Kızlar ve SSS!
-
Автор темыçapkın
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Bu forumun sevgili kullanıcıları, özellikle de erkekler, size bir soru. S.S.S.’nin (Gizli Cinsel Sinyaller) ne olduğunu biliyor musunuz?
Kızlar, bu sinyalleri bir erkeğin sizi fark etmesi ve size ilgi göstermesi için mi kullanıyorsunuz?
Hangi sinyalleri aldınız? kullanmak? Bize hikayelerinizi anlatın, bunlar neye yol açtı? Başarılı ya da başarısız - bu bilgiyi paylaşın çünkü bunların işe yarayıp yaramadığını ya da tamamen saçmalık olup olmadığını bilmek istiyorsunuz. Yoksa erkekler onları göremeyecek kadar aptal mı (erkekler alınmayın)? Yoksa bu sinyaller olmadan her kadını ele geçireceklerinden bu kadar eminler mi?
Kızlar, bu sinyalleri bir erkeğin sizi fark etmesi ve size ilgi göstermesi için mi kullanıyorsunuz?
Hangi sinyalleri aldınız? kullanmak? Bize hikayelerinizi anlatın, bunlar neye yol açtı? Başarılı ya da başarısız - bu bilgiyi paylaşın çünkü bunların işe yarayıp yaramadığını ya da tamamen saçmalık olup olmadığını bilmek istiyorsunuz. Yoksa erkekler onları göremeyecek kadar aptal mı (erkekler alınmayın)? Yoksa bu sinyaller olmadan her kadını ele geçireceklerinden bu kadar eminler mi?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 273
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: biseksüel
Yanıt: Kızlar ve SSS!
İkincisi ise merhaba kelimesi yatağa çağrı olarak algılanır)
peki, 2 tip erkekle tanıştım) ilki hiçbir sinyali anlamayanlar.
İkincisi ise merhaba kelimesi yatağa çağrı olarak algılanır)
- These users thanked the author Anastasya 2005 for the post (total 5):
- Yeşil, Sibiryak89, İsveç125, Arianna, Slogancı
-
Автор темыçapkın
- Orgazm!
-
- Penetrasyon
durum hakkında bilgi ver) her zaman gülümsedi, gözlerinin içine ve pantolonuna baktı... vb.)
- These users thanked the author Anastasya 2005 for the post (total 2):
- Ted_2023, Sibiryak89
-
Автор темыçapkın
- Orgazm!
Peki kadınların verdiği S.S.S değil bunlar... Belki artık direkt sinyal veren farklı bir nesil vardır?))Anastasia2005: ↑22 May 2023, 01:08 ve pantolonun üzerinde... vb.)
- These users thanked the author çapkın for the post:
- Anastasya 2005
-
- Penetrasyon
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 2 years 2 months

Bunu uzun zamandır biliyorum. S kitabını okudum. S.S., bilgiyi almadan önce BİRÇOK SİNYALİ fark etti. şu anda en az 2-3 kızın olduğu herhangi bir yerde 20 dakika kaldıktan sonra %99 ihtimalle hangisinin seksi reddetmeyeceğini %100 söyleyebilirim, eğer herhangi bir adım atarsam hangisinin başlayacağını göreceğim Biraz sonra ve formda olanlar ancak doğuştan gelen sinyallerle bilinçsizce dikkat çekti. Daha detaylı bir konu da var; işaret dili. Bir kişi bilginin yalnızca% 20’sini sözlü olarak aktarır. Diğer tüm bilgiler jestler, yüz ifadeleri, duygular vb. yoluyla aktarılır. Çoğu durumda, insanlar o anda gerçekte ne düşündüklerini kesinlikle söylemezler.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Kabul etmek! Herhangi bir kişiyi bir süre takip ederseniz, iletişim sırasındaki tepkilerini oldukça doğru bir şekilde tahmin edebilirsiniz
... Ve kadın SSS çok seksi olabilir!!!
... Ve kadın SSS çok seksi olabilir!!!
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 6 months
Yani saçmalık olduğu ortaya çıkıyor , Yazar, gözle görülmeyen ve ne anlama geldiği bilinmeyen bazı sinyallerden bahsediyor.
Bunlar gizli sinyallerse, o zaman kimse onları görmemelidir ve eğer birisi görürse. bunlar artık gizli sinyaller değil ve eğer bunlar gizli sinyallerse, o zaman kimsenin bunları bilmemesi gerekiyor ve eğer biliyorlarsa, o zaman bunlar artık gizli sinyaller değil!
Yani saçmalık olduğu ortaya çıkıyor , Yazar, gözle görülmeyen ve ne anlama geldiği bilinmeyen bazı sinyallerden bahsediyor.
-
- Nirvana’dayım
rynda, gizli olabileceği hiç aklına geldi mi? Sinyaller onları tanıyan
ve onları nasıl izleyeceğini bilen kişiler tarafından görülebiliyor mu? Bunu öğreten bütün bir bilim - fizyonomi - var...
ve onları nasıl izleyeceğini bilen kişiler tarafından görülebiliyor mu? Bunu öğreten bütün bir bilim - fizyonomi - var...
-
Автор темыçapkın
- Orgazm!
Siz niqk doğru yazdı
Bilmiyorum’ Kabalık etmek istemem ama eğer cahil, okuma yazma bilmeyen bir okul çocuğuysanız, o zaman sizi anlıyorum. Çünkü Gizli Cinsel Sinyaller bazı kişilerin (kızların) vermesi, diğer kişilerin (erkeklerin) ise bunları fark etmemesi (önem vermemesi) nedeniyle bu şekilde adlandırılmıştır.
Siz niqk doğru yazdı
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Registered for: 2 years 3 months
Bir arkadaşım bana, ciddi anlamda, bir kızın saçını düzleştirmesinin ondan hoşlandığı anlamına geldiğini düşünen bir adamla randevuya çıktığını söyledi. Bunu ona daha sonra, arkadaş olarak kalmaya davet ettiğinde söyledi, mesela neden sürekli saçını düzleştiriyordun?
peki, diyor, sadece beni rahatsız ediyorlar, bu yüzden beni düzeltti, bu kadar saçmalığı nerede okudun?
bu yüzden konu bana öğrencilerin tavlama tekniklerini ve cinsel psikolojiyi birbirleriyle paylaştığı "Amerikan Pastası"nın ilk bölümünü hatırlattı diğer , ancak kendileri yargılarında gerçeklikten çok uzaklardı))
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 3):
- Sibiryak89, Arianna, Serg_A
-
- Orgazm!
eğer sinyaller biliniyorsa ve izleniyorsa bu artık gizli sinyaller değildir, değil mi?
-
- Nirvana’dayım
rynda, casuslar şifrelerini gizlemek için çeşitli şifreler kullanır mesajlar. Senin ve benim için
bu sadece masum bir metin, ama bilenler için gizli bir mesaj... Bilenler anlayacaktır!
bu sadece masum bir metin, ama bilenler için gizli bir mesaj... Bilenler anlayacaktır!
-
- Orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years 1 month
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years 1 month
Peki, eğer açık değilse, o zaman ne olacak?
külotunu çıkar ve kayaklarına bin)))))

-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
rynda,S.S.S. Gizli cinsel sinyaller
Harika bir numara var: Erkeklerin çaresiz kabul edildiği ve aynı zamanda çaresiz göründüğü yerlere gitmek. Eğer kız sana acımıyorsa ve kendisine yardım teklif etmiyorsa, bunu ona sor. Süpermarkette (kadınlar yemek yapmayı bilen erkekleri sever), örneğin şunu sorabilirsiniz: "Affedersiniz, mangoların yemekten önce bir şekilde işlenmesi gerekip gerekmediğini biliyor musunuz?" Çamaşırhanede (kadınlar kendi çamaşırlarını yıkayan erkekleri de severler) şu soruyu sorabilirsiniz: "Söyle bana, beyaz gömlekle birlikte kırmızı bir tişört de yıkasam sorun olur mu?"
Evet, Bayan Moore’a geri döneceğiz. Ne tür S.S.S. kadınlar erkekleri mi cezbediyordu? Kadınların dörtte birinden fazlası seçilen erkeğe gülümsedi - kendisi yaklaşmaya karar vermeden önce sadece hafif bir gülümseme gösterdi (dikkatli olun, daha dikkatli olmanız gerekiyor beyler!) -. Partide müzik çalıyordu, pek çok kadın seçtikleri kişiyle göz temasını koruyarak ritme ayak uyduruyordu. Moore ve ekibi başka cezbedici hareketler de buldu; kadınlar, erkekle göz temasını kesmeden saçlarını düzeltiyor, çıplak boyunlarına dokunuyor, kendi ellerini veya başka nesneleri okşuyor.
Harika bir numara var: Erkeklerin çaresiz kabul edildiği ve aynı zamanda çaresiz göründüğü yerlere gitmek. Eğer kız sana acımıyorsa ve kendisine yardım teklif etmiyorsa, bunu ona sor. Süpermarkette (kadınlar yemek yapmayı bilen erkekleri sever), örneğin şunu sorabilirsiniz: "Affedersiniz, mangoların yemekten önce bir şekilde işlenmesi gerekip gerekmediğini biliyor musunuz?" Çamaşırhanede (kadınlar kendi çamaşırlarını yıkayan erkekleri de severler) şu soruyu sorabilirsiniz: "Söyle bana, beyaz gömlekle birlikte kırmızı bir tişört de yıkasam sorun olur mu?"
Evet, Bayan Moore’a geri döneceğiz. Ne tür S.S.S. kadınlar erkekleri mi cezbediyordu? Kadınların dörtte birinden fazlası seçilen erkeğe gülümsedi - kendisi yaklaşmaya karar vermeden önce sadece hafif bir gülümseme gösterdi (dikkatli olun, daha dikkatli olmanız gerekiyor beyler!) -. Partide müzik çalıyordu, pek çok kadın seçtikleri kişiyle göz temasını koruyarak ritme ayak uyduruyordu. Moore ve ekibi başka cezbedici hareketler de buldu; kadınlar, erkekle göz temasını kesmeden saçlarını düzeltiyor, çıplak boyunlarına dokunuyor, kendi ellerini veya başka nesneleri okşuyor.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 173
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
Ama uzun zamandır buna inanmıyordum.
Evet ben de böyle saçmalıklar okudum. Geçenlerde otobüsteydim ve yanımda bir kız oturuyordu. üniforma öğrencisi, dikkatle bana baktı ve saçının bir tutamını parmağının etrafında döndürdü. SSS’yi de düşündüm...Bay.hamsterrr: ↑22 May 2023, 19:17 Bir arkadaşım bana, bir kızın saçını düzleştirmesinin ondan hoşlandığı anlamına geldiğini düşünen bir adamla randevuya çıktığını söyledi
Ama uzun zamandır buna inanmıyordum.
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
-
- Nirvana’dayım
Serg_A, yani sürüklemeye gerek yoktu onu yatağına yatır! Tavsiyelere bir göz at derim...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 1413 Views
-
Last post by gümüş_fox
-
- 23 Replies