karısının kız kardeşi
-
Автор темыTom Cruise
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
karısının kız kardeşi
Merhaba, fikrinizi öğrenmek isterim, karımın kız kardeşinden, sesinden, dudaklarından etkileniyorum ve bir şey için eğildiği zaman sadece elbisesini kaldırıp onu iyice sikmek istiyorum, bu normal mi???
- These users thanked the author Tom Cruise for the post:
- Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: biseksüel
Re: Eşimin kız kardeşi
Tabii ki normal, ben de uzun zamandır eşimin kız kardeşini istiyordum, harika bir kıçı var.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 3 years 1 month
Bu normal değil, şehvetli duygularınızı kontrol edin. Karınızın babanız tarafından ağzının sulanmasını istemezsiniz. Arzulanacak başka bir nesne bul
- These users thanked the author Allah 1974 for the post:
- İsveç125
-
Автор темыTom Cruise
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 2 years 11 months
Teşekkür ederim deneyeceğim ama sanki bunu bilerek yapıyormuş gibi geliyor
- These users thanked the author Tom Cruise for the post:
- Fargal94
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
- Registered for: 2 years 10 months
Herkese merhaba, ilk buluşmamızda ben, erkek kardeşim, müstakbel eşim ve onun kız kardeşinin katıldığı bir grup seks yaptık. Kız kardeşim kesinlikle karım gibi[/url]ama o akşam sanki en iyi fahişenin kim olduğunu görmek için bir yarışma düzenliyor gibiydiler. Bu tek ve sonuncuydu. Kız kardeşim evlendi ve kocasıyla birlikte başka bir şehre taşındı. Neyse eğlenmeye devam ediyoruz.
- These users thanked the author Makhudik76 for the post (total 3):
- Fargal94, İsveç125, Cidden
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
İlk karısının kız kardeşini sikti, o aptal, seks için ders yazdım, üniversiteden hiç mezun olmadım, evlendim
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
- Registered for: 3 years 6 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Ve çok uzun zaman önce bu konuyla ilgili komik bir olay yaşadık. Kız kardeşim Nizhneudinsk’te, uzak bir ikinci kuzen olarak ya da daha da uzakta yaşıyordu, ama bunun bir önemi yok. Bana geldi ve ilk isteği dudaklarımı nerede yaptırabileceğim oldu.
Daha sonra kocasının kızıTam Soçi’deki antrenman kampında (kızım spor yapıyor) onlara uçmak istedi. Hemen aradık ve izin aldıktan sonra neden geldiğini de anlattık. Ve dudaklarını somurttuğunu duyunca safça nasıl yediğini, içtiğini sordu, bu müdahale etmiyor mu? Ona söyledim, o sana gelip kontrol edecek. Cevabı - Nasıl? Bize homerik kahkaha getirdi. Gelip bana söyleyeceğini söyledim.
Daha sonra kocasının kızıTam Soçi’deki antrenman kampında (kızım spor yapıyor) onlara uçmak istedi. Hemen aradık ve izin aldıktan sonra neden geldiğini de anlattık. Ve dudaklarını somurttuğunu duyunca safça nasıl yediğini, içtiğini sordu, bu müdahale etmiyor mu? Ona söyledim, o sana gelip kontrol edecek. Cevabı - Nasıl? Bize homerik kahkaha getirdi. Gelip bana söyleyeceğini söyledim.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 2 months
Pompalanmış dudaklar mı dedin? Kim öpmek ister? :göz kırp:
https://s00.yaplakal.com/pics/pics_prev ... 229206.jpghttps://s00.yaplakal.com/pics/pics_prev ... 229178.jpg
https://s00.yaplakal.com/pics/pics_prev ... 229206.jpghttps://s00.yaplakal.com/pics/pics_prev ... 229178.jpg
- These users thanked the author Yün for the post (total 3):
- İvannavi, Mika, Lolita1979
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
Верхнюю конечно, нах этот ботокс нуженBolbol: ↑03 Oct 2022, 07:25 Pompalı dudaklar mı dedin? Kim öpmek ister? :göz kırp:
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
Oldu. Karısının kız kardeşi üniversiteye gitti ve yaklaşık iki yıl bizimle yaşadı. Baştan çıkarmak altı ay sürdü. Ama sonra olaylar olmaya başladı. Her fırsatta dizginsiz seks. Oral seks, kedide, kıçında. Neyse ki karısı hiçbir şeyden şüphelenmedi. Kız kardeşim evlendikten sonra onu birkaç kez daha becerdi. Ama artık bu kadar keskin bir zevk yoktu.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 309
- Orientation: biseksüel
Birinci ve ikinci eşim kız kardeş. Kıdemli ve genç. İlkiyle 19 yaşındayken evlendi ve 5 yıl sonra en küçüğü büyüdü. Bizimle yaşadı. Muhtemelen hiç kimse 16 yaşındaki bir kızın evde tişört ve külotla dolaşmasına sakince bakamazdı. Seks sırasında kızın bizi gözetlediğini fark etmeye başladım. Bu beni daha da heyecanlandırdı. Tabii en küçüğünü de gözetledim ve bir gün onu mastürbasyon yaparken yakaladım. Dayanamadım ve onunla birlikte yatağa girdim. Ve sonra her şey tersine dönmeye başladı. Bir süre iki cephede de çalıştım ama sonunda eşim bizi yaktı. Skandal, boşanma ve küçük kız kardeşle yeni bir evlilik. Ayrıca ortaya çıktığı gibi, sonuncusu değil.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 1491 Views
-
Last post by George
-
- 13 Replies