiyorsun. Dişi kurt aynı zamanda hem yaşlı hem de iğrenç.
(c) Ilf, Petrov, Altın Buzağı
- These users thanked the author Avare for the post (total 2):
- Sibiryak89, Juravl
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Sonunda bir izin günü!
Eğer başardıysam, geçen hafta başarılı geçmemiş demektir. Ama şimdi biraz dinlenelim!
https://i.postimg.cc/7YdRBCxW/image.png
Eğer başardıysam, geçen hafta başarılı geçmemiş demektir. Ama şimdi biraz dinlenelim!
https://i.postimg.cc/7YdRBCxW/image.png
- These users thanked the author Tanya for the post (total 6):
- Çift 33, Sibiryak89, Gudgeon, Fargal94, Atlas, Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
kimse bir kadının bir erkeği nasıl kötülediğini ancak hayal edebilir birlikte çalıştıkları işyerinde bir ayrılık ))) Bir erkek için işi bırakmak, daha sonra kendisine yapışan tüm bu saçmalıklardan kendini yıkamaktan daha kolaydır)))
Kayfolov: ↑29 Dec 2022, 20:03 Kadınlar çoğunlukla kocalarına hafif bir küçümsemeyle, soyadlarıyla hitap ediyor ve çoğunlukla kendilerine yalnızca bir gelir kaynağı olarak davranılıyormuş gibi geliyor. Ama erkekler tam tersine eşlerine "benim" diyorlar ve seslerinde bir tür sıcaklık beliriyor. Elbette ortalama bir şekilde konuşuyorum ama çoğu durumda bu doğru.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
Evet, forumda hasta bir kişi var, o da herkese iftira atıyor, ama aslında sessizce "mecazi anlamda" burada bulunanların çoğunluğunu emiyor)))

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Fakat bir gün, bir tür teftiş sırasında, Chita ve Ulan Ude’den çok sayıda her türden yüksek rütbeli kişiler geldi ve alayımızı tamamen sarstı. Birimin bu testi geçmesine yardım etmek zorunda kalabilecek herkes, kantinlerin ve diğer kuruluşların düzenli çalışanları ve çalışanları, çekim yaptıkları alanlarda ve orada başka ne yaptıklarıyla ve gitmeyi kendi işleri olarak görmeyen patronlarla birlikteydi. Kantinde kendilerine hizmet vermek üzere tarlalara, biz genç kadınlara seslendiler. Ve bir gün, saat çok geç olduğunda, biraz zorlukla eve dönüyordum, kulübe çekildim ve bilardo salonundaki gürültüye baktım ve bizim "kusursuz" bir yağlı boya tablo gördüm. bölgenin başkentinden iki veya daha fazla ziyaretçi tarafından uygunsuz bir form işgal edildi. Beni görünce yeraltına düşeceğini sandım.
İleride, eğer aniden karşıma çıkarsa, sırf onunla karşılaşmamak için haşlanmış bir insan gibi kuytu köşelere koşacaktı. Benimle aynı sitede yaşamanın onun için nasıl bir şey olduğunu hayal edebiliyorum.
Yargılamayın, yargılanmayasınız.
Bir zamanlar, uzun zaman önce, Borzya şehri yakınlarındaki uzak bir garnizonda, KPD’mizde yaşarken aynı girişte bir memurun ailesiyle birlikte yaşadım. Aşağı yukarı bir erkeğe benziyordu, büyük bir kadın avcısıydı. Ve o kibirli ve kibirli, 45-47 yaşlarında. Tüm kamu kuruluşlarının, kadın konseyinin, mağaza komitesinin, amatör gösterilerin ve daha birçok şeyin üyesiydi. Ve o, hepimizin genç subay ve astsubay eşlerini fahişe olarak görüyordu ve en ufak bir neden ortaya çıktığında bizi her durumda dürtüp utandıracağından emindi.Evet, burada forumda hasta bir kişi var, o da herkesi kötülüyor, ama aslında sessizce "mecazi olarak" burada bulunanların çoğunluğunu emiyor))) :cat1:
Fakat bir gün, bir tür teftiş sırasında, Chita ve Ulan Ude’den çok sayıda her türden yüksek rütbeli kişiler geldi ve alayımızı tamamen sarstı. Birimin bu testi geçmesine yardım etmek zorunda kalabilecek herkes, kantinlerin ve diğer kuruluşların düzenli çalışanları ve çalışanları, çekim yaptıkları alanlarda ve orada başka ne yaptıklarıyla ve gitmeyi kendi işleri olarak görmeyen patronlarla birlikteydi. Kantinde kendilerine hizmet vermek üzere tarlalara, biz genç kadınlara seslendiler. Ve bir gün, saat çok geç olduğunda, biraz zorlukla eve dönüyordum, kulübe çekildim ve bilardo salonundaki gürültüye baktım ve bizim "kusursuz" bir yağlı boya tablo gördüm. bölgenin başkentinden iki veya daha fazla ziyaretçi tarafından uygunsuz bir form işgal edildi. Beni görünce yeraltına düşeceğini sandım.
İleride, eğer aniden karşıma çıkarsa, sırf onunla karşılaşmamak için haşlanmış bir insan gibi kuytu köşelere koşacaktı. Benimle aynı sitede yaşamanın onun için nasıl bir şey olduğunu hayal edebiliyorum.
Yargılamayın, yargılanmayasınız.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 6):
- Victor Peter, Gudgeon, Fargal94, Atlas, Vik.ruba80, vesaire
-
- ön sevişme
- Total posts: 123
Peki kocasının patronuna, onu kariyerinde ilerletmek için nasıl şakalar yaptı?
Bu çok nadir oluyor.
nMükemmel bir hikaye.Tania: ↑04 Feb 2023, 12:15Bir zamanlar, uzun zaman önce, Borzya şehri yakınlarındaki uzak bir garnizonda yaşarken, KPD’mizin aynı girişinde bir memur ailesiyle birlikte yaşadım. Aşağı yukarı bir erkeğe benziyordu, büyük bir kadın avcısıydı. Ve o kibirli ve kibirli, 45-47 yaşlarında. Tüm kamu kuruluşlarının, kadın konseyinin, mağaza komitesinin, amatör gösterilerin ve daha birçok şeyin üyesiydi. Ve o, hepimizin genç subay ve astsubay eşlerini fahişe olarak görüyordu ve en ufak bir neden ortaya çıktığında bizi her durumda dürtüp utandıracağından emindi.Evet, forumda hasta bir kişi var, o da herkese iftira atıyor ama aslında sessizce "mecazi anlamda" burada bulunanların çoğunluğunu emiyor)))![]()
Yargılamayın, yargılanmazsınız.
Peki kocasının patronuna, onu kariyerinde ilerletmek için nasıl şakalar yaptı?
Bu çok nadir oluyor.