Seksi Kayınvalide!

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Manilya
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 2 years
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Seksi Kayınvalide!

Unread post by Manilya »

Herkese merhaba) Kızlar, harika kayınvalidesi olan var mı?
Bu kesinlikle ensest değil ama aynı zamanda çok heyecan verici)
Genel olarak ben de gencim, 20 yaşındayım, Kayınvalidem var, çok iyi bir ilişkimiz var ve o çok seksi bir kadın, bakımlı, harika bir vücut, kalça ve göğüsler vay be, her şey ne kadar güzel... Çok enerjik, gerçekten “ seks gibi kokuyor.” Ama onun kimsesi yok... Her ne kadar erkekler sık ​​sık birbirleriyle tanışsa da ve ona nasıl baktıkları ortada...
Hangi forumda yazarsam yazayım yalan söylediğimi düşünüyorlar , ya da ben bir erkeğim.
Ama ben sadece büyük bir kızım, kadınları seviyorum, özellikle 35 yaş üstü. Kayınvalidem bana nasıl dokunacak, bu yüzden her yerim eriyor. Çok heyecanlıyım..
Hatta aynı yatakta uyuduk, kucaklaşarak uyuyakaldık.. Ama bir şekilde konu tesadüfen tartışıldı, lezbiyenleri, geyleri anlamadığından yakındı. , vb.
Soru: Onu nasıl baştan çıkarabilirim? Onunla periyodik olarak çıkıyordum ve "dışarıdan" bir kız aramama gerek kalmıyordu, çünkü kocam kadınlarla seks yapmama karşı değildi, hatta dahası... bu onun için daha iyi)
Yeşil
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 295
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Re: Seksi Kayınvalide!

Unread post by Yeşil »

Eğer kızlarla seks yaptığını kabul etmiyorsa o zaman ben öyle düşünmüyorum :pardon: . Genel olarak bana kız başka bir kızı nasıl baştan çıkaracağını biliyormuş gibi geldi. Artık erkekler koşup tavsiye yerine kayınvalidenizin, vajinanızın ve kayınvalidenizin vajinasının fotoğraflarını isteyecekler :pardon:.
Şerksan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 217
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Re: Seksi Kayınvalide!

Unread post by Şerksan »

Vert, tam olarak yazarın fotoğrafını atlamışlar , sol meme, traşlı am, kıllı (tam tersi değil) kesinlikle klitoris ve... Aynı şey kayınvalidesi için de geçerli...
Şimdi sabaha kadar tavsiye okumaya hazırlanın
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”