Flört hizmeti 684
-
Автор темыAhtung
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel

Belki birileri bu hizmeti 2000’li yılların başında hatırlar, hatta denemiştir. Bunun özü, kız arıyorsanız Getgerl, bir kız erkek arıyorsa Getboy talebiyle 684 numarasına SMS göndermenizdi. Sıralamayı yaşa ve hatta boya göre belirlemek bile mümkündü. Yanıt olarak 5 anket geldi ve ilginç bir şey varsa bu numara aracılığıyla seçilen kişiyle iletişim kurabilirsiniz. Sayıları değiştirmek ancak sayıların yerini harflerle değiştirmek mümkündü, örneğin: sekiz, dokuz yüz ve üç...
Böylece üç bakire buldum ve ilk kez bir kızla anal seks yapmayı denedim. Tanıştık, konuştuk ve aynı gün Moskova’dan bölgeye koştum. Tanıştık ve evine gittik. Her ikisinin de bağlılık olmadan sekse ihtiyacı vardı. Doğrudan duşa gidin ve yatağa gidin. Onun hakkında çok az şey biliyordum, sadece muhasebeci olduğunu biliyordum. Hemen burada oral seks tabii ki vajinaldi, bana siyah prezervatif de verdi, hiç böylesini görmemiştim ve her şey analla bitti. Ayrıca kıçına kadar girmesine de şaşırdı. Harika vakit geçirdik ve aynı gece Moskova’ya doğru yola çıktım. Birbirimizi bir daha göremedik ama harikaydı.
Böylece üç bakire buldum ve ilk kez bir kızla anal seks yapmayı denedim. Tanıştık, konuştuk ve aynı gün Moskova’dan bölgeye koştum. Tanıştık ve evine gittik. Her ikisinin de bağlılık olmadan sekse ihtiyacı vardı. Doğrudan duşa gidin ve yatağa gidin. Onun hakkında çok az şey biliyordum, sadece muhasebeci olduğunu biliyordum. Hemen burada oral seks tabii ki vajinaldi, bana siyah prezervatif de verdi, hiç böylesini görmemiştim ve her şey analla bitti. Ayrıca kıçına kadar girmesine de şaşırdı. Harika vakit geçirdik ve aynı gece Moskova’ya doğru yola çıktım. Birbirimizi bir daha göremedik ama harikaydı.
- These users thanked the author Ahtung for the post (total 3):
- Erkekler2024, Fargal94, Juravl
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
Yanıt: Arkadaşlık hizmeti 684
Şöyle bir şey hatırlıyorum O. Kendimle konuştum ama kimseyle tanışmadım. Karım yaktı ve içime yıldızlar yerleştirdiAhtung: ↑20 Apr 2023, 19:19 Belki birileri bu hizmeti 2000’li yılların başında hatırlamıştır, hatta denemiştir. Bunun özü, kız arıyorsanız Getgerl, bir kız erkek arıyorsa Getboy talebiyle 684 numarasına SMS göndermenizdi. Sıralamayı yaşa ve hatta boya göre belirlemek bile mümkündü. Yanıt olarak 5 anket geldi ve ilginç bir şey varsa bu numara aracılığıyla seçilen kişiyle iletişim kurabilirsiniz. Sayıları değiştirmek ancak sayıların yerini harflerle değiştirmek mümkündü, örneğin: sekiz, dokuz yüz üç...
- These users thanked the author Erkekler2024 for the post:
- Juravl
-
Автор темыAhtung
- heyecanlanıyorum
Bir şekilde kendimi yaktım, işe gittim ve cep telefonumu evde bıraktım. Geliyorum ve eşim telefon rehberimden 30 kızın telefon numaralarını kopyaladı. Ah, o zaman sinirlendim ama durmadım

- These users thanked the author Ahtung for the post (total 2):
- Erkekler2024, Ded
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
- Registered for: 2 years 2 months
-
Автор темыAhtung
- heyecanlanıyorum
Orayı aramanın bir yolu yoktu, sadece kız ücretli bir numara vermiş olsaydı 684’e SMS göndermek yeterliydi.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
- Registered for: 3 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Aha! Ahtung, seni beyaz bir kıskançlıkla mı kıskanıyorum? Siyah prezervatifle ilgili bir şaka vardır; bir adam, kocası ölen metresi için siyah prezervatif satın aldığında eczane satıcısı çok etkilenmişti!
11 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Keşke böyle yaşasaydım, seni lanet ev! Ve ben bir zamanlar bir bakireyi şımartmaya cesaret edemedim, kendi başıma geldim, çok kötü akıyordu, o zamanlar anal bilgim yoktu, dişimi takmayı bile düşünmedim! Sabah daireden çıkarken kapıyı çarpmayı unutmamak için bir not bıraktım.
8 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
Daha sonra uygulamalı eğitim için bana bir stajyer öğrenci gönderildi. Raporun materyallerini arşivlerde kendim buldum, onu kurumsal bir içki partisine davet ettim ve huzur içinde gitmesine izin verdim.
10 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
“Hizmet çoban köpeklerimizle” güzelliğin tadını çıkararak işten dönüyordum, bütün kadınlar evliydi. Stajyerlere zamanında gelip işten ayrılmalarını ve kumsalda zilden zile kadar antrenman yapmalarını emretti.
11 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Keşke böyle yaşasaydım, seni lanet ev! Ve ben bir zamanlar bir bakireyi şımartmaya cesaret edemedim, kendi başıma geldim, çok kötü akıyordu, o zamanlar anal bilgim yoktu, dişimi takmayı bile düşünmedim! Sabah daireden çıkarken kapıyı çarpmayı unutmamak için bir not bıraktım.
8 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
Daha sonra uygulamalı eğitim için bana bir stajyer öğrenci gönderildi. Raporun materyallerini arşivlerde kendim buldum, onu kurumsal bir içki partisine davet ettim ve huzur içinde gitmesine izin verdim.
10 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
“Hizmet çoban köpeklerimizle” güzelliğin tadını çıkararak işten dönüyordum, bütün kadınlar evliydi. Stajyerlere zamanında gelip işten ayrılmalarını ve kumsalda zilden zile kadar antrenman yapmalarını emretti.
- These users thanked the author Bir tamirci for the post:
- Sibiryak89
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years 2 months
Evet, 684 numaralı Beeline operatörü vardı. Evli çiftlerle tanıştım.
- These users thanked the author asanin.vyacheslav for the post:
- Vladmar
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post