Fantastik. Ne işe yaradı, ne yaramadı?
-
Автор темыGudgeon
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Fantastik. Ne işe yaradı, ne yaramadı?
Bir konu oluşturacağım, umarım forum bunu destekler. Son yıllarda düzgün kurgu eksikliğinden ilham aldı. Hayır, Marvel/DS seviyesinde ilkel bir izleme deneyiminden bahsetmiyorum. Ve zaman kaybetmeye daha layık bir şey hakkında. TV dizisini de hatırlayabilirsiniz. birisine ne olduğunu anlat.
"Dışarıdan"a bakmaya karar verdim. Ama oldukça hayal kırıklığına uğradım. Mistisizm/fantezi/korku teması bana çok yakın (Ben de King’i seviyorum), ama dizi hemen lafa dönüştü...
Fakat bu arada, King’i temel alan kayda değer hiçbir şey filme alınmadı. Uzun zamandır kral... "The Shining", "Doktor Uykusu" ile karşılaştırıldığında kusurlu ne demek... Bebek konuşması... Ama örneğin "Yabancı" fena değildi. İdeal değil ama idare edilebilir.
Genel olarak yazın, bilim kurgudan kim neyi beğendi?
"Dışarıdan"a bakmaya karar verdim. Ama oldukça hayal kırıklığına uğradım. Mistisizm/fantezi/korku teması bana çok yakın (Ben de King’i seviyorum), ama dizi hemen lafa dönüştü...
Fakat bu arada, King’i temel alan kayda değer hiçbir şey filme alınmadı. Uzun zamandır kral... "The Shining", "Doktor Uykusu" ile karşılaştırıldığında kusurlu ne demek... Bebek konuşması... Ama örneğin "Yabancı" fena değildi. İdeal değil ama idare edilebilir.
Genel olarak yazın, bilim kurgudan kim neyi beğendi?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Harika. Ne işe yaradı, ne yaramadı?
Evet film giderek daha da kötüleşiyor. Sesli kitap okuyorum ve dinliyorum, daha fazla seçenek var.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 228
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
American Horror Story hayranıyım, tüm sezonları olmasa da yine de.
Her sezon farklı bir karakteri canlandıran oyunculara saygı duyuyorum.
Korkuyu seviyorum ama izlemedim uzun süre boyunca iyi olanlardan. Ya da belki önceden daha kolay etkileniyordum, şimdi korkutmak zor))
En sevdiklerimden, karanlık mesela, başka bir şey hatırlarsam yazarım, henüz uyanmadım
Py. Sy. Metinde dehşet gördüm ve dehşet hakkında yazdım ama başlık bilim kurguyla ilgiliydi
Kesinlikle uyanmadım
Her sezon farklı bir karakteri canlandıran oyunculara saygı duyuyorum.
Korkuyu seviyorum ama izlemedim uzun süre boyunca iyi olanlardan. Ya da belki önceden daha kolay etkileniyordum, şimdi korkutmak zor))
En sevdiklerimden, karanlık mesela, başka bir şey hatırlarsam yazarım, henüz uyanmadım
Py. Sy. Metinde dehşet gördüm ve dehşet hakkında yazdım ama başlık bilim kurguyla ilgiliydi

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 9 months
Fakat sinemada bilim kurgu çok geniş bir konudur. TS’nin bahsettiği "Dışarıdan" veya "Aquaman" veya "Usta ile Margarita" - bunların hepsi aslında birer fantezi.
Korku ve bilim kurgu genellikle tek bir türde iç içe geçiyor , American Horror Story - bu arada, çok güzel bir dizi.
Fakat sinemada bilim kurgu çok geniş bir konudur. TS’nin bahsettiği "Dışarıdan" veya "Aquaman" veya "Usta ile Margarita" - bunların hepsi aslında birer fantezi.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years
Bilim kurguda hiç kimse "Yıldız Savaşları"ndan daha iyi bir şey bulamaz 
Zaman yolculuğu veya "zaman döngüsü" ile ilgili filmleri de severim, örneğin "Köstebek" Gün".

Zaman yolculuğu veya "zaman döngüsü" ile ilgili filmleri de severim, örneğin "Köstebek" Gün".
-
- Penetrasyon
n
46 saniye sonra gönderildi:
Ve Interstellar da o zaman )
Tom Cruise ile sözde geleceğin sınırı deniliyor
n
46 saniye sonra gönderildi:
Ve Interstellar da o zaman )
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 4 months
Günümüzde derin anlamı olan filmler yapmak karlı değil, gişede parasını alamayacaklar, şimdi aksiyona, daha basit bir resme ve olay örgüsüne ihtiyacımız var)
-
- En güçlü orgazm!
Evet, "Geleceğin Sınırında" - öyle bir şey yok, çok dinamik.
Fakat " Interstellar işe yaramadı: çok anlaşılması güç.
Fakat "Ölüm Günün Kutlu Olsun"u seviyorum
nPS. Tabii ki "Siyah Giyen Adamlar"ı seviyorum!! Genel olarak fantastik komedilere bayılıyorum.
Evet, "Geleceğin Sınırında" - öyle bir şey yok, çok dinamik.
Fakat " Interstellar işe yaramadı: çok anlaşılması güç.
Fakat "Ölüm Günün Kutlu Olsun"u seviyorum

nPS. Tabii ki "Siyah Giyen Adamlar"ı seviyorum!! Genel olarak fantastik komedilere bayılıyorum.
-
- Penetrasyon
Siyah Giyen Adamlar’ın ilk kısmı sonsuza kadar kalbimde kalacak
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 4 months
9 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
Transformers ilk bölümler öyle bir şey değildi, Yıldız Savaşları, ama ikisi de boşa gitti)) Prometheus 2012’yi beğendim, Yargıç Dredd 2012 iyiydi, I Am Legend, Planet of the Apes 2011, Interstellar, Nollan’s Batman, Zack’ten DC Snyder iyiydi, bazı Marvel filmleri ve tabii ki Matrix üçlemesi, bu genel olarak bir başyapıt!
Ama 4 gerçekten berbat, hiçbir şey değil! )
Transformers ilk bölümler öyle bir şey değildi, Yıldız Savaşları, ama ikisi de boşa gitti)) Prometheus 2012’yi beğendim, Yargıç Dredd 2012 iyiydi, I Am Legend, Planet of the Apes 2011, Interstellar, Nollan’s Batman, Zack’ten DC Snyder iyiydi, bazı Marvel filmleri ve tabii ki Matrix üçlemesi, bu genel olarak bir başyapıt!
-
- En güçlü orgazm!
Matrix - elli elli. Transformers - yalnızca tek seferlik bir izleme.
Maymunların Plageta’sı normun yalnızca ilk kısmıdır.
’den bazı iyi olanlar var Harika, evet. Mesela ben "Ebedileri" sevdim.
Nolan’ın çoğu oldukça iyi. Örneğin, "Başlat".
Prometheus ve 2012 - evet.AlexTDV: ↑31 May 2023, 08:32Ama 4 gerçekten berbat, hiçbir şey değil! )
Transformers ilk bölümler öyle bir şey değildi, Yıldız Savaşları, ama ikisi de boşa gitti)) Prometheus 2012’yi beğendim, Yargıç Dredd 2012 iyiydi, I Am Legend, Planet of the Apes 2011, Interstellar, Nollan’s Batman, Zack’ten DC Snyder iyiydi, bazı Marvel filmleri ve elbette Matrix üçlemesi, bu genel olarak bir başyapıt!
Matrix - elli elli. Transformers - yalnızca tek seferlik bir izleme.
Maymunların Plageta’sı normun yalnızca ilk kısmıdır.
’den bazı iyi olanlar var Harika, evet. Mesela ben "Ebedileri" sevdim.
Nolan’ın çoğu oldukça iyi. Örneğin, "Başlat".
-
- Penetrasyon
DiCaprio ile mi başlayacaksınız? Süper film. Şimdi eğer rüyamda korkutucu şeyler görürsem çatıdan atlamaya çalışıyorum, bu uyanmama yardımcı oluyor
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
Dürüst olmak gerekirse bu konudaki mesajları henüz okumadım, belki zaten dile getirilmiştir. Netflix’in Alman dizisi Dark. Birinci ve hatta ikinci sezon çok değerli. Ama sonra her şey sızdırıldı
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Registered for: 4 years
Max Ostrogin - "Cehennem" ...harika bir okuma! Kesinlikle tavsiye ederim!
-
Автор темыGudgeon
- En güçlü orgazm!
Ancak buna takılıp kalmayın, örnek olarak verdim.
Edge of Tomorrow ve Interstellar - ikisi de geldi ve iyiydi. Bu nadiren filme alınır.
Ölüm Günün Kutlu Olsun - İzlemedim. Bu, hafta sonu bakılacak bir şey olacak.
Pekala, "başlangıç" evet, saygılarımla.
Gerçekten hazırlıksız beğendiğimden - "12 Maymun" oldukça iyi.
Aronofsky’ye büyük saygım var. "Çeşme" benim favorilerimden biri (tabii ki bilim kurgu değil)
Tarsem Singh - saygım var ama düzgün çekim yapmıyor, bazen iyi, bazen de çöp. Bana göre "The Cage" ve "Outland" harika filmler. Aklıma gelirse ekleyeceğim.
1 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Eh, bu bir klasik! King’in en iyi uyarlamalarından biri. Hem korku hem fantastik var. Bu benim favorim

Edge of Tomorrow ve Interstellar - ikisi de geldi ve iyiydi. Bu nadiren filme alınır.
Eh, bu... herkese göre değil. Prensip olarak diziye saygı duyuyorum ama en iyisi olduğunu söyleyemem. Eski filmler oldukça naif ama izlemesi ilginç ama yenileri bir şekilde işe yaramadı, karakterler "aynı komposto değil."
Pekala, "başlangıç" evet, saygılarımla.
Sesli kitaplara dayanamıyorum. Uyumsuzluğum var. Okurken sanki kendi iç sesim varmış gibi oluyor. Ve "okuyucuların" yayınlanması beni çileden çıkarıyor...vvm: ↑ Sesli kitap dinliyorum
Ben de aynı şeyden bahsediyorum... Bu sadece tüm transformatörler, Marvel’lar ve onlar gibi diğerleri hakkında. Hala bana göre değil, pahalı özel efektlere ve aptalca bir senaryoya benziyor... Eh. Sinemaya para getiren "ortalama" izleyici için çekim yapıyorlar. Ve görünüşe göre ortalama izleyici biraz aptal ve üç satırlık bir resim ve olay örgüsü bekliyor.
Aronofsky’ye büyük saygım var. "Çeşme" benim favorilerimden biri (tabii ki bilim kurgu değil)
Tarsem Singh - saygım var ama düzgün çekim yapmıyor, bazen iyi, bazen de çöp. Bana göre "The Cage" ve "Outland" harika filmler. Aklıma gelirse ekleyeceğim.
1 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
İşime yaramadı. Genel olarak bu kadar. Suriye boş, bölüm başına 2 dakikalık olaylar var. İlk sezonun yarısını izleyip bıraktım. Çok sıkıcı, neredeyse ölüyordum... Geri sararak izleyebilirsiniz, hiçbir şey kaybetmezsiniz. Herkes de birbirinin akrabasıdır, oturun ve onları hatırlayın. Gereksiz anlamsal yük.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 180
Konuyla ilgiliyse ve her şey bir araya gelirse: dizi artı Kral artı zaman yolculuğu - Beklenmedik bir şekilde "Sırları Cenneti" hoşuma gitti. Ve yakın zamandaki bir başkası da İngilizlerin "Şeytan Saati" (ancak bu artık King’e göre değil).
-
Автор темыGudgeon
- En güçlü orgazm!
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 2 years 6 months
Uzaylılar kitabını okudum. Rus inişi ", yazarı hatırlamıyorum (öğrenebilirsin) standardı
-
Автор темыGudgeon
- En güçlü orgazm!
Muhtemelen konu başlığında belirtilmesi gerekiyordu ama düzenlemenin bir yolu yoktu.
admin veya konu başlığını bir şekilde "Kurgu (filmler/dizi). Ne işe yaradı, ne yaramadı?"
Aksi takdirde kafa karışıklığı olur. İnsanların konunun hangi bölümde olduğuna ve ilk gönderide ne olduğuna bakmadığını anlıyorum.
Hmm... Yoldaşlar, filmlerden/dizilerden bahsediyoruz buradaki bölümün adı " sinema". İlk mesaj filmlerle ilgili.IDVS03082008: ↑31 May 2023, 14:08 “Uzaylılar” kitabını okudum. Rus iniş " , yazarını hatırlamıyorum (öğrenebilirsiniz) standart
Muhtemelen konu başlığında belirtilmesi gerekiyordu ama düzenlemenin bir yolu yoktu.
admin veya konu başlığını bir şekilde "Kurgu (filmler/dizi). Ne işe yaradı, ne yaramadı?"
Aksi takdirde kafa karışıklığı olur. İnsanların konunun hangi bölümde olduğuna ve ilk gönderide ne olduğuna bakmadığını anlıyorum.
-
- En güçlü orgazm!

Evet, hafta sonuna bakınGudgeon: ↑31 May 2023, 11:57Bu bir klasik! King’in en iyi uyarlamalarından biri. Hem korku hem fantastik var. Bu benim favorimEn sevdiğim bulanıklıktanAncak buna takılıp kalmayın, örnek olarak verdim.
Edge of Tomorrow ve Interstellar - ikisi de geldi ve iyiydi. Bu nadiren filme alınır.Eh, bu... herkese göre değil. Prensip olarak diziye saygı duyuyorum ama en iyisi olduğunu söyleyemem. Eski filmler oldukça naif ama izlemesi ilginç ama yenileri bir şekilde işe yaramadı, karakterler "aynı komposto değil."
Pekala, "başlangıç" evet, saygılarımla.Sesli kitaplara dayanamıyorum. Uyumsuzluğum var. Okurken sanki kendi iç sesim varmış gibi oluyor. Ve "okuyucuların" yayınlanması beni çileden çıkarıyor...vvm: ↑ Sesli kitap dinliyorumBen de aynı şeyden bahsediyorum... Bu sadece tüm transformatörler, Marvel’lar ve onlar gibi diğerleri hakkında. Hala bana göre değil, pahalı özel efektlere ve aptalca bir senaryoya benziyor... Eh. Sinemaya para getiren "ortalama" izleyici için çekim yapıyorlar. Ve görünüşe göre ortalama izleyici biraz aptal ve üç satırlık bir resim ve olay örgüsü bekliyor.
1 dakika 13 saniye sonra gönderildi:İşime yaramadı. Genel olarak bu kadar. Suriye boş, bölüm başına 2 dakikalık olaylar var. İlk sezonun yarısını izleyip bıraktım. Çok sıkıcı, neredeyse ölüyordum... Geri sararak izleyebilirsiniz, hiçbir şey kaybetmezsiniz. Herkes de birbirinin akrabasıdır, oturun ve onları hatırlayın. Gereksiz anlam yükü.

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
baktım. Birinci olmamıza sevindim. Ama ve olay örgüsü vb. hiçbir yerde.
Peresild elbette çok güzel ama bir kadın olarak ilgimi çekmiyor. Saçlarım hem daha dolgun hem de daha güzel, kendimi övmüyorum. Güzellik.
Ama uzaya çıkan ilk olmak süper. Rusya (bunun söylenmesi gerekir), ileri....
Peresild elbette çok güzel ama bir kadın olarak ilgimi çekmiyor. Saçlarım hem daha dolgun hem de daha güzel, kendimi övmüyorum. Güzellik.
Ama uzaya çıkan ilk olmak süper. Rusya (bunun söylenmesi gerekir), ileri....
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 1 month
Kitap alırsanız yakalanan insanlarla ilgili diziler olur.
-
- Nirvana’dayım
Her zaman, fırsat buldukça okuyorum.
Değiştirmek isterim ama? Dürüstçe düşündüm. Şimdiki zaman değişecekti. Hiçbir şeyden pişman değilim,
3 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Aptal olduğumu düşüneceksin ama mavi traktörle ilgili bir çizgi film dinledim, çok müdahaleciydi.
Beğendim. Karavanda 13 hayvan vardı.. İlginç geldi bana.
Değiştirmek isterim ama? Dürüstçe düşündüm. Şimdiki zaman değişecekti. Hiçbir şeyden pişman değilim,
3 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Aptal olduğumu düşüneceksin ama mavi traktörle ilgili bir çizgi film dinledim, çok müdahaleciydi.
Beğendim. Karavanda 13 hayvan vardı.. İlginç geldi bana.
-
Автор темыGudgeon
- En güçlü orgazm!
Yerel halkla ne yapacağımı bilmiyorum... Onlara gönderin: konu filmlerle ilgili. Konu sinema bölümünde... Ama kitaplarla dalga geçiyorlar...

-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
- Registered for: 2 years
Bilim kurgudan... yani... mistisizm de buraya gelebilir mi? King’e göre film uyarlamaları: "Yüzyılın Fırtınası" - Bence 4 saatlik bir film gibi mükemmel bir film, "Yüzleşme", "Zayıflayanı Kaybetmek", "Tomminockers", "Dreamcatcher", "Langoriers", "Salem’in Kaderi" vb. "Vakıf" filmi Isaac Asimov’a dayanarak yapıldı - Onun "iyi" mi yoksa "kötü" mü olduğunu (kitap çok havalı), "Ben bir Robotum" mu olduğunu hâlâ anlamadım. Daha fazla film "The Omen" tüm parçalar (eski versiyon), "The Exorcist". Beni azarlamasınlar; ben daha çok tasavvuf yazıyorum. "Deliliğin ağzında", "Rüyalar", "1408", "Aynalar", "Yarından Sonraki Gün" (daha çok bir felaket filmine benziyor..), "Pandorum ", "Lex "Seri kendi açısından ilginç. Hatırladığım bir şeyi yazacağım..
7 saat 24 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
"Bölge numarası 9","Başlangıç","Denge" - daha çok bir bilim kurgu aksiyon filmine benziyor,"Yükseltme"...
17 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
"Faculty `,"Karınca Adam ","Skyline"..
7 saat 24 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
"Bölge numarası 9","Başlangıç","Denge" - daha çok bir bilim kurgu aksiyon filmine benziyor,"Yükseltme"...
17 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
"Faculty `,"Karınca Adam ","Skyline"..
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
"Yolcular" filminin
hakkında düşünmesi gereken bir şey var
-
- Orgazm!
- Total posts: 894
Jordan saw.horror’dan "Nope".
"siyah yengeç".post-apocalypse’i seviyorum. - Tesadüfen karşılaştım ve o da iyiydi
"siyah yengeç".post-apocalypse’i seviyorum. - Tesadüfen karşılaştım ve o da iyiydi
-
- Orgazm!
- Total posts: 894
az önce yazıyordum ve hatırladım
aşk, ölüm ve robotlar
animasyon serisi
a başyapıt
aşk, ölüm ve robotlar
animasyon serisi
a başyapıt
-
- Total posts: 0
- Registered for: 1 year 10 months
Yıldızlararası harika bir film
- These users thanked the author Johnny.Pazartesi for the post:
- seksforumu_
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
26 saniye sonra gönderildi:
Amerikan dizisi mi yoksa yerli dizi mi? :bilinmiyor:
26 saniye sonra gönderildi:
bir şekilde anlaşılmazYıldızlararası harika bir film

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 497
- Registered for: 2 years 1 month
ama "robotun çocuğu" hoşuma gitti. ilginç bir hikaye.
- These users thanked the author Hafta sonu for the post:
- kötü Eeh
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 1 year 8 months
Pek popüler olmayanlardan: Kar İçinde, Hayalet, Gezgin Dünya 1.2.
Eh, klasik Ridley Scott
Evet, harika bir film.
Pek popüler olmayanlardan: Kar İçinde, Hayalet, Gezgin Dünya 1.2.
Eh, klasik Ridley Scott
- These users thanked the author kötü Eeh for the post:
- Hafta sonu
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
Belki uzay korku filmlerinden bir şeyler: Inferno, Pandorum, Through the Horizon, Alive, vb.
- These users thanked the author PlajTavşan for the post (total 2):
- kötü Eeh, Gudgeon
-
- Flört etmek
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
Yaş ilerledikçe her şey "gösterişli" hale geldi... Yenilik kalmadı, belki sadece "Aşk, Ölüm ve Robotlar"... Dördüncü sezonu bekliyorum...
P. S. "Salgın" devamı

Daha fazla "Sekizinci His" , forum konusu hakkında
P. S. "Salgın" devamı
Daha fazla "Sekizinci His" , forum konusu hakkında
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыGudgeon
- En güçlü orgazm!
-
- Flört etmek
Hadi okuyalım. Şimdi Max Glebov’un işini bitiriyorum. İyi stil, çok karmaşık değil. Vanilya veya başka aksesuarlar yok
-
- Penetrasyon
- Total posts: 219
- Registered for: 1 year 6 months
Son dönemde beni etkileyenlerden “Arrival”ı Interstellar’dan daha çok beğendim. Anlamı çift dipli olduğu için birkaç kez yeniden izledim.
Ayrıca King’e dayanan mini dizi 11.22.63. Ama önce romanı okumak daha iyidir. Roman daha eksiksiz ve romandan sonra film daha net; filmde pek çok şey gözden kaçırılıyor ama romandan sonra film uyarlaması çok ilginçti. Kesinlikle King’in tarzında yazılmamış: Başlangıçta o karakteristik yapının hiçbiri yok, ilk sayfalardan itibaren büyüleyici
1 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Daha önce izlediğim filmlerden "The Initiated"i beğendim.
Ayrıca King’e dayanan mini dizi 11.22.63. Ama önce romanı okumak daha iyidir. Roman daha eksiksiz ve romandan sonra film daha net; filmde pek çok şey gözden kaçırılıyor ama romandan sonra film uyarlaması çok ilginçti. Kesinlikle King’in tarzında yazılmamış: Başlangıçta o karakteristik yapının hiçbiri yok, ilk sayfalardan itibaren büyüleyici
1 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Daha önce izlediğim filmlerden "The Initiated"i beğendim.
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 3 years 5 months
1 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Seri modifiye edilmiş karbon. O kadar etkilendim ki 3 kitabı da bir solukta okudum. Bir tür fantezi ama buna şaşırdım!
1 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
Serinin başka bir bölümü. Geçen sezon hariç
Geleceğin sınırı geldi! Güçlü bir şey!
1 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Seri modifiye edilmiş karbon. O kadar etkilendim ki 3 kitabı da bir solukta okudum. Bir tür fantezi ama buna şaşırdım!
1 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
Serinin başka bir bölümü. Geçen sezon hariç
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 1302 Views
-
Last post by Winston