kızlara soru
-
Автор темыkarışık
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years 1 month
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Kızlara Soru
Vibratörün yanı sıra iki yapay penisim daha var. Bunları kullanıyorum ama sebzeleri küçümsemiyorum; bunların arasında salatalık ilk sırada yer alıyor. Dilediğiniz bedeni seçip ılık suda yıkayıp yola çıkabilirsiniz. Mağazadan satın alınanlara prezervatif taktım ama kulübeden kendi prezervatiflerime takmıyorum. Sadece iyice ve sabunla yıkıyorum. Harika bir şekilde bana girip çıkıyorlar)))
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Evgen84, Aslan 123540
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 2 months
Yaşayan bir penis her zaman biraz bükülür ve uyum sağlar. "Taş" ereksiyonda bile penisin yüzeyi hala yumuşaktır, üstteki iki veya üç milimetre sert değildir.
Salatalık sana zarar vermez mi? Falluslarla ilgili büyük bir makale okudum - cam ve diğer sert olanlar yaralanma açısından çok tehlikelidir. Vajina böyle şeyler için tasarlanmamıştır.Marinka: ↑06 Jun 2023, 12:58 Vibratörün yanı sıra iki yapay penisim daha var. Bunları kullanıyorum ama sebzeleri küçümsemiyorum; bunların arasında salatalık ilk sırada yer alıyor. Dilediğiniz bedeni seçip ılık suda yıkayıp yola çıkabilirsiniz. Mağazadan satın alınanlara prezervatif taktım ama kulübeden kendi prezervatiflerime takmıyorum. Sadece iyice ve sabunla yıkıyorum. Mucizevi bir şekilde içime girip çıkıyorlar)))
Yaşayan bir penis her zaman biraz bükülür ve uyum sağlar. "Taş" ereksiyonda bile penisin yüzeyi hala yumuşaktır, üstteki iki veya üç milimetre sert değildir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
salatalık da herhangi bir sebze gibi sert değildir. Omuzlarınızın üzerinde kafa yoksa yaralanma meydana gelebilir.Bolbol: ↑06 Jun 2023, 13:36Salatalık sana zarar vermez mi? Falluslarla ilgili büyük bir makale okudum - cam ve diğer sert olanlar yaralanma açısından çok tehlikelidir. Vajina böyle şeyler için tasarlanmamıştır.Marinka: ↑06 Jun 2023, 12:58 Vibratörün yanı sıra iki yapay penisim daha var. Bunları kullanıyorum ama sebzeleri küçümsemiyorum; bunların arasında salatalık ilk sırada yer alıyor. Dilediğiniz bedeni seçip ılık suda yıkayıp yola çıkabilirsiniz. Mağazadan satın alınanlara prezervatif taktım ama kulübeden kendi prezervatiflerime takmıyorum. Sadece iyice ve sabunla yıkıyorum. Mucizevi bir şekilde içime girip çıkıyorlar)))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 301 Views
-
Last post by Berta
-
- 31 Replies