Umarım yakında yeni başlayanlar kategorisinden çıkarım ve mesajlara bağlantı ekleyebileceğim...
Yani bu proaktif bir soru. Kamuya açık kaynaklarda yayınlanmak üzere sesli kitaba eklenemeyen birkaç erotik bölümü dile getirdim; bunları burada yayınlamak istiyorum. Lütfen bu foruma giderek kolayca dinlenebilmesi için ses dosyasını nereye yerleştirmenin daha iyi olacağını önerin?
Foruma ses yükleme
-
Автор темыMarion
- Oral stimülasyon
- Total posts: 180
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Yönetici
- Total posts: 1509
- Registered for: 8 years 5 months
Cevap: Foruma ses yükleme
Marion, yerleştirme için hazır bir seçenek yoktur ses. Ancak bunun için bir site kullanıyorsanız, lütfen hangisi olduğunu yazın, ardından YouTube’da yaptığımız gibi bağlantılarını forumumuza entegre etmeyi düşünebiliriz. Bu arada, belki de bunu YouTube’da yayınlamalısın? Oraya bir çeşit slayt gösterisi yapıp üzerine ses koymak mümkün mü?
-
Автор темыMarion
- Oral stimülasyon
- Total posts: 180
- Registered for: 2 years 2 months
Cevap: Foruma ses yükleme
yönetici, ah, verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim , sen çok duyarlı bir yöneticisin)). Kesinlikle bunu nereye göndermenin en iyi olduğunu bulacağım. İlk romanımın tam versiyonu YouTube’da var, kaplamayı yapmamda bana yardımcı oldular. Bunu kendim nasıl yapacağımı bilmiyorum ve ayrıca Rusya’da YouTube’un engellenmesinden de korkuyorum, bununla ilgili uzun süredir söylentiler var.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
- Registered for: 2 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 10 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
- Registered for: 2 years 1 month
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
- Registered for: 1 year 1 month
- Orientation: biseksüel
Re: Foruma ses yükleme
Hanımefendi, çalışmalarınızı nerede bulabilirim? Dinlemekten mutluluk duyacağım.Marion: ↑30 May 2023, 12:02 Umarım yakın zamanda yeni başlayanlar kategorisinden çıkıp mesajlara bağlantı ekleyebileceğim...
Yani bu proaktif bir soru. Kamuya açık kaynaklarda yayınlanmak üzere sesli kitaba eklenemeyen birkaç erotik bölümü dile getirdim; bunları burada yayınlamak istiyorum. Lütfen bu foruma giderek kolayca dinlenebilmesi için ses dosyasını nereye yerleştirmenin daha iyi olacağını önerin
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post