Ne yapalım? Bir kızla ilişkiye nasıl devam edilir?
-
Автор темыKirill34
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 11 months
Ne yapalım? Bir kızla ilişkiye nasıl devam edilir?
Merhaba. Bir sorunum var ve nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum. Kız arkadaşım ve ben komşu şehirlerde yaşıyoruz. Geçenlerde kavga ettik ve onu bütün gün aramadım. Sonra barışmaya karar verdim, aramaya başladım, uzun süre cevap vermedim, endişelenmeye başladım. Ertesi gün telefonu açtılar, bir erkek sesi anlaşılmaz bir şeyler mırıldandı ve telefonu kapattı. Ancak günün sonunda telefona cevap verdi ve bir arkadaşının evinde olduğunu ve telefonunu unuttuğunu söyledi. Öfkeme yanıt olarak onun sadece bir arkadaş olduğunu ve başka bir şey olmadığını söyledi. Daha sonra kendisinin ve şirketin onu görmeye gittiğini söylemeye başladı. Sonra yalnız olduğunu ve başka battaniye olmadığı için aynı battaniyenin altında uyuduklarını ama sadece beni sevdiğini itiraf etti. Ve bundan zaten şüpheliyim. Bana yalan mı söylüyor?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Ne yapmalıyım? Bir kızla ilişkiye nasıl devam edilir?
Burada eşleriyle
üçlü seks ayarlıyorlar ve siz endişeleniyorsunuz.
-
- ön sevişme
- Total posts: 149
- Registered for: 2 years 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ne yazık ki, bir arkadaş daha yakın çıktı Ama bana göre, bir ilişki içindeyken kendine saygı duyan bir kız, hiçbir durumda başka bir erkekle gecelemez. yani bu saçmalık. Evet, özellikle bizim zamanımızda uzaktan aşk yok!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years
Kirill34, Olur, birini seviyor ve onunla sikişiyor herkes, bu farklı. :bilinmiyor:
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 7 months
Bir boynuzlu adam daha var. Benim tavsiyem. Tüm numaraları, hesapları, habercileri bloke edilmiş durumda ve onun herhangi bir konuda iyi olduğunu bile düşünmüyor. Başkalarından hiçbir şekilde öne çıkmıyor ve hem seks hem de size karşı tutumu açısından her şeyde daha da iyi olacak! Mmm, grup cinsiyeti Bu normaldir, ancak genel olarak özgür olan veya birlikte olan kişiler için rahattırlar ve anlaşmışlardır. Ve bir kızın bu tavrı saygı değildir. Ve kavga etmeniz tesadüf değildi, kendinizi veya koşulları görüyorsunuz ve kızlar daha kurnaz ve nasıl manipüle edileceğini biliyorlar. Örneğin, onu kız arkadaşın olarak görmenden biraz rahatsızdı ama başkalarıyla sevişmek istiyordu, bu yüzden bir tartışma başlattı, kendini haklı çıkardı ve sakince seks yaptı.
En iyisi yakınınızdaki kızlarla daha fazla iletişim kurmaya başlamaktır, ruhunuz hâlâ onunla olan seksinizin geçmişini canlandırabilir, sadece buna aldırış etmeyin, yakında geçecek ve siz de geçeceksiniz. ne kadar yanıldığını anla.
En iyisi yakınınızdaki kızlarla daha fazla iletişim kurmaya başlamaktır, ruhunuz hâlâ onunla olan seksinizin geçmişini canlandırabilir, sadece buna aldırış etmeyin, yakında geçecek ve siz de geçeceksiniz. ne kadar yanıldığını anla.
-
Автор темыKirill34
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
Bunun gerçekleşmesi gerçekten mümkün mü? O hiç de öyle değil. Evet, gidip seks yapabileceğine inanmıyorum ama aynı battaniyenin altında uyumaları sinir bozucu. Birbirimizi o kadar çok sevdik ki, bir dakikanızı ayırıp onu hayattan atmak imkansız
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
Ve kimseyi dışarı atmanıza gerek yok; onların zevklerine katılın ve birlikte eğlenin!
Sizi teselli edebilirim: bu olmaz! Kız gözünüzün önünde sevişecek ve sizi sevdiğine dair sizi temin edecek!!!
Ve kimseyi dışarı atmanıza gerek yok; onların zevklerine katılın ve birlikte eğlenin!

-
- Penetrasyon
- Total posts: 217
Tavsiye elbette mükemmel. Ama ancak karşılıklı güven olması ve kimsenin kimseyi aldatmaması şartıyla, aksi takdirde bunun için çabalamanın bir anlamı yok. Zaten her şey er ya da geç bir yere gidecek.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 2 years 2 months
Ben de benzer durumlar yaşadım. Önce kötü şeyler söyleyecekler, sonra barışmaya karar verip beni arayacaklar ve ben şu anda zaten başka biriyle birlikteyim ve ya tek bir battaniye var ya da hiç battaniye yok.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 26 Replies
- 1699 Views
-
Last post by 0dlb0
-
- 6 Replies