Yüzünüzde bir gülümsemeyle, sıcak bir duşun altında duruyorsunuz ve yaklaşan devamı bekliyorsunuz...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Yüzünüzde bir gülümsemeyle, sıcak bir duşun altında duruyorsunuz ve devamını bekliyorsunuz...

Unread post by Guest »

Yüzünüzde bir gülümsemeyle sıcak bir duşun altında durursunuz ve yatak odanızda yaklaşan devamı beklersiniz. Hiçbir utanç gölgesi olmadan banyoya giriyorum, sana değer veren ama delicesine memnun bir bakışla bakıyorum, hiç utanmadan, beni evine çağırıyorsun. Hiç tereddüt etmeden soyunup yanında duruyorum. Sessizce bezi bana veriyorsun ve bana sırtını dönüyorsun. Hızlı bir şekilde, dikkatli bir hareketle fark ettim ve ince bir duş jeli akışının sırtınıza düşmesine izin verdim. Cildimdeki tüylerimin diken diken olduğunu fark ederek memnuniyetle gülümsedim ve jeli bir bezle hafif hareketlerle ovmaya başladım. Seni ereksiyonumla dürtmemeye çalışarak elimi boynundan belinin alt kısmına doğru dairesel hareketler yaparak omuzlarına ve boynuna doğru hareket ettiriyorum. Sırtınızı sabunladıktan sonra el bezini köprücük kemiklerinize ve göğsünüze götürüyorum, heyecandan şişmiş göğüs uçlarınızın üzerinde nazikçe gezdiriyorum. Ellerimden bezi kapıp çöpe atıyorsun, ellerimi alıp göğsüme koyuyorsun. Benimle flört ederek ve kolayca penisime dokunarak, parmaklarını yavaşça penisimin üzerinde gezdiriyorsun, sonra küçük elinle tutuyorsun ve onu kıçına sürtüp ona doğru hareket ettirmeye başlıyorsun. Başını eğip seni şefkatle öptükten sonra yüzünü sana çeviriyorum ve seni duvara yaslayıp ellerimle kıçını tutuyorum. Köpüğü senden yıkadıktan sonra boynunu öpmeye başlıyorum, seni memnun etme imkansız arzusundan hızla aşağıya iniyorum. Kalçalarını öpüyorum, sol bacağını kaldırıyorum ve dudaklarımı amına gömüyorum, dudaklarını emiyor, dilimle yayıyorum, ne kadar ıslak olduğunu hissediyorum. Onunla klitorisini okşuyorum, sonra dilimle sana nüfuz ediyorum, sen de başımı alıp ona doğru ilerliyorsun, onu daha derin hissetmek istiyorsun. Ayakta durmanın zaten zor olduğunu görünce yanına kalkıp seni öpüyorum, tatlı tadını sana aktarıyorum, bu da bizi daha da tahrik ediyor. Verdiğin zevk için bana teşekkür etmek isteyerek aşağı inip penisime öpücükler yolluyorsun. Eline alıp dilinle oynamaya başlıyorsun, flört eden bakışlarınla ​​gözlerimin içine bakıyorsun. Dudaklarını etrafına doladıktan sonra yavaşça emmeye başlıyorsun, inlemelerimi engelleyemiyorum. Bana daha fazla zevk vermek isteyerek, onu tamamen ağzına alıyorsun, bademciklerine dokunduğunu hissediyorsun. Bu gözlerinize yaş getirir ve aniden ağzınızdan çekersiniz, içini çekersiniz ve penisten dudaklarınıza kadar uzanan tükürük örümcek ağını ortadan kaldırırsınız. Seni kaldırıyorum ve yüzünü duvara çeviriyorum. Eğiliyorsun, bacaklarını birbirine bastırıyorsun ve benim içinde olmamı bekliyorsun. Penisimi amının üzerinde gezdirip ihtiyacım olanı bulduktan sonra yavaşça sana giriyorum, bana doğru hareket ettiğini hissediyorum. İnlemeler göğsünüzden kaçıyor, beni giderek daha çok heyecanlandırıyor, bu da daha hızlı hareket etmemi sağlıyor. Seni saçlarından ve göğsünden tutarak güçlü bir şekilde kendime doğru çekiyorum ve her itişte daha da derinlere nüfuz ediyorum. Yaklaşan orgazmı hissederek boynunu ısırıyorum. Penisimi sertçe içinden çıkarıyorum, kıçına boşalıyorum, bu da senin de boşalmana neden oluyor. Vücudundaki spazmı bastırıp dönüp beni öpüyorsun. ayağınızdan düşmemek için sarılmak. Geri çekilip garip ama yakıcı bir bakışla gözlerime bakıyorsun, bir elini bırakıyorsun ve parmağını kalçamın üzerinde gezdirerek benden kaçan hâlâ sıcak olan sıvıyı topluyorsun. Bakışlarını başka tarafa çevirmeden ağzını açıyorsun, bana dilini gösteriyorsun ve parmağını onun üzerinde gezdirip tepkime bakıyorsun. Sana hoş bir şaşkınlıkla baktığımda, ellerimi omuzlarına koyuyorum ve hafifçe bastırıyorum, seni benden kalanları yalamaya davet ediyorum ve ima ediyorum. Hiç düşünmeden kendinizi aşağı indiriyorsunuz ve orgazm sonrasında hassas penisimi yalayıp emmeye başlıyorsunuz. Tamamen bitkin bir halde sana doğru eğiliyorum, banyoya uzanıyorum ve seni kendime yakın tutuyorum. Duşu elime alıp bize doğru yönlendiriyorum. Ve orada yatıyoruz, birbirimize sarılıyoruz, nefes alıyoruz ve birbirimizin tadını çıkarıyoruz.

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”