Kızlara soru: Boyunuzun uzunluğu doğru mu?
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel

Seks süngerleri partner sayısıyla alakalıdır ve partner sayısı ne kadar fazlaysa süngerler de o kadar uzun olur mu?
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
- Registered for: 3 years
Re: Kızlara Soru Boyunuzun uzunluğu doğru mu?
Eh, bir çeşit saçmalık. Her şey yapının kişisel özelliklerine bağlıdır. Benimkinin pek çok ortağı oldu, ancak iç süngerler neredeyse hiç fark edilmiyor. Dışsal olanlar, özellikle uzun bir eylemden hemen sonra şişer, ancak sonra her şey normale döner. Oral seksten sonra dudaklarım böyle şişer)))
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
tuhaf, sık mastürbasyondan sonra bile büyüdüğünü duydum)NewDim: ↑17 May 2023, 08:15Peki, bazıları bir nevi saçmalık. Her şey yapının kişisel özelliklerine bağlıdır. Benimkinin pek çok ortağı oldu, ancak iç süngerler neredeyse hiç fark edilmiyor. Dışsal olanlar, özellikle uzun bir eylemden hemen sonra şişer, ancak sonra her şey normale döner. Oral seksten sonra dudaklar böyle şişer)))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
Bunu nereden duydun?)))AlexTDV: ↑17 May 2023, 09:47tuhaf, sık mastürbasyondan sonra bile büyüdüğünü duydum)NewDim: ↑17 May 2023, 08:15Peki, ne saçmalık -Bu. Her şey yapının kişisel özelliklerine bağlıdır. Benimkinin pek çok ortağı oldu, ancak iç süngerler neredeyse hiç fark edilmiyor. Dışsal olanlar, özellikle uzun bir eylemden hemen sonra şişer, ancak sonra her şey normale döner. Oral seksten sonra dudaklar böyle şişer)))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
26 saniye sonra gönderildi:
Postadaki TDV’de ru)) kadınların kendileri öyle dediMarinka: ↑17 May 2023, 10:13Bunu nereden duydunuz?)))tuhaf, sık mastürbasyondan sonra bile büyüdüğünü duydum)NewDim: ↑17 May 2023, 08:15
Haydi, bir tür saçmalık. Her şey yapının kişisel özelliklerine bağlıdır. Benimkinin pek çok ortağı oldu, ancak iç süngerler neredeyse hiç fark edilmiyor. Dışsal olanlar, özellikle uzun bir eylemden hemen sonra şişer, ancak sonra her şey normale döner. Oral seksten sonra dudaklar böyle şişer)))
26 saniye sonra gönderildi:
peki, sen bana gülüyorsun))) LOLElbette! Dizlerime kadar sarkıyorlar!gender süngerler partner sayısıyla ilişkilidir ve ne kadar çok varsa süngerler de o kadar uzun olur mu?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Sızma süt gibi)))))) ))Marinka: ↑17 May 2023, 10:13Bunu nereden duydunuz?))))tuhaf, sık mastürbasyondan sonra bile büyüdüğünü duydum)NewDim: ↑17 May 2023, 08:15 Haydi, bir tür saçmalık. Her şey yapının kişisel özelliklerine bağlıdır. Benimkinin pek çok ortağı oldu, ancak iç süngerler neredeyse hiç fark edilmiyor. Dışsal olanlar, özellikle uzun bir eylemden hemen sonra şişer, ancak sonra her şey normale döner. Oral seksten sonra dudaklar böyle şişer)))
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
O halde burada şaka yapmayı bırakın, burası ciddi insanlar için ciddi bir forum! )))
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
- Registered for: 3 years
Siktir et. Neredeyse her gün mastürbasyon yapıyor, fark ederdim))))))))AlexTDV: ↑17 May 2023, 09:47tuhaf, sık mastürbasyondan sonra bile büyüdüğünü duydum)NewDim: ↑17 May 2023, 08:15Peki, ne saçmalık -Bu. Her şey yapının kişisel özelliklerine bağlıdır. Benimkinin pek çok ortağı oldu, ancak iç süngerler neredeyse hiç fark edilmiyor. Dışsal olanlar, özellikle uzun bir eylemden hemen sonra şişer, ancak sonra her şey normale döner. Oral seksten sonra dudaklar böyle şişer)))
-
- Nirvana’dayım
Muhtemelen müzik severlerin büyük kulakları olmalı veya mastürbasyon yapan erkeklerin dizlerine kadar penisleri olmalı)))
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
ooh, işte bu kadar)) peki, aptalca bir soru sordum, kimsenin başına gelmez bu! ))
-
- Nirvana’dayım
Sadece sormadınız, görsel olarak bir kadının iç dudaklarının dışarı çıkmasını mı yoksa büyük iç dudakların arkasına gizlenmesini mi tercih edersiniz?)) )
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
Gizli olmak zaten sıkıcıyken, şimdi büyük olmasını daha çok seviyorum)
-
- Nirvana’dayım
Çok zayıfken güçlü bir çıkıntım vardı. Beni çok üzdüler, çirkin göründüler ama artık neredeyse tamamen gizlendiler ve bu gerçek beni çok mutlu ediyor)))
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
kadınlar öyle kadındır) )
-
- Penetrasyon
- Total posts: 217
- Registered for: 2 years 1 month
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-