Neden birçok kadın erkeklerini sevmiyor ya da istemiyor ama yine de onlarla yaşıyor?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Neden birçok kadın erkeklerini sevmiyor ya da istemiyor ama yine de onlarla yaşıyor?

Unread post by AlexTDV »

Böyle yaşamak işkence değil mi?
These users thanked the author AlexTDV for the post:
Zakoz
Arianna
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 228
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: biseksüel
 Re: Neden birçok kadın erkeklerini sevmiyor ve istemiyor ama yine de onlarla yaşıyor?

Unread post by Arianna »

Aynısını erkeklere de soralım) metresi olanlar
These users thanked the author Arianna for the post (total 2):
Tanya, Serg_A
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months
 Re: Neden birçok kadın erkeklerini sevmiyor ve istemiyor ama yine de onlarla yaşıyor?

Unread post by Nikk »

Cevap çok basit - PARA!!! Ve mutlaka oligarkların parası değil...
These users thanked the author Nikk for the post (total 5):
Polonya, Gudgeon, AlexK85, Wolffr, Üstü kendinize saklayın
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by AlexTDV »

Arianna: 16 May 2023, 20:14 Aynı şeyi erkeklere de soralım) metresi olanlara
bu farklıdır))
Arianna
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Arianna »

AlexTDV: 16 May 2023, 20:25bu farklı))
Neden farklı? :D
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by AlexTDV »

Arianna: 16 May 2023, 20:36
bu farklı))
Neden farklı? :D
çünkü! büyüyünce anlayacaksın))
Arianna
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Arianna »

AlexTDV: 16 May 2023, 20:38 çünkü! büyüyünce anlayacaksın))
Peki ne ölçüde büyümeye ihtiyacın var? Ve zaten otuz yaşındayım😂
These users thanked the author Arianna for the post:
Sibiryak89
Автор темы
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by AlexTDV »

Arianna: 16 May 2023, 20:41
çünkü! büyüyünce anlayacaksın))
Peki ne ölçüde büyümeye ihtiyacın var? Aksi halde zaten otuz yaşındayım😂
iyi hayır 31’in nasıl olacağını biliyorum - hadi konuşalım 😄
These users thanked the author AlexTDV for the post:
Arianna
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Geçit »

AlexTDV: 16 May 2023, 20:44
AlexTDV: 16 May 2023, 20:38 çünkü! büyüyünce anlayacaksın))
Peki ne ölçüde büyümeye ihtiyacın var? Aksi halde zaten otuz yaşındayım😂
iyi hayır 31’in nasıl olacağını biliyorum - hadi konuşalım 😄
n Ağustos’ta 31 olacağım. Kesinlikle buraya bakacağım, belki ilginç bir şey de bulurum))) Erkeklerin neden yaşadığını bilmeme rağmen. Çok rahatlar. Beslendi, yıkandı, ütülendi.
Eh, kadınlar bu bir alışkanlık olduğu için yaşıyorlar. Ve buna ihtiyaç yok gibi görünüyor, ama onu atmak utanç verici. Hala pişmanlar, zavallı adam ortadan kaybolacak)))
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
AlexTDV, di1111
Polonya
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 547
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Polonya »

Marinka: 16 May 2023, 21:35 Ve buna gerek yokmuş gibi görünüyor ama onu atmak utanç verici. Hala pişmanlar, zavallı adam kaybolacak)))
ve parayı!!!
Erkeklere gelince - %100 katılıyorum
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Polk: 16 May 2023, 23:50
Marinka: 16 May 2023, 21:35 Ve buna ihtiyaç yok gibi görünüyor ama onu atmak utanç verici. Hala pişmanlar, zavallı adam kaybolacak)))
ve parayı!!!
Erkeklere gelince - %100 katılıyorum
Modern gerçekliklerde kadınlar genellikle erkeklerden daha fazla kazanıyor. Bu nedenle para çoğu zaman büyük bir rol oynamaz.
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 180
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Marion »

Marinka: 17 May 2023, 10:08 Modern gerçekliklerde kadınlar genellikle erkeklerden daha fazla kazanıyor.
Bunu "daha sık" diyemem. Çünkü gelişmiş ülkelerde bile bir erkeğin benzer pozisyonda (sadece erkek olduğu için) daha fazla kazandığı pek çok durum vardır. Ve feodal kokuya sahip ülkelerde (isimlerini vermeyeceğim ama çok uzağa gitmeye gerek yok) bu her zaman oluyor. Ayrıca, hemen hemen her yerde, vasıfsız ama fiziksel olarak çok ağır olmayan emek gerektiren çok büyük bir ekonomi sektörü var. Bu yüzden ilk tezinize katılıyorum:
Marinka: 16 May 2023, 21:35 Erkeklerin neden yaşadığını biliyorum. Çok rahatlar. Besleniyor, yıkanıyor, ütüleniyor.
Eh, kadınlar alışkanlık sayesinde yaşıyor. Ve buna ihtiyaç yok gibi görünüyor, ama onu atmak utanç verici. Hala pişmanlar, zavallı adam ortadan kaybolacak)))
These users thanked the author Marion for the post:
Polonya
Livrik
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 207
Registered for: 2 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Livrik »

Mine, evli bir kadının kendi kadın ortamındaki statüsünün kocasız veya boşanmış birine göre çok daha yüksek olduğunu, eskisini bırakıp yenisini bulmanın o kadar kolay olmadığını, bu yüzden yaşadıklarını söylüyor..
These users thanked the author Livrik for the post:
AlexK85
Yeşil
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 295
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Yeşil »

Marinka: 16 May 2023, 21:35 Hala pişmanlar, zavallı adam kaybolacak)))
Bir kadının dediği gibi: ben olmasaydım nerede olurdu, tamamen uysal) . Ailelerindeki her şeyin normal olduğu doğrudur. İfade ayrılıkla ilgili değildi.
AlexK85
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 188

Unread post by AlexK85 »

Marinka: 16 May 2023, 21:35
Beslendi, yıkandı, ütülendi.
Eh, kadınlar bu bir alışkanlık olduğu için yaşıyorlar. Ve buna ihtiyaç yok gibi görünüyor, ama onu atmak utanç verici. Hâlâ üzülüyorlar, zavallı adam kaybolacak)))
Ve ben de kendim için, bazen de tüm aile için yemek pişiriyorum. Tarifler TikTok’tan)
Bir çocuk uğruna ailemi parçalamıyorum, parçalanmış bir ailede büyüdüm ve çocuğumun böyle yaşamasını istemiyorum... ve istemiyorum Hile yapmak bile iyi bir şey değil. Ama böyle bir tsutswang’da yaşamak vahşice berbat bir şey, bunu kimsenin başına istemem. Hiç çocuk yoksa ve yanlış kişiyi seçtiğinizi düşünüyorsanız, gidin, durum daha da kötüleşecek!
Livrik: 17 May 2023, 13:27 Benimki, evli bir kadının kadınların ortamındaki statüsünün, evli bir kadının statüsünden çok daha yüksek olduğunu söylüyor kocasız, boşanmış, eskisini bırakıp yenisini bul Burada yaşamak o kadar da kolay değil..
Ben de bu görüşe katılıyorum .
These users thanked the author AlexK85 for the post (total 2):
Wolffr, Tapkin
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

AlexK85: 17 May 2023, 13:42
Marinka: 16 May 2023, 21:35
Beslendi, yıkandı, ütülendi.
Eh, kadınlar bu bir alışkanlık olduğu için yaşıyorlar. Ve buna ihtiyaç yok gibi görünüyor, ama onu atmak utanç verici. Hâlâ üzülüyorlar, zavallı adam kaybolacak)))
Ve ben de kendim için, bazen de tüm aile için yemek pişiriyorum. Tarifler TikTok’tan)
Bir çocuk uğruna ailemi parçalamıyorum, parçalanmış bir ailede büyüdüm ve çocuğumun böyle yaşamasını istemiyorum... ve istemiyorum Hile yapmak bile iyi bir şey değil. Ama böyle bir tsutswang’da yaşamak vahşice berbat bir şey, bunu kimsenin başına istemem. Hiç çocuk yoksa ve yanlış kişiyi seçtiğinizi düşünüyorsanız, gidin, durum daha da kötüleşecek!
Livrik: 17 May 2023, 13:27 Benimki, evli bir kadının kadınların ortamındaki statüsünün, evli bir kadının statüsünden çok daha yüksek olduğunu söylüyor kocası olmadan, boşanmış olmadan, eskisini bırakıp yenisini bul O kadar kolay değil, öyle yaşıyorlar..
Ben de bunu paylaşıyorum görüş.
İki çocukla ayrıldım) Anne ve babanın birbirinden nefret ettiği böyle bir aileden iyi bir şey alamayacaklarını düşünüyorum. Çoğu zaman böyle bir fedakarlık tamamen boşunadır.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Sibiryak89
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208

Unread post by Wolffr »

Marion: 17 May 2023, 13:14 Ayrıca, hemen hemen her yerde vasıfsız ancak fiziksel olarak çok ağır olmayan emek gerektiren çok büyük bir ekonomi sektörü var.
diyeceğim ki Kendim hakkında fazla ileri gitmeyeceğim, vasıfsız emek Almanya’daki en zor ve en az ücretli emektir. Geçişlerimi yaptırdım, sonra sınavlara tekrar girdim ve sonunda size en zor, en kirli işi veriyorlar, bir Alman bu işi %100 yapmaz. Buraya geldiğimde 3 yıl boyunca normal bir şekilde örneğin kaynakçı olarak çalışmanın mümkün olduğunu ve sizin kalifiye bir işçi olduğunuzu bilmiyordum, kimse bunu önermedi ama ben altı aylık bir kursu tamamladım ve bu sonuç. 3 yıllık eğitimi tamamlayan bir Alman saat başına 25 euro alıyor, ben de muhtemelen saat başına 12 euro alıyorum, aradaki fark muhtemelen. ve burada da iyi bir iş bulmak için tanıdıklar gelişiyor ve her şey size bir bok ödemeyen aracılar aracılığıyla yapılıyor.
Ve Rusça konuşanlar arasında ne kadar çok boşanma var, genel olarak sessizim. Çünkü Almanya’da hukuk tamamen kadınların tarafındadır.
These users thanked the author Wolffr for the post:
Sibiryak89
AlexK85
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by AlexK85 »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 May 2023, 13:53
İki çocukla ayrıldım) Anne ve babanın birbirlerinden nefret ettiği bir aileden iyi bir şey alamayacaklarını düşünüyorum . Çoğu zaman, böyle bir fedakarlık tamamen boşunadır.
Anne ve baba bir kedi gibiyse elbette her şey bireysel ve herkes için farklıdır. bir köpek, o zaman evet, bir çocuğun bir ebeveynle yaşaması daha iyi, ama oldukça dostane ilişkilerim var, paylaşacak hiçbir şeyimiz yok, herkes her şeyi anlıyor ve özellikle çocuğun önünde küfür bile etmiyoruz. Yani şimdilik...(
These users thanked the author AlexK85 for the post (total 2):
Wolffr, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

AlexK85: 17 May 2023, 13:42 Kendim için yemek pişiriyorum
Kendiniz için nasıl yemek pişiriyorsunuz? Diyette misin?
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

İkinci yarıda rahatsızlık ortaya çıkarsa, zaman kaybetmeyin, boşanma hayatınızı kurtaracak, yeni bir aile kuracak ve her şey istediğiniz gibi olacak ve dürüst olmak gerekirse, boşanma sırasında çocuklar terk edilmez, açıklanır ve katılmaları gerekir. hayat. Kişisel deneyimime göre 3 kez evlendim😊
AlexK85
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by AlexK85 »

Marinka: 17 May 2023, 14:57
Kendim için yemek pişiriyorum
Kendiniz için nasıl yemek pişiriyorsunuz? Diyet mi yapıyorsunuz?
Bunun gerçekten bir diyet olduğunu söyleyemem. Tabii şunu netleştirmem gerekiyordu, hafta içi kahvaltı ve öğle yemeğinde ağırlıklı olarak ne yiyeceğimi kendime pişiriyorum. Sadece bana uygun, benim sevdiğim baharatlar ve baharatlar arasında zaten gelişmiş bir dengem var ve pişirmeden önce her şeyi kesiyorum çünkü daha sonra bıçak kullanmam gerekmiyor, ama en önemlisi, yemek pişirirken Öğle yemeğinde aç olmayacağımdan eminim ve eğer güvenirseniz karımdan benim için yemek pişirmesini isterseniz o elbette yapabilir ya da belki bir gün yemeği öldürebilir. Bu yüzden kendi kendime öğrettim ve birkaç gün önceden yemek pişiriyorum ve eğer herkesin sevdiği bir şeyse, o zaman hep birlikte yeriz) bu şart...) Ben bir olmadığım gerçeğine yazdım. Beyefendi, kimse bana hizmet etmiyor, evet modern gerçekliklerde kadının yemek pişirmesi, kocanın bir şeyleri halletmesi gibi bir yükümlülüğün olduğunu düşünmüyorum...
These users thanked the author AlexK85 for the post:
Geçit
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Kadınlar neden erkeklerin dişlerini keskinleştirir? Tek bir soru: Evlendiğinde nereye bakıyordun?
Zorla nüfus dairesine sürüklenmedin, değil mi? Gelecekteki eşimizi ve belki bir yıldan fazla bir süre boyunca gördük. Yani kimin için gittiklerini biliyorlardı. Peki şimdi neden öfkelenelim?
These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
Polonya, Wolffr, andrey.petrov
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 17 May 2023, 19:38 Kimin kadınları erkeklerine dişlerini keskinleştiriyor?! Tek bir soru: Evlendiğinde nereye bakıyordun?
Zorla nüfus dairesine sürüklenmedin, değil mi? Gelecekteki eşimizi ve belki bir yıldan fazla bir süre boyunca gördük. Yani kimin için gittiklerini biliyorlardı. Peki şimdi neden kızasınız ki?
Aşk böyledir, insanların aşkın kötü olduğunu söylemesi boşuna değil, keçiyi seveceksin. İnsanlar akıllıdır ama aşık insanlar değildir. Bu arada, bu her iki yönde de işe yarıyor. Erkekler de aşık olur ve sonra prensesin yerine bir orospu olduğu ortaya çıkar. Bunun gibi bir şey.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marinka, öyle görünüyor. Sadece erkekler diğer yarılarından bu kadar rahatsız olmazlar. Eksikliklerini daha çok affederler. Değil mi?
These users thanked the author Nikk for the post:
andrey.petrov
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 17 May 2023, 20:38 Marinka, öyle görünüyor. Sadece erkekler diğer yarılarından bu kadar rahatsız olmazlar. Eksikliklerini daha çok affederler. Değil mi?
Hayır, buradaki çok sayıda erkekle iletişim kurduğumdan anladığım kadarıyla, onlar daha alıngan ve hazırlar kendileri gücenmek için bir neden bulurlar, eğer prensipte hayır, bazı önemsiz önemsiz şeylerden rahatsız olmak genellikle onlar için normaldir.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marinka, tipik bir feminist konum - erkekler her şeyin suçlusu!
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Wolffr, andrey.petrov
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 17 May 2023, 20:49 Marinka, tipik bir feminist konum - in Her şey erkeklerin suçu!
Elbette.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marinka, bana dokunuyorsun! Evet, adamlar seni gerçekten yakaladılar! Üzgünüm!!! :hırçın:
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 17 May 2023, 21:02 Marinka, bana dokunuyorsun! Evet, adamlar seni gerçekten yakaladılar! Üzgünüm!!! :grust:
Anlayışınız için teşekkürler, ancak buna ihtiyacım yok. Kendiniz için üzülün. Daha çok ihtiyacın var.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marinka, evet... Gerçekten ciddisin erkeklere kırgınım... İsterseniz şikayetlerinizi özel mesajla paylaşabilirsiniz...
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 17 May 2023, 21:07 Marinka, evet... Sen Gerçekten erkeklere çok kırgınım... İsterseniz şikayetlerinizi özel mesajla paylaşabilirsiniz...
Hiçbir kırgınlığım yok . Paylaşılacak bir şey yok. Orada bir şey olduğunu düşündüğün için bana hiçbir şey atfetmemelisin.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Tatlım, içini görebiliyorum! Sorunlarınızı paylaşın; daha kolay hale gelecektir...
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 17 May 2023, 21:14 Tatlım, içini görebiliyorum! Sorunlarınızı paylaşın; daha kolay olacaktır...
Sorunlarımı çözecek misiniz?)))
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marinka, belki işe yarar bir şeyler önerebilirim... Üstelik problemlerinizi başka biri için
formüle ettiğinizde, onları daha derinden anlarsınız...
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 17 May 2023, 21:20 Marinka, belki işe yarar bir şeyler yapabilirim’ Size bir ipucu vereceğim... Üstelik problemlerinizi
aşka bir kişi için formüle ettiğinizde, onları daha derinlemesine anlıyorsunuz...
n Bana tavsiye verir misin?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marinka, onu sana vereceğim! Sınırlı zihinsel yeteneğimin elverdiğince...
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 17 May 2023, 21:26 Marinka, vereceğim sana! Sınırlı zihinsel yeteneklerimin elverdiği ölçüde...
Tavsiyeye ihtiyacım olur olmaz sizinle hemen iletişime geçeceğim konusunda anlaştık)))
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marinka, her zaman bekleriz! Elimden geldiğince yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyacağım...
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Kral Kuş »

Livrik: 17 May 2023, 13:27 Benimki evli bir kadının kendi kadın ortamındaki statüsünün kocasız veya boşanmış birine göre çok daha yüksek olduğunu, eskisini bırakıp yenisini bulmanın o kadar kolay olmadığını, bu yüzden yaşadıklarını söylüyor..
Bir milyondan fazla insanın yaşadığı başkentlerde ve şehirlerde bu, uzun süredir modası geçmiş bir önyargıdır.
Wolffr: Size kendimden bahsedeceğim, fazla ileri gitmeyeceğim, vasıfsız Almanya’da emek en zor ve en az ödenen emektir. Geçişlerimi yaptırdım, sonra sınavlara tekrar girdim ve sonunda size en zor, en kirli işi veriyorlar, bir Alman bu işi %100 yapmaz. Buraya geldiğimde örneğin kaynakçı olarak 3 yıl boyunca normal bir şekilde eğitim almanın mümkün olduğunu ve senin vasıflı bir işçi olduğunu bilmiyordum,
Tam olarak anlamadığım bir şey. Almanya’dan yana görünmüyoruz ve birçok ülkede koşulların "bizim olmayanlar" için daha kötü olacağı açık. Ama kaynakçı, bu beceri gerektiren bir iş gibi görünüyor, kategoriler var. En üst düzeyde çalışanların vasıfları daha yüksektir, yani. Yükleyici ve temizleyicilerin rütbeleri nelerdir? Bu vasıfsız işçiliktir.

1 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Marinka: 17 May 2023, 20:46[quote=Marinka post_id=204443 time=1684345564 user_id=12161] Haydi...
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208

Unread post by Wolffr »

Kral Zogu: 18 May 2023, 06:09 Tam olarak anlamıyorum. Almanya’dan yana görünmüyoruz ve birçok ülkede koşulların "bizim olmayanlar" için daha kötü olacağı açık. Ama kaynakçı, bu beceri gerektiren bir iş gibi görünüyor, kategoriler var. En üst düzeyde çalışanların vasıfları daha yüksektir, yani. Yükleyici ve temizleyicilerin rütbeleri nelerdir? Bu vasıfsız işçiliktir.
Almanya’da yaşıyorum ve size bunun gerçekte ne olduğunu söylüyorum. Almanya televizyonda cennet ama biraz daha derine inin.... Kaynakçı olduğumu, bir kurstan mezun olduğumu, ancak meslek okulu gibi mezun olmam gereken bir ders olmadığını anlattım. Fark bu.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”