Araba olmadan
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Araba olmadan
Bana göre artık bir ailede iki araba olmadan yaşamak imkansız ama geçinip her şeyden memnun olan arkadaşlar var, Bu konu hakkındaki fikriniz?
Ve forumun konusuna gelince; seks yaptınız arabada, nerede, nasıl, hangi koşullar altında?
Ve forumun konusuna gelince; seks yaptınız arabada, nerede, nasıl, hangi koşullar altında?
- These users thanked the author AlexTDV for the post (total 2):
- Vik.ruba80, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
Cevap: Arabasız
AlexTDV,
2 arabayı aynı anda tutun aynı zamanda - hemoroit de.
Günümüzde bazı insanlar vücutlarını korumak için yakın mesafeler yürüyorlar.
Arabada seks ben gençken sıklıkla oluyordu, ama şimdi amaç ne?
2 arabayı aynı anda tutun aynı zamanda - hemoroit de.
Günümüzde bazı insanlar vücutlarını korumak için yakın mesafeler yürüyorlar.
Arabada seks ben gençken sıklıkla oluyordu, ama şimdi amaç ne?
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Vik.ruba80
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Şehirdeki trafik sıkışıklığının bu dört tekerlekli yaratıcıları umrunda değil)) Yalnızca bisiklet "Honda’dan daha iyi at yoktur, gerisi kuY’dur"
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 181
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Arabasız yaşayamam.
Şehir dışına çalışmaya gidiyorum.
Evet, ne olursa olsun kendi arabanızda daha kullanışlı. Şehir merkezine genellikle metroyla ulaşmak mümkün mü? Park etme sorunu var ve trafik sıkışıklığında gerçekten bir saat harcamak istemiyorsunuz.
Ama fırsat İstediğiniz an arabaya binip istediğiniz yere gitmek çok havalı!
Şehir dışına çalışmaya gidiyorum.
Evet, ne olursa olsun kendi arabanızda daha kullanışlı. Şehir merkezine genellikle metroyla ulaşmak mümkün mü? Park etme sorunu var ve trafik sıkışıklığında gerçekten bir saat harcamak istemiyorsunuz.
Ama fırsat İstediğiniz an arabaya binip istediğiniz yere gitmek çok havalı!
- These users thanked the author Juravl for the post:
- Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
Küçük kasabalarda arabasız yaşayamazsınız. Yarım saat veya daha fazla otobüs bekleyip ardından 1 saat araçla 10 dakikada oraya ulaşabilirsiniz. Genelde yarım saatte oraya yürüyebilirsiniz. Ancak kışın televizyonlarda kaldırımların temizlenmediğine dair şikayetleri sıklıkla görebilirsiniz. Ancak küçük kasabalarda neredeyse hiç yol yoktur ve kaldırımlar genellikle nadirdir. Bu nedenle yürüyüş yapmak fiziksel olarak imkansızdır.
Her ne kadar ilk arabamı Moskova’da yaşayıp çalışırken satın alsam da. Metro var, yolculuk beş dakikayı geçmeyecek bir hatayla çok doğru hesaplanabiliyor ama ezilme ve koku bu olayı zihinsel ve fiziksel bir işkenceye dönüştürüyor. Elbette insan her şeye alışsa da, sonsuz trafik sıkışıklığında araç kullanırken bile metroya inme arzusu yoktur. Çünkü arabanın Conder’ı var, hoş güzel bir müzik ve nefis kokuyor.
Gerçekten arabasız bir hayat düşünemiyorum.
Arabada çok fazla seks yoktu ama oral seks yapmak oldukça kullanışlı)))
Her ne kadar ilk arabamı Moskova’da yaşayıp çalışırken satın alsam da. Metro var, yolculuk beş dakikayı geçmeyecek bir hatayla çok doğru hesaplanabiliyor ama ezilme ve koku bu olayı zihinsel ve fiziksel bir işkenceye dönüştürüyor. Elbette insan her şeye alışsa da, sonsuz trafik sıkışıklığında araç kullanırken bile metroya inme arzusu yoktur. Çünkü arabanın Conder’ı var, hoş güzel bir müzik ve nefis kokuyor.
Gerçekten arabasız bir hayat düşünemiyorum.
Arabada çok fazla seks yoktu ama oral seks yapmak oldukça kullanışlı)))
- These users thanked the author Geçit for the post (total 5):
- Serg_A, AlexTDV, Vik.ruba80, Juravl, Zorba Carrie
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
- Registered for: 2 years 2 months
Bir kereden fazla arabaya bindim ve hareket halindeyken oral seks yaptılar, bu normal ve sadece mastürbasyon yapıyorlar, ama arkada seks sadece boşluk, beni bile yaktılar bir kez, ama bu tamamen farklı bir hikaye
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 2 years 3 months
Özel sektörde arabaların, motosikletlerin, bisikletlerin ve diğer ulaşım araçlarının olmadığı bir hayatı hayal etmek zor… Ve farklı ulaşım türlerinde seks vardı.
- These users thanked the author Vik.ruba80 for the post (total 2):
- Geçit, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 2 months
Her şey yaşam tarzınıza bağlıdır. Prensip olarak bir metropolde arabaya ihtiyacınız olmadığını düşünüyorum. Çünkü bu bir israf ve yedek parçalar sıkışık hale geldi, ancak Moskova’da genel ulaşım oldukça iyi. Taksiler ve araç paylaşımı da var. Artık kaç arkadaşımın ve tanıdığımın arabalardan vazgeçtiğini görebiliyorum. Ama araba paylaşımlı arabada nasıl seks yapılacağını bilmiyorum 
Ama eğer yaşıyorsan şehir dışında, iki arabanın olmaması elbette streslidir. Şehir dışında araba lüks değil, hareket özgürlüğüdür. Bu arada, seks yaparken de eğlenebileceğiniz bir yer var
Biz oral seks değil, klasikleri ve parmaklamak her anlamda harika)))
Ama eğer yaşıyorsan şehir dışında, iki arabanın olmaması elbette streslidir. Şehir dışında araba lüks değil, hareket özgürlüğüdür. Bu arada, seks yaparken de eğlenebileceğiniz bir yer var
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Vik.ruba80, Serg_A
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 19 Replies
- 4034 Views
-
Last post by Ted_2023