Hala bakire miyim yoksa çoktan kadın mı oldum?
-
Автор темыBrusnika 158
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Hala bakire miyim yoksa çoktan kadın mı oldum?
Zaten başka bir hesaptan konu oluşturduğumu hemen söylemek istiyorum. Şifremi kaybettim ve tekrar kaydolmak zorunda kaldım ama konu bu değil. Hayatımda seks mi var, yoksa sadece buna teşebbüs mü var, anlamak istiyorum. Bakire miyim, değil miyim? Akşam ilk erkekle dört cinsel ilişki yaşandı. Ama sonrasında bana seks yapmadığımızı yazdı çünkü dört kere çok az bir şey, hiçbir şey değil. Ertesi akşam zaten dokuz cinsel eylem gerçekleşti. Ama daha sonra bana aslında hala bakire olduğumu yazdı, çünkü ilk akşam sadece dört kez görüşmüştüm. Üstelik bir damla bile kanım yoktu. Başka bir adamla çıkmaya başladım. Ama o ve ben her zaman akşamları üç defadan fazla görüşmedik. Ve hiç kanamadım. Peki hâlâ bakire miyim yoksa çoktan kadın mı oldum?
- These users thanked the author Brusnika 158 for the post:
- Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Re: Hala bakire miyim yoksa kadın mı oldum?
Büyük olasılıkla erkek çocuk 
🤫
- These users thanked the author Cujoi for the post (total 4):
- içinde, Niko20, Fargal94, Andrey57115
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- Registered for: 2 years 3 months
Marinka, forumun tükenmemesi için yavaş yavaş hastaları birbirine bağlıyor.
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 2 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
MCH’niz sizi mizah anlayışınız açısından test etti. Yani eğer bu testi geçemediysen, bu hâlâ bir kız olduğun anlamına gelir...Lingonberry158: ↑08 Jun 2023, 16:13 Başka bir hesaptan zaten konu oluşturduğumu hemen söylemek istiyorum. Şifremi kaybettim ve tekrar kaydolmak zorunda kaldım ama konu bu değil. Hayatımda seks mi var, yoksa sadece buna teşebbüs mü var, anlamak istiyorum. Bakire miyim, değil miyim? Akşam ilk erkekle dört cinsel ilişki yaşandı. Ama sonrasında bana seks yapmadığımızı yazdı çünkü dört kere çok az bir şey, hiçbir şey değil. Ertesi akşam zaten dokuz cinsel eylem gerçekleşti. Ama daha sonra bana aslında hala bakire olduğumu yazdı, çünkü ilk akşam sadece dört kez görüşmüştüm. Üstelik bir damla bile kanım yoktu. Başka bir adamla çıkmaya başladım. Ama o ve ben her zaman akşamları üç defadan fazla görüşmedik. Ve hiç kanamadım. Peki hâlâ bakire miyim yoksa çoktan kadın mı oldum?
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 3 years 1 month
-
- Nirvana’dayım
Fargal94, prensip olarak, şu aktiviteden çok şey alıyor: forum üyeleri. Ve pek çok şey yöneticilere de bağlı...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months

Uzun zamandır böyle gülmemiştim

Lingonberry158: ↑08 Jun 2023, 16:13 Başka bir hesaptan zaten konu oluşturduğumu hemen söylemek istiyorum. Şifremi kaybettim ve tekrar kaydolmak zorunda kaldım ama konu bu değil. Hayatımda seks mi var, yoksa sadece buna teşebbüs mü var, anlamak istiyorum. Bakire miyim, değil miyim? Akşam ilk erkekle dört cinsel ilişki yaşandı. Ama sonrasında bana seks yapmadığımızı yazdı çünkü dört kere çok az bir şey, hiçbir şey değil. Ertesi akşam zaten dokuz cinsel eylem gerçekleşti. Ama daha sonra bana aslında hala bakire olduğumu yazdı, çünkü ilk akşam sadece dört kez görüşmüştüm. Üstelik bir damla bile kanım yoktu. Başka bir adamla çıkmaya başladım. Ama o ve ben her zaman akşamları üç defadan fazla görüşmedik. Ve hiç kanamadım. Peki hâlâ bakire miyim yoksa zaten kadın mı oldum?
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Nikk
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 2 years 1 month
-
- Similar Topics
- Replies
- Views