Şu anda en iyi 10 film
-
Автор темыMarion
- Oral stimülasyon
- Total posts: 180
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Şu anda en iyi 10 film
“Şu an”dan bahsederken hala en azından son bir veya iki yılı kastediyorum. Bu liste o kadar büyüleyici ki sizi tekrar izlemeye zorlayan filmleri içeriyor. Hatta bazıları iki kattan fazla. Tür olarak farklı ama kalbe dokunuyorlar.
Giorgino (Fransa, yönetmen Laurent Boutonnat. Başrollerde Jeff Dahlgren, Mylene Farmer).
İstiyor musun, istemiyor musun? (Fransa, yönetmen Tony Marshall. Başrolde Sophie Marceau var).
Clément (Fransa, yönetmen Emmanuelle Bercot. Başrolde).
Close My Eyes (Birleşik Krallık, yönetmen Stephen Polyakoff. Başrolde Alan Rickman) , Saskia Reeves).
Çiçeklenme Zamanı (Danimarka, İsveç, yönetmen Boo Widerberg. Başrolde Marika Lagerkrantz).
Fur: An Imaginary Portrait of Diane Arbus (ABD, yönetmen Steven Shainberg. Başrolde.) Nicole Kidman).
Orlando (İngiltere, yönetmen Sally Potter. Başrollerde Tilda Swinton var).
Summer Lovers (ABD, yönetmen Randal Kleiser. Başrollerde Peter Gallagher, Daryl Hannah, Valerie Kennessen).
The Pianist (Fransa, yönetmen Michael Haneke. Oyuncular Isabelle Huppert, Annie Girardot).
(Muhtemelen on tane daha ekleyebilirsiniz. Ama şimdi değil).
Giorgino (Fransa, yönetmen Laurent Boutonnat. Başrollerde Jeff Dahlgren, Mylene Farmer).
İstiyor musun, istemiyor musun? (Fransa, yönetmen Tony Marshall. Başrolde Sophie Marceau var).
Clément (Fransa, yönetmen Emmanuelle Bercot. Başrolde).
Close My Eyes (Birleşik Krallık, yönetmen Stephen Polyakoff. Başrolde Alan Rickman) , Saskia Reeves).
Çiçeklenme Zamanı (Danimarka, İsveç, yönetmen Boo Widerberg. Başrolde Marika Lagerkrantz).
Fur: An Imaginary Portrait of Diane Arbus (ABD, yönetmen Steven Shainberg. Başrolde.) Nicole Kidman).
Orlando (İngiltere, yönetmen Sally Potter. Başrollerde Tilda Swinton var).
Summer Lovers (ABD, yönetmen Randal Kleiser. Başrollerde Peter Gallagher, Daryl Hannah, Valerie Kennessen).
The Pianist (Fransa, yönetmen Michael Haneke. Oyuncular Isabelle Huppert, Annie Girardot).
(Muhtemelen on tane daha ekleyebilirsiniz. Ama şimdi değil).
- These users thanked the author Marion for the post (total 3):
- Geçit, Vik.ruba80, Kral Kuş
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Şu anda en iyi 10 film
Ve lütfen bize neden bu özel seçimin olduğunu söyleyin? The Pianist dışında hiçbirini izlemedim ama dizilere daha çok ilgim var)
Geçenlerde Match Point’i ikinci kez izledim. Bu arada, seks ve ilişkiler hakkında da.
Geçenlerde Match Point’i ikinci kez izledim. Bu arada, seks ve ilişkiler hakkında da.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Geçit, Vik.ruba80, Marion
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 2 years 2 months
tüm bu filmlerin klasik, belki de dram olduğu söylenebilir . İkinci kez izlemedim o yüzden belirsiz anılarım var. Belki bir şeyi karıştırıyorum.

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
Marion, seçimin tamamına bakmadım ama "Giorgino" ve "Kürk" gerçekten güçlü filmler, özellikle de ilki, elbette bir başyapıt. "Beğenseniz de beğenmeseniz de" diye de izledim, Sophie Marceau çok güzel. "Clément"i izlemeye başladım ama bitiremedim. Kameraman çok gergindi, bence tüm filmi Jess Franco’nun yaptığı gibi sarhoş olarak çekti. Her ne kadar konu ve mesaj açık olsa da. Belli ki erkeklere bakan kadınlara yakın olacaklar.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
- Vik.ruba80, Marion
-
Автор темыMarion
- Oral stimülasyon
Onuncu filmi eklemeyi unuttum.
Lens (İspanya, Vicente Aranda tarafından yönetiliyor. Başrolde Laura Morante var).
Hooligan Carrie,
Burada kadın dürtüsü teması ilgi çekici. Bir kadının hangi noktada şartlara bakılmaksızın koşulsuz davranış hakkına sahip olduğunu anlamaya çalışıyorum. Ve aynı zamanda başkalarının gözünde kraliçe olarak kalır. "İstiyor musun, istemiyor musun?" benzer bir konudur, yalnızca tipik bir Fransız komedisi çerçevesinde. "Yaz Aşıklar" bana göre adeta bir peri masalı hikayesi. Olay örgüsü size bir yerde aldatıldığınızı düşündürür, ama aynı zamanda o kadar güzel ki siz de böyle bir peri masalına inanmaya başlarsınız (bana öyle geliyor ki erkekler bu filmi daha çok sevecekler, çünkü FFM’dir). Orlando hakkında konuşmanın bir anlamı yok, sadece bu fanteziyi izlemeniz gerekiyor. "Giorgino" sonsuz acı, buz gibi soğuk ve keskin çeliktir. Film o kadar sıradışı ve yürek parçalayıcı ki, ilk seferde tamamını izlemeyi bile başaramadım. Ayrıca genellikle dengesiz nefes aldığım Mylene Farmer. "Çiçek açma zamanı", bir öğretmen ile bir öğrenci arasındaki aşk ilişkisinin temasıdır ve farklı bakış açılarından her zaman ilgimi çekmiştir. Kinopoisk’te film hakkında bir inceleme yazdım ama bir yerlerde ortadan kayboldu. Ama hâlâ "Clément", "Gözlerimi Kapat" ve "Kürk: Diane Arbus’un Hayali Portresi" filmleriyle ilgili eleştirilerim var. Gönderiyi şişirmemek için onları orada okumanızı öneririm. Buraya link ekleyemiyorum ama sitedeki film isimlerine göre bulabilirsiniz.
Dizileri nadiren izlerim, bitene kadar bekleyecek sabrım yok son bölüm. Breaking Bad’i bir oturuşta izlememe rağmen.
Lens (İspanya, Vicente Aranda tarafından yönetiliyor. Başrolde Laura Morante var).
Hooligan Carrie,
Burada kadın dürtüsü teması ilgi çekici. Bir kadının hangi noktada şartlara bakılmaksızın koşulsuz davranış hakkına sahip olduğunu anlamaya çalışıyorum. Ve aynı zamanda başkalarının gözünde kraliçe olarak kalır. "İstiyor musun, istemiyor musun?" benzer bir konudur, yalnızca tipik bir Fransız komedisi çerçevesinde. "Yaz Aşıklar" bana göre adeta bir peri masalı hikayesi. Olay örgüsü size bir yerde aldatıldığınızı düşündürür, ama aynı zamanda o kadar güzel ki siz de böyle bir peri masalına inanmaya başlarsınız (bana öyle geliyor ki erkekler bu filmi daha çok sevecekler, çünkü FFM’dir). Orlando hakkında konuşmanın bir anlamı yok, sadece bu fanteziyi izlemeniz gerekiyor. "Giorgino" sonsuz acı, buz gibi soğuk ve keskin çeliktir. Film o kadar sıradışı ve yürek parçalayıcı ki, ilk seferde tamamını izlemeyi bile başaramadım. Ayrıca genellikle dengesiz nefes aldığım Mylene Farmer. "Çiçek açma zamanı", bir öğretmen ile bir öğrenci arasındaki aşk ilişkisinin temasıdır ve farklı bakış açılarından her zaman ilgimi çekmiştir. Kinopoisk’te film hakkında bir inceleme yazdım ama bir yerlerde ortadan kayboldu. Ama hâlâ "Clément", "Gözlerimi Kapat" ve "Kürk: Diane Arbus’un Hayali Portresi" filmleriyle ilgili eleştirilerim var. Gönderiyi şişirmemek için onları orada okumanızı öneririm. Buraya link ekleyemiyorum ama sitedeki film isimlerine göre bulabilirsiniz.
Dizileri nadiren izlerim, bitene kadar bekleyecek sabrım yok son bölüm. Breaking Bad’i bir oturuşta izlememe rağmen.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 9 months
Roman Polanski’nin yazdığı, Adrien Brody’nin başrol oynadığı The Pianist (2002). Güçlü film. Tekrar düşünmeliyiz. Artık bunun yeniden düşünülmesi gerekiyor, her şey yeniden olabilir.
Benzer isme sahip bir film var (ancak yalnızca ) .
Roman Polanski’nin yazdığı, Adrien Brody’nin başrol oynadığı The Pianist (2002). Güçlü film. Tekrar düşünmeliyiz. Artık bunun yeniden düşünülmesi gerekiyor, her şey yeniden olabilir.
-
Автор темыMarion
- Oral stimülasyon
Evet, başlıkta sadece benzer bir kelime var. Genel olarak Polanski harika bir yönetmen. Bir ara “Acı Ay” beni gerçekten kendine bağlamıştı. Ama film biraz ağır.Gudgeon: ↑30 May 2023, 22:43 Marion: ↑27 Mayıs 2023, 12:20
Benzer başlığa sahip bir film var (ancak yalnızca bu).
Roman Polanski’nin yönettiği, başrolde Adrien Brody’nin olduğu Piyanist (2002). Güçlü film. Tekrar düşünmeliyiz. Şimdi bunun gözden geçirilmesi gerekiyor, her şey yeniden olabilir.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 203
- Registered for: 2 years
Peki ya "Game of Thrones" ve Cersei Lannister’a olan hayranlığınız, karakteri gerçekten seviyor musunuz? Forumda gördüm, bulabilirim. Ve onlar da (herkes gibi) geçen sezon sızdırılan diziye küfrederek sonuna kadar izlediler.
- These users thanked the author Cyrus Tabor for the post:
- Üstü kendinize saklayın
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
- Registered for: 1 year 11 months
n5 dakika sonra gönderilir 8 saniye:
İzledim, güzel bir filmdi.
n5 dakika sonra gönderilir 8 saniye:
Tıpkı "Schindler’in Listesi" gibi güçlü bir film.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 2561 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye
-
- 9 Replies