Bir öğretmenle seks
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 176
- Orientation: heteroseksüel
Re: Öğretmenle seks
Boşanmış ve ara sıra sikişen bir öğretmen arkadaşım var, tıpkı herkes gibi
- These users thanked the author Irina for the post (total 6):
- 111yfifnf, Altı, zaman, Evgeniy-Spb, annem adam yaptı, Ded
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Çok girişken ve girişken bir öğretmen grubu kariyerlerine teknik okulda başladı. En unutulmaz kurumsal etkinlikler oradaydı.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Fargal94, Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
- Orientation: biseksüel
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
Öğrencilerin oluşturduğu konular da tam olarak bu konulardır
1 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Öğretmenler de herkes gibi insanlardır, kendi cinsel ihtiyaçları vardır ve kiminle yatacaklarına kendileri karar verirler
1 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Öğretmenler de herkes gibi insanlardır, kendi cinsel ihtiyaçları vardır ve kiminle yatacaklarına kendileri karar verirler
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yazarın, öğretmeniyle seks yapmak istediğinden şüpheleniyorum, bir kadınla değil. mesleği öğretmendir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
Frodo, Bu anlaşılabilir bir durum ama konu çok heyecan verici! Özellikle bu bir metropolde değil, en uzak taşrada gerçekleşirse!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 97
İlki lisede matematik öğretmenidir. Seksi seviyor. Öğretmen olarak onunla rol yapma oyunları bile yaptılar))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
-
- Penetrasyon
- Total posts: 287
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
Okulumuzda genç bir öğretmen vardı ve herkes onu becermek istiyordu ama kimse bunu başaramadı
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
Enstitüde deneyimim oldu. Bir yüksek lisans öğrencimiz bize transfer oldu ve yabancı dil öğretti. Ve yabancı dillerde pek güçlü olmadığım için, özellikle de aynı yurtta yaşadığımız için dilimi bacaklarının arasında çalıştırarak not almam gerekiyordu.
Derslerden aksiyona geçiş şu şekilde gerçekleşti:
"Sınıftaki ödevlerinizi yazmayı unuttum" bahanesiyle" odasına gelmesini istedi. Hazırlıklı geldi: Çay için yanında tatlılar getirdi. Oturup çay içtik. Önce "sen" kullanarak iletişim kurduk, sonra o iletişimi basitleştirmeyi önerdi ve "sen" kullanmaya başladı. Burada hafta sonları kaldığını, eve gitmediğini kelime kelime öğrendim. Hafta sonuna kadar bekledim ve bir şişe şarap aldım. Kapıyı çaldım. İlk başta hayır dedim, bu mümkün değil. Ama adamın orada olmadığı gözlerinden belliydi çünkü... Kafam okul/işle doluydu. Camı tokatladılar ve biraz serbest bıraktılar. Daha rahatladım. Arkadan geldi, ellerini omuzlarına koydu, yaka bölgesine masaj yapmaya başladı, okşamalara yenik düştü. Arkasında durup başını geriye eğdi ve onu dudaklarından öptü. İşte bu kadar, o yüzdü. Bir yıl boyunca hafta sonları böyle tanıştık, sonra başka bir enstitüye geçti ve her şey bitti. O iyi bir kızdı.
Derslerden aksiyona geçiş şu şekilde gerçekleşti:
"Sınıftaki ödevlerinizi yazmayı unuttum" bahanesiyle" odasına gelmesini istedi. Hazırlıklı geldi: Çay için yanında tatlılar getirdi. Oturup çay içtik. Önce "sen" kullanarak iletişim kurduk, sonra o iletişimi basitleştirmeyi önerdi ve "sen" kullanmaya başladı. Burada hafta sonları kaldığını, eve gitmediğini kelime kelime öğrendim. Hafta sonuna kadar bekledim ve bir şişe şarap aldım. Kapıyı çaldım. İlk başta hayır dedim, bu mümkün değil. Ama adamın orada olmadığı gözlerinden belliydi çünkü... Kafam okul/işle doluydu. Camı tokatladılar ve biraz serbest bıraktılar. Daha rahatladım. Arkadan geldi, ellerini omuzlarına koydu, yaka bölgesine masaj yapmaya başladı, okşamalara yenik düştü. Arkasında durup başını geriye eğdi ve onu dudaklarından öptü. İşte bu kadar, o yüzdü. Bir yıl boyunca hafta sonları böyle tanıştık, sonra başka bir enstitüye geçti ve her şey bitti. O iyi bir kızdı.
- These users thanked the author birisi for the post (total 4):
- annem adam yaptı, Fargal94, Juravl, Serg_A
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
Okulda harika bir öğretmen vardı, çoğu onu istiyordu. Ancak okulda işe yaramadı ama üniversitede bir öğretmenle işe yaradı. Unutulmaz duygular.
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
Bir kızla tanıştım, Rusça ve edebiyat öğretmeni olduğu ortaya çıktı. Oral seks yapmayı çok seviyordu. Bunu yaptığında orada uzandım ve düşündüm ki, klasikleri D’de anlatacak ve çocuklar onu ağızlarının içine bakarak dinleyecek))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Üniversite. Ve çok ağır bir Sopromat parçası. Onu anlamadım ve hâlâ da anlamıyorum. Yani ders verdik.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- annem adam yaptı, Atlas, Fargal94
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
-
- Orgazm!
- Total posts: 991
Diplomayı savunduktan sonra bir meslek okulunda. Kutladık ve öğretmenlerle, ustalarla vedalaştık. Ertesi sabah evinde bir edebiyat öğretmeniyle aynı yatakta uyandım.
- These users thanked the author Serge12345 for the post (total 2):
- Tolkala, Serg_A
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
-
- Orgazm!
- Total posts: 991
Tolqala, hayır, o zamanlar yaklaşık 35 yaşındaydı Genel olarak sadece İngiliz kadın çok yaşlıydı. Ustalar ve öğretmenler ise 35-45 arasında bir yerde.
- These users thanked the author Serge12345 for the post:
- Fargal94
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
Eşim öğretmen ve lise öğrencilerinin flört etmeye çalıştığı birçok durum yaşandı. Kendi deyimiyle bunlar mesleğin bedelleridir ve buna hazırlıklı olmak, şaşırmamak gerekir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
Bu muhtemelen en popüler olanı gençler arasında cinsel fantezi - öğretmenle seks)
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 2):
- Tanya, Makar1977
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
Enstitüde okudu. Öğretmenin yanındaydı. Ben 20 yaşındaydım, o ise 36. Evliydi, kızı ise 11 yaşındaydı. Kocam da enstitüde sadece farklı bir bölümde çalıştı. Bize tanımlayıcı geometriyi öğretti. İşe büyük kulaklı bir Zaporozhets’le gidiyorlardı, ama çoğunlukla arabayı o kullanıyordu. Onunla köyde yazlık tipi bir evde seks yaptık. Bana öyle geliyordu ki kocası her şeyi biliyordu.
- These users thanked the author Alexander Trofimoviç for the post (total 2):
- Endişeli, Serg_A
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Üniversitede okurken tatil için eve geldim ve sınıf öğretmenimi ziyaret etmeye karar verdim. O zamanlar 35-40 yaşlarında, ufak tefek, esmer, güzel yüzlü, bekar, bir erkek çocuklu bir kadındı. Onunla okula yaklaşırken tanıştım ve o zaten bir çanta dolusu ders kitabı veya defterle eve yürüyordu. Teslimata yardımcı olmak için gönüllü oldu. Yanına geldiler, çay içmeye başladılar, benim sınıfımda sınıf öğretmeni olduğu zamanı hatırladılar... sonra ben onu öpmeye cesaret ettim ve diğer her şey. İddialarımı reddetmedi ama sevinmedi - öğretmen olduğunu, okulda öğrenirlerse sorun yaşayacağını söylemeye başladı. Ona aşık olduğum ve beni reddederse sürekli okulda dolaşacağım ve o zaman mutlaka fark edecekleri için itiraz ettim. Bu yüzden tatilim boyunca her zaman onunla yattım. Benden kurtulmak için beni meslektaşlarından genç bir öğretmenle tanıştırmaya bile çalıştı ama bir şekilde bu görüşme yürümedi. Daha sonra ders çalışmak için ayrıldım ve bir süre sonra onun başka bir şehre taşındığını öğrendim.
Ve ben hala okuldayken, aynı öğretmen sağlık muayenesinde de hazır bulundu, Çıplak muayeneye tabi tutulduğumuz yer - Bazı belgeler veya tıbbi muayene listeleri yazdım, ancak bu muhtemelen tamamen farklı bir hikaye.
Ve ben hala okuldayken, aynı öğretmen sağlık muayenesinde de hazır bulundu, Çıplak muayeneye tabi tutulduğumuz yer - Bazı belgeler veya tıbbi muayene listeleri yazdım, ancak bu muhtemelen tamamen farklı bir hikaye.
- These users thanked the author IvanM for the post (total 3):
- Endişeli, Sibiryak89, Serg_A
-
- ön sevişme
- Total posts: 123
Öğretmenler bir şeydir. İngilizce öğretmeni vardı. Onu gerçekten istedim
- These users thanked the author Ricardomom for the post:
- Makar1977
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 22
Öğretmenler aynı insanlardır; yalnızca belirli bir kıyafet kuralına ve toplumdaki benzersiz davranış ve etik kurallarına uymanız gerekir.
Ve öğretmenlerin yataklarında ne yaptıkları kimseyi endişelendirmemelidir.
Ve öğretmenlerin yataklarında ne yaptıkları kimseyi endişelendirmemelidir.
- These users thanked the author Genç Bahar for the post (total 4):
- Nikk, Sibiryak89, Marion, annem adam yaptı
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
Saklamak zorundayım, şahsen her şeyi anlatma taraftarı değilim, arkadaşlarıma bile söylemek istemedim.
Meslektaşım ve ben sevgili olduğumuzda arkadaşlarıma sürpriz yapabilirdim ama ben yapmadı, sadece annem biliyordu ve sanırım onunla yattığımızı anladı.
Hatta eğlenceliydi, mesela bir meslektaşım, o ve ben işte oturuyoruz. sohbet ediyor, onunla şakalaşıyor ve ne giydiğine bakıyorum
onunla çok yakın bir ilişkimiz yoktu ama herkes gittiğinde yanına geldi, ona baskı yaptı ve öpmeye başladı. sık sık onu almayı başardı, sonra kendini onun içine akıttı ve o da öylece yürüdü.
Ama kendi insanlarıyla, öyle değildi Ne yazık ki okuldaydı, gerçi şimdi hala hayal kuruyorum , ve nostaljik biriyim.
Matematik öğretmeninin yaklaşık olarak etek ve çorap giydiğini hatırlıyorum, muhtemelen 35 yaşındaydı, 2 bin ve hatta çeyrekte bir kez almıştı ama vurmak ya da buna benzer bir şey yapmadı’ Olmazsa ona arkadaşça davrandım, alınmadım.
Ama kötü bir not alırsam, elbette onun rızasıyla onu birden fazla sikerdim, böylece inleyip çığlık atardı , ben de şaka olarak "Bu benim notlarım için" derdim ve hâlâ 2’şer tane olacak, sık sık boşalacaksın
İnternette 2 tanesini tanıttım, bana geldi, biri ortaokullarda ders verdi, sanırım çocuklar bunu ona yapıştırdığımı umursamıyorlar, diğeri ise para karşılığında 12 yaşında bir kıza Rusça öğretti, sanırım Öğretmenine penisin nasıl girdiğini görseydi muhtemelen kendini okşardı.
Evet, ben de bir öğretmenimin olmasını, 8-10. sınıflara ders vermesini ve ona hangi öğrencilerden olduğunu sormamı istedim. , secdeye kapan, gerçek hayatta istiyor ve sonra
belki okulu bitirdikten sonra, adamı eve davet et, bir içki iç, buluş ve sırayla onu becer, adam da orada olacak.
Meslektaşım ve ben sevgili olduğumuzda arkadaşlarıma sürpriz yapabilirdim ama ben yapmadı, sadece annem biliyordu ve sanırım onunla yattığımızı anladı.
Hatta eğlenceliydi, mesela bir meslektaşım, o ve ben işte oturuyoruz. sohbet ediyor, onunla şakalaşıyor ve ne giydiğine bakıyorum
onunla çok yakın bir ilişkimiz yoktu ama herkes gittiğinde yanına geldi, ona baskı yaptı ve öpmeye başladı. sık sık onu almayı başardı, sonra kendini onun içine akıttı ve o da öylece yürüdü.
Ama kendi insanlarıyla, öyle değildi Ne yazık ki okuldaydı, gerçi şimdi hala hayal kuruyorum , ve nostaljik biriyim.
Matematik öğretmeninin yaklaşık olarak etek ve çorap giydiğini hatırlıyorum, muhtemelen 35 yaşındaydı, 2 bin ve hatta çeyrekte bir kez almıştı ama vurmak ya da buna benzer bir şey yapmadı’ Olmazsa ona arkadaşça davrandım, alınmadım.
Ama kötü bir not alırsam, elbette onun rızasıyla onu birden fazla sikerdim, böylece inleyip çığlık atardı , ben de şaka olarak "Bu benim notlarım için" derdim ve hâlâ 2’şer tane olacak, sık sık boşalacaksın

İnternette 2 tanesini tanıttım, bana geldi, biri ortaokullarda ders verdi, sanırım çocuklar bunu ona yapıştırdığımı umursamıyorlar, diğeri ise para karşılığında 12 yaşında bir kıza Rusça öğretti, sanırım Öğretmenine penisin nasıl girdiğini görseydi muhtemelen kendini okşardı.
Evet, ben de bir öğretmenimin olmasını, 8-10. sınıflara ders vermesini ve ona hangi öğrencilerden olduğunu sormamı istedim. , secdeye kapan, gerçek hayatta istiyor ve sonra
belki okulu bitirdikten sonra, adamı eve davet et, bir içki iç, buluş ve sırayla onu becer, adam da orada olacak.
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
Öğretmen, okutman, inanıyorum ki, eğer bir öğretmen genç öğrencileri için cinsel açıdan çekiciyse, o zaman evlenme yaşı daha büyük olan erkekler için de çekici olacaktır ve o zaman neden gençlerle ilgilensin ki!
- These users thanked the author Viyola for the post (total 4):
- Nikk, Sibiryak89, Marion, Makar1977
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
-
- heyecanlanıyorum