Flört hizmeti 684

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Ahtung
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 77
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Flört hizmeti 684

Unread post by Ahtung »

Belki birileri bu hizmeti 2000’li yılların başında hatırlar, hatta denemiştir. Bunun özü, kız arıyorsanız Getgerl, bir kız erkek arıyorsa Getboy talebiyle 684 numarasına SMS göndermenizdi. Sıralamayı yaşa ve hatta boya göre belirlemek bile mümkündü. Yanıt olarak 5 anket geldi ve ilginç bir şey varsa bu numara aracılığıyla seçilen kişiyle iletişim kurabilirsiniz. Sayıları değiştirmek ancak sayıların yerini harflerle değiştirmek mümkündü, örneğin: sekiz, dokuz yüz ve üç...
Böylece üç bakire buldum ve ilk kez bir kızla anal seks yapmayı denedim. Tanıştık, konuştuk ve aynı gün Moskova’dan bölgeye koştum. Tanıştık ve evine gittik. Her ikisinin de bağlılık olmadan sekse ihtiyacı vardı. Doğrudan duşa gidin ve yatağa gidin. Onun hakkında çok az şey biliyordum, sadece muhasebeci olduğunu biliyordum. Hemen burada oral seks tabii ki vajinaldi, bana siyah prezervatif de verdi, hiç böylesini görmemiştim ve her şey analla bitti. Ayrıca kıçına kadar girmesine de şaşırdı. Harika vakit geçirdik ve aynı gece Moskova’ya doğru yola çıktım. Birbirimizi bir daha göremedik ama harikaydı.
These users thanked the author Ahtung for the post (total 3):
Erkekler2024, Fargal94, Juravl
Erkekler2024
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 152
 Yanıt: Arkadaşlık hizmeti 684

Unread post by Erkekler2024 »

Ahtung: 20 Apr 2023, 19:19 Belki birileri bu hizmeti 2000’li yılların başında hatırlamıştır, hatta denemiştir. Bunun özü, kız arıyorsanız Getgerl, bir kız erkek arıyorsa Getboy talebiyle 684 numarasına SMS göndermenizdi. Sıralamayı yaşa ve hatta boya göre belirlemek bile mümkündü. Yanıt olarak 5 anket geldi ve ilginç bir şey varsa bu numara aracılığıyla seçilen kişiyle iletişim kurabilirsiniz. Sayıları değiştirmek ancak sayıların yerini harflerle değiştirmek mümkündü, örneğin: sekiz, dokuz yüz üç...
Şöyle bir şey hatırlıyorum O. Kendimle konuştum ama kimseyle tanışmadım. Karım yaktı ve içime yıldızlar yerleştirdi
These users thanked the author Erkekler2024 for the post:
Juravl
Автор темы
Ahtung
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Ahtung »

Men2024: 20 Apr 2023, 19:39 Karım beni yaktı ve içime yıldız soktu
Bir şekilde kendimi yaktım, işe gittim ve cep telefonumu evde bıraktım. Geliyorum ve eşim telefon rehberimden 30 kızın telefon numaralarını kopyaladı. Ah, o zaman sinirlendim ama durmadım :shamp:
These users thanked the author Ahtung for the post (total 2):
Erkekler2024, Ded
Eşsiz
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Eşsiz »

Arkadaşım denedi, arama için 2 çim biçme makinesinin ücretini aldılar
Автор темы
Ahtung
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Ahtung »

Orayı aramanın bir yolu yoktu, sadece kız ücretli bir numara vermiş olsaydı 684’e SMS göndermek yeterliydi.
Bir tamirci
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 96
Registered for: 3 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Bir tamirci »

Aha! Ahtung, seni beyaz bir kıskançlıkla mı kıskanıyorum? Siyah prezervatifle ilgili bir şaka vardır; bir adam, kocası ölen metresi için siyah prezervatif satın aldığında eczane satıcısı çok etkilenmişti!

11 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Keşke böyle yaşasaydım, seni lanet ev! Ve ben bir zamanlar bir bakireyi şımartmaya cesaret edemedim, kendi başıma geldim, çok kötü akıyordu, o zamanlar anal bilgim yoktu, dişimi takmayı bile düşünmedim! Sabah daireden çıkarken kapıyı çarpmayı unutmamak için bir not bıraktım.

8 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
Daha sonra uygulamalı eğitim için bana bir stajyer öğrenci gönderildi. Raporun materyallerini arşivlerde kendim buldum, onu kurumsal bir içki partisine davet ettim ve huzur içinde gitmesine izin verdim.

10 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
“Hizmet çoban köpeklerimizle” güzelliğin tadını çıkararak işten dönüyordum, bütün kadınlar evliydi. Stajyerlere zamanında gelip işten ayrılmalarını ve kumsalda zilden zile kadar antrenman yapmalarını emretti.
These users thanked the author Bir tamirci for the post:
Sibiryak89
asanin.vyacheslav
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by asanin.vyacheslav »

Evet, 684 numaralı Beeline operatörü vardı. Evli çiftlerle tanıştım.
These users thanked the author asanin.vyacheslav for the post:
Vladmar
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

Hiç hizmet kullanmadım, sadece oraya gittim ama bir göz at😊
Post Reply Previous topicNext topic