Pedofili hakkında soru

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
VikaDomina
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61
Registered for: 4 years
Orientation: biseksüel
 Pedofili hakkında soru

Unread post by VikaDomina »

Bu yinelenen bir sorudur, ancak bazı gözlemlerin sonuçları hazırlanmıştır. Pek çok kişi pedofiliye karşı olumsuz bir tavır sergilediğini ve bunun ahlaka aykırı olduğunu söyledi. En kutsal yerde oturmasak bile bunun bir gerçek olduğu ve pedofilinin günah olduğu ihtimalini göz ardı etmiyorum. O halde bana bu sefer dürüstçe söyleyin, pedofili hakkında ne düşünüyorsunuz? Pedo içerikli son gönderilerime gelen çok sayıda hoş eleştiriyi göz önünde bulundurarak arzularınızda daha cesur hale geldiğinizi düşünmeye başlıyorum.
These users thanked the author VikaDomina for the post (total 5):
Tudblad, Sibiryak89, SeRg !$!, IDVS03082008, ajanjohnsmith
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Pedofili ile ilgili soru

Unread post by Ogest »

Kötü bir tavrım var. Çocuklar bu tür manipülasyonların kurbanı olmamalıdır.
These users thanked the author Ogest for the post (total 5):
Sibiryak89, di1111, aryamari, Beluga, Alexsss
Mishanya090
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 144
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Mishanya090 »

Konu dışı pek bir şey yok. Ama pedofili ile ensesti ayıralım. Ve birçokları için bu aynı şey
These users thanked the author Mishanya090 for the post (total 2):
alex1, Morpheus
bir peri
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 257
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by bir peri »

Herkes itiraf etmekten korkuyor. İyi hissediyorum.
Ama burası tüm sapıkların toplandığı yer. Genel olarak hayatta çok az şey değişti. Pedofili her zaman toplumun belirli bir yüzdesinde olmuştur ve olacaktır.
These users thanked the author bir peri for the post (total 12):
Sibiryak89, Korsan, Mosiya, SeRg !$!, IDVS03082008, ajanjohnsmith, İskoç, Aslan 123540, Morpheus, andrey.petrov, Guguk kuşu, Henson
Guguk kuşu
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Guguk kuşu »

Her şey şiddet içermiyorsa harika.
These users thanked the author Guguk kuşu for the post (total 8):
Aion2012Ölü, Korsan, frenk, İskoç, Andrey57115, Morpheus, Billy Kemikleri, OwDrin
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

Ahlaki olarak kınıyorum ama izlemeyi seviyorum, nasıl istersen öyle anla😊
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 4):
Aslan 123540, Morpheus, andrey.petrov, OwDrin
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Aion2012Ölü »

Hem fiziksel hem de psikolojik şiddete karşı olumsuz bir tutumum var. Ancak ensest konusu tam tersine heyecan verici. Ve eğer her şey sevgi dolu bir ailede gerçekleşirse, o zaman olumlu bir tavrım olur.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 3):
Takma ad, andrey.petrov, Sibiryak89
LordMike
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 63
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by LordMike »

şiddet ve zarar ise olumsuzdur. ve eğer her şey sevgi ve şefkat içindeyse, o zaman bu normaldir
These users thanked the author LordMike for the post (total 8):
Rasaroam, Aion2012Ölü, Sibiryak89, yedili, Takma ad, Aslan 123540, Morpheus, Guguk kuşu
Lancelot
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Lancelot »

Olumsuz bir tavrım var
16 yaş altında seks sadece akranlarıyla yapılır. Yetişkinlerin çocukları manipüle etmesi zor değil
These users thanked the author Lancelot for the post (total 4):
Zorba Carrie, Fargal94, Alexsss, Dekan44
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by alex503311 »

Ensest gibi bunun da kanunlara veya halkın kurallarına bağlı olduğunu düşünüyorum.
Örneğin çingeneler vs. orada bence 8 yaşında bir eş mümkün ve seks değil, sadece ilişki.
B Afrika ve diğer ülkelerde 12 yaşında evleniyor gibi görünüyorlar.
Diyelim ki burada 14 ve 15 yaşında evleniyorlar. yaşlılar yetişkin olacak.
O zaman ikiye bölebilirsin, örneğin izlemek başka, evlilik ve aile kurmak başka, ama sadece baştan çıkarmak ve kullanmak, tanımına katılıyorum.
Kendisi 15 yaşında ve erkek 13 yaşında olduğu için genellikle bunu normal olarak takdir edeceklerdir, ancak kendisi 15 yaşında ve o 30 yaşında zaten baştan çıkarıcılık yapıyor, ancak 15 yaşında çoğu zaten erkeklere tırmanıyor ve burada kimin ilk olduğunu belirlemek zor olacak ve hatta onu sikti, o değil adam cezalandırılacak.

Ve örneğin 15 yaşındayken hangi erkek 12-14 yaza bakmadı, ve şimdi 12 yaşındakilerin çoğu cinsellik açısından SSCB’de 16 yaşındaki kızlardan daha soğukkanlı.
These users thanked the author alex503311 for the post (total 2):
Bir tamirci, hayalet
di1111
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 311
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by di1111 »

Daha önce de yazdığım gibi ona karşıyım
These users thanked the author di1111 for the post:
Beluga
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years

Unread post by Zorba Carrie »

Ceza Kanunu bu gibi durumları açıklamaktadır. Pedofiliye karşı çok olumsuz bir tavrım var. Yetişkinleri sikin ve onlarla dalga geçmeyin. Çalışmıyor mu? inanıyorum. Kendin üzerinde çalış.
Evet, boğuluyordum.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 10):
Serg_A, vslv, aryamari, Fargal94, Anna18092003, Beluga, Kral Kuş, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Alexsss, Lexa55
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by AlexTDV »

Olumsuz bir tavrım var, böyle loli severleri hapse atıp salmaları doğru)
These users thanked the author AlexTDV for the post (total 4):
aryamari, Anna18092003, Beluga, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Ampland
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 75
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Ampland »

Cinsellik insanda doğuştan itibaren mevcuttur. Dünyayla iletişim kurmanın yollarından biridir. Cinsellikten mahrum insan, kör veya sağır gibi kusurludur. Neyse ki, bu tür insanlar pratikte mevcut değil. Çocuklar ayrıca diğer insanlarla yakın (fiziksel dahil) iletişimden zevk alma ve verme arzusu olarak anlaşılan cinsellikten de yoksun değildir. Bir çocuğun ebeveynlerinden daha yakın kimsesi yoktur. Ebeveynlerle seks yasağı, aslında onlarla iletişimin yasaklanması anlamına gelir. Bir çocuğun babasını ve annesini sevmesini yasaklamaktan daha kötü ne olabilir? Muhtemelen sadece çocuğun kendisinin veya ebeveynlerinin öldürülmesi! Ancak yasaklamaya çalışan tam da tüketim toplumudur. Ne için? Bu ilişkiye girmek, çocuğu en yakınlarınıza yabancı kılmak. Tüketim toplumu, ebeveynlerin yaşam deneyimlerini aktarmalarını istemiyor; çocuğun mutlu olmasını, onlarla cinsel doyum almasını istemiyor. Tüketim toplumu açısından en önemli şey, yaşam deneyiminin ebeveynden çocuğa aktarımının kesintiye uğramasıdır. Bir yetişkin “neyin “iyi” olduğunu ve neyin “kötü” olduğunu bilir. 25-30 yaşlarına gelindiğinde birçok insan tüketim toplumunun özünü anlamaya başlar ve çocuklarına yaşam yolculuklarında bu toplumun tuzaklarından nasıl kaçınabileceklerini açıklayabilir. tüketim toplumu bir çocuğun yalnızca güvendiği birine, yani yakın bir akrabasına güvenebileceğini biliyor. Tüketim toplumunun ebeveynlerin ve çocukların düşman yerine dost olmalarını engellemeye çalışmasının nedeni budur. Aile içindeki kaynak mücadelesinde onları birbirine düşürüyor ve çocukları ihanete itiyor, onlara ebeveynlerini (çoğunlukla babayı) “pedofili” ile suçlamak gibi silahlar veriyor. Ebeveynler ve çocuklar ortak mutluluk mücadelesinde birleşirse tüketim toplumunun kimseye faydası olmaz, mekanizmaları durur ve çöker. Tüketim toplumu, sevginin yerini tüketicilikle, ebeveynlerin çocuğa gereksiz şeyler satın almasıyla değiştiriyor. Örneğin pahalı ve zararlı bebek bezlerinden, aptal ve zararlı oyuncaklara, son teknoloji ürünü cep telefonları gibi gereksiz tüketici elektroniklerine kadar. Bu durumda tüketim toplumu halinden memnun; "işler dönüyor, işler çamurlaşıyor." Aksine çocuğun poposunu, bacaklarını ve amını öpmek, okşamak yasaktır çünkü... Bu "pedofili"dir. Çocuğa fiziksel istismar hiç şüphesiz suçtur. Kimse bununla tartışmıyor, ancak yalnızca bir soru ortaya çıkıyor - bir çocuğa karşı sevginin tezahürü olarak hizmet eden ve ona zevk veren bir şey neden şiddet ilan ediliyor? Bir çocuğu alnından öpmek ile poposunu öpmek arasındaki temel fark nedir? İkinci tüketim toplumu neden bunu suç olarak görüyor? Dudaklardan, popodan ve hatta kediden öpmek, ebeveyne ve çocuğa karşılıklı zevk verir ve aralarında olumlu duygusal geri bildirimin ortaya çıkmasına katkıda bulunur. Tüketim toplumu için en büyük tehlikeyi oluşturan da bu bağlantıdır. Ebeveyn ve çocuk birbirleriyle ancak para yardımıyla, yani tüketim toplumu aracılığıyla iletişim kurmalıdır. Bu durumda bunları kendi yararına yönetme fırsatını yakalar. Tüketim toplumunun ilkesi basittir: "Her şeyin bedelini ödemek zorundasınız!" Görünüşe göre en insani şeyler olan cinsellik için de para ödemeniz gerekiyor. Eski bir şakayı hatırlıyorum: “Tel Aviv şehir radyosunda bir duyuru.
- Sevgili şehrin sakinleri! Şehir hayvanat bahçesinden bir rakun kaçtı. Rakun gören herkesin, hayvanat bahçesinin kasasına acilen 10 şekel ödemesi gerekiyor.”
These users thanked the author Ampland for the post (total 8):
Aion2012Ölü, üçgen, Korsan, İskender70, RedFox, Morpheus, seksforumu_, Guguk kuşu
ira_pz
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 143
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by ira_pz »

Şiddet yoksa olumlu bir tavrım var. Çocuklara oyun yoluyla seks yapmaları öğretilebilir. Ve çocuklar seksten gerçekten hoşlanıyorlar)
Nastya
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Nastya »

Olumlu.
Şiddete gelince, her şey bir şekilde tuhaf. Çocuğa hanımefendi yaptırmak normaldir. Yetiştirilme. Sana sik yalatmaya ne dersin?
Onu arzusu olmadan anaokuluna götürmek normal, ama onu kıçından sikmek mi?
These users thanked the author Nastya for the post (total 8):
MaksMaks, Ampland, üçgen, andrey.petrov, Unicum228, RedFox, Guguk kuşu, Henson
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1306
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by SeRg !$! »

bu konu hakkında konuştuk, yaş önemli, ne derse desin, 7 yıl veya 14-16 ... evet, ceza kanunu falan, ama kendinizi konuya kaptırırsanız, o zaman birçok kültürde yaş sınırı yoktur bir engel...
fare zehiri
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 374

Unread post by fare zehiri »

nastya: 09 Jun 2023, 11:23 Pozitif.
Şiddete gelince, her şey bir şekilde tuhaf. Çocuğa hanımefendi yaptırmak normaldir. Yetiştirilme. Sana sik yalatmaya ne dersin?
Onu arzusu olmadan anaokuluna götürmek normal, ama onu kıçından sikmek mi?
İlginç bir mantık! Benzer bir şeyi daha çekelim mi?
Mesela sokak köpeklerini beslemek güzeldir ama eğer erkekseniz ve kendinize “Nastya” diyorsanız o zaman onlara da beslenebilirsiniz.
Hala pozitif mi?)
These users thanked the author fare zehiri for the post (total 5):
Zorba Carrie, aryamari, Anna18092003, Beluga, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970

Unread post by Serg_A »

ira_pz: 09 Jun 2023, 11:08 Şiddet yoksa olumlu bir tavrım var. Çocuklara oyun yoluyla seks yapmaları öğretilebilir. Ve çocuklar seksten gerçekten hoşlanırlar)
Hâlâ "pipeti" olan genç bir çocuğa seks yapmanın değmediğini nasıl öğretirsiniz?
These users thanked the author Serg_A for the post:
Zorba Carrie
Guguk kuşu
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Guguk kuşu »

Genel olarak, eğer ciddiyse, soru karmaşıktır. Şiddet içermeyen ve normal bir duygusal bağa sahip olan seksin, özellikle bu cinsiyet kınanmazsa ve çocuk gerekli sevgi ve ilgiyi almaya devam ederse, çocuğa bile zarar verebileceğini düşünmüyorum. Ancak sorun şu ki, birincisi, bu artık sosyal bir norm değil ve ikincisi, yukarıda daha önce yazıldığı gibi, sorumsuz bir tavırla bir çocuğu manipüle etmek ve ona zarar vermek çok kolaydır. Ve artık çocuklar seks yapmasalar bile bundan acı çekiyorlar. Dolayısıyla toplumun sonunda rıza çağı gibi bir kavrama gelmesi aslında şaşırtıcı değil; bu, şimdiye kadarki en etkili koruma yoludur. Genel olarak, çocuklukta seks yapan pek çok insanın olduğundan ve sırf partnerin vicdanlı olması nedeniyle her şeyin yolunda olduğundan eminim, ancak bariz nedenlerden dolayı bunun hakkında konuşmuyorlar.
These users thanked the author Guguk kuşu for the post (total 5):
Aion2012Ölü, İskender70, üçgen, RedFox, Morpheus
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874
Registered for: 3 years

Unread post by Rasaroam »

Gerçek pedofili ile bununla ilgili fantezileri açıkça ayırt ediyorum.
These users thanked the author Rasaroam for the post (total 2):
Guguk kuşu, Aslan 123540
Arhivarius
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 303
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Arhivarius »

Bunun, olup biteni hiç yansıtmayan çok küçük olanların başına gelmesi olumsuzdur. Ergenlik çağındaki kızlar kendileriyle ilgilendiklerinde, bu konudaki bilgilerini genişlettiklerinde veya sevgili babalarını veya amcalarını memnun etmek istediklerinde bu olumludur.
These users thanked the author Arhivarius for the post (total 3):
Aion2012Ölü, Aslan 123540, RedFox
aryamari
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 829

Unread post by aryamari »

Holigan Carrie,
Son derece olumsuz ve Ceza Kanununun bu konuda sıkılaştırılması gerekiyor.
These users thanked the author aryamari for the post (total 3):
Beluga, Geçit, Fargal94
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by hadi »

Şiddet, zorlama olmadan, %100 rızayla ve aşağı yukarı yaş bilinciyle, yani. 11 yıldan fazla - iyiyim.
These users thanked the author hadi for the post (total 4):
Aion2012Ölü, İskender70, RedFox, andrey.petrov
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627

Unread post by Beluga »

Olumsuz.

Bırakın yetişkinler cinsel organları ve sağlıkları (fiziksel ve psikolojik) konusunda isteğe bağlıysa istediklerini yapsınlar, ancak çocuklara dokunmaya cesaret etmeyin!

Bunun cezası kesinlikle ve pişmanlık duymadan olmalı!
These users thanked the author Beluga for the post (total 2):
Üstü kendinize saklayın, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Kostiai72
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 169
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Kostiai72 »

Bana göre pedofili meselesi biraz bulanık. Kendi adıma reşit olmayan bir kızla cinsel teması kabul etmiyorum. Bunu bir çocuğa yerleştiremiyorum. Ancak pedofili, reşit olmayanlarla cinsel organlar yoluyla her türlü temastır.
Bir zamanlar çocukken, kazara annemi baharatlı bir durumda yakaladım. O zamanlar 7 yaşındaydım. Küçük kardeşinin amını emdi. O zamanlar yaklaşık 2 yaşındaydı. Annemin kafası çok karışıktı ve annelerin bunu küçük çocuklarına şefkatten dolayı yaptığını savunmak için bir şeyler geveledi. Ama çok kıskandım. Onun amını emmesi gerçekten umurumda değildi. Beni rahatsız eden şey annemin kardeşime bunu yapmasıydı. Kısacası çocukça bir kıskançlık. Bir skandal yarattım. Annem beni sakinleştirmeye çalıştı ama hiçbir şey duymak istemedim.
Sonunda annem ben aynı yaştayken kendisinin de aynısını bana yaptığını söyledi. Bu açıklama beni biraz şaşırttı ve sakinleştim. Ne ve nasıl diye sormaya başladım. Annem bizden her zaman etkilendiğini ve bazen şefkatle kabuklarımızı emdiğini söyledi.
Daha sonra sakinleştikten sonra yine de anneme Dimka’yla ilgili her şeyin ters gitmesine kırıldığımı söyledim. Ve bir şekilde mahrumum. Sonra sanki şaka yapar gibi bana da emmeyi teklif etti. Utandım ve reddettim. Ama sonra karnımın alt kısmında bir yerde tatlı bir şekilde yudumlayan yeni bir his hissettim.

Kırk yaşımın üzerindeyken başka bir olay daha oldu. Bununla gurur duymadığımı ve hala utandığımı hemen söyleyeyim. Annemle babamın evinde yaşadığım ve orada tadilat yaptığım ortaya çıktı. Annem ve babam o sırada kulübede yaşıyordu.
Daha sonra uzun zamandır tanıdığımız bir komşumuz ambulansla hastaneye kaldırıldı. Küçük kızı birkaç gün benimle yaşadı. Büyükannelerini aradılar ama yine de oraya başka bir şehirden gelmesi gerekiyordu. Genelde beni rahatsız etmedi, ortalıkta oynadı ve sakin davrandı. Ve onarım yapmaya devam ettim. Komşum ve ben sürekli telefondaydık ve ona sürekli kızla ne ve nasıl yapılacağını sordum. Oğullarım var.
Akşam yatmadan önce kızı yıkadım ve amını yıkadım. İkinci gün ise kendimi tutamadım ve küçük pastasını öptüm. Ve yatmadan önce onu yaladı. Kız ağır nefes alıyordu, bu hoşuna gidiyordu. Daha sonra bunu birkaç kez daha yaptım. Daha fazlası yok. Bunu neden yaptığımı tam olarak açıklayamıyorum. Sonra utandım.
Ama sikimi bir çocuğa sokmak beni aşıyor. Böyle bir düşünceyi bile kabul edemiyorum.
O halde soru şu: bu vakalar da pedo. Ama sonuçta kimse daha da kötüye gitmedi ve kimsenin hayatı mahvolmadı.
These users thanked the author Kostiai72 for the post (total 4):
Aion2012Ölü, Fargal94, Manfred, Morpheus
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Veronika »

İdam ya da hadım etme Veronika’ya katılacağım.
These users thanked the author Veronika for the post:
Alexsss
Unicum228
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Unicum228 »

Olumlu bir tavrım var, çocuklar seksi sever!
These users thanked the author Unicum228 for the post (total 5):
frenk, RedFox, Morpheus, Guguk kuşu, OwDrin
Henson
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Henson »

Bir sorunu çözmek için sorunun nedenini anlamanız gerekir. İzin verilen cinsel aktivite için daha düşük bir eşik vardır çünkü erken yaşlarda bir çocuğun 1) kendi ayakları üzerinde duramama olasılığı ÇOK DAHA FAZLAdır; 2) Arzularını anlamıyor ve büyükleri tarafından yönlendiriliyor. Geriye kalan aklıma gelen noktalar ilk ikisinden ortaya çıkıyor. Yani soru ahlakla ilgili değil, yani 14 yaşında - ayyyyyy fufufu ve 16 yaşında - verimli olmak, çarpmak ve doğum istatistiklerini doldurmak değil, yaşın gerçek karşılıklılık olasılığı üzerindeki ortalama etkisi ile ilgili.
Evet, ve 10 yaşında çok gelişmiş bir kişilik olabilirsin ve 40 yaşında 5 yaşındaki bir çocuğun gelişim seviyesinde kalabilirsin. Ancak büyük istatistikler istisnalardan hoşlanmaz, bu nedenle azınlığın bunu belirli bir noktaya kadar yasaklaması daha kolaydır.

Ve bunu güvence altına almak. 8 yaşındayken cinsel konularda çok iyi eğitim aldım ve ne istediğimi ve ne istemediğimi biliyordum (anne-babam sayesinde (sikişmediler, her şeyi akademik olarak dağıttılar, her şeyi açıkladılar, her şeyi açıklamadılar) buna günah diyebiliriz)). Aynı zamanda, 18-20 yaşlarında kendilerini yatakta bebeklerden korkan insanlar da tanıyorum. Bu tür girdilerle en uygun çözüm nasıl bulunur? Daha düşük bir eşik getirin, bundan sonra ezici çoğunluğun en azından biraz daha bilinçli beyinleri olacak ve genç yetenekler dayanacak, kötü bir şey olmayacak
These users thanked the author Henson for the post:
Rasaroam
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 440
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by evet peki »

VikaDomina: 09 Jun 2023, 01:01 Bu tekrarlanan bir sorudur, aynı sorudur, ancak bazı gözlemlerin sonuçları hazırlanmıştır. Pek çok kişi pedofiliye karşı olumsuz bir tavır sergilediğini ve bunun ahlaka aykırı olduğunu söyledi. En kutsal yerde oturmasak bile bunun bir gerçek olduğu ve pedofilinin günah olduğu ihtimalini göz ardı etmiyorum. O halde bana bu sefer dürüstçe söyleyin, pedofili hakkında ne düşünüyorsunuz? Pedo içerikli son gönderilerime gelen çok sayıda hoş yanıtı göz önüne alırsam, arzularında daha cesurlaştığını düşünmeye başlıyorum.
Olumsuz. Pedofili, seks için yeterince olgun olmayan kişilere duyulan ilgidir. Aşırı büyümüş insanlar var, bazıları 14 yaşında bile 20 yaşında görünüyor, o zaman evet, bu cinsel açıdan olgun bir birey ama bir çocuğun vücuduna bakarken heyecanlandıklarında bu yanlış.
sevgili
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by sevgili »

Çocuk doğduğunda annenin annelik içgüdüsü, babanın da çocuğu koruma içgüdüsü devreye girer! Bu insanın özünde vardır. Bir çocuğa dokunmayı hayal bile edemediğim bir zaman olmadı. 18+ yaşından itibaren iyi bir figürle sorun yok ve böylece kafada iletişim için bir şeyler var. Burada pek çok hayalperest okudum ama eminim ki bunlar fantezidir ve kesinlikle hiç kimse bu çocuklara gerçekten dokunmayacak veya dokunmamıştır. Herkesin iyi bir ailesi ve sevgi dolu eşleri olmasını dilerim :shamp:
These users thanked the author sevgili for the post:
Unicum228
Al Admin Rutovich
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 66
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Al Admin Rutovich »

Tüm dilekler gerçeğe dönüşmüyor.
Ne yazık.
Morpheus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Morpheus »

Tavrım gayet normal!
Her şey şiddet ve korkutma olmaksızın, gönüllülük esasına göre gerçekleşirse burada kötü bir şey görmüyorum. Pedofili - reşit olmayan bir çocuğa yönelik, bir yetişkinin çocuğa dokunmasını veya öpmesini içeren herhangi bir eylem olarak adlandırmaya başladık. Öyle bir noktaya gelindi ki, örneğin bir genç kızı yangından kurtarırken, tehlike anında, Allah korusun, ellerinizin onun kıçına ya da vücudunda bir yere gitmediğinden emin olmanız gerekiyor. böyle bir anda uygunsuz bir yer, yoksa siz de tacizle suçlanırsınız.. Sizce bu normal mi?
Biliyor musunuz, bir adam küçük kızını görünce cinsel uyarılma yaşadığında bu bir durum değil. sapkınlıktı ama genç, güzel bir vücuda verilen normal bir insan tepkisiydi. İrademiz dışında öpmek, okşamak isteriz, bu da normaldir, çünkü bu bizim doğamızda var ve toplumdaki hiçbir tutum bunu değiştiremez. Bunun karşıtları, çocuğun eylemlerinin farkında olmadığını ve istemeden yetişkine itaat ettiğini söylüyor. Bilirsiniz, eğer çocuk bir şeyden hoşlanmazsa, onu yapmaz (zorla yapmasının tek istisnası), diğer durumlarda her şey bilinçli olarak gerçekleşir. Yaklaşık 6-7 yaşlarındaydım ve çıplak bir kadını ve onunla gelecekteki potansiyel seksimi hayal ettiğimde uyarılma ve hafif bir ereksiyon yaşadım.
These users thanked the author Morpheus for the post (total 3):
Aion2012Ölü, Guguk kuşu, LordMike
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2154
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Büyücü »

Olumsuz bir tavrım var, bunun hayalini kurmak bile kabul edilemez. Çocukların bilinçli bir yaşta büyümeleri ve yaşlılar gibi değil, akranlarıyla birlikte deneyim kazanmaları gerekiyor.
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286

Unread post by Aion2012Ölü »

Büyücü,
Genel olarak ben katılıyorum ama her konuda değil. Electra kompleksi gibi özel durumlar vardır; örneğin bir kızın babasıyla seks yapmak istemesi gibi.
Evet, biliyorum, psikologlar çekim vektörünü akranlarına yönlendirmesi için onu nazikçe reddetmeyi tavsiye ediyor ve güya bu en iyisi olacak.
Ancak her zaman öyle olmuyor daha iyiydi.
Her durumun bir çözümü olması gerektiğini düşünüyorum.
Ancak her yerde olduğu gibi.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
Morpheus
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”