Gittiğiniz en sıradışı yerler nereleri?
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Gittiğiniz en sıradışı yerler nereleri?
mastürbasyon/mastürbasyon yaptın mı?
Öğrenciyken arkadaşıma evine kadar eşlik ettim, girişte her yerini örttüm ama izin vermedi ve yurda geri döndüm. akşam geç saatlerde otobüsün arka sıralarında, vücudunu hatırlayarak pantolon paçasından penisime dokundum ve tesadüfen geldim, o kadar rahatsız ediciydi ki. Ve çok uzun zaman önce, Goa’dan bir arkadaşım beni WhatsApp’tan görüntülü aramayla aradı, sanki orada sikişecek kimsesi yokmuş ve kendini bir muzla becermeye izin vermiş gibi, ben de işte oturuyordum, birkaç peçete alıp tuvalete gittim. konferans odasında onunla birlikte mastürbasyon yaptı ve masanın altına geldi.)
Öğrenciyken arkadaşıma evine kadar eşlik ettim, girişte her yerini örttüm ama izin vermedi ve yurda geri döndüm. akşam geç saatlerde otobüsün arka sıralarında, vücudunu hatırlayarak pantolon paçasından penisime dokundum ve tesadüfen geldim, o kadar rahatsız ediciydi ki. Ve çok uzun zaman önce, Goa’dan bir arkadaşım beni WhatsApp’tan görüntülü aramayla aradı, sanki orada sikişecek kimsesi yokmuş ve kendini bir muzla becermeye izin vermiş gibi, ben de işte oturuyordum, birkaç peçete alıp tuvalete gittim. konferans odasında onunla birlikte mastürbasyon yaptı ve masanın altına geldi.)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Re: Gittiğiniz en sıradışı yerler nereleri?
İş yerinde değerli hanımlar var mı?AlexTDV: ↑23 May 2023, 10:40 mastürbasyon/mastürbasyon yaptın mı?
Öğrenciyken arkadaşıma eve kadar eşlik ettim, girişte onu kirlettim ama izin vermedi ve okula geri döndüm. gece geç saatlerde otobüsün arka sırasında yurtta, onun vücudunu hatırlayarak pantolon paçamın arasından penisime dokundum ve tesadüfen geldim, o kadar rahatsız ediciydi ki. Ve çok uzun zaman önce, Goa’dan bir arkadaşım beni WhatsApp’tan görüntülü aramayla aradı, sanki orada sikişecek kimsesi yokmuş ve kendini bir muzla becermeye izin vermiş gibi, ben de işte oturuyordum, birkaç peçete alıp tuvalete gittim. konferans odasına gitti, onunla birlikte mastürbasyon yaptı ve masanın altına geldi )
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
Bağlantıyı göremiyorumSibiryak89: ↑23 May 2023, 11:11İş yerinde değerli hanımlar var mı?mastürbasyon/mastürbasyon yaptınız mı?
Öğrenciyken arkadaşıma eve kadar eşlik ettim, girişte onu kirlettim ama o bana ve bana izin vermedi gece geç saatte otobüste yurda döndüm, onun vücudunu hatırladım, pantolonumun paçasından penisime dokundum ve tesadüfen geldim, çok rahatsız ediciydi. Ve çok uzun zaman önce, Goa’dan bir arkadaşım beni WhatsApp’tan görüntülü aramayla aradı, sanki orada sikişecek kimsesi yokmuş ve kendini bir muzla becermeye izin vermiş gibi, ben de işte oturuyordum, birkaç peçete alıp tuvalete gittim. konferans odasına gitti, onunla birlikte mastürbasyon yaptı ve masanın altına geldi )![]()
-
- Nirvana’dayım
ve iş yerinde genel olarak bir patlama
Otuz yapmak için bir yerde bir bayanı sikmek daha iyidir
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 2 years 3 months
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
tuhafsın, iş yerinde kadınları becerdim ama bunun bununla ne alakası var? Otuzbir çekmeyi sordum, "elma nereden alınır" diye sorarsam muhtemelen köfte pişirmenin daha iyi olduğunu söylersiniz?Sibiryak89: ↑23 May 2023, 12:04Otuz yapmak için bir yerde bir bayanı sikmek daha iyidirBağlantıyı göremiyorumve iş yerinde genellikle heyecan vericidir
![]()
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
-
- Nirvana’dayım

Aşağıdaki cevap da kapalı- konu
Konuyu tamamen doğru bir şekilde sorarsanız, "en alışılmadık yerlerde nerelerde mastürbasyon yaptınız?" sorusu kendiliğinden ortadan kaybolacaktır. Dolayısıyla sorular ve genel olarak neden bu konuya girdiğim sorusu
Aşağıdaki cevap da kapalı- konu
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post