Balıkçı Ensest
-
- Potansiyel seks nesnesi
Balıkçı Ensest
En küçük kızım gece benimle balığa çıkma alışkanlığını edindi; balık tutan yerde balık çorbası vardır, balık çorbası olan yerde votka da vardır. İki kişilik tek çadır. Büyük elastik göğüsler ve geniş kalçalarla sırtıma bastırılmış halde, bütün gece boyunca sertleşiyorum ve iki gözümde de uyuyamıyorum! Üçüncü gece dayanamadım, arkamı döndüm ve göğsümü tuttum, sonunda olgunlaştım diyor. Ve kendisi soyunuyor! Bacaklarını açtı, tırmandı, itti, bağırdı ve el sallamaya başladı, öyle huysuz bir tavırla ki! Vajina fare gözü gibi dar, göğüsler elastik! Yani beşinci yıldır karımdan gizlice sevişiyorum! Onu evlendirmek bile yazık. Kızların vücutlarına bağımlıyım. O zaman en küçüğünün basılması gerekecek ve o sadece 14 yaşında!
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
- Orientation: heteroseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
Re: Balıkçı ensest
Her nasılsa düşüncelerinizi anlayamadım. Hikayenin başında en küçük çocuğunuzun sizinle balığa çıkma alışkanlığı edindiğini yazıyorsunuz. Ve sonunda şunu yazdılar - O zaman en küçüğünün basılması gerekecek ve o sadece 14 yaşında! İki küçük kızınız mı var?Balıkçı: ↑30 Sep 2021, 14:49 En küçük kızım gece benimle balığa çıkma alışkanlığını edindi; balık tutan yerde balık çorbası da vardır, balık çorbası olan yerde votka da vardır. İki kişilik tek çadır. Büyük elastik göğüsler ve geniş kalçalarla sırtıma bastırılmış halde, bütün gece boyunca sertleşiyorum ve iki gözümde de uyuyamıyorum! Üçüncü gece dayanamadım, arkamı döndüm ve göğsümü tuttum, sonunda olgunlaştım diyor. Ve kendisi soyunuyor! Bacaklarını açtı, tırmandı, itti, bağırdı ve el sallamaya başladı, öyle huysuz bir tavırla ki! Vajina fare gözü gibi dar, göğüsler elastik! Yani beşinci yıldır karımdan gizlice sevişiyorum! Onu evlendirmek bile yazık. Kızların vücutlarına bağımlıyım. O zaman en küçüğünün basılması gerekecek ve o sadece 14 yaşında!
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
- Kırk beşinci, Korsan
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Evet, insanların üç kızı bile var! Ve hepsi genç! Ve herkes şunu söylüyor: "Vajina fare gözü gibi dar, göğüsler elastik!"... Gerçekten kıskanıyorum Mona!!!

- These users thanked the author Nikk for the post (total 4):
- şefkatli, nikolj202, Kırk beşinci, Vladi’ler
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
Balıkçılar genellikle balıklar hakkında kötü konuşur
Peki yakalanan balığın boyutu nedir?Balıkçı: ↑30 Sep 2021, 14:49 En küçük kızım gece benimle balığa çıkma alışkanlığını edindi; balık tutan yerde balık çorbası da vardır, balık çorbası olan yerde votka da vardır. İki kişilik tek çadır. Büyük elastik göğüsler ve geniş kalçalarla sırtıma bastırılmış halde, bütün gece boyunca sertleşiyorum ve iki gözümde de uyuyamıyorum! Üçüncü gece dayanamadım, arkamı döndüm ve göğsümü tuttum, sonunda olgunlaştım diyor. Ve kendisi soyunuyor! Bacaklarını açtı, tırmandı, itti, bağırdı ve el sallamaya başladı, öyle huysuz bir tavırla ki! Vajina fare gözü gibi dar, göğüsler elastik! Yani beşinci yıldır karımdan gizlice sevişiyorum! Onu evlendirmek bile yazık. Kızların vücutlarına bağımlıyım. O zaman en küçüğünün mührünün açılması gerekecek ve o sadece 14 yaşında!
Balıkçılar genellikle balıklar hakkında kötü konuşur
-
- Nirvana’dayım
Ve bu da küçük kızlarından bahsediyor! Peki saçmaladığın şeyin ne önemi var?
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Kırk beşinci, nikolj202
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
O halde küçük kızlarının vajinasının boyutunu kollarını uzatarak göstermesine izin verin
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Sadece yazar nasıl nefes aldığını dikizliyor. Ve kendini kontrol edemiyorEvgenii-SPb: ↑30 Sep 2021, 15:31Her nasılsa düşüncelerinizi anlayamadım. Hikayenin başında en küçük çocuğunuzun sizinle balığa çıkma alışkanlığı edindiğini yazıyorsunuz. Ve sonunda şunu yazdılar - O zaman en küçüğünün basılması gerekecek ve o sadece 14 yaşında! İki küçük kızınız mı var?Balıkçı: ↑30 Sep 2021, 14:49 En küçük kızım gece benimle balığa çıkma alışkanlığını edindi; balık tutmanın olduğu yerde balık çorbası vardır ve balık çorbasının olduğu yerde votka vardır. İki kişilik tek çadır. Büyük elastik göğüsler ve geniş kalçalarla sırtıma bastırılmış halde, bütün gece boyunca sertleşiyorum ve iki gözümde de uyuyamıyorum! Üçüncü gece dayanamadım, arkamı döndüm ve göğsümü tuttum, sonunda olgunlaştım diyor. Ve kendisi soyunuyor! Bacaklarını açtı, tırmandı, itti, bağırdı ve el sallamaya başladı, öyle huysuz bir tavırla ki! Vajina fare gözü gibi dar, göğüsler elastik! Yani beşinci yıldır karımdan gizlice sevişiyorum! Onu evlendirmek bile yazık. Kızların vücutlarına bağımlıyım. O zaman en küçüğünün basılması gerekecek ve o sadece 14 yaşında!

- These users thanked the author Evgeniy7519 for the post (total 3):
- Korsan, Vadim77, olga.yamenko
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Orientation: aseksüel
Çocuklar! Ve siz de babanla balığa gittin Peki senin neden böyle bir şeyin yoktu!?
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
Gri atın çılgınlığı.
- These users thanked the author İskender70 for the post:
- olga.yamenko
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
- Orientation: biseksüel
Evet, bazen çok ilginç hikayeler anlatmaya başlıyorlar, sonra bam ve tüm saçmalıklar uçup gidiyor
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
-
- ön sevişme
- Total posts: 145
-
- Nirvana’dayım