Sperminizi nasıl alacağınıza dair faydalı tavsiyeler.

Автор темы
Omelchenko.Alexey
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35
Registered for: 2 years 2 months
 Sperminizi nasıl alacağınıza dair faydalı tavsiyeler.

Unread post by Omelchenko.Alexey »

İğne olmadan onu Spitz’e indirmeye çalıştım, sonra pistonu yerleştirdim ve spermi ağzıma "vurdum"! Jetle kendinize her zaman isabetli bir şekilde vuramayacağınız için, bacaklarınızı havada tutarak kendinizi aşağı indirmekten çok daha iyi olduğu ortaya çıktı! Bazen sperm uçup gidiyor, yüzde olması iyi, ama bazen kafadan bile geçiyor! Çok yazık!!! Ve bu durumda, her damla doğrudan ağza düşüyor ve hatta sanki bir penis emmiş gibi bir "vuruşla"! İnanılmaz güzel!!!!!! Yavaş yavaş mı yoksa porsiyonlar halinde mi sıkmak istiyorsunuz? Ama ben "vurmayı" tercih ederim!!! Yaşla birlikte spermin gençliğe göre daha az olması ve spermi "kurtarmanız" gerekmesi üzücü, yani. Birkaç gün mastürbasyon yaparsınız ama günde birkaç kez kendinizi orgazma ulaştıramazsınız ve sonra boşalırsınız!!! Ve sperm "sulu" değil, kalın ve tamamen beyaz ve en önemlisi - ÇOK!!! İlgilenen varsa deneyin! Umarım bu tavsiye faydalıdır! Keyifli ve faydalı bir boş zaman geçirin!!!
These users thanked the author Omelchenko.Alexey for the post (total 6):
Herurg, Alex yapardı, Tenos, Perry, Evgeniy7519, Mart
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Sperminizi nasıl alacağınıza dair faydalı tavsiyeler.

Unread post by Alex yapardı »

Bacaklarınız yukarıda olacak şekilde ağzınıza ve yüzünüze boşalmanın en iyi yol olmadığı konusunda hemfikirim. Gençken ben de şırınga denedim çünkü bitirdikten sonra ağzıma sperm alma isteği ortadan kalktı ve tiksinti başladı. Aynen, hızlı bir hareketle anında ağzınızı doldurdu. Sonra alıştım ve sürecin tadını çıkarmayı öğrendim. Artık avucumdaki, parmağımdaki veya herhangi bir yüzeydeki her damlayı yalıyorum. Tadı dilde ve dudaklarda hissetmek, en önemlisi de yutkunduktan sonra ağızda oluşan tadı hissetmek çok hoş. Ve her türden kaba fanteziler ve yeniden heyecanlanıyorum
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
Omelchenko.Alexey, Tenos
Автор темы
Omelchenko.Alexey
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Omelchenko.Alexey »

İlk başta ben de biraz tiksinmiştim ama spermimi yutmaya kendimi zorlayamadım! Zamanla alıştım ve sonra gerçekten sevmeye başladım! Ve tat, ağızda kalan tat ve dudaklardaki sperm hissi ve ayrıca spermin aromasını da gerçekten seviyorum (en azından benim)!!! Bu da beni daha da heyecanlandırıyor ve beni tamamen tükenene kadar mastürbasyon yapmaya “zorluyor”. sperm neredeyse bittiğinde ve hafif bulanık bir sıvı akıntısı serbest bırakıldığında!

6 saat 7 dakika 31 saniye sonra gönderilir:
Evet, neredeyse unutuyordum, şırınga kullanmaya oldukça yakın zamanda başladım, zaten spermimi her an yemeye aşık olduğumda! Öncelikle sperm kokusunun tadını sonuna kadar çıkarıyorum ve ancak o zaman ağzıma bir "şut" yapıp, ağzımın etrafında gezdirdikten sonra, zevki uzatmak için küçük porsiyonlar halinde yutuyorum!
These users thanked the author Omelchenko.Alexey for the post:
Tenos
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

omelchenko.aleksey,
omelchenko .aleksey: 06 May 2023, 20:31 nÖnce sperm kokusundan doyasıya keyif alıyorum ve ancak o zaman ağzıma atıyorum.
Sperm kokusu ayrı bir konu. 31 çekmeyi severim kadın külotunu giyip içine boşaltın ve ardından dikkatlice çıkarıp yüzünüze koyun. İlk başta keskin ve tuhaf bir koku buruna çarpar, bu koku yavaş yavaş sarhoş edici ve arzu edilir hale gelir. Bu aromayı içime çekmenin mutluluğu içinde uzanmayı ve sonra onu yalamayı seviyorum
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
Misha040, Bulmaca 2
Bulmaca 2
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 356
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Bulmaca 2 »

Bir kızı oral seksten sonra birden fazla öptüm, dürüst olmak gerekirse bu beni tahrik ediyor ve ben de o kız gibi hissediyorum, sanki ben ona güveniyorum, o da bana güveniyor.
Artezyum
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Artezyum »

:udivlenie: :udivlenie: :udivlenie:
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Rebus 2,
Rebus 2 : 08 Feb 2024, 06:09 Eh, oral seksten sonra bir kızı birden fazla öptüm, dürüst olmak gerekirse bu beni tahrik ediyor ve ben de o kız gibi hissediyorum, sanki ben ona güveniyorum, o da bana güveniyor
Böyle öpücükler ve en yüksek derecede güven vardır.
These users thanked the author Alex yapardı for the post:
Bulmaca 2
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Cum aşk”