Hızlı ateş
-
Автор темыSkf
- Penetrasyon
- Total posts: 299
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Hızlı ateş
Kimin çabuk boşaldığı hakkında konuşalım. Ve bununla nasıl başa çıkılacağı veya onunla nasıl başa çıkılacağı. Burada sadece seks devlerinin olduğunu ve bir saat boyunca boşalmadan sikişebileceklerini yazmayın. Ayrıca bunun iyi bir fikir olduğunu da düşünmüyorum
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 2 years 4 months
Cevap: Hızlı ateş
Gizli bir yöntem var. Bir yıldır dayak yememiş olsan bile bir kızı 30 dakikalığına sikmek
-
Автор темыSkf
- Penetrasyon
- Total posts: 299
- Registered for: 2 years 11 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 2 months
Yani eğer hızlı bir yangınsa neden acele edelim ki? Beyaz ışığa sanki bir kuruşmuş gibi ateş etme
Hanımefendiyi hazırlayın, okşayın, size eller, dudaklar, dil verilmesi boşuna değil ve ancak o zaman onu buraya yaklaştırıp dövmesine izin verdiğinizde onu senin ve ortak finaline
Hanımefendiyi hazırlayın, okşayın, size eller, dudaklar, dil verilmesi boşuna değil ve ancak o zaman onu buraya yaklaştırıp dövmesine izin verdiğinizde onu senin ve ortak finaline
-
- Penetrasyon
- Total posts: 295
- Registered for: 2 years 3 months
Sık seks gereklidir. Her gün pratik yaparsanız boşalmadan önceki cinsel ilişki süresi artar. :zeki:
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Orientation: biseksüel
Hızlı bir nişancı değilim, bir eylemin ortalama süresini tutabilirim) ama her zaman daha uzun olmasını isterim ki kızın da boşalması için zamanı olsun) öncelikle, daha önce de söyledikleri gibi - uzun bir ön sevişme. Ben bu işi seviyorum, dolayısıyla kendiliğinden oluyor, kendinizi zorlamanıza gerek yok. İkincisi, şahsen nadiren oral seksten veya kovboy kız pozisyonundan boşalırım. Bu nedenle orgazma yaklaştığım zaman ya kızı üstüne koyuyorlar ya da ağzına veriyorlar. Üçüncüsü, gençken anestezili prezervatif kullandım, örneğin Contex Long Love. Bunlar hileler. Klasiklere göre ölü yavru köpekler
-
- Penetrasyon
- Total posts: 217
- Registered for: 2 years 2 months
Hapları ya da bittiğini hissettikçe yavaş yavaş 30 çekmeye başlıyorsunuz, durdurun ve 30-40 dakika boyunca birkaç kez uzatın, sonuç bir hafta içinde farkedilecektir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 10 months
Bir zamanlar çok gençtim, üniversiteden mezun olduktan sonra tesadüfen genç bir adamla tanıştım ve sıra yatmaya geldiğinde üzerime, kıyafetlerime döktü. Gözlerinde öyle bir korku, öyle bir panik vardı ki. Bu onun ilk deneyimiydi[/url] bir kadınla. Onu elimden geldiğince sakinleştirdim ve güçlenmesini bekledikten sonra tekrar denemeyi teklif ettim. Ama ikinci seferde başaramayınca içime girdi ve pompalamadı ve tekrar geldi. Sessizce ağladı. Onu elimden geldiğince sakinleştirdim. Ama ikinci gün ya da ertesi gün, hatırlamıyorum, öyle bir ustalık sergiledi ki onun için her şey yolunda gitti ve o zaten bir erkekti... Tuhaf bir durumdu bu. Artık adını hatırladım Matvey.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- Gudgeon, Ötesinden Gelen Şehvet, v. Vadim
-
- Orgazm!
Amerikan Pastası’ndan bir sahne gibiTania: ↑14 May 2023, 08:44 Bir zamanlar çok gençtim, üniversiteden mezun olduktan sonra genç bir adamla buluştum ve sıra yatmaya geldiğinde vaktinden önce üzerime kıyafetlerimi döktü. Gözlerinde öyle bir korku, öyle bir panik vardı ki. Bu onun ilk deneyimiydi[/url] bir kadınla. Onu elimden geldiğince sakinleştirdim ve güçlenmesini bekledikten sonra tekrar denemeyi teklif ettim. Ama ikinci seferde başaramayınca içime girdi ve pompalamadı ve tekrar geldi. Sessizce ağladı. Onu elimden geldiğince sakinleştirdim. Ama ikinci gün ya da ertesi gün, hatırlamıyorum, öyle bir ustalık sergiledi ki onun için her şey yolunda gitti ve o zaten bir erkekti... Tuhaf bir durumdu bu. İsmini şimdi hatırladım Matvey.
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
Özetlemek gerekirse: bir okul çocuğu - seksi bir sınıf arkadaşına özlem duyan bir mezun. Daha sonra ondan evindeki ödevlerinde kendisine yardım etmesini istedi. Sekse geri sarın. Yataktalar ve külotunu çıkarmadan önce boşalıyor. İlk başta şok olur ve ayrılmak ister ama ikinci bir şans için yalvarır. Sonra kalır, adam yine savaşa hazırdır, ancak çıplak göğsüne dokunur dokunmaz tekrar boşalır. Perde)
Bu bir film, bir gençlik komedisi, çok eski, izlememiş olman çok tuhaf )
Özetlemek gerekirse: bir okul çocuğu - seksi bir sınıf arkadaşına özlem duyan bir mezun. Daha sonra ondan evindeki ödevlerinde kendisine yardım etmesini istedi. Sekse geri sarın. Yataktalar ve külotunu çıkarmadan önce boşalıyor. İlk başta şok olur ve ayrılmak ister ama ikinci bir şans için yalvarır. Sonra kalır, adam yine savaşa hazırdır, ancak çıplak göğsüne dokunur dokunmaz tekrar boşalır. Perde)
-
- Nirvana’dayım
Evet, benzer bir hikaye. Ama bakmadım. Dün "Two Sisters"ı izledim ve beğendim, tavsiye ederim.Bay.hamsterrr: ↑14 May 2023, 09:24Bu bir film, bir gençlik komedisi, çok eski, izlememiş olman çok tuhaf )
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 3 years
1 saniye sonra gönderildi:
Bu, henüz okul çocuğuyken ve yeni yaşamaya başladığımda çok çabuk başıma geldi. seks. Kız arkadaşım kendisinden iki yaş büyük kuzenimdi. Birkaç hareketten sonra aceleyle onu çıkarmaya çalıştığımda ilk başta gergindi. Ve bir gün bundan yorulduğu belli oldu ve çıkarmadan devam etmeyi önerdi ve sonra birlikte boşalmayı başardık. Böyle birkaç kez sonra benim için her şey normal hale geldi. Sonra diğer kızlarda da her şey yolundaydı. Yani kız kardeşimin beni hızlı ateşten kurtardığını söyleyebiliriz.
Bu, henüz okul çocuğuyken ve yeni yaşamaya başladığımda çok çabuk başıma geldi. seks. Kız arkadaşım kendisinden iki yaş büyük kuzenimdi. Birkaç hareketten sonra aceleyle onu çıkarmaya çalıştığımda ilk başta gergindi. Ve bir gün bundan yorulduğu belli oldu ve çıkarmadan devam etmeyi önerdi ve sonra birlikte boşalmayı başardık. Böyle birkaç kez sonra benim için her şey normal hale geldi. Sonra diğer kızlarda da her şey yolundaydı. Yani kız kardeşimin beni hızlı ateşten kurtardığını söyleyebiliriz.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 225 Views
-
Last post by Şerksan
-
- 5 Replies