Penis emerseniz HIV kapar mısınız?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Penis emerseniz HIV kapar mısınız?
Herkese soru: Sadece oral seks yaparak HIV’e yakalanma riski yüksek midir? Bir insan kendini nasıl koruyabilir? Belki oral seksten sonra ağız boşluğunu bir şeyle yağlar? Söyle bana...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Re: Dick yalayarak HIV kapar mısın?
Garip bir soru. Tüm cinsel yolla bulaşan hastalıklar herhangi bir cinsiyet türü sırasında kapılabilir. Oral seks bile, oral seks bile, hatta vajinal, hatta anal... Koruma olmadan tehlikelidir. En azından prezervatife ihtiyacın var...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Domates suyunu önce değil, sonra değil, onun yerine içmelisiniz.
- These users thanked the author Bir tamirci for the post (total 2):
- Evgen84, Zülkarneyn
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
Dostum, kaç yaşındasın? Bunu neden burada soruyorsun? Burada çok sayıda sertifikalı doktor olduğunu düşünüyor musunuz? Yandex’de bir arama açın, size her şeyi anlatacaktır. Her toplantı ve format, cinsel yolla bulaşan hastalık riskini taşır. Öncelikle durumunuzu güncelleyin, artık çok sayıda klinik var ve partnerinize bunu sorun, sonra birbirinizle istediğinizi yapabilirsiniz ve endişelenmeyin!!!
Ve sorunuzun cevabı: Üye emerseniz ve ağzınızda mikro hasarlar varsa, o zaman HIV kapabilirsiniz, bu nadir de olsa, genel olarak okuyun
Ve sorunuzun cevabı: Üye emerseniz ve ağzınızda mikro hasarlar varsa, o zaman HIV kapabilirsiniz, bu nadir de olsa, genel olarak okuyun
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 334
Prensip olarak dişleriniz yoksa enfeksiyon kapmazsınız. Ama yağlayacak bir şey yok, ağzınıza 2 yemek kaşığı sönmemiş kireci koyup sirke ile çalkalamanız gerekiyor.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Evgen84, Durum "negatif", az deneyim . Bana göre sıradan bir soru.
53 dakika 33 saniye sonra gönderildi: rim11, Evet, gelişmiş yöntemi kullanırsınız.
53 dakika 33 saniye sonra gönderildi: rim11, Evet, gelişmiş yöntemi kullanırsınız.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post