En iyi aşıkları hatırlıyor musun? Tekrarlamak ister misin?
-
Автор темыpuma
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: heteroseksüel
En iyi aşıkları hatırlıyor musun? Tekrarlamak ister misin?
Erkekler, bir ilişki içindeyken harika seks yaptığınız kişileri hatırlıyor musunuz? Tekrar deneyecek misiniz?
Evli. İki yıldır benden 13 yaş küçük bir sevgilim vardı. Yatakta birbirlerine hayrandılar ve sadece sıcak bir iletişim vardı. İlk defa benimle çok denedi, pes ettim ve yürekten emdim. Geçenlerde bir kızla çıkmaya başladığını ve birbirimizi görmeye devam edemeyeceğimizi söyledi. Sana her şey için teşekkür ettim, bunun ömür boyu sürecek bir anı olduğunu, seni özleyeceğini söyledim.
Ve şimdi düşünüyorum: Onun bunu yapacağına güvenebilir miyim? seni özledin mi ve seks için geri mi geldin? Çok üzgünüm, tadını çıkaracak zamanım olmadı. Başkalarını umursama. Kocamla seks düzenli ve kaliteli, ama 16 yıldır birlikteyiz ve hiçbir coşku ve tatlılık yok...
Evli. İki yıldır benden 13 yaş küçük bir sevgilim vardı. Yatakta birbirlerine hayrandılar ve sadece sıcak bir iletişim vardı. İlk defa benimle çok denedi, pes ettim ve yürekten emdim. Geçenlerde bir kızla çıkmaya başladığını ve birbirimizi görmeye devam edemeyeceğimizi söyledi. Sana her şey için teşekkür ettim, bunun ömür boyu sürecek bir anı olduğunu, seni özleyeceğini söyledim.
Ve şimdi düşünüyorum: Onun bunu yapacağına güvenebilir miyim? seni özledin mi ve seks için geri mi geldin? Çok üzgünüm, tadını çıkaracak zamanım olmadı. Başkalarını umursama. Kocamla seks düzenli ve kaliteli, ama 16 yıldır birlikteyiz ve hiçbir coşku ve tatlılık yok...
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
Re: En iyi aşıkları hatırlıyor musun? Tekrarlamak ister misin?
Bazen hatırlıyorum. Harika bir seks vardı ama pek iyi ayrılmadık. Bu sonuncusu ile ilgili. Bir öncekini gerçekten yeniden yaratmak isterdim ama uzun zamandır bir erkekle yakın ilişki içinde, kesinlikle karışmayacağım ama bunu gerçekten bir kez yapmak isterim!
- These users thanked the author Neşeli büyükbaba for the post:
- -AlexNova-
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Hatırlıyorum - elbette hatırlıyorum. Zevkle ve hassasiyetle.
Tekrarı pek mümkün değil: artık her şey farklı olacak.
Tatlılık yenilikte gizlidir, bu yüzden bunu kendiniz yazarsınız)
Tekrarı pek mümkün değil: artık her şey farklı olacak.
Tatlılık yenilikte gizlidir, bu yüzden bunu kendiniz yazarsınız)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 9 months
Her şey mümkün, özellikle de ayrılırlarsa
Sadakat konusunda ilkeli olduğundan bu daha önce pek mümkün değil. Ama o zaman bile, eğer bundan sadece sıkılmadıysam ve yeni kız sadece bir bahane.
Tabii ki kötü bir şekilde ayrıldığım kişiler dışında bunu eski sevgililerle tekrarlamak zorunda kaldım. Bazıları evlilikleri arasında daha sık olarak kendilerine izin verirler. İnisiyatif genellikle benden geliyordu ama bazen aldırış etmeyeceğini ilk ima eden kadın oluyordu.

Tabii ki kötü bir şekilde ayrıldığım kişiler dışında bunu eski sevgililerle tekrarlamak zorunda kaldım. Bazıları evlilikleri arasında daha sık olarak kendilerine izin verirler. İnisiyatif genellikle benden geliyordu ama bazen aldırış etmeyeceğini ilk ima eden kadın oluyordu.
-
- En güçlü orgazm!
İyi bir mola yeniliğe benzer. Aynı şeyin ama farklı bir şekilde olması ilginç olabilir. ))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
Denemedim... Belki de denemeliyim. Bana oral seks yapan ilk çocuğa yaz... Bu kesinlikle unutulmadı))
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- aryamari, Geçit, Serg_A
-
- Total posts: 10
Eh, tekrarlamayacağım ve kesinlikle unutmadım, ben 20 yaşındayım, o 25, sanki bekaretimi ikinci kez kaybetmişim!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 2 years 11 months
Büyük bir memnuniyetle hatırlıyorum.
"Tekrar" vakaları vardı. Maalesef neredeyse her zaman kötü sonuçlandı ve harika anılar’nin üzeri çizili görünüyordu.
"Tekrar" vakaları vardı. Maalesef neredeyse her zaman kötü sonuçlandı ve harika anılar’nin üzeri çizili görünüyordu.
- These users thanked the author Alex_Tash for the post:
- Zorba Carrie
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Elbette büyük aşıkları uzun zamandır hatırlıyorsunuz ve çoğu zaman geri dönmek istiyorsunuz. Ancak tuhaf bir şekilde, cinsiyetin hayattaki en önemli şey olmadığı ortaya çıkıyor. Aşık oldunuz, evlendiniz, çocuk doğdu, para kazanmanız gerekiyor, gelişmeniz gerekiyor... Daha birçok sorun ve sorumluluk ortaya çıkıyor. Ancak aile cinsiyeti sıkıcı hale gelir - sıklıkla eski telefon numaralarını ve geçmişteki canlı hisleri hatırlamaya başlarsınız... Veya yeni telefon numaraları alırsınız - çünkü yeniliğin avantajları vardır. Öte yandan yaşlandıkça tırmanmak da zorlaşır. Eskiye, yeniye ya da hiçbir yere - karaktere ve koşullara bağlıdır. Tek bir kural yoktur.
- These users thanked the author Vartislav for the post:
- sikikamerlik
-
Автор темыpuma
- Flört etmek
Eh, cevaplar için teşekkürler. Her şeyin %99’unun bittiğini zihnimle anlıyorum ama kendimi illüzyonlara kaptırıyorum. Aynı zamanda yaz ve ben romantizme ve tutkulu sekse fena halde açım. Ona aptalca mesajlar yazmamak için kendimi zor tutuyorum.
- These users thanked the author puma for the post (total 2):
- aryamari, sikikamerlik
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: biseksüel
Birlikte en çılgın şeyleri yaptığımız bir metresimiz vardı, anal tıkaçlar, straponlar, dildolar, giyinmek, fanteziler, erkeklerden spermli prezervatifler getirdim. Ama her şey bir gün biter)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
Bazen hayal kurduğumu bile hatırlıyorum. Ancak bunu tekrarlama arzusu yok. Evet ve aptal. Zaten üzerinden 15-20 yıl veya daha fazla zaman geçmişse artık aynı değiller.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
- Zorba Carrie, sikikamerlik
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 3 months
En iyi eski sevgililerimin hepsi deliydi, kocası beni öldürmek isteyen evli bir kadın vardı, zengin bir ailenin kızı vardı, birlikte meth çekip sikiştiğimiz bir uyuşturucu bağımlısı vardı, 40 yaş üstü bir sapık vardı, bir nemfoman, sikişiyordu güzeldi ama bir zamanlar artık başarılı bir aile babasıyım ve artık bu duygusal deneyimlere ihtiyacım yok)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
puma, ama yine de başkalarına bakabilir misiniz? Kimin yanınızda yaşadığını ve size yeniden unutulmaz bir seks yaşatabileceğini kim bilebilir?
- These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
- Zorba Carrie, puma, sikikamerlik
-
Автор темыpuma
- Flört etmek
ama haklısın elbette, bugün sokakta yürürken başka yakışıklı erkeklerin varlığını fark ettim
Burada zamana ihtiyacım var, onları sadece iki yıldır hayal ediyordum) )
ama haklısın elbette, bugün sokakta yürürken başka yakışıklı erkeklerin varlığını fark ettim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
puma, iki yıl uzun bir süre! Ama sen zaten diğer erkekleri fark etmeye başladığın için süreç başladı... İyi şanslar!
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- puma, sikikamerlik
-
- En güçlü orgazm!
Tanıdık olmayan bir kadına doğrudan darbe ayrı bir türdür, istekli erkekleri bile korkutur)) Eski sevgililerden pek değil, ama aynı zamanda olabilir.
Dostluk ilişkisini sürdürdüğü bir kişi, sevgilisinin kendisini aldatmasından ve ayrılık acısından şikayetçiydi. Horseradish, bunun üstesinden gelmenin yolunun iyi seks olduğunu söylemeseydi ne yapardı. Telefonda bir şey söyleyecektim ama sonra yüz yüze pişman olmayı teklif ettim
Anlaşılabilir bir sonuçla. Ve gerçekten çok iyiydi, hatta ilk seferden bile daha iyiydi. Neyse ki 20 yıl geçmedi ama 3-4 yıl geçti ve hala aseksüel değişiklikler olmadı.
İstersen kendin ara. İpuçlarından dolayı seni cezalandırmazlarHooligan Carrie: ↑05 Jun 2023, 23:35 Bana ilk kez oral seks yapan çocuğa yaz... Bu kesinlikle unutulmadı))

Dostluk ilişkisini sürdürdüğü bir kişi, sevgilisinin kendisini aldatmasından ve ayrılık acısından şikayetçiydi. Horseradish, bunun üstesinden gelmenin yolunun iyi seks olduğunu söylemeseydi ne yapardı. Telefonda bir şey söyleyecektim ama sonra yüz yüze pişman olmayı teklif ettim

- These users thanked the author sikikamerlik for the post:
- Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
Fakat bu diğer seçenekleri dışlamaz;) Farklı olacak, belki daha iyi. Tekrar kapıyı çalacak ama artık ona ihtiyacın olmayacak.
Yazmayın, biraz ara verin ki kaybınızı siz de fark edin. Bir gün diyalog başlatmak için tarafsız bir şeyler yazın. Seks dışında sizi birleştiren bir şeyle övünün, diyaloğu yeniden sağlayın. Ve o zaman anı tanıyacaksınız.
Fakat bu diğer seçenekleri dışlamaz;) Farklı olacak, belki daha iyi. Tekrar kapıyı çalacak ama artık ona ihtiyacın olmayacak.
- puma
-
- Total posts: 24
Lüks bir metresi vardı. Sevgiyle hatırlıyorum. Gerçekten tekrarlamak isterdim ama artık orada değil. Eşim de iyi ama bende ona karşı hissettiğim kopukluk yok. Belki başkalarıyla her şey harikadır çünkü başkalarına benden daha fazla izin verir)
-
- En güçlü orgazm!
Neden birliktesiniz?? Ya her şey ya da NEDEN?
-
-
- En güçlü orgazm!
Buhgalt, sadece şaşırdım) Her şey olabilir, devam ederler insanlar sadece alışkanlıkları değil aynı zamanda koşulları da bir araya getirir.
-
Aşkın ne olduğunu biliyor musun? Aile?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
n
3 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Kimden bahsettiğinizi öğrenebilir miyim?
n
3 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Karınızı bir kadından çok bir insan olarak seviyorsunuz.)FUCKYAMATERITY :07 Jun 2023, 04:18Neden birliktesiniz?? Ya hepsi bu, ya da NEDEN?izin verdiği diğer kişiler benden daha fazla)
-
- En güçlü orgazm!
Belki de hata budur; insanlar gibi sevmek
Tabii ki bu da bir şaka. Kızlar her konuda samimiydi. Millet, sevgiler. Samimi oral seks ve anal seks, bunu aşktan yaptılar!
Bilgeliğini ifade etti! Evet! Baba iyidir, yalnızca tesadüfen, genellikle kötüdür)
Belki de hata budur; insanlar gibi sevmek

Tabii ki bu da bir şaka. Kızlar her konuda samimiydi. Millet, sevgiler. Samimi oral seks ve anal seks, bunu aşktan yaptılar!
Last edited by sikikamerlik on 07 Jun 2023, 05:22, edited 1 time in total.
- Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
Maalesef evet. Çoğunlukla...FUCKYAMATERITY: ↑07 Jun 2023, 05:11Az önce bilgeliği ifade etti! Evet! Baba iyidir, yalnızca tesadüfen, genellikle kötüdür)
-
- En güçlü orgazm!
Ancak kuralların çok nadir istisnaları vardır. Kiminle eğlenceyi özleyeceksiniz ama bu süreçte sıkılmayacaksınız, mmmmm.
-
Kimin hakkında, kimin hakkında) karısının sevgilileri hakkında.
Ve karımı tek ve en sevdiğim kızım olarak içtenlikle seviyorum
Ve karımı tek ve en sevdiğim kızım olarak içtenlikle seviyorum
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
Hanımımı özledim, yarım yıldır birbirimizi görmedik, onunla çok tutkulu ve ahlaksız zamanlar geçirdik
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
Genel olarak düşünürseniz, yaşadığım en ilginç cinsel tesadüfler, ilişki kurmayı ve özellikle de aile kurmayı en az istediğim kadınlarla oldu. Bunlardan yalnızca iki tanesi vardı; biri yatakta neredeyse yüzde 100 aynı ilgi alanlarına sahipti, buna sapkınlıklar da dahil - ki bu genellikle nadirdir. Ama yataktan kalkar kalkmaz, neredeyse birdenbire birbirimize havlamaya ve tıslamaya başladık. Başka bir taneyle, hiçbir özel gösteriş olmadan, ama o kadar sert seviştiler ki odadaki ampuller patladı. Ve bu da bir seçenek değil; o evli ve seks dışında konuşacak hiçbir şey yok. Ama ikisini de keyifle hatırlıyorum.
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 7 months
puma: ↑05 Jun 2023, 21:37 Erkekler, bir ilişki içindeyken harika seks yaptığınız kişileri hatırlıyor musunuz? Tekrar deneyecek misiniz?
Ve şimdi düşünüyorum: Onun bunu yapacağına güvenebilir miyim? seni özledin mi ve seks için geri mi geldin? Çok üzgünüm, tadını çıkaracak zamanım olmadı. Başkalarını umursama. Kocamla seks düzenli ve kaliteli ama 16 yıldır birlikteyiz ve böyle bir coşku ve tatlılık yok..
Burada zamana ihtiyacım var, henüz iki yaşındayım, onları hayal ettim))
Sevgili hanımlar, gerçekten neye ihtiyacınız olduğunu nihayet ne zaman anlayacaksınız? Kocanızla evde harika seks yaptığınızı sözlerinizden anladım. Peki neden bu yeni çocuğa ihtiyacın var? Hiç kendinizi bu çocuğun yerine koydunuz mu? Seninle seks yaptıktan sonra nasıl hissettiğini düşünüyorsun? Muhtemelen senden çıplak seks dışında hiçbir şey istemediğini düşünüyorsundur? Belki önce kocanızdan ayrılın ve sonra tüm dünyaya sahtekâr erkekleri anlatın? Eğer erkeğinizin yanınızda olmasını istiyorsanız, onunla seks yaptıktan sonra yataktan kalkmayın ve kocanızın yanına gitmeyin. Ancak kocanız sizi cinsel açıdan tatmin edemiyorsa bunu ona açıkça söyleyin, bir “aile dostu” davet etmesini önerin, eğer kocanız kabul edilebilir değilse ayrılın ve sizin mizacınıza uygun bir erkekle ilişkiye başlayın.Eh, yanıtlarınız için teşekkürler. Her şeyin %99’unun bittiğini zihnimle anlıyorum ama kendimi illüzyonlara kaptırıyorum. Aynı zamanda yaz ve ben romantizme ve tutkulu sekse fena halde açım. Ona aptalca mesajlar yazmamak için kendimi zor tutuyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
Bir tane vardı, muhtemelen 10 yıl geçti ve onunla yalnızca bir kez. Ama seksteki bu kopukluğu ve uçuculuğu hala unutamıyorum; ondan sonra duyumların yakınında bile kimse yoktu. Onunla tekrarlardım ama bakmaya, zahmet etmeye üşeniyorum, sorunlar çıkabilir.
-
Автор темыpuma
- Flört etmek
In nerede ben şerefsiz adamlardan bahsetmiş miydim?!? Ben tamamen iyiydim) Peki iyi ve dostane bir şekilde yaşıyorsak neden kocamdan ayrılayım ki, o benim en sevdiğim insan. Seks güzel ama uzun zamandır böyle tek dokunuşla ıslanmıyordun. Ve onsuz yaşayamasanız da aile hala seksle ilgili değil. Kendisi de birden fazla kez genç bir oğlanla flört edebileceğimi söyledi ama açıkça değil.
In nerede ben şerefsiz adamlardan bahsetmiş miydim?!? Ben tamamen iyiydim) Peki iyi ve dostane bir şekilde yaşıyorsak neden kocamdan ayrılayım ki, o benim en sevdiğim insan. Seks güzel ama uzun zamandır böyle tek dokunuşla ıslanmıyordun. Ve onsuz yaşayamasanız da aile hala seksle ilgili değil. Kendisi de birden fazla kez genç bir oğlanla flört edebileceğimi söyledi ama açıkça değil.
Hafif bir aşka, romantizme, şehvete, sadece bir kişiyi düşünmekten kaynaklanan heyecana, dokunuşlardan ve bakışlardan gelen elektriğe ihtiyacım var. Hayatın tadı için. Bu adamda tam olarak bunu buldum. Gerisi bende.
İhale bir ilişkimiz vardı. Aptal değil. Bu nedenle öylece gidip yeni bir tane bulmanın mümkün olmadığını anlıyorum. Ama her zaman belli bir mesafeyi korudu ve hoş randevulardan başka bir şey istediğini sanmıyorum. Ben özgür olsaydım muhtemelen o da kendi hayatını yaşar, kendi yaşındaki kızlara yakından bakar, ben de oturup buluşmalarımızı beklerdim.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 235
- Orientation: aseksüel
olmasa daha iyi ona takılmak için. Aynı suda iki kez... Yeni her zaman daha tatlıdır.puma: ↑05 Jun 2023, 21:37 Erkekler, bir ilişki içindeyken harika seks yaptığınız kişileri hatırlıyor musunuz? Tekrar deneyecek misiniz?
Ve şimdi düşünüyorum: Onun bunu yapacağına güvenebilir miyim? seni özledin mi ve seks için geri mi geldin? Çok üzgünüm, tadını çıkaracak zamanım olmadı. Başkalarını umursama. Kocamla seks düzenli ve kaliteli, ancak 16 yıldır birlikteyiz ve böyle bir coşku ve tatlılık yok...
-
Автор темыpuma
- Flört etmek
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
Bu onun ve benim bu kadar uzun bir ara verdiğimiz ilk sefer değil, sonra o yapamam, o zaman ben, sonra iş gezileri (
-
Автор темыpuma
- Flört etmek
ama ruhumun derinliklerinde bir yerlerde bencilce kızın sekste o kadar iyi ve açık olmamasını istiyorum, böylece sıkılır ve
’yi hatırla
Hiç yazma ihtimalim yok. eğer aşık olursa, bu artık sadece tahrişe neden olacaktır. ve sonra beni içeri alır, umarım. ve onu beklemeyi bırakacağım.FUCKYAMATERITY: ↑07 Jun 2023, 03:01 Karalama yapmayın, biraz ara verin ki kaybınızı kendiniz fark edin. Bir gün, diyalog başlatmak için tarafsız bir şeyler yazın.
ama ruhumun derinliklerinde bir yerlerde bencilce kızın sekste o kadar iyi ve açık olmamasını istiyorum, böylece sıkılır ve

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
- Registered for: 4 years 7 months
Evet, elbette hatırlıyorum ve bazılarıyla 

-
- Penetrasyon
- Total posts: 203
Ben de böyle bir çocuğun yerindeydim. Seksten sonra kendimi ekşi krema içmiş bir kedi gibi harika hissettim. Arkadaşlarına da övündü, kıskandılar. Benden neredeyse 15 yaş büyük bir kadından seks dışında hiçbir şeye ihtiyacım yoktu. Bazı aptalca şeyler yaptık, öyleydi, ayrıca bir gün onun için koridorda bir raf hazırladım. Hepsi bu. Ama onunla evlenmem gerekmez mi? O zamanlar böyle bir sorumluluğu üstlenemeyecek kadar gençtim. Üstelik uzun süredir uzakta olan nikahsız bir kocası vardı ve ondan ayrılmaya hiç niyeti yoktu.
- These users thanked the author Cyrus Tabor for the post:
- puma
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post