Kızlar için spermin kokusu ve tadı
-
Автор темыA. Omelçenko
- Penetrasyon
- Total posts: 203
- Registered for: 2 years
- Orientation: biseksüel
Kızlar için spermin kokusu ve tadı
Kızınızın bu konudaki geri bildirimini bilmek isterim! Yazın kızlar, çekinmeyin!
- These users thanked the author A. Omelçenko for the post:
- Evgen84
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kızlarda spermin kokusu ve tadı
Zaten bir yerlerde buna benzer bir konu vardı ve oraya yazdım. Spermin kokusu ve tadı vardır, gece bile, karanlık bir odada, gözleriniz kapalıyken bile, onu başka hiçbir şeyle karıştıramazsınız.a.omelchenko: ↑30 May 2023, 19:11 Kızınızın bu konudaki geri bildirimini öğrenmek istiyorum! Yazın kızlar, çekinmeyin!
- These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
- Zülkarneyn, aryamari, İsveç125, Esinti
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 1 year 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Marinka, yazar muhtemelen şunu bilmek istiyor: ( kızlar) onu sever ya da sevmez)
- These users thanked the author Evgen84 for the post (total 2):
- A. Omelçenko, Esinti
-
- ön sevişme
- Total posts: 127
Katılıyorum, yazar spermin tadını/kokusunu beğenip beğenmediğinizi kastediyor. Ayrıca merak ediyorum, sırf bir erkek için yutmayı/yutmayı/sadece sonunda tükürmeyi seviyor musun?)
- These users thanked the author RazVratnik for the post:
- A. Omelçenko
-
- Nirvana’dayım
Evgen84, tahmin etmeyelim. TS ortaya çıkacak ve bize bilmek istediğini anlatacak.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 2 months
Tadını, kokusunu, kıvamını sevmiyorum)) sümük gibi görünüyor.. ama aşk öyle bir enfeksiyon ki.. herhangi biri için güzel bir şey yaparsın ve onun memnun olmasından keyif alırsın ve bir şekilde bu maddeye duyulan tiksinti arka planda kalıyor)
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
- aryamari, Beluga, Esinti
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, ilginç, ha Çiğ tavuk yumurtası hakkında ne düşünüyorsunuz?
-
- Nirvana’dayım
:kötü: :kötü: :kötü:
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- aryamari, Beluga
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ ve birçok kişiye sanatçılar, şarkıcılar, spikerler sesleri için bunları içmek zorundalar...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
Spermin tadı her zaman farklı.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- A. Omelçenko, Yeşil
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
Her partnerin sperm tadı farklıdır. Ve kalınlık da farklı)))
- These users thanked the author Ders for the post (total 2):
- Yeşil, A. Omelçenko
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 1 month
İbne,
Tek ve aynı farklı koşullar altında hem tadı hem de kalınlığı değişir.
Tek ve aynı farklı koşullar altında hem tadı hem de kalınlığı değişir.
- These users thanked the author Amatör123 for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Esinti
-
Автор темыA. Omelçenko
- Penetrasyon
Demek istemiştim ona bakışınızdaki koku ve tadı ne seviyorsunuz?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 228
Kokmuyor, tadı pek hoş değil
Yoksa kokuyor mu? Eğer hatırlamıyorsam sorun değil
Yoksa kokuyor mu? Eğer hatırlamıyorsam sorun değil
-
Автор темыA. Omelçenko
- Penetrasyon
:)
9 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
bademciklerinizin alınmadığı hemen anlaşılıyor!

9 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Gördüğüm kadarıyla bunlar senin için sorun değil!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
1 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Ayrıca: aynı partnerin zevki de yaşla birlikte değişir.
beğendin elbette: bu benim erkeğim sperm)) bazen, alkol ve sağlıksız yiyeceklerden sonra, ertesi gün veya günaşırı, acı bir tat olur, ancak tolere edilebilir.
1 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Ayrıca: aynı partnerin zevki de yaşla birlikte değişir.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- aryamari, A. Omelçenko, Esinti
-
- Penetrasyon
- Total posts: 228
Sen sordun, ben de öyle yanıtladım) yapabilirsin Sevdiğiniz kişiyle ilgili her şeyin lezzetli olduğunu istediğiniz kadar konuşun ve genel olarak da öyle. Ama aslında tuzlu-acı tat hayallerdeki tat değildir. Tıpkı kadın akıntısı gibi, tatlı ya da meyveli değil, aynı zamanda bir tür tuzlu posası da var
-
Автор темыA. Omelçenko
- Penetrasyon
n
7 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
n
5 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
10 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Pardon, "TS" nedir?!
n
7 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Peki ya kenardaysa?!◊_NeBo[_Na_ ]LaDoNi_ ◊: ↑30 May 2023, 22:09 Tadını, kokusunu veya kıvamını beğenmedim)) sümük gibi görünüyor.. ama aşk öyle bir enfeksiyon ki.. herhangi biri için güzel bir şey yaparsan tekme alırsın memnun oldukları ve bir şekilde tiksindikleri için madde arka plana atılıyor)
n
5 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Kalınlık, benim görüşüme ve deneyimime göre, cinsel ilişki ve mastürbasyonun sıklığına ve sayısına bağlıdır!Fag:31 May 2023, 02:20 Her ortağın farklı bir zevki vardır sperm. Yoğunluk da farklıdır)))
10 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Kadın akıntısı ve sperm tadı konusunda herkesin farklı görüşleri ve zevkleri olduğunu düşünüyorum, kişisel olarak kızların akıntısını (ve farklılar) gerçekten seviyorum!
-
- Nirvana’dayım
Fakat onu bir lezzet, hatta bir gıda ürünü olarak görmüyorum. Süpermarketlerde satılsaydı kesinlikle yemek için almazdım.
59 saniye sonra gönderildi:
Spermin tadını seviyorum ama noktayı koymak için hemen varım, belirteceğim. Onu cinsel oyunun ayrılmaz bir parçası olarak, seksin bir parçası olarak, benimle bu oyuna katılan erkeğin bir parçası olarak seviyorum. Her zaman yutuyorum ve asla tükürmüyorum. Görüntüsünden, kokusundan veya tadından dolayı hiçbir tiksinti hissetmiyorum.
Fakat onu bir lezzet, hatta bir gıda ürünü olarak görmüyorum. Süpermarketlerde satılsaydı kesinlikle yemek için almazdım.
59 saniye sonra gönderildi:
Taburcu olma ve doğal yağlama - bunlar farklı şeylerdir
- These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
- Manfred, A. Omelçenko, Evgen84, Esinti
-
Автор темыA. Omelçenko
- Penetrasyon
Kızların boşalması, yani orgazm olması sırasındaki akıntıyı kastediyorum! Yağdan bahsetmedim!
-
- Nirvana’dayım
Ne demek istediğini anlamadım? Açıklamak.a.omelchenko: ↑31 May 2023, 14:18Kızların boşalması, yani orgazm olması sırasındaki akıntıyı kastediyorum! Kayganlaştırıcı hakkında konuşmadım!
-
Автор темыA. Omelçenko
- Penetrasyon
Kimseyi bilmem ama kızlara oral seks yapıp onları orgazma ulaştırdığımda, onlar da benim boşaldığım gibi ağzıma boşalıyorlar 69 pozisyonundayken ağızlarında!
-
- Nirvana’dayım
Senin için nasıl boşalıyorlar? Nasıl? Fışkırtmayı mı kastediyorsun? Her ne kadar fışkırtma da açıklanamaz bir şey olsa daa.omelchenko: ↑31 May 2023, 14:31Kimseyi bilmem ama kızlara oral seks yapıp onları orgazma ulaştırdığımda, onlar da benim boşaldığım gibi ağzıma boşalıyorlar 69. pozisyondayken onların ağzına!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 3 months
Sperm kokusundan hoşlanmıyorum, özellikle işiniz bittiğinde ve devam ettiğinizde, bir şekilde köpük falan oluyor, sonra her yere yayılıyor ve kendine özgü bir koku var, o zaman sıçarken bile doğrudan duşa gitmem gerekiyor (kapalı) kazara sperme dokunmamaya çalışıyorum)
-
- Nirvana’dayım
Mesele sperm değil, bu şekilde kendini gösteren tiksinme duygunuz. Kafadaki psikolojik nokta.
-
- En güçlü orgazm!
agree))Marinka: ↑31 May 2023, 14:39Mesele sperm değil, mesele senin tiksinme hissin bu şekilde kendini gösterir. Kafadaki psikolojik nokta.AlexTDV: ↑31 May 2023, 14:37 Sperm kokusundan hoşlanmıyorum, özellikle de bitirip devam ettiğinizde, bir şekilde köpük falan oluyor, sonra her yeri kaplıyor ve kendine özgü bir koku oluyor, o zaman doğrudan şuraya gitmem gerekiyor: duşta, mastürbasyon yaparken bile kazara spermlere dokunmamaya çalışıyorum)
-
Автор темыA. Omelçenko
- Penetrasyon
Gerçek şu ki, onların sonu farklı oluyor - taburcu (bol veya çok değil, ancak tatlar farklıdır - ekşi-tuzludan tuzlu-acıya kadar, yine de yumurtlama zamanına bağlıdır), bazen fışkırtıyor, ama burada küçük bir kısmı ağızda ve geri kalanı açık yüz ama "kremsi" "Orgazm olmadı, yazık! (Bunu da denemek isterim)
- These users thanked the author A. Omelçenko for the post:
- Geçit
-
- Nirvana’dayım
Hiç fışkırtmadım. Evet ve öne çıkabileceğini sanmıyorum. Normalde yalnızca yağlayıcı madde açığa çıkar. Peki, araştırılan, kanıtlanmış ve açıklanan şey.a.omelchenko: ↑31 May 2023, 14:50Gerçek şu ki, onların sonu farklı oluyor - taburcu (bol veya çok değil, ancak tatlar farklıdır - ekşi-tuzludan tuzlu-acıya kadar, yine de yumurtlama zamanına bağlıdır), bazen fışkırtıyor, ama burada küçük bir kısmı ağızda ve geri kalanı açık yüz ama "kremsi" "Orgazm olmadı, yazık! (Bunu ben de denemek isterim)
-
Автор темыA. Omelçenko
- Penetrasyon
15 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Belki üreme sistemiyle ilgili bir sorun, belki küçük bir enfeksiyon! Kızlar kokuyu sevmediğinde bunu anlayabiliyorum ama kendi spermlerinin kokusundan hoşlanmadıklarında bu benim anlayışımın ötesinde!
15 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Seni aldattığımı mı söylemek istiyorsun?! Bunu kişisel olarak birden fazla kez ve birden fazla kızla yaşadığımda (bu övünmek için değil, her ne kadar bir Don Juan olmasam da) Yani, onlar boşaldıklarında aslında hiçbir şey olmuyor (fışkırtma dışında) Gerçekten mi? Orgazm sırasında tatmin ve “uçuş” dışında bir şey deneyimliyor musunuz?
-
- Nirvana’dayım
ayrıca içimden hiçbir şey çıkmıyor ve Allah’a şükür.. yatakta falan her zaman değiştirilmesi gerekiyor mu?..Marinka: ↑31 May 2023, 14:34Senin için nasıl boşalıyorlar? Nasıl? Fışkırtmayı mı kastediyorsun? Fışkırtma da açıklanamaz bir şey olsa daa.omelchenko: ↑31 May 2023, 14:31Kimseyi bilmem ama kızlara oral seks yapıp onları orgazma ulaştırdığımda, onlar da benim boşaldığım gibi ağzıma boşalıyorlar 69. pozisyondayken onların ağzına!
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Geçit
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 2 years 1 month
Herhangi bir koku yok, eğer spermden bahsediyorsak, Allah korusun, erkek iç çamaşırından değil, tadı... tat değil, tavuk yumurtasının beyazı gibi bir kıvam.
-
Автор темыA. Omelçenko
- Penetrasyon
Bilmiyorum spermin kokusu yok, belki koklamamışlardır, genel olarak bu koku hiçbir şeyle karıştırılamaz, spesifiktir ! Bu dünyada her şey mümkün olmasına rağmen spermin kokusuz olduğunu ilk kez duyuyorum!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
Kokular hakkında biraz daha. Her kadının öyle ya da böyle hafif bir vajinal kokusu vardır. Bir keresinde bir vaka vardı, sabaha kadar oral seks yapmayı gerçekten seven bir bayanın yanında kaldım. Ve gerçekten yalvarmaya ihtiyacım yoktu. İşe geç kaldım ve evde değildim, dişlerimi fırçalamadım, bir arkadaşım en azından çay veya kahve teklif etti, reddettim - zaman yoktu. O zamanlar hala sigara içiyordum, ama zaten sigarayı azaltmıştım ve aç karnına sigarayı tamamen bırakmıştım. İş yerinde muhasebeciyle bir konu hakkında hemen uzun bir konuşma yapmak zorunda kaldım. Kadın güzel ama onunla flört etmek bile bana pek yaramadı. Konuşma ciddi olmasına rağmen bana tuhaf bir şekilde baktığını ve ara sıra sırıttığını fark ettim. Sonra bir şey beni itti. Onu bıraktım, avucumu ağzıma ve burnuma götürdüm, bir koku alıp almadığını anlamaya mı çalışıyordum? Lanet olsun, ister inanın ister inanmayın, nefesim aynen arkadaşımın vajinası gibi kokuyordu. Ağzımı çalkalamak için lavaboya koştum, ardından biraz sert kahve içtim.
Yani soru konuyla ilgili. Burası tarihöncesine liderlik ettiğim yer. Bazı forumlarda, bir kızın gece ve belki de birden fazla kez oral seks yapması durumunda sabah nefesinin sperm gibi kokup kokmayacağına dair çılgın bir tartışma vardı. Ve eğer kokuyorsa birisinin bunu tespit edebilmesi için ne kadar güçlü? Dişlerinizi fırçalarsanız ve kahve içerseniz (isteğe bağlı - sigara içerseniz), öpüşseniz bile kesinlikle kimsenin bir şey fark etmeyeceğine inanma eğilimindeyim.
Sperm kokusunu almıyorum (hayatımda başkasınınkini görmedim, açıkçası) hiç. Eşim yaşlandıkça tatlı bir tadın ortaya çıktığını söylüyor. Ve dokunmak... Bunun nesi yanlış? Eğer karımın karnına boşalırsam, parmağımla da sürerim (o bununla eğlenir).
Açıklamadaki küçültücü kelimeler çok şey anlatıyor...
Kokular hakkında biraz daha. Her kadının öyle ya da böyle hafif bir vajinal kokusu vardır. Bir keresinde bir vaka vardı, sabaha kadar oral seks yapmayı gerçekten seven bir bayanın yanında kaldım. Ve gerçekten yalvarmaya ihtiyacım yoktu. İşe geç kaldım ve evde değildim, dişlerimi fırçalamadım, bir arkadaşım en azından çay veya kahve teklif etti, reddettim - zaman yoktu. O zamanlar hala sigara içiyordum, ama zaten sigarayı azaltmıştım ve aç karnına sigarayı tamamen bırakmıştım. İş yerinde muhasebeciyle bir konu hakkında hemen uzun bir konuşma yapmak zorunda kaldım. Kadın güzel ama onunla flört etmek bile bana pek yaramadı. Konuşma ciddi olmasına rağmen bana tuhaf bir şekilde baktığını ve ara sıra sırıttığını fark ettim. Sonra bir şey beni itti. Onu bıraktım, avucumu ağzıma ve burnuma götürdüm, bir koku alıp almadığını anlamaya mı çalışıyordum? Lanet olsun, ister inanın ister inanmayın, nefesim aynen arkadaşımın vajinası gibi kokuyordu. Ağzımı çalkalamak için lavaboya koştum, ardından biraz sert kahve içtim.
Yani soru konuyla ilgili. Burası tarihöncesine liderlik ettiğim yer. Bazı forumlarda, bir kızın gece ve belki de birden fazla kez oral seks yapması durumunda sabah nefesinin sperm gibi kokup kokmayacağına dair çılgın bir tartışma vardı. Ve eğer kokuyorsa birisinin bunu tespit edebilmesi için ne kadar güçlü? Dişlerinizi fırçalarsanız ve kahve içerseniz (isteğe bağlı - sigara içerseniz), öpüşseniz bile kesinlikle kimsenin bir şey fark etmeyeceğine inanma eğilimindeyim.
-
- Nirvana’dayım
Benim zevkimin bununla ne alakası var? Fışkırtma hakkında bir şeyler okudum. Anatomiye göre fışkırtılacak yer olmadığı ve fizyolojiye göre fışkırtılacak bir şey olmadığı, ancak fışkırtma var gibi göründüğü için onu araştırmaya çalıştılar ve yapılabilecek en basit şeyi yaptılar ve doğal olarak yaptılar. , fışkırtmayı analiz etmekti. Peki sizce ne gösterdi?a.omelchenko: ↑31 May 2023, 15:17Belki üreme sisteminde bir sorun var, belki küçük bir sorun enfeksiyon! Kızlar kokuyu sevmediğinde bunu anlayabiliyorum ama kendi spermlerinin kokusundan hoşlanmadıklarında bu benim anlayışımın ötesinde!
15 dakika 42 saniye sonra gönderildi:Seni aldattığımı mı söylemek istiyorsun?! Bunu kişisel olarak birden fazla kez ve birden fazla kızla yaşadığımda (bu övünmek için değil, her ne kadar bir Don Juan olmasam da) Yani, onlar boşaldıklarında aslında hiçbir şey olmuyor (fışkırtma dışında) Gerçekten mi? Orgazm sırasında tatmin ve "uçuş" dışında bir şey yaşıyor musunuz?!
- These users thanked the author Geçit for the post:
- Zorba Carrie
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
Bunun doğal yağlamalı idrar olduğuna inanıyorum)
- These users thanked the author Evgen84 for the post (total 2):
- Geçit, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
Автор темыA. Omelçenko
- Penetrasyon
Peki, kaç deneğin test edildiğiyle başlayalım, dolayısıyla bu testlerin saflığıyla ilgili sonuçlardan şüpheliyim. Peki sperm nedir? Sonuçta, "seyreltici" prostat tarafından salgılanan "kayganlaştırıcı" ile tamamen aynı! Eğer "akıntı" konseptinizde bunlar adet döngüsünün sonuçlarıysa, o zaman bunlara orgazm sırasında akıntı değil, adet akıntısı denir! Bu bilim, orgazm sırasında “kremsi” olarak adlandırılan, fışkırtmaktan çok uzak olan bol beyaz akıntıyı nasıl açıklıyor?! Bu konuda ne yazıyorlar? "Yağlayıcı" gibi görünmüyor mu? Her ne kadar genel olarak "yağlayıcının" ne olduğunu bulalım mı? Sonuçta bu nedir! Bilim bu konuda ne diyor! Bu "yağlama" kavramı halk arasında kök salmıştır ama nedir ve orgazm sırasında sizde herhangi bir değişiklik olmuyorsa, bu herkes için aynı olduğu anlamına gelmez!Marinka: ↑31 May 2023, 19:20 Benim zevkimin bununla ne alakası var? Fışkırtma hakkında bir şeyler okudum. Anatomiye göre fışkırtılacak yer olmadığı ve fizyolojiye göre fışkırtılacak bir şey olmadığı, ancak fışkırtma var gibi göründüğü için onu araştırmaya çalıştılar ve yapılabilecek en basit şeyi yaptılar ve doğal olarak yaptılar. , fışkırtmayı analiz etmekti. Peki sizce ne gösterdi?
-
- Nirvana’dayım
a.omelchenko,
Hepsi bu kadar kayganlaştırıcı salgılanır, ancak farklı kadınlar farklı miktarlarda salgılar ve ayrıca kayganlaştırıcının bileşimi, rengi, kokusu ve miktarı adet gününe bağlıdır.
Hepsi bu kadar kayganlaştırıcı salgılanır, ancak farklı kadınlar farklı miktarlarda salgılar ve ayrıca kayganlaştırıcının bileşimi, rengi, kokusu ve miktarı adet gününe bağlıdır.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Evgen84
-
Автор темыA. Omelçenko
- Penetrasyon
Eğer bu böyleyse, o zaman neden bu durum bazı insanların başına döngünün gününden bağımsız olarak her zaman geliyor da bazılarının başına bu asla gelmiyor? olur mu? (Orgazm sırasında sperme benzer beyaz akıntıdan bahsediyorum)◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑01 Jun 2023, 06:42 Salgılanların tümü kayganlaştırıcıdır, ancak farklı kadınlar farklı miktarlarda salgılar ve ayrıca yağlayıcının bileşimi, rengi, kokusu ve miktarı, kullanılan yağlayıcı maddeye bağlıdır. döngünün günü. n
-
- Nirvana’dayım
bireysel özelliklera.omelchenko: ↑01 Jun 2023, 07:08eğer öyleyse, o zaman neden bazılarında döngünün gününden bağımsız olarak bu oluyor? , her zaman, diğerlerinde ise asla olmuyor mu? (Orgazm sırasında sperme benzeyen beyaz akıntıdan bahsediyorum)◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑01 Jun 2023, 06:42 Salgılanın tamamı kayganlaştırıcıdır, ancak farklı kadınlar farklı miktarlarda ve aynı zamanda yağlayıcının bileşimini salgılarlar. renk, koku ve miktar döngünün gününe bağlıdır.
-
- En güçlü orgazm!
Adam görünüşe göre okulda pek ders çalışmamış ve fizyolojiyi bilmiyor, ayrıca porno izledi ve şimdi oturuyor orada hayal kuruyorum))Marinka: ↑31 May 2023, 19:20 Benim zevkimin bununla ne alakası var? Fışkırtma hakkında bir şeyler okudum. Anatomiye göre fışkırtılacak yer olmadığı ve fizyolojiye göre fışkırtılacak bir şey olmadığı, ancak fışkırtma var gibi göründüğü için onu araştırmaya çalıştılar ve yapılabilecek en basit şeyi yaptılar ve doğal olarak yaptılar. , fışkırtmayı analiz etmekti. Peki sizce ne gösterdi?
- These users thanked the author AlexTDV for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post