İsimsiz olarak. Soçi özel bir şehir. Tatilciler hayatına kendi ritimlerini getiriyor...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 İsimsiz olarak. Soçi özel bir şehir. Tatilciler hayatına kendi ritimlerini getiriyor...

Unread post by Guest »

anonim
Soçi özel bir şehir. Tatilciler hayatına kendi ritimlerini, kendi ruh hallerini getiriyor.
Yöre sakinleri genellikle çeşitli insanların yaşadığı deniz kıyısındaki odaları kiralıyor. Bir gün deniz kenarında bir evin odasını kiraladım. Dinlendim, yüzdüm, güneşlendim, gezilere çıktım. Her zamanki gibi onun için endişeleniyordum. Her zaman tetikte olan, her zaman arayış içinde olan, her zaman tatminsizlik içinde olan.
Ama bir gün O çok şanslıydı. Nizhny Novgorod, Vera ve Lola’dan birkaç kız geldi. Bunlardan biri, şehrin çalılıklarından kaçan Lola, görünüşe göre eğlenmeye karar vermiş.
Akşam tatilciler avluda toplanıyor, çay içiyor, meyve yiyor, kart veya masa tenisi oynuyor. Ve bir akşam Lola tenis masasına geldi. Göğüsleri zar zor örtülüyor, göbeğinin altında küçük bir kumaş parçası var ve poposu tamamen açıkta. Orada bir kurdele görüyorsunuz... O ve arkadaşı tenis oynamaya başlıyorlar. Çok geçmeden kadınlar gürültü çıkarır, sorun çıkaranın üzerine atlar ve kocalarını bahçeden çıkarıp eve götürürler. Ama Lola çok kararlı, tatildeyken istediğim gibi giyindiğimi söylüyorlar. Ne diyebilirim ki, kızın poposu mükemmel olmasa da oldukça iştah açıcı, yuvarlak, beyaz ve hoş şekilliydi.
Gece çöktüğünde çitlere çıktım, evin önüne bir merdiven koydum ve yukarıya çıktım. kızlara pencereden ikinci kattaki odalarına. Minin ve Pozharsky’nin taşralı kadınları uyuyorlardı; saçları, göğüsleri, kolları ve bacakları geniş yatakların üzerine dağılmıştı. Lola’ya dokundum. Mırıldandı:
-Kim burada?
-Geçenlerde seni teniste yendim...
-A... müzisyen... Ne istiyorsun?
Garip bir soru. Belki hiçbir şeye ihtiyacım yoktur. Ama Onun için... veya Onun için...
Lola hareketsiz yatmaya devam etti. Kalçalarını, kollarını, karnını, harika yuvarlaklığını okşadım...
-Hasta mısın?
Şaşkınlıkla ürperdim.
-Hayır, sağlıklıyım. Yardıma mı ihtiyacın var?
- Ne kadar zekice...
Lola elini mayolarıma soktu. Testleri beni o kadar heyecanlandırdı ki hemen saldırıya geçtim. Karanlıkta, yıldızların ışığında, birbirimizi yavaşça ve sessizce memnun ettik, kendimizi tutkumuza teslim ettik. Lola’nın arkadaşı uyandı, "haydi" dedi ama umursamadık. Yıldızlar o gece Lola ve benim sevgi dolu bir kucaklaşma içinde birleşmemizi dilediler...💥💥 💥💥 💥💥💫💫

https://sun1-17.userapi.com/c854528/v85 ... GbpR1M.jpg
Lola
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Anonim. Soçi özel bir şehir. Tatilciler hayatına kendi ritimlerini getiriyor...

Unread post by Lola »

Tekrarlamak istiyorum....

"garip soru.. Hiçbir şeye ihtiyacım olmayabilir ama O... Ona... "
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”