Gittiğiniz en sıradışı yerler nereleri?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Gittiğiniz en sıradışı yerler nereleri?

Unread post by AlexTDV »

mastürbasyon/mastürbasyon yaptın mı?
Öğrenciyken arkadaşıma evine kadar eşlik ettim, girişte her yerini örttüm ama izin vermedi ve yurda geri döndüm. akşam geç saatlerde otobüsün arka sıralarında, vücudunu hatırlayarak pantolon paçasından penisime dokundum ve tesadüfen geldim, o kadar rahatsız ediciydi ki. Ve çok uzun zaman önce, Goa’dan bir arkadaşım beni WhatsApp’tan görüntülü aramayla aradı, sanki orada sikişecek kimsesi yokmuş ve kendini bir muzla becermeye izin vermiş gibi, ben de işte oturuyordum, birkaç peçete alıp tuvalete gittim. konferans odasında onunla birlikte mastürbasyon yaptı ve masanın altına geldi.)
These users thanked the author AlexTDV for the post:
İsveç125
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months
 Re: Gittiğiniz en sıradışı yerler nereleri?

Unread post by Sibiryak89 »

AlexTDV: 23 May 2023, 10:40 mastürbasyon/mastürbasyon yaptın mı?
Öğrenciyken arkadaşıma eve kadar eşlik ettim, girişte onu kirlettim ama izin vermedi ve okula geri döndüm. gece geç saatlerde otobüsün arka sırasında yurtta, onun vücudunu hatırlayarak pantolon paçamın arasından penisime dokundum ve tesadüfen geldim, o kadar rahatsız ediciydi ki. Ve çok uzun zaman önce, Goa’dan bir arkadaşım beni WhatsApp’tan görüntülü aramayla aradı, sanki orada sikişecek kimsesi yokmuş ve kendini bir muzla becermeye izin vermiş gibi, ben de işte oturuyordum, birkaç peçete alıp tuvalete gittim. konferans odasına gitti, onunla birlikte mastürbasyon yaptı ve masanın altına geldi )
İş yerinde değerli hanımlar var mı? 😊
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by AlexTDV »

Sibiryak89: 23 May 2023, 11:11
mastürbasyon/mastürbasyon yaptınız mı?
Öğrenciyken arkadaşıma eve kadar eşlik ettim, girişte onu kirlettim ama o bana ve bana izin vermedi gece geç saatte otobüste yurda döndüm, onun vücudunu hatırladım, pantolonumun paçasından penisime dokundum ve tesadüfen geldim, çok rahatsız ediciydi. Ve çok uzun zaman önce, Goa’dan bir arkadaşım beni WhatsApp’tan görüntülü aramayla aradı, sanki orada sikişecek kimsesi yokmuş ve kendini bir muzla becermeye izin vermiş gibi, ben de işte oturuyordum, birkaç peçete alıp tuvalete gittim. konferans odasına gitti, onunla birlikte mastürbasyon yaptı ve masanın altına geldi )
Bağlantıyı göremiyorum
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

AlexTDV: 23 May 2023, 11:20
AlexTDV: 23 May 2023, 10:40 mastürbasyon/mastürbasyon yaptınız mı?
Öğrenciyken arkadaşıma eve kadar eşlik ettim, girişte onu kirlettim ama o yapmadı izin verin ben ve ben akşam geç saatlerde otobüsün arka sıralarında yurda döndük, onun vücudunu hatırlayarak pantolon paçamdan penisime dokundum ve tesadüfen geldim, çok rahatsız ediciydi. Ve çok uzun zaman önce, Goa’dan bir arkadaşım beni WhatsApp’tan görüntülü aramayla aradı, sanki orada sikişecek kimsesi yokmuş ve kendini bir muzla becermeye izin vermiş gibi, ben de işte oturuyordum, birkaç peçete alıp tuvalete gittim. konferans odasına gitti, onunla birlikte mastürbasyon yaptı ve masanın altına geldi )
Bağlantıyı göremiyorum
Click to expand ...
Otuz yapmak için bir yerde bir bayanı sikmek daha iyidir’s 128522; ve iş yerinde genel olarak bir patlama 👍
Evgeny. hatırlamıyorum
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Evgeny. hatırlamıyorum »

İş yerinde değerli insanlar varsa🤑
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by AlexTDV »

Sibiryak89: 23 May 2023, 12:04
Sibiryak89: 23 May 2023, 11:11 İş yerinde düzgün hanımlar var mı? 😊
Bağlantıyı göremiyorum
Otuz yapmak için bir yerde bir bayanı sikmek daha iyidir’s 128522; ve iş yerinde genellikle heyecan vericidir 👍
tuhafsın, iş yerinde kadınları becerdim ama bunun bununla ne alakası var? Otuzbir çekmeyi sordum, "elma nereden alınır" diye sorarsam muhtemelen köfte pişirmenin daha iyi olduğunu söylersiniz?
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: biseksüel

Unread post by Ded »

Eşim ve ben bir keresinde mezarlıkta seviştik!
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

AlexTDV: 23 May 2023, 12:19
AlexTDV: 23 May 2023, 11:20
Bağlantıyı göremiyorum
31 çekmek yerine böylesi daha iyi bir kadını sikmek😊 ve bu genellikle iş yerinde çok eğlencelidir 👍
tuhafsın, işte kadınları becerdim ama bunun bununla ne alakası var ? Otuzbir çekmeyi sordum, "elma nereden alınır" diye sorsam muhtemelen mantı pişirmenin daha iyi olduğunu söylersiniz?
Konuyu tamamen doğru bir şekilde sorarsanız, "en alışılmadık yerlerde nerelerde mastürbasyon yaptınız?" sorusu kendiliğinden ortadan kaybolacaktır. Dolayısıyla sorular ve genel olarak neden bu konuya girdiğim sorusu😊
Aşağıdaki cevap da kapalı- konu 🤔
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”