Bir kadın, kocasından başka bir erkekle seks yaparken yanında olmasını ister.

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Автор темы
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Bir kadın, kocasından başka bir erkekle seks yaparken yanında olmasını ister.

Unread post by Truwor »

- Bizimle olmanı istiyorum. Kendimi iyi hissedeceğim ve o kadar da korkmayacağım. Sergei Viktorovich’e söyledim ve o senin bizimle olmana karşı değil ama seks yapmayacağını, sadece bana dokunup beni öpeceğini söyledi. O da senin ona dokunmanı istiyor, çok sevinecek. Bunu kabul ediyor musun? Gerçekten bizimle olmanı, benimle olmanı, beni öpmeni istiyorum. Beni kıçından istiyor ama korkuyorum. Ve seninle o kadar da korkmayacağım. Bundan korkuyorum ve penisi seninkinden çok daha büyük ve kalın, ama onu istediği için onu reddedemem. O halde bizimle olun, o kadar korkmayacağım. İyi?
These users thanked the author Truwor for the post (total 3):
Rasaroam, RazzBoynik, Firavun faresi
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Bir kadın, başka bir erkekle cinsel ilişki sırasında kocasının yanında olmasını ister.

Unread post by vesaire »

Bu erotik bir hikayenin bir parçası mı?
These users thanked the author vesaire for the post:
Bir miyav
Автор темы
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
 Re: Bir kadın, başka bir erkekle cinsel ilişki sırasında kocasının yanında olmasını ister.

Unread post by Truwor »

Neye benziyor? Hayır, eşimle yatakta yaptığım konuşmayı az çok detaylı ve kısaca aktardım. Onun çok kısa bir monoloğu olduğu ortaya çıktı. Aslında bu konuşma birkaç gece sürdü ve her seferinde orgazmımızla sona erdi.
These users thanked the author Truwor for the post (total 3):
Alex7515, Fargal94, Endişeli
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 3 months

Unread post by Tolkala »

Truwor: 01 Jun 2023, 00:16 Neye benziyor? Hayır, eşimle yatakta yaptığım konuşmayı az çok detaylı ve kısaca aktardım. Onun çok kısa bir monoloğu olduğu ortaya çıktı. Aslında bu konuşma birkaç gece sürdü ve her seferinde orgazmlarımızla sona erdi.
ve Sergei Viktorovich’in karınızı kıçından sikme arzusunu ne zaman fark etmeyi planlıyorsunuz? ? Seks mzhm’sinde veya büyük bir kompozisyonda, kıçından sikilen ilk kadın, kalın bir sik için deliği esnetmek ve hazırlamak için ince penisli bir adamdır. sevgilisiyle buluşması.
These users thanked the author Tolkala for the post:
Endişeli
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Zorba Carrie »

Truwor, Ve Sergei Viktorovich karısının patronu, ben tahmin etmek? Gerçekten mama sandalyesindeki bir hikayeye benziyor)))
Ama devam edin. Bütün bunlar ne zamandır sürüyor? Sonunda neye karar verdin?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 6):
Geçit, Kral Kuş, Endişeli, Çift 33, Fargal94, Ahah
Автор темы
Truwor
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Truwor »

ve

boşuna ittiğinizde. Senden tavsiye istemedim.

5 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
Tolqala: 01 Jun 2023, 07:42 ve arzunuzu ne zaman gerçekleştirmeyi planlıyorsunuz
Tartışma konusunu suçlama eğiliminde değilim
These users thanked the author Truwor for the post:
Endişeli
Kötü niyetli
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 96
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Kötü niyetli »

Bu konu cinsiyet çeşitliliği açısından ilginç
Raduhnuy
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26
Registered for: 2 years

Unread post by Raduhnuy »

Bir keresinde sevgili karımı[/url] Ağabeyimle seviştim, ben de üçlü seks önerdim, o da sanki bunu bekliyormuş gibi hemen kabul etti. Kısacası hemen geldim ve kardeşimle karımın seks yapmasını izledim. Kardeşim benden aletini içindeyken onun amını yalamamı istedi. O an eşim gelirken kardeşime yanıma gelmesini söylediğimde sikini nasıl ağzıma alırım diye düşünüyordum, o nedense siki reddetti, ben de beğendim, emip almak istiyorum kıçından
These users thanked the author Raduhnuy for the post (total 2):
Vetal B, Endişeli
Anlamak
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Anlamak »

Böyle bir sorumuz olmadı, fotoğraf çekiyorum)
These users thanked the author Anlamak for the post (total 3):
Raduhnuy, Maksimum, seksforumu_
Yjjooo
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Yjjooo »

Daha fazla sohbet güzel olurdu. Bir şekilde hikayenin akışından çıkarıldı ve hiçbir şey net değil ama çok ilginç
These users thanked the author Yjjooo for the post (total 2):
Bir miyav, angrove
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Rasaroam »

Sevgilisi anal bekaretini aldığı anda karınızı öpmek - bu bir klaslık!!! Onun nefesini hissedin, inlemelerini duyun... Sizi kıskanıyorum!

Ayrıca onun içine boşaldığı anda onun taşaklarını ve anüsünü de yalayabilirsiniz.
These users thanked the author Rasaroam for the post (total 5):
Raduhnuy, Bir miyav, Vetal B, Endişeli, Lazobay
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Bir miyav »

vvm: 31 May 2023, 03:31 Bu bir erotik hikayenin parçası mı?
Bu, internetin bağlı olduğu MadHouse’dan bir fantezi parçası!

5 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
===== ========= ========================================== ==================
Truwor, sen bir erkeksin, nasıl bir eş hayal ediyorsun?
Truwor: - Bizimle olmanızı istiyorum. Kendimi iyi hissedeceğim ve o kadar da korkmayacağım. Sergei Viktorovich’e söyledim ve o senin bizimle olmana karşı değil ama seks yapmayacağını, sadece bana dokunup beni öpeceğini söyledi. O da senin ona dokunmanı istiyor, çok sevinecek. Bunu kabul ediyor musun? Gerçekten bizimle olmanı, benimle olmanı, beni öpmeni istiyorum. Beni kıçından istiyor ama korkuyorum. Ve seninle o kadar da korkmayacağım. Bundan korkuyorum ve penisi seninkinden çok daha büyük ve kalın, ama onu istediği için onu reddedemem. O halde bizimle olun, o kadar korkmayacağım. Tamam mı?
Tımarhanenizde uzun süredir internete bağlı mıydınız? İyi çalışmaya devam edin, işten önce moralinizi yükseltirsiniz... :oops: :muza:
These users thanked the author Bir miyav for the post (total 3):
Yjjooo, Şuştrik, Stas99rus
Vetal B
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 118
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Vetal B »

Bir keresinde Alina’ya dileklerimi anlatmaya çalıştım!
Dilimle okşadığımda penisinin kolayca amına girmesi hoşuma gitti, ağzıma almak istedim!
angrove
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 236
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by angrove »

Böyle bir teklifi reddedemem, yani bir deneyim olarak, ayrıca :oops: forumu için harika fotoğraflar çekebilirim.
These users thanked the author angrove for the post:
Endişeli
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 452
Registered for: 3 years

Unread post by Endişeli »

Truwor: 31 May 2023, 02:48 - Bizimle olmanızı istiyorum. Kendimi iyi hissedeceğim ve o kadar da korkmayacağım. Sergei Viktorovich’e söyledim ve o senin bizimle birlikte olmana karşı değil ama seks yapmayacağını, sadece bana dokunup beni öpeceğini söyledi. O da senin ona dokunmanı istiyor, çok sevinecek. Bunu kabul ediyor musun? Gerçekten bizimle olmanı, benimle olmanı, beni öpmeni istiyorum. Beni kıçından istiyor ama korkuyorum. Ve seninle o kadar da korkmayacağım. Bundan korkuyorum ve penisi seninkinden çok daha büyük ve kalın, ama onu istediği için onu reddedemem. O halde bizimle olun, o kadar korkmayacağım. İyi mi?
İyi yazıyorsun. Hikayen beni zorlaştırdı.
İyi bir karın var
Sergei Viktorovich tarafından onun anüsten sikilmesini gerçekten istiyorum.
Автор темы
Truwor
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Truwor »

Endişeli: 12 Dec 2023, 17:49
Truwor: 31 May 2023, 02:48 - Bizimle olmanızı istiyorum. Kendimi iyi hissedeceğim ve o kadar da korkmayacağım. Sergei Viktorovich’e söyledim ve o senin bizimle birlikte olmana karşı değil ama seks yapmayacağını, sadece bana dokunup beni öpeceğini söyledi. O da senin ona dokunmanı istiyor, çok sevinecek. Bunu kabul ediyor musun? Gerçekten bizimle olmanı, benimle olmanı, beni öpmeni istiyorum. Beni kıçından istiyor ama korkuyorum. Ve seninle o kadar da korkmayacağım. Bundan korkuyorum ve penisi seninkinden çok daha büyük ve kalın, ama onu istediği için onu reddedemem. O halde bizimle olun, o kadar korkmayacağım. İyi mi?
İyi bir karın var
Sergei Viktorovich’in onu anüsten sikmesini gerçekten istiyorum.
Bir yanda kıskançlık ve korku, öfke ve kızgınlık, güçsüzlük ve tevazu, diğer yanda arzuları doğuran heyecanlar olan bu içsel mücadele, cinsel hayatımızın anlamıdır.
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 452
Registered for: 3 years

Unread post by Endişeli »

Truwor: 14 Dec 2023, 19:03
İyi bir karın var
Bir yanda kıskançlık ve korku, öfke ve kızgınlık, güçsüzlük ve tevazu, diğer yanda arzuları doğuran heyecandan oluşan bu iç mücadele, cinsel hayatımızın anlamıdır.
Böyle bir eşle mutlu bir adamsın.
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011

Unread post by Andrey Lukashov »

Endişeli: 12 Dec 2023, 17:49 İyi yazıyorsun. Hikayen beni zorlaştırdı.
İyi bir karın var
Sergey Viktorovich ayrıca yazara anüsüyle itibar ediyor :) ve ayrıca ona bonus şeklinde bir paket veriyor :)
Автор темы
Truwor
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Truwor »

Endişeli: 14 Dec 2023, 19:55
Truwor: 14 Dec 2023, 19:03

İyi bir karın var
Bir yanda kıskançlık ve korku, öfke ve kızgınlık, güçsüzlük ve tevazu, diğer yanda arzuları doğuran heyecandan oluşan bu iç mücadele, cinsel hayatımızın anlamıdır.
Böyle bir eşle mutlu bir adamsın.
Her zaman değil, bazen algı ve aydınlanma krizleri yaşanır. bilinç oluşur. Ancak zaman geçiyor ve yasak bir şeye duyulan arzunun uğursuz kaşıntısı yeniden ortaya çıkıyor.

3 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
Andrey Lukashov: 14 Dec 2023, 20:09
Endişeli: 12 Dec 2023, 17:49 İyi yazıyorsun. Hikayen beni zorlaştırdı.
İyi bir karın var
Sergey Viktorovich yazara anüsünü de veriyor :), ayrıca ona bonus olarak bir paket de veriyor :)
Varsayımlar zihinsel yoksulluğun işaretidir . Bir şeyi bilmek istiyorsanız sorun, varsaymayın. Sergei Viktorovich böyle söylüyor. Doğru, sözleri senin için geçerli değil.
These users thanked the author Truwor for the post:
Endişeli
RazzBoynik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 137
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by RazzBoynik »

Harika konu)) Her zaman benimkinin bir başkasının altına/üzerine nasıl boşaldığını izlemeyi hayal etmişimdir))
Amatör
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Amatör »

Truwor: 14 Dec 2023, 19:03Bir yanda kıskançlık ve korku, öfke ve öfke, güçsüzlük ve tevazu, diğer yanda arzuları doğuran heyecan olan bu iç mücadele, cinsel hayatımızın anlamıdır.
Eh, yeni başlayanlar için durum böyle. Zamanla böyle bir ilişki, duygu aralığını hayranlık ve hayranlığa doğru değiştirir)
Stas99rus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 294
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Stas99rus »

vvm: 31 May 2023, 03:31 Bu bir erotik hikayenin parçası mı?
Hayır, bu kafasında çarpıklıklar ve ciddi beyin hasarı olan zavallı bir mastürbasyoncunun fantezisi
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”