Kocamın metresini öğrendim. Tabii ki başladı...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Kocamın metresini öğrendim. Tabii ki başladı...

Unread post by Guest »

🎀Kocamın metresini öğrendim. Tabii ki sinirlenmeye ve histerik olmaya başladı. Uzun zamandır ayrılmaya çalışıyordum. Ona ruhumda neler olup bittiğini göstermedim. Sonra şunu hatırladım: Eğer bir isyanı bastıramıyorsanız ya da kontrol edemiyorsanız, o zaman ona liderlik etmeniz gerekiyor. İşyerinde şampanya içtim ve eve, evlilik yatağına bir vajina daha ekleme teklifiyle sarhoş halde geldim. Benimki nefesini tuttu ve buna aşık oldu. Mutluluktan parlayarak bir aday aramaya başladı - ona izin verdim. İki hafta sonra şöyle dedi: "Buldum!".
- Kabul ediyorum, işe yarıyor! - Fotoğraftaki o kaltağın tanıdık yüzüne bakarken kendi kendime şüpheyle düşündüm.
Sonra beni onunla tanıştırmaya getirdi.
Komik olan şu ki arkadaş olduk, çok eğleniyoruz harika bir seks ve üçümüz 7 aydır birlikte yaşıyoruz. 26 yaşındayım.
Ufa adamı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Eşimin metresini öğrendim. Tabii ki başladı...

Unread post by Ufa adamı »

:det2: bir bebek yap, bir kız. Nasıl büyüyeceğinizi, üçünüzün tadını çıkarın.
These users thanked the author Ufa adamı for the post:
sapık
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_15 »

Guest: 28 Nov 2019, 03:24 Kocamın metresini öğrendim. Tabii ki sinirlenmeye ve histerik olmaya başladı. Uzun zamandır ayrılmaya çalışıyordum. Ona ruhumda neler olup bittiğini göstermedim. Sonra şunu hatırladım: Eğer bir isyanı bastıramıyorsanız ya da kontrol edemiyorsanız, o zaman ona liderlik etmeniz gerekiyor. İşyerinde şampanya içtim ve eve, evlilik yatağına bir vajina daha ekleme teklifiyle sarhoş halde geldim. Benimki nefesini tuttu ve buna aşık oldu. Mutluluktan parlayarak bir aday aramaya başladı - ona izin verdim. İki hafta sonra şöyle dedi: "Buldum!".
- Kabul ediyorum, işe yarıyor! - Fotoğraftaki o kaltağın tanıdık yüzüne bakarken kendi kendime şüpheyle düşündüm.
Sonra beni onunla tanıştırmaya getirdi.
Komik olan şu ki arkadaş olduk, çok eğleniyoruz harika bir seks ve üçümüz 7 aydır birlikte yaşıyoruz. 26 yaşındayım.
Tüm bunların doğru olduğunu ve böyle olduğunu varsayarsak, o zaman bu çok doğru bir karar. Ve en önemlisi herkes için. Belki bir metres hariç. Ama yine de kocasını dövmek istiyorsa durum budur. Ve eğer bu hedefi olmasaydı, bunun gerçekten herkes için iyi bir karar olduğunu varsayabiliriz. Bu metresi gerçekten karısının iyi bir arkadaşı olabilir. Bu iki kadın aslında iyi anlaşabilirler. Eğer üç kişi de anlayışlıysa ve bir piç ya da ötekileştirilmiş değilse, o zaman tüm bunlar ömür boyu çok iyi ve güçlü bir dostluğa yol açabilir.

Genel olarak, bakış açısına göre harika Bu metresin varken akşamları her zaman gelip sohbet edebileceğin, tanıdığın bir çift var. Önemli olan tüm bunları dozlamak ve fazla sıkılmamaktır. Evli çiftlerin de zaman zaman misafirlere ihtiyacı vardır. Çünkü insanlar için sıkıcıdır - her gün aynı şeydir - ev, iş, ev. Kahvaltı, işyerinde öğle yemeği, evde akşam yemeği.
Daha sonra hafta içi birisi pasta ve bazı haberlerle uğrar. Herkes biraz heyecanlı. Bu kadın şakacı bir şekilde kocasının kıçına tokat attı, karısı ve bu kadın mutfakta bir şeyler fısıldıyordu - kocası içeri girdi, konuşmayı bıraktılar - ona baktılar. Onun mutfaktan çıkmasını bekliyorlar. Bütün bunlar çok heyecan verici ve heyecan verici. HERKES. :-)

Bence de durum tam tersi; eğer ailenin, evli çifti zaman zaman ziyaret eden sözde bir aile dostu varsa. ..
nAyrıca bir pasta ya da bir şişe şarapla gelir. Yolda bir seks dükkanına gittiğini ve süslü prezervatifler aldığını söylüyor. Ve soruyor - ne olduğunu bilmiyor musun? Ve gülüyor. Ve herkes gülüyor.
Bazılarının pantolonunda bir şeyler hareket etmeye başlıyor, diğerlerinin ise midelerinde kelebekler beliriyor. Veya karnınız biraz ağrımaya başlar ve külotunuz ıslanır. :-)

Genel olarak, bir aile dostunun veya aile dostunun havalı olduğunu düşünüyorum. Ve bence bu, ailelerle arkadaş olmaktan bile daha iyi - çiftler için çiftler. Bir çiftin bir çiftten hoşlanması için pek çok şeyin örtüşmesi gerekir. Bu aslında birbirini sevmesi gereken dört kişidir. Dördünün her biri eşinin yanı sıra iki kişiyi daha sevmeli. Ve gerçeği ve dürüst olmayı seveceksin. Ama burada bir çiftten hoşlanmanız yeterli değil. Onların da seni sevmesi gerekiyor. Ve ikisi de bundan hoşlandılar. Genel olarak bu çok zor.

Fakat bir aile dostu yalnız ve partnersiz olduğunda bence bu daha kolay. Genel olarak, pek çok çiftin, kırk yaşında evlilik cinsiyetine dışarıdan başka birini kabul etmeleri gerektiğini ancak yaşlılıkta anladığını düşünüyorum. Ve belki bu karı veya kocanın daha az hasta olmasını sağlar. Hatta her ikisi de.
Kendiniz karar verin - örneğin, iki kişi düzenli olarak bir kadını sikiyor; bir koca ve bir aile dostu. Ve kimsenin saklanmasına ve yalan söylemesine gerek yok, şifrelemeye gerek yok. Üstelik bu kadını birlikte sikiyorlar. Ve diyelim ki gerçekten hoşlanıyor ve düzenli olarak boşalıyor. Ve erkeğin sağlığıyla ilgili bir tür başarısızlığı veya kaliteli ve uzun süreli sekse hazırlıksızlığı nedeniyle kadının sürekli ve düzenli seks yapmaması gibi bir durumun izi de yok.

Eh, erkekler için de durum aynı - karısının yanı sıra, zaman zaman heyecanlandıran ve bakışından pantolonunda bir şeyin hareket etmeye başladığı bir kadın ortaya çıktığında.
Genel olarak, yaşlı erkeklerde prostatit ile ilgili tüm bu sorunların bir şekilde seksle ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum ve neredeyse eminim.
Ya da karısı yorgun olduğu için vermiyor Bu sıkıcı ve geçici seksten sonra kocasına "Siktir git, başım ağrıyor" diyor. Veya göbek.

Genel olarak, pek çok yaşlı kadından öyle açıklamalar duydum ki, yirmi yıl öncesine geri dönebilseydim, kocamın bir tür göbek bağına sahip olmasını umursamazdım. kız arkadaş. Ve öyle olsaydı bile, bu arkadaşın neredeyse bir akraba haklarıyla eve girmesine izin verilecekti. Ve kendisi bile bu işi memnuniyetle karşılayacaktır. Ve bu balık tutma gezileri yerine onu bir geceliğine şu ya da bu kadına gönderirdi. Ve bu sayede herkes daha sağlıklı olacaktı.

Bir keresinde teyzemi ziyaret etmek için başka bir şehre gitmiştim. Kocası yakın zamanda öldü. Ve o hâlâ o eğlence düşkünüydü. Ve bir zamanlar bu konuda büyük sorunlar yaşadılar. Bu kocanın kendisi ona bir erkek bulmasını söyledi. Zaman zaman eve gelse de benim için sorun olmadığını söylüyorlar. Kendisi de birkaç gün ortadan kayboldu ve geceyi başka kadınlarla geçirdi. Ve teyzem tüm bunlardan çok endişeleniyordu.
Şimdi yüz yaşında ve bana pişman olduğum şeyin bu olduğunu ve bu konuda çok endişelendiğimi söyledi. Ama bu konuda gerçekten daha sakin olmalıydım. Ve belki de bir çeşit erkeğe sahip olmak doğrudur. Hatta kocamın arkadaşları arasında hoşlandığı kişiler bile vardı. Ve hatta kocanın kendisi bile birini getirdi ve tanıştırdı. Ve ben bir tür aptal gibi histeriktim falan.

Ve şimdi kendime şunu sorduğumu söylüyor: Bunu neden yaptım? Ve şimdi, insanların ne düşüneceğini düşünmek için yaşamam ve hayattan zevk almam gerektiğini ve bir şeye göre yaşamaya çalışmamam gerektiğini anlıyorum. Ne diyecekler? Herkesi ve herkesi gerçekten sikeyim. Tamam, köyde hiçbir şeyi saklayamayacağınız ve herkesin bir şekilde birbirine bağlı olduğu başka bir yer. Ancak şehirde yaşıyorsanız ve kapıyı arkanızdan kapattıysanız, dış dünyayla tüm bağlantılarınız burada sona erdi.

Orada nasıl, nerede ve nerede yaşadığımı bilmiyorum bankta oturan büyükanneler yok. Ve kimse kimin kime gittiğini, kimin nasıl yaşadığını tartışmıyor.
Bir keresinde iki teyzenin girişteki herkes hakkında dedikodu toplamaya başladığını hatırlıyorum. Ama sonra bir şekilde hepsi öldü - tüm bunların yenilenmesi gerekiyor. İnsanların kendileri hakkında her şeyi anlatması ve karşılığında başkaları hakkında bilgi alması gerekir. Ve her şey böyle yürüyor. Ama yaşadığım yerde insanlar bana kendileri hakkında hiçbir şey anlatmak istemiyorlar. Ve onlar senin hakkında sadece gördüklerini biliyorlar. Nasıl ve ne giyiyorsunuz, nasıl bir arabanız var, varsa evli misiniz, değil misiniz, çocuklarınız var mı değil mi, köpeğiniz var mı? Eh, muhtemelen hepsi bu. Diğer her şey ancak hepsini kendiniz anlatırsanız öğrenilebilir. Ve eğer konuşmazsan, sonunda senin hakkında hiçbir şey öğrenilemez. Ve buna göre kimsenin senin hakkında söyleyecek bir şeyi yok.

Ve girişin yanındaki bankta oturan bu büyükanneler sonunda sıkılıyor. Ancak deneyimlerden ders almış insanlar kendilerine enjekte etmezler ve kendileri hakkında hiçbir şey söylemezler. Doğrudan sorulan sorulara bile kaçamak cevaplar veriliyor. Mesela teyzelerden biri bana soruyor - ne yapıyorsun? Ben de ona cevap veriyorum - ne amaçla soruyorsun? :-)
Teyze - işaret et ve tıkla...
Diyorum ki, kimin için çalışıyorsun? O bir emekli. Ben de diyorum ki, ben de emekliyim. Evet, konuştuk.
:-)
Ve herkes böyle davranıyor. Ve bunu doğru yapıyorlar.
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758

Unread post by SergeiKa »

Ivan62, peki, döktün... Ne? Kısacası işe yaramıyor mu?... Konunun tamamını sipariş ettim... 😡😡😡
These users thanked the author SergeiKa for the post:
Evgeniy-Spb
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

SergeiKa: 17 Jan 2022, 13:28 Ne? Kısacası olmuyor mu?... Konunun tamamını sıraladım...
Burada düşüncelerine gülümsüyorsun...
Aptal için tam olarak kime ve neden söylemek istediğini daha açık bir şekilde anlatabilir misin?
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!

Ivan62, alınma!... Örnekler, kahretsin, ama ayrıntılar boş - boş." 🤔 Sonuçta> kafamda daha çok saçmalık vardı.
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

SergeiKa: 18 Jan 2022, 16:22 Ivan62, alınmayın!. Tonlarca örnek var ama ayrıntılar boş - boş." 🤔 Nihayetinde> kafanın içinde, kahretsin, orada. daha fazlası var.
Buna neden dokunuyorsun??? :daypyat:
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
SergeiKa
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!

Evgenii-SPb, 👍🤣Evet, çoktan silinip gitti. Hayır devamı…….. 🤣
Evgeniy-Spb
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

SergeiKa: 18 Jan 2022, 21:22 Evgenii-SPb, 👍🤣Да, отмылся уже... Больше не бу........ 🤣
Вляпались?) :wink:
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
SergeiKa
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

SergeiKa: 18 Jan 2022, 16:22 alınma!... O kadar çok örnek var ki ama ayrıntılar boş - boş." Sonunda,> kafamda daha çok saçmalık vardı.
Aslında bu sizin YouTube kanalınız değil ve ben size yorumlarda bir şeyler yazan ve kendisine YouTube kanalımda her türlü saçmalığı konuşmanın sorun olmadığını söyleyebileceğiniz aboneniz değilim. bunu - seni yasaklayacağım!!!
Ve biliyorsun - haklı olacaksın.
Fakat kusura bakma ama bu forumda sen sadece bir ziyaretçisin, tıpkı benim gibi ve herkes gibi
Ayrıca şunu anlamalısınız ki bu forum kişisel bir yazışma değildir ve aslında buraya bir şey yazdığınızda, hatta birine cevap verdiğinizde aslında benimle kişisel olarak değil, herkesle iletişim kuruyorsunuz. . Üstelik kayıtlı olanlarla ve bu konuya bir şeyler yazanlarla bile değil, konuyu görüntüleyen herkesle.

Bu konuyu kaç kişinin görüntülediğine ilişkin istatistiklere bakın. Bu aslında buraya yazdığınız miktardır. Veya birine cevap verdiğinizde.
Şu anda sizinle kişisel olarak değil, bu konuyu okuyan büyük bir kitleyle iletişim kuruyorum.
O halde şevkinizi ölçün ve ovuşturmayın

Bu, bir otobüse binip sürücüye gittiği rotayı değil, ona gitmesini söylediğiniz yere gitmesini söylemeniz gibidir. Ve eğer aynı zamanda otobüs hala insanlarla doluysa.
Yani her şeyi basitleştirirsek, o zaman benden istemediğin şeyi buraya yazmamamı istemen aslında kaba bir kabalıktan başka bir şey değil. . Ve ayrıca kimseyi umursamadığınız ve birinin sizden farklı düşünebileceğini umursamadığınız gerçeği.

Bir kez daha...
Kendi kaynağınızı alın ve oraya istediğiniz kadar komuta edin. Neyse ki, sosyal ağların ortaya çıkmasının nedeni tam olarak budur. Sonuçta başlangıçta forumlar vardı. Ve tüm insanlar forumlarda iletişim kurdu. Ama sonra Tanrı’nın boynuz vermediği bir grup moderatör koşarak geldi. Ayrıca pek çok kaynakta, sırf bir şey sormak için gelen sıradan ziyaretçileri herhangi bir nedenle zehirlemeye başlayan düzenli ziyaretçi grupları ortaya çıkmaya başladı.
Ve sonunda, tüm bunlardan dolayı birçok güzel forum ortaya çıktı. ya işi batırdılar ya da insanlar onları öylece terk etti.

Ve o da aynı sosyal ağlara gitti. Facebook, VKontakte, Odnoklassniki, LiveJournal, YouTube kanalları...
Ve burada gerçekten kendi moderatörünüz oluyor ve her şeye kendiniz karar veriyorsunuz.
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!

Evgenii-SPb, öyle görünüyor ki... 🤣Lya!... Nasıl da parçalandı... 🤣
Evgeniy-Spb
Richard Sorge
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112

Unread post by Richard Sorge »

Adam için şanslı!
Alex Barları
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157

Unread post by Alex Barları »

Emrim altında sadece kızlar vardı ve genellikle olduğu gibi kızlardan birini baştan çıkardım, onları kiralık bir dairede ziyaret etmeye başladım, her zaman biriyle yattım, sonra oral seks yapmamaktan ve sürekli prezervatifle tedavi edilmekten yoruldum, onunla birlikte gittim. bara yeni gelen bir kız ve başka bir meslektaş, uzun süre takıldılar ve eve gitmek zorunda kalmamak için, işe huzur içinde gidebilmek için onların evinde kaldık, ben de ortasına uzandım , ve çıplak uzandım ve her biri penisime dokundu, kısacası, onları sadece bana değil, aynı zamanda bir arkadaş arkadaşıma da dokunmaya zorladım, yeni kız arkadaşım korktu ve sonra ayrıldık ve üçlü yaptık, sabah sürekli birlikte uyuduğum çalışan başka bir odadan çıktı, tüm bunları gördü, işe gitti ve sonra konuşmayı bıraktı, ikincisi ondan sonra gitti ve üçüncüsü kaldı, programına göre daha geç oldu, bu yüzden biz de birlikte devam ettik, bu şekilde yeni kızı kızlara bağladım ve üçümüz de sık sık denedik, sonra kızlar bir araya gelip birlikte yaşamayı teklif etti, ama ben kendi dairemde yaşadım ve para ödemek istemedim kiralık bir kız, ben de yeni kızı evime götürdüm, artık uzun süredir evliyim ama gençlik yıllarımı gülümseyerek hatırlıyorum, ne çok şey vardı bu hayatta.
These users thanked the author Alex Barları for the post (total 3):
Fargal94, sapık, Dmitry.stepanov
O
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 211
Orientation: biseksüel

Unread post by O »

Buna çok eşli ilişki denir. Aynı erkeği doğuran ve birlikte yaşayan kadınlar var. Ama bu çok eşlilik değil
These users thanked the author O for the post (total 2):
Onizm, sapık
onlar birbirini dışlıyor
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24

Unread post by onlar birbirini dışlıyor »

Herkes her şeye entegre olursa neden olmasın. O zaman anlaşarak kendi yönünüze göre başka bir şey deneyebilirsiniz)
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

Ella: 13 Jul 2022, 10:18 Buna çok-aşklı ilişki denir. Aynı erkeği doğuran ve birlikte yaşayan kadınlar var.
Bütün bunların pek çok olumlu yanı olduğunu düşünüyorum. Ama öyle ya da böyle bu üçgenin içindeki ilişkiler sevgiyle sağlamlaştırılmalıdır. Yani üçünün de birbirini sevmesi gerekiyor. Yani sadece ikiye iki değil, üçü de birbirini seviyor ve seviyor. Bence bu, tam olarak bu tür ilişkilerin karmaşıklığıdır.

Gerçi tek sorun bu değil.
Bir diğer ve daha az önemli olmayan bir diğer sorun da sosyalleşmedir. Yani, üçünün de eşit haklara sahip olması ve kimsenin gücenmemesi için tüm bunları nasıl meşrulaştırabiliriz?
Evliliği tescil ettirmeye ne dersiniz? Tam olarak kiminle? Elbette bir adam ikisiyle de sözleşme imzalayamaz mı? Çocuklarla ne yapmalı? Nasıl ve kime kaydedilecek?
Gayrimenkul kaydı nasıl yapılır? Her türden okul, anaokulu, klinik, doğum öncesi kliniği var...

Devlet bu aşamada tüm bunları bir şekilde yasallaştırmaya hazır değil ve aslında ne olduğuna dair çok fazla soru var. ve her şeye hayvani bir ciddiyetle nasıl yaklaşılacağı.
Her ne kadar insanlık da benzer bir deneyime sahip olsa da, bu bazı durumlarda çok eşliliktir. Peki iki ya da daha fazla eşi olan bu ailelerin hepsi aynı çatı altında mı yaşıyor? Soru bu.
Çünkü Kafkasya’da da benzer bir deneyim yaşadığımızı duydum ama bu durumda adam iki evde yaşıyor. Ve eşler birbirlerini uzun süre göremeyebilirler. Birbirini tanımak ama birbirini görmemek ve hiçbir şekilde kesişmemek.

Ve bizim durumumuzda, birlikte yaşamaktan ve tam anlamıyla arkadaş canlısı bir aileden bahsediyoruz. bir erkek ve iki kadındır. Veya iki erkek ve bir kadın. Neden? İki erkek ve bir kadının çok dostane bir şekilde bir arada yaşayabildiği ve üçünün de bundan gerçekten hoşlandığı bir ortamda bunun da tamamen sağlıklı ve normal bir seçenek olduğunu düşünüyorum.
Fakat burjuvazi arasında tüm hipsterizm hoşgörülü bir tutuma yöneliyor. eşcinsellere ve diğer cinsel sapmalara karşı. Ama bizim ülkemizde tüm bu hoşgörünün tam da sizin çok-aşklı ilişkiler dediğiniz yola gidebileceğini düşünüyorum.

Yani burjuvazi, bu eşcinsel evliliklerini bir şekilde meşrulaştırmaya çalışıyor ve genel olarak tüm bu sapkın şeyler. Ülkemizde çok-aşklı ilişkilerin yasallaştırılmasının ivme kazanabileceğini düşünüyorum. Özellikle iki kadın ve bir erkeğin toplumun bir birimi ve tam teşekküllü bir aile olduğu yerde. Genel olarak böyle bir ittifakın daha güçlü olması gerektiğini düşünüyorum. Ama tabi ki üçünün de birbirini sevmesi ve birinin fazla çalışması, birinin daha ayrıcalıklı bir konumda olması kimseyi harekete geçirmediği sürece. Genel olarak böyle bir ailede gerilimin derecesinin daha az olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü her iki kadın da birbirinin iyi arkadaşıdır. Her şeyi kendi aralarında paylaşırlar ve erkeğin üzerinde daha az duygusal yük olur.

Bazıları tam tersine iki kadının bu zavallı adamı sikeceğini söyleyebilir. Ve sonunda ikisinden de kaçacaktır. Ama bu doğru değil. Aslında bir kadın kocasını sürekli sikiyorsa, bunun nedeni iyi bir kız arkadaşının olmamasıdır ve bu özel erkek bu role uygun değildir. Ve mümkün olan her şey hakkında sürekli bir kızgınlık ve sürekli şüphe içinde.

Genel olarak, kişisel olarak bu fikir hoşuma gitti. Ancak burada Müslümanların çok eşlilik deneyimine hiç benzemeyen tamamen farklı bir seçeneğin ortaya çıktığını düşünüyorum. Burada özellikle aynı ailenin Müslüman versiyonuna kıyasla üçüne de eşit muamele edilmesinden bahsediyoruz. Oradaki her şey erkek kültü üzerine inşa edilmiş. Ve bu evliliği birden fazla eşle sağlamlaştıran da adamdır. Burada, bu Avrupa versiyonunda her şey tam olarak üçünün birbiriyle eşit ilişkileri üzerine inşa edilecek.

Yalnızca bir kişiyi tam olarak sevebileceğinizi söyledikleri yönünde bir görüş var. Ve bu birliktelikteki diğer kişinin ilgi ve sevgiden yoksun kalacağı. Bütün bunların şikayet edecek olanın kafasında olduğunu düşünüyorum. Sıradan bir evlilikte sevginin eksik olduğuna da inanabilir. Sevilmemesi ya da pek sevilmemesi. Bence bu sadece birbirimize duyulan temel güven meselesi. Sadece birbirinize inanmanız ve güvenmeniz gerekiyor.

Genel olarak karşılıklı sevgi, güven üzerine kurulu çok incelikli ve hassas bir maddedir. Ve bu ihlal edilemez. Şahsen genel olarak sevdiğiniz birini aldatmanın genellikle imkansız olduğuna inanıyorum. Çünkü şu anda var olan her şeyi yok edecek. Ve eğer orada bir şey istiyorsan, gidip sevgiline bu konuyu sorman yeterli.
İşte olduğu gibi, bir kız beni taciz ediyor. Kelimenin tam anlamıyla pantolonuma giriyor. Prensip olarak ondan tiksinmiyorum ve itiraf etmeliyim ki ona kızıyorum. Görünüşe göre o da benden yana.
Peki bana ne yapmamı tavsiye ediyorsun?

Yapılması gerekenin de bu olduğunu düşünüyorum. Yani ruh eşinize tüm bunları aynen böyle anlatın. Ve onun dediğini aynen yapın.
Başka bir soru da bu diğer yarının yasaklamaması gerektiğidir. Ya buna izin vermeli ya da bir tür uzlaşma sağlamalıdır.
Yani, eğer ruh eşini seviyorsa, başka seçeneği yoktur. Yani, kesinlikle reddetmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Ya izin vermeli ya da bir uzlaşma sağlamalı.

Uzlaşma, bu kızla iş yerinde birlikte seks yapmak olabilir. . Bütün bunlar nerede, nasıl ve ne zaman tartışılacak.
Kız aynı fikirde değilse başka birine geçmek zorunda kalacak.
Ve bence erkeğin de başka seçeneği yok; kesinlikle yapması gerekiyor ruh eşine her şeyi anlat. Bu, elde edilen güvenin aynısıdır. Sizi sevdiklerinde ve size güvendiklerinde.
Ve kazanılan bu güveni ihlal etmemelisiniz.

Peki, yine de bunun hiçbir zaman bilinmeyeceğine inanarak birinin üzerine tırmandıysanız senin yarın, o zaman çok yanılıyorsun. Ofiste herkes birbiriyle ilgili her şeyi biliyor. Bu kız kesinlikle arkadaşlarına her şeyi anlatacak. Ve bunlardan biri sizin kötü niyetli kişiniz olabilir. Ve karınızı arayıp size her şeyi anlatabilir. Ve ruh eşinize olan sevginiz çatlayacak. Güven yok olacak ve ilişkiler de mümkün olacak.

Aynı şey kızlar için de geçerli; işyerinde biri sizi baştan çıkarmaya çalışıyor ve bu sizi endişelendiriyor ve heyecanlandırıyor mu? Sevgilinize bu konuyu mutlaka anlatın. Bırakın bundan sonra ne yapacağına kendisi karar versin.
Sonuçta her şey sizinle ilgili. Kur yapmayı umursamıyorsanız ve o adamdan hoşlanmıyorsanız, o zaman ona bunu anlatın. Ve bir süre sonra başka birine geçecek.
Ama yine de onun ilerlemelerine kayıtsız kalmıyorsanız, o zaman ruh eşinizin de başka seçeneği olmadığını düşünüyorum - sizi yasaklayamaz - siz onun malı değilsiniz . Seni piyasadan satın almadı. Yalnızca uzlaşma önerebilir.

Ve bu da güvendir. Yani bu güven iki uçludur. Yani bu sadece sizi mahvetmemeleri ve arkanızdan hiçbir şey yapmamaları şartı değil. Bu aynı zamanda sevgiliniz isterse uzlaşma yeteneğidir. Sizi aldatmaya çalışabilirdi ama bunu yapmadı, anlayışınıza güvenerek ve birbirinize olan karşılıklı güven anlaşmalarına uyarak.
O
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 211
Orientation: biseksüel

Unread post by O »

saç gömlek, ah, kesinlikle haklısın
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

Ella: 13 Jul 2022, 11:43 o, kesinlikle haklısın
Ben erkeğim. Bazı nedenlerden dolayı forum bana böyle seslendi...
:-)
Areson
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61

Unread post by Areson »

İkincisini arayan bir arkadaşım var, onunla konuştum. karısı muhtemelen her şeyi şaka olarak algılıyor, dinliyor, kıkırdıyor ve hatta ne yapacaklarını merak ediyor
These users thanked the author Areson for the post:
sapık
Ahlaki
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163

Unread post by Ahlaki »

Evet ikisinin de suratına yumruk atıp böyle bir kocayı bırakırdım.
These users thanked the author Ahlaki for the post:
Onizm
utanmaz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 74
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by utanmaz »

İkisiyle sikiş, bu bir, ama yaşayarak siktir et onu)
joker
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6

Unread post by joker »

:shamp: kızlar, hadi tanışalım
Dromomani
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Dromomani »

areson: 13 Jul 2022, 16:00ir arkadaşım ikincisini arıyor
ve nereye bakıyor?) Ben de bakıyorum kızım)
Areson
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61

Unread post by Areson »

Dromomania,
İnternet’teki aramalar , sokakta, her yerde bulmaya çalışıyorum... İnternette daha kolay, ihtiyacın olanı yaz ve birisinin cevap vermesini bekle, hayatta öylece gelip sokakta soramazsın...
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”