Yalnız bırakıldım

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 180
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
 Yalnız bırakıldım

Unread post by Marion »

(Marina Darkevich, "Sonbahar Şimşekleri" romanından bir parça)

Yatakta çıplak yatan Olga, elinde sert, koni şeklinde bir nesneyi döndürdü. küt bir uç - sözde "fiş", ancak yanındaki kutuda "kaşif" yazıyordu. Olga’nın zaman zaman uyguladığı anüs içine yerleştirme amaçlıydı, ancak bugün standart yoldan sapmaya karar verdi. Hava pompalamak için bir ampul takan Olga, ona birkaç kez bastı. Tüplerden üflemenin karakteristik sesiyle, tıkaç hızla küçük bir koniden pomelo meyvesi büyüklüğünde elastik bir topa dönüştü. Kadının parmağı uzaktan kumandadaki motora dokundu; içeriden donuk bir gürleme sesi geldi. Şehvetin sıcaklığının vajinasını doldurmaya başladığını hisseden Olga, oyuncağın havasını boşalttı, üzerine bir damla jel sıktı ve parmağıyla küt uç boyunca sürdü. Daha sonra vibratörü en düşük hızda çalıştırdı; böylece hassasiyet sınırına ulaştı! – dizlerini kaldırdı ve nefesini tutarak tıkacın ucunu dudaklarına dokundurdu; yukarı ve aşağı hareket ederek onları hafifçe açtı ve oyuncağı yavaşça meyve suyu damlayan vajinaya daldırdı. Sert vibratör kolayca (“E!”) içeri kayarak Olga’yı zevkle gözlerini kapatmaya zorladı. Bir iki dakika boyunca, sanki bir kelebeğin kanatlarından gelen zar zor hissedilen bir heyecanı dinliyormuş gibi hareketsiz yattı. Heyecan yavaş yavaş arttı ve Olga, işleri fazla hızlandırmamak için titreşimi kapattı ve tapayı dikkatlice şişirmeye başladı. Ah, bunlar tamamen yeni deneyimlerdi! Elastik lateks vajinanın duvarlarına içeriden sıkı bir şekilde bastırarak giderek büyüyor ve akla henüz küçükken Olga’nın içine giren ve içeride dikleşmeye başlayan ve muazzam boyutlara ulaşan büyük bir penisi hatırlattı. Olga armutla birkaç pompalama daha yaptı, sonra vanayı çevirip havayı boşalttı. Bunu yaptığında, tıkacı amacına uygun olarak batırdığında, leğen kemiği istemsizce fırladı. Artık vücut bağımsız bir hareketle de tepki verdi - uyluklar kendi kendine sıkıca kasıldı. Olga vibratör motorunu yarı güce itti ve ampulü üç kez sert bir şekilde pompaladı. Büyüleyici hisler karnının alt kısmını neredeyse göbeğine kadar doldurdu. Olga, kendine gelmesine izin vermeden fişi öyle bir salladı ki kelebek dövmesi bile gözle görülür şekilde yükseldi. Hafif bir acı hissi vardı ama ne hoş bir duyguydu bu! Artık motoru tam güçte çalıştırabilir ve tüm midenizin nasıl titreştiğini hissedebilirsiniz. Biraz daha - ve Olga da gelecekti, ama yine de tatlı anı ertelemeye karar verdi ve bacaklarının yeniden birbirine bastırıldığını hissederek neredeyse tüm havayı hızla kaybetti. Kadın vibratörün motoruyla kaotik, ritimsiz bir şekilde oynuyordu; ya onu tam güce getiriyordu ya da koşuyu durduruyordu. Sonunda kendini zihninin kapanmaya başladığı bir duruma getiren Olga, enerjik bir şekilde tıkacı içine sığabilecek boyuta kadar şişirdi, kaydırıcıyı sonuna kadar hareket ettirdi ve tıkaç sınırlayıcıyı avucuyla olabildiğince sıkı bir şekilde dudaklarına bastırdı. olası. Titreşim klitorisin tabanına dokundu ve orgazmın gelmesi uzun sürmedi. Bir tsunami gibi geldi ve çok uzun sürdü. Olga yaklaşık on saniye kadar sarsıldı, tekrar havayı boşaltmayı ve bacaklarını sıkmayı başardı. Rahim kasılmalarını bile hissedebiliyordu; içinde bir tavşanın dans ettiği zamanki hissin aynısı, hiçbir durumda dışarı çıkmasına izin verilmemesi gereken bir duygu... Tıkaç çok geçmeden kendi kendine kaydı. Љ.
These users thanked the author Marion for the post:
Fargal94
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 3 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Yalnız kaldım

Unread post by Fargal94 »

Çok heyecan verici! Kitabı okuduktan sonra bunu ayrıca okuyor olmam çok yazık

12 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
Ben ve *Diving Up" Okudum, tam metin var mı yoksa her şey yayınlanmadı mı?
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Marion
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by AlexTDV »

yazar, yazdıklarınızı kendiniz denediniz mi yoksa hepsi fantezi mi?
Автор темы
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

Fargal94: 25 May 2023, 12:34 Ben ve *Dive Up" tam metni okudu mu, yoksa her şey yayınlanmadı mı?
"High Dive" ayrıca şunu da içeriyor: kesiliyor, ancak sayıları daha az. Ses sürümü daha da kısaltılmış. Ses parçalarını ayrı bir yere göndermeyi planlıyorum.
AlexTDV: 25 May 2023, 12:45 yazar, yazdıklarınızı kendiniz denediniz mi yoksa hepsi hayal mi?
Ben yetişkin bir kadınım, birden fazla evlendim, o zaman kendiniz düşünün).
These users thanked the author Marion for the post:
Fargal94
Manfred
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 234
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Manfred »

Teşekkür ederim!
Şaşırtıcı derecede açıklanmış! Nasıl hissettim :)
Görünüşe göre kadınların hisleri ve duyguları bizimkinden çok daha parlak. Tabii ki bunları size ulaştırmayı başarırsak :)
Martinden gelen duyguları da renkli ve ayrıntılı olarak anlatın. Bir keresinde eş istemiştim ama.. Bunu yapabilmek için sadece kadın olmak değil, aynı zamanda söz ustası olmak da gerekiyor. Empati empatidir ama ben sadece bir kadının bakış açısından her şeyin nasıl yürüdüğünü anlamak istiyorum.
These users thanked the author Manfred for the post (total 2):
Marion, Fargal94
Автор темы
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

Manfred: 25 May 2023, 13:37 Görünüşe göre kadınların duygu ve duyguları bizimkinden çok daha parlak.
Bence dünyadaki tek bir kişi bile bunları karşılaştıramadı.
Manfred: Ayrıca kunikten gelen hisleri renkli ve ayrıntılı bir şekilde açıklayın. Bir keresinde eş istemiştim ama.. Bunu yapabilmek için sadece kadın olmak değil, aynı zamanda söz ustası olmak da gerekiyor. Empati empatidir ama bir kadının bakış açısından her şeyin nasıl yürüdüğünü anlamak isterim.
Böyle sahnelerden kesitlerim var, onsuz nasıl yaşarım BT? Şimdi düşünüyorum da, belki yeni bir şey yazmak mantıklı olabilir mi? Artık ciddi, büyük bir form almak istemiyorsunuz. Ama işte kısa, duygusal bir hikaye... Bunu düşüneceğim.
These users thanked the author Marion for the post (total 3):
Manfred, Kral Kuş, Fargal94
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”