Kadın kasıklarını (popo + kedi) gerçekten seviyorum, akşamları koku tamamen doğal.
Etli dudakları seviyorum. Bu genellikle kızlarda yaşla birlikte gelir.
Kim aynı şeyi düşünüyor?
Kızlar, bayanlar, arkadaşlar, kendinizin ve diğer yarılarınızın fotoğraflarını gönderin. Kimin dili daha lezzetli
Kadın kasıklarını (popo + kedi) gerçekten seviyorum, akşamları koku tamamen doğal. Etli dudakları seviyorum. Bu genellikle kızlarda yaşla birlikte gelir. Kim aynı şeyi düşünüyor? Kızlar, bayanlar, arkadaşlar, kendinizin ve diğer yarılarınızın fotoğraflarını gönderin. Kimin dili daha lezzetli😉
Kasık bölgemin temizliğine uzun zaman önce dikkat etmeye başladım! Karım bir defasında, oral seks sırasında perine ve anüsü okşamaya başladı!!! Bu okşamalardan kafamın karıştığını fark ederek,...
Last post
Sürgün , bahsettiğim şey bu! Hijyen her şeyden önce gelir! Geriye kalan her şey zevk meselesi...
Orada her şeyin tıraş edilmesini seviyorum, bir erkek kasık bölgesini tıraş etmeli mi?
Last post
Evli 17 cm , bence gerek yok kasık bölgenizi tıraş edin, ancak burada daha kısaltmak için üzerindeki kılları kesebilirsiniz. Ve penisini ve testislerini tıraş etmen gerekiyor.
Erkekler geç bakireler hakkında ne düşünüyor ve kadınlar geç bakireler hakkında ne düşünüyor? Bakire bir erkek ister misiniz?
Ya kadınlar - masum biriyle evlenmek için düğüne kadar bekler misiniz?...
Last post
Ben geç bir bakireydim ve kızların bu konuda oldukça olumsuz olduğunu fark ettim. Ancak, deneyimli kadın yaşlı kadın ise tam tersine bunu bir artı olarak değerlendirdi - kızlardan çok emin olmadığım...
Kasık bölgenizi tıraş etmeye başladığınızda kaç yaşındaydınız? Bu noktaya nasıl geldiniz? Baban orada tıraş olduğunu öğrendi mi? Bu konuda ne düşünüyor?
Last post
Mickey Mouse , Neden hatırlamalıyım? Peki ya bu konuda kendi niyetim varsa? Yoksa modaya aşina olmam konusunda ısrar mı ediyorsunuz?